Postitused: 6
Teemad: 1
Liitus: Jun 2008
tere rahavs!kahjuks pean ütlema et see kogu õpilaste kadumine metsa nüüdseks juba 13 aastat tagasi on VÄLJA MÕELDUD!!!Ma nägin ise seda filmi kuskil 4 aastat tagasi ja see oli väga kriipi.niisiis uurisin selle filmi kohta ja igalpool väideti et see on tõesti sündinud.Mis aga mulle arusaamatuks jäi oli see et discovery channel on teinud sellest dokumentaali ning need näitlejad kes seal filmis on heather ja need kaks tüüpi on seal filmis oma pärisnimedega.sest selle tüdruku nimi on heather donahue or something ning päris elus on see ta nimi ka.ning on üks lehekülg kus need filmi tegijad räägivad kuidas nad sellele ideele tulid ja kuidas nende eelarve oli umbes nagu 3 krooni ning said üleöö miljonärideks just seetõttu et nad lisasid jutu nagu oleks päriselt need kolm tudengit ära eksinud ja film iseenesest on suht kõhe ja adrenaliini pakkuv.ning kui väga hoolikalt filmi lõputiitreid vaadata siis seal ütleb et tegu on väljamõeldisega.niiet andke andeks need kes uskusid et tegu on päris juhtumiga kahjuks ei ole ja kui see lohutab siis ka mina pettusin,kui sain teada et see kõik oli fake.lootisn ikka midagi salapärast...
Postitused: 85
Teemad: 2
Liitus: Apr 2006
Hea, et tõde viimaks päevavalgele tuli. Jõuluvana pole ka olemas.
Minu puhul on kurb see, et nägin seda filmi PÄRAST teada saamist, et see on fiction. Samas pole kahtlustki, et ma ei saanud peale Blair Witchi nägemist nädal aega korralikult magada, kuna tegin pingsat mõttetööd nähtu põhjal ning kuulsin hääli. Ehk siis aju keeldub uskumast, mida räägib imdb.com ja wikipedia.
Muudetud: 25-6-08 kell 20:47:27 EiTahaOllaMina
Postitused: 160
Teemad: 3
Liitus: Dec 2008
Olgugi, et tegu võis olla ka väga hea lavastusega sellest, mis päriselt võis kunagi olla, mulle pakkus see film siiski pinget ja huvi - päris mitmeid kordi oli tunne, et midagi ju nüüd peab juhtuma - sest tavaliselt peale vaikust tuleb enamasti õudukates mingi hirmutamiskoht, mis ajab publiku istmete alla peitu või jällegi sinna peale. Blairis seda ei olnud - viimasel tasandil mängimine ja manipuleerimine oli küll kohati, ent mulle meeldis see hoolimata kõikidest kõlakatest ja mis iganes veel. Hää film, tasub kindlasti vaadata, kes on õudukasõber. Minu soovitus..
Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: Jul 2009
holyshhhhhh, kuidas ma kardan seda filmi. olen iga aasta vähemalt korra vaadanud ja iga kord olen hirmust teki all, kuigi ma tean kõike mis nüüd edasi juhtub. oh well, hea film (y)
Postitused: 119
Teemad: 2
Liitus: Dec 2008
Tuleb kasuks ka kui ära vaadata lõputiitrid. Seal on kirjas ka rahvusparkide nimed. Päris mitu isegi
Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: Sep 2009
Nähtud ja mulle väga meeldis, ikka küsimus. Kes siis tappis kõik nad?