Postitused: 3
Teemad: 0
Liitus: May 2004
See on siis päriselt sündinud lugu vä?
Mina olen sellest asjast hoopis teisiti aru saanud, et miks need sündmused aset leidsid ja nii,aga karm, nägin seda filmi mingi kaks või kolm aastat tagasi, aga kõhe hakkab, kui sellele mõelda, ma parem ei mõtle
Postitused: 1,615
Teemad: 181
Liitus: Oct 2003
See on minu teada lavastatud tõestisündinud loo põhjal. Samamoodi ka näiteks Texas Chainsaw Massacre on reaalsest elust pärit.. On ikka jubedaid ja paranormaalseid asju juhtunud :I
Postitused: 197
Teemad: 3
Liitus: Sep 2004
Tegelikult ükskord pärast Texas Chainsaw Massacre vaatamist uurisin selle tõest poolt, ja tuli välja et tegelikult oli see täiesti normaalse välimusega inimene, kes ei tapnudki oma ohvreid mootorsaega vaid lasi nad maha. Ja ohvrite hulgaga oli ka liialdatud, tegelikult oli tapetuid 2 tükki. Tal oli mingi vaimne puue või midagi, ma nime ei mälteagi mingi Ed Crane, või midagi umbes..
The idea is to keep the green alien landing craft from taking you humans from the ground and changing them into mutants. A mutant is very dangerous to you because he flies faster than you do and shoots at you.
Postitused: 20
Teemad: 2
Liitus: Sep 2004
te peate aru saama et pole olemas sündmusi mida teie pole näinud ega kogenud,inimesed näevad erinevalt olukordi ja mõtlevad juurde väga palju,nagu te ise näete et te ei olnud just ühel meelel mis see film tegelt oli,inimesed kirjutavad ja teie usute,kergeusklikud.
kuid film oli minu arust väga tasemel,kuigi järjekordselt lõpp jäi mulle lahtiseks,väga hästi ikka hirmutab vähemalt mind
Ühel päeval olen seal kus teie ei ole!Fuck the world im going down,i wount let it build inside of me!
Postitused: 51
Teemad: 5
Liitus: Jan 2006
Ma usun et se on k6ik p2riselt toimunud, mitte filmitud hollywoody poolt.
Parim õudukas mida näinud olen .On inimesi kes ei usu seda (arvavad et mängufilm), aga on ju apsoluutselt igal pool kirjas et dokumentaal filmiga on tegu , 100% Selle filmi müügi kohtadest kirjutab et se on dok film. Kes ei ole filmi vaadanud vaadake kindlasti, ma eile t6mbasin ja vaatasin:hy:oli täitsa õudne. Aga tekib kysimus KES SE OLEND SEAL METSAS SIIS OLI? M6NI INIMENE KES M2NGIB N6IDA , SUVALINE M6RVAR , VAIM V6I KES TEAB MIS SEST INIMENE KES SEAL METSA 22RES ON ELU AEG ELANUD YTLES ET TA ON N2INUD SEDA N6IDA KARVASE OLENDINA. Ma vahepeal hakkasin uurijaks ja uurisin filmi aegluubis osasid kohti n2itex seda kui naine keldri l2ks ja ta n2gi et meesi seisab nurgas ning peale seda ta langes , tekib kysimus kuda se mees sinna nurka sai kui talle alles 10-15 sek tagasi loodimillegiga p2he?
mul olex palju kysimusi selle filmi kohta aga ei hakka praegu kysima ,:hy::hy::hy:
Postitused: 51
Tsitaat:Algselt postitas: etc
Tsitaat:Esialgne postitaja kal
Tsitaat:Esialgne postitaja etc
Miks siis inimesed siiani kadunud on, kui see lavastatud on?
Aga kust sa võtad, et üldse keegi kunagi ära kadus?
Arvad, et politsei otsib mittekadunud inimesi? Ja kindlasti olid nende kadunukeste vanemad ka asjasse seotud. Või veel parem... filmitudengid olid nii külma südamega, et neil oli ükskõik lähedastest. Lasid end surnuks kuulutada, said kuskilt uued passid ning tõmbasid kodukandist jeed. Sounds good.
Kuule sa arvad et neid ei otsitud v2? Ma lugesin mitmest kohast et otsingusse kaasati yle 100 mehe ( koos koertega ), 1 helikopter ja mingi luure satelliit. Mis sa sellepeale kostad?
Postitused: 11
no mina mäletan et kui mina seda filmi vaatasin siis mul oli aken veits lahti ja õues oli juba suhteliselt pime ja kedagi ei olnud kodus ka. päris jube oli olla eriti siis kui tuli tuuleiil ja puhus päris vastiku koha peal. aga kui ma mõni aasta tagsi seda filmi uuesti vaatasin ei olnudki see enam nii õudne. aga noh ma vaartasin seda teist korda kah. igatahes soovitan seda filmi soojalt
Postitused: 15
Teemad: 1
Liitus: Feb 2005
Ei ole see mingi dokumentaalfilm.
Kui oleks need inimesed surma saanud, siis miks nad veel uusi filme teevad?
http://us.imdb.com/title/tt0185937/ Näitlejate nimede peale klõpsides võib neid uusi filme näha.
http://en.wikipedia.org/wiki/Blair_Witch_Project siin räägib kuidas nad seda reklaami ja turustamist tegid, et laialdase neti-kampaaniaga pandigi inimesed uskuma, et dokumentaalfilm.
Hästi tõi sisse ka, eelarve oli umbes 35000 dollarit, tagasi said 250 miljonit dollarit
Postitused: 43
Liitus: Nov 2006
See film on tõsi mõned kohad võivad olla seal juurde tehtud aga see film on nagu ''Cannibal Holochaust'' seal oli ka pool filmi näideldud ja pool filmi tõesti sündinud.
Kas siis keegi ei ole lugenud seda kuidas sealt kylast on väikesi lapsi röövitud ja kuida 7 liikmeline korravalvurite meeskond kadunuks jäi ja siis yks inimene nägi nende lapiu seal kivipeal kokku seotud.
Räägiti ka kuidas taheti sinna mäepeale teed rajada aga masinad jäid kõik seisma seal.
Liitus: Dec 2006
Mäletan, kui film välja tuli ja sõbranna siis ka ostis yhel hea hetkel vhs'i. Vaatasime öösi ja muidugi keerasime ennast päris korralikult yles sellega ja siis loomulikult hakkasime igasugu asju ette kujutama ja loomulikult mõjus siis teadmine, et tegu on dokfilmiga, kuigi pani ikka muigama kyll, et tegu dokfilmiga on ja nagu hiljem selgus täitsa tõsi, et tegu pole dokfilmiga.
LISATUD: õudne? jh, rohkem, kui igasugune hollywoodi jama. Meeldis? Mitte eriti, ei tea isegi miks
Muudetud: 1-1-07 kell 02:28:52 Lii001
Kõike, mida ei näe, ei saa veel olematuks tembeltada...
Liitus: Feb 2007
Vaatasin ka siis lõpuks selle filmi ära. Suurem osa eespool kõnelejatest ütlevad, et see film oli õudne ja jube ja mida kõike veel. Minu arust ei olnud tegu eriti õudse filmiga, sest midagi ei olnud ju näha. Noh, kadus üks kutt ära, kostsid mingid hääled, tekkisid mingid kivihunnikud. See on küll salapärane, aga minu arust mitte õudne. No võib-olla tõesti, ise seal olles oleks küll jube olnud, aga filmi vaatamine ei tekitanud minus mingeid emotsioone. Suurem osa filmist näitas ainult metsas matkamist või pimedas taskulambi vilgutamist ja jooksmist. Mulle ei meeldinud see film.
Postitused: 21
Teemad: 6
Liitus: Nov 2005
Nii ok nuts loll küsimus aga siis film oli ikka lavastatud?? a üks küsimus see et kui see naine sinna keldrisse jõudis siis see mees seisis nurgas siis naisele löödi millegagi pähe vict ja kaamera kukkus maha nüüd tuleb küsimus kas peale seda saigi film läbi??
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Film oli lavastatud, kuid põhineb tõsielule...
Selle filmi väntamiseks kasutati laste enda tehtud videosid, mis leiti sealt metsast. leiukoht oli mingi imelik kivimüür, mille nukkade alt 2m sugavuselt need videod välja kaevati
Postitused: 21
Teemad: 6
Liitus: Nov 2005
Aga kas neid õigeid videoid kuskil netis saadaval ei ole kuna see mida mina vaatasin oli nende "elukutseliste näitlejate" pool tehtud.
ei tea... peab otsima... pole kunagi uurind
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
filmiga "incident at Lake county" ei anna võrreldagi.
Viimane on ülim tõetruudus, mida näinud olen ning film tõesti ON pingeline ja hirmus.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
no tõetruu ja tõsielu on kaks erinevat asja...
Enda koha pealt saan öelda, et mulle tunduvad tõsielu teemad õudsamad. ei teagi miks. vast sellest, et teistel on juba mingi alatedvus jäädvustanud, et see ei ole tõeline.
Siin on suht head infi selle kohta
Ja ka saab filme vaadata
http://www.blairwitch.com/footage4.html
Muudetud: 8-3-07 kell 19:35:07 Nazz
Postitused: 53
Liitus: Oct 2007
see on tõsielu film vaadake ja otsige see koht ylesse
Tomorrow we might never wake up !
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: banaaniaju
otsige see koht ylesse
Milline koht?
Postitused: 263
Teemad: 7
Liitus: Nov 2007
Minu arust lavastatud
Cruel & Unusual.
Postitused: 292
Liitus: Sep 2007
Nagu ennem mitmeid kordi mainitud, on film lavastatud tõestisündinud loo põhjal ja leitud filmimaterjali põhjal.
Film iseenesest oli minu meelest vägagi huvitav ja mind jäi painama justkui poolik lõpp.
Me kõik teame, et me pole siin üksi.
Postitused: 113
Liitus: Aug 2007
Burkittsville gained notoriety with the 1999 release of the film The Blair Witch Project, which attracted fans of the cult film, and provided a spike to local commerce. Contrary to popular belief, however, the majority of the film was not filmed in Burkittsville, and the events depicted in the film and the legend of the Blair Witch itself were entirely fabricated by the producers themselves, proven by the lack of notable landmarks (Coffin Rock, the Black Hills, Black Rock Road, and even a town convenience store) in the real town or surrounding area. The majority of the film was shot in Maryland. There never existed a township of Blair, and no mention of any such legend exists in local folklore. Though the overall story was based partially on folk lore from Saint Mary's County, in Southern Maryland [citation needed]. In addition, Montgomery County, Maryland, does include Black Rock Road and Black Hills, and over the mountain, in Washington County, there is a Black Rock Road which rests below the ridge of the former site of the Black Rock Hotel, located along the Appalachian Trail. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Burkittsville,_Maryland )
Blair Witch Project ei ole tõestisündinud loo põhjal kirjutatud. Peaaegu kogu lugu on produtsentide välja mõeldud.
Raul
Postitused: 56
Teemad: 2
See oli esimene õudus/põnevik film, mis mul öösel magada ei lasknud.. Ma ei tea mispärast, aga ikkagi.. mõte sellisest Blairi nõiast, nagu ma mõni aasta tagasi googlest leidsin (hetkel ei leia paraku ja seega ei saa linki anda), ja nendest juttudest, mis filmis ja igal poool räägitakse ajab lihtsalt judinad peale küll..
|