•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Orioni grupi maavälised tehnoloogiad ja teised salastatud pr
Teemasse tagasi, müstiku poolt leitud ülihuvitav materjal Rooma sümboolikast mis räägib nn kuningaperekondade ajaloost kristliku rüü varjus, tekst ingliskeelne.
http://humansarefree.com/2013/04/the-vat...eyond.html
Vasta
Meelis Pai kogemused.
http://kanal2.ee/pluss/video/?id=8038
Nukuteatri direktor Meelis Pai ja tema lähedased elasid üle tõelise šoki, kui ebaõnnestunud soolteoperatsiooni tõttu langes mees koomasse.
Pai selgitab intervjuus: «Ma liikusin seal tundmatus maailmas. Tundub, nagu oleksin Piusa koobastes viibinud.»
Pai lisab, et tolles kauges maailmas liikudes kohtas ta inimesi, kellega suhtles sõnatult. Vaid tuulevihinat oli kuulda.
Oma rännakutel jõudis ta lõpuks rohelusse, kaunile saarele, kus puhus karge mõnus õhk ja valitses vaikus.
Mees lisab: «Sinna minek oli ebamugav, roheluses oli aga väga mugav. Kõik oli väga paigas. Nii kerge tunne oli, et soovisin lennata!»
Siis aga järgnes käsk tagasitulemiseks.
«See oli korraldus. Kõik, sina hakkad nüüd tagasi minema. Ma ei tea, kes selle korralduse andis. See tuli kuskilt iseenesest - siis hakkasin tagasi liikuma,» sõnab mees südamlikus intervjuus.
Täna levisid meedias kuuldused, et arstid hakkavad Michael Schumacherit koomast välja tooma. Ka ise pikalt koomas olnud Meelis Pai kinnitas, et elab vormeliässa saatusele erilise huviga kaasa.
Arstid hoidsid Meelis Paid kolm nädalat koomas. "Viimane hetk, mida mäletan, oli see, kui narkoosi alla läksin," selgitas Pai "Ringvaatele" tavapärase protseduuri algust, mis ta väga pikaks ajaks haigevoodisse sundis.
Pai sõnul käis ta koomas oleku ajal mitmeid kordi vaatamas ja mõtlemas, kas ikka tuleb tagasi. Kogu koomas viibitud aja veetis ta justkui pruunikat värvi koridorides hõljudes. See oli nii meeldiv, et koomast väljumine ei tundunudki meelitavana. "Selle ukse ja pärismaailma vahel on selline piimjas kile, millest oli raske läbi tulla," kirjeldas Pai. Ärgates ei suutnud ta üleval püsida kauem kui pool minutit. "Ma mäletan, et ei julgenud magama jääda," meenutas Pai, et kartis uuesti tagasi langeda.
Koomat nimetab ta väga suureks ja eriliseks kogemusesks. "Tohutud värvid. Väga palju inimesi on seal. Ma ei mäleta, kuidas ma nendega suhtlesin, kas telepaatiliselt või muul viisil," selgitas mees ning võrdles seda unenäoga.
"Schumacher on nii tugeva tahtejõuga inimene, et ma usun, et ta kindlasti tuleb sellest välja," kinnitas Pai. Samas lisas ta, et hilisem taastumine on väga pikk ja keeruline protsess, eriti käima õppimine ja treenimine. "Kui haiglast välja saad, suudad 10-15 meetrit käia, siis edasi ju see kõik jätkub."
Teist korda operatsioonile minnes tundis Pai enda sõnul suurt hirmu, kui teadis, et peab taas narkoosi saama. "See kogemus on muutnud minu arusaamu elust tegelikult, pannud mind väärtusi hindama."

Saatejuht Marko Reikop rääkis, et tema sõbral oli koomas äärmiselt hea olla ning mingit tahtmist seal välja tulla ei olnud. Pai kinnitas seda tunnet ning kinnitas, et sealt tagasitulek oli päris vaevaline. "Sel hetkel, kui oled sealt tagasi, oled sa kogu oma raskusega voodi küljes ega suuda midagi liigutada - jalad ei tööta, käed ei tööta ning sa ei saa mitte midagi aru, mis on juhtunud."

Kuigi Pai langes koomasse ebaõnnestunud operatsiooni tõttu, arvab ta, et see oli suur ja eriline kogemus. „Nagu oleks lugenud mõnda põnevaimat juturaamatut. Sattusin väga erinevatesse keskkondadesse ja maailmadesse, tohutud värvid on seal, väga palju inimesi on seal – surnud inimesi ja veel elus inimesi – sa kõigiga suhtled. Ma ei mäleta, kuidas me suhtlesime, kas telepaatiliselt. Keegi ei rääkinud, aga inimesed suhtlevad omavahel," meenutas Pai.
Vasta
(28-12-2014, 16:19 )VironShaman Kirjutas: Pai sõnul käis ta koomas oleku ajal mitmeid kordi vaatamas ja mõtlemas, kas ikka tuleb tagasi. Kogu koomas viibitud aja veetis ta justkui pruunikat värvi koridorides hõljudes. See oli nii meeldiv, et koomast väljumine ei tundunudki meelitavana. /.../
"Ma mäletan, et ei julgenud magama jääda," meenutas Pai, et kartis uuesti tagasi langeda. /.../
Teist korda operatsioonile minnes tundis Pai enda sõnul suurt hirmu, kui teadis, et peab taas narkoosi saama. /.../
Saatejuht Marko Reikop rääkis, et tema sõbral oli koomas äärmiselt hea olla ning mingit tahtmist seal välja tulla ei olnud.
Huvitav on asjaolu, et kuigi koomasolekut kirjeldatakse niivõrd meeldivana, et sealt ei taheta välja tulla, siis uuesti ellu naasnuna kardetakse uuesti koomasse langeda.

Praegu nimetaksin seda nii, et "iga seisund püüab iseennast säilitada". Koomateadvus tahab ennast koomasolemisega säilitada, elu teadvus tahab ennast säilitada elus olles. Seda viimast tuntakse elutahte nime all. On vist nii?

Kui nüüd seisundit mõista väga laialt ja ... siit saab edasi mõelda. Praegult mul ajud lukus.

Vasta
Marina, see klapib Liine maailmaga, sellega kus tema kolab unedes. Peaks pisikese ringi kokku koguma ja Liinega rääkima kui ta Eestisse tuleb

Vasta
Kas ja kuidas on Orioni grupiga seotud olend Bashar, kes on ka pärit suunast, kus asub Orioni tähtkuju, ja keda kanaldab Darryl Anka?
Film ka meile tulemas: Esimene kontakt

Mida Bashar kanepist arvas, on juba Juutuubist ära võetud.
Tsitaat:
(28-09-2016, 16:30 )kage Kirjutas:
Kusjuures parahuvilised peaksid järgnevat juttu hästi mõistma (inglise keeles, sobib kenasti vaimse ärkamise juurde) - Bashar kanepist
Vasta
Tutvustasin seda filmi siin teemas
http://www.para-web.org/showthread.php?t...#pid228805

Aga Bashari kohta on palju videoid
Näiteks see
https://www.youtube.com/watch?v=6usRaZWxKWg

Sealt peaks küsimusele vastuseid saama
Vasta
Kas sellest LASERTA intervjuust on veel mingeid materjale ilmunud siis võiks neid veel tõlkida
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11(current)

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne