Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Kas te tahate, et me nähtavale ilmuksime?"
On siin alafoorumis teema "Mida teeksid, kui näeksid UFOt maandumas".
Paljudele oleks paras šokk juba üheainsa UFO maandumise nägemine.
Aga kui UFO-sid korraga palju tuleks, mis siis juhtuks?
Ühe kirjatüki järgi nad justkui küsiksid meie arvamust:
http://www.hot.ee/taurpi/My_Eso/UFO_ilmu.htm
Kas vastaksime ja kumba vastusevariandi valiksime?

[Muudetud: 03 Jan 2009 Tehnoloog]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tehnoloog
Aga kui UFO-sid korraga palju tuleks, mis siis juhtuks?
Ühe kirjatüki järgi nad justkui küsiksid meie arvamust...
Huvitav vahelugemine on siin:
http://www.hot.ee/taurpi/My_Eso/UFO_ilmu.htm

Nii igaks juhuks peaks kuskile katusele ka suurelt kirjutama : "Tulge juba, mis passite!?"

wink
Vasta
Tom, kui 2009nda aasta ennustusi uskuda, siis millalgi uurimisgrupi väljasõidul võib juba näha Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tom

Nii igaks juhuks peaks kuskile katusele ka suurelt kirjutama : "Tulge juba, mis passite!?"

wink

Ma tean selle idee teostamiseks head katust. Võimalik, et teen asja ära Laugh
Vasta
Tahaks öelda, et liiga hea et tõsi olla. Muidugi kõik nö UFO'd nähtavale, saab ka oma silmaga ära kaeda muidu muidu ainult loe ja vaata mis teised nägid, aitab peituse mängimises, ongi vaja suuremat kultuurišokki!
Imelk kui nende tehnoloogia peaks siiski meie omast parem olema siis miks seda nö nende poolset teadet läbi massimeedia edastada ei saa. Panna oma SAT ülesse ja teade jooskma 24h mingi populaarsema uudiste kanali asemele - tagasiside missugne või kudias? Kui palju selle laadseid avaldusi ennem olnud on? Küsimusi kui palju? Isiklikult võtan seda kirja kerge huumoriga.
Kas tegemist ei ole mitte juba üle aasta vana asjaga?

[Muudetud: 1-3-2009 pidur]
Vasta
Kust see info pärineb? Mingi Meedium või mis?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Elderm
Kust see info pärineb? Mingi Meedium või mis?
Ka võimalik variant, aga jah, tõesti ei tea.
Seepärast ka minu küsimused tingivas kõneviisis.
Kujutame siis ette et kõik sealöeldu ongi tõsi,
kuidas sel juhul meie foorumirahvas toimiks?
Vasta
Mina oleksin küll täitsa nõus. Laugh
Väikest äratamist oleks tõesti vaja.
Vasta
Mis te nende tuhandete ufolaevadega peale hakkate? Võtaks küll kõhedaks ja varjutaksid päikse ära Laugh
Vasta
Kirja peamiseks väiteks on see, et inimtsivilisatsioon on praegu kontrollimatu vabalangemise implosioonis, mida ei saa "parandada" olemasolevate sotsiaalsete süsteemide baasil. Implosioon põhjustab juba praegu ja ka tulevikus kogu inimkonna poolt loodud korrapärasuse lõhestumist.

Selle lausega võib nõus olla küll, vaadates nii mitmeidki uudiseid, mis ringlevad.

Kirja põhiettepanek seisneb selles, et massiline UFO-de ilmumine taevalaotusel võiks aidata inimkonnal vabaneda illusioonide ja eksituste kütkeist, aidata paika panna nii mõnedki eksistentsiaalsed küsimused ja dilemmad ning olla see "ligitõmbav jõud", mis sikutaks positiivse mentaliteedi surmakeerisest välja ja võimaldaks neil ümber keskenduda järgmisele evolutsiooni staadiumile.

Mina arvasin ka varem, et ehk raputaks inimesi see, kui miskit sellist juhtuks, aga mida aeg edasi, seda vähem ma selles kindel olen.
(Pool)fakt on see, et enamik inimestest on nii juhmid ja lollus tõstab üha enam pead. See, et taevasse mingid laevad ilmuks, ajaks paanikasse nii palju inimesi, et me ei tuleks nende ohjamisega lihtsalt toime. Tuleb tuhat, tuleb kümme tuhat laeva. Ja edasi? Leiduks sadu, kes arvaks, et see on valitsuse trikk. Leiduks neid hulle, kes end tapma hakkaks. Leiduks neid, kes koguneks maiteakuhu, et midagi tõestada või loota, et just neid kaasa võetakse. Ühesõnaga, kogu selle rahvamassi ohjamine on just see, miks sellised üritused on vähetõenäolised ja sellised, mida karta tasuks.

Nägin kunagi unes, kuidas (Eesti) taevasse ilmus kolm-neli ufolaeva. Inimesed seisid alguses rahulikult, seejärel hakkasid paanitsema. Jooksid üksteisest üle, tõuklesid, karjusid. Tean, et jooksin kohe tööle lehtede pealkirju lugema, ja see, mis mulle sealt vastu vaatas, ei meeldinud mulle kohe üldse mitte. Tegin sellisest (omad) järeldused, et parem, kui lähiajal sellist asja ei juhtuks.

Ja see üleskutse: "OTSUSTAGE, KAS ME PEAKSIME KOHALE ILMUMA!" on sama hea kui küsiksin kõigi foorumlaste käest: "Hei, otsustage nüüd kõik, kas peaksin tööd vahetama/suitsetamise jätma/uue elukoha soetama?".

Seega, pika jutu kokkuvõtteks. Mis me ikka otsustame, enamik meist on juba pikemat aega otsustanud, et tahaksime 'neid' näha. Aga kuna sisimas paljud siiski vastu tõrguvad, ei näeks me neid nii või naa vähemalt lähitulevikus.

[Muudetud: 3-1-2009 InDemand]
Vasta
Võtsin hommikul ette ja lugesin mõttega läbi. Ei oska arvata, kas tegemist on kellegi väljamõeldisega või mitte, kuid samas ei osanud mõelda vastuväiteid, miks see ei võiks olla nn. Galaktilise Perekonna teade meile.

Kas sa Tehnoloog oled seda mojal ka levitanud? Ega sa vastu pole, kui ma Su tõlgitud teksti levitan?
Vasta
Sama teade on juba rohkem kui aasta näiteks Youtube's üleval ---> http://www.youtube.com/watch?v=Tn3BxXOYDro
Ja veel ---> http://www.usenet.com/newsgroups/talk.po...00372.html siin on kuupäev juba 12 Nov 2003
Parem hilja kui mitte kunagi.
Milleks valida selliseks teateks internet? Raadio oleks kõige parem lahendus, sest neid leidub igas maailma nurgas. Ma tahaks uskuda kuid ...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Elderm... Kas sa Tehnoloog oled seda mojal ka levitanud? Ega sa vastu pole, kui ma Su tõlgitud teksti levitan?
Leidsin selle tõlke suht. juhuslikult internetist, lugemist on seal
rohkemgi ja tundub et pealehel tutvustab ennast just tõlkija:
http://www.hot.ee/taurpi/index.htm#Webmaster
Tsitaat:Algselt postitas pidur.... Milleks valida selliseks teateks internet? Raadio oleks kõige parem lahendus, sest neid leidub igas maailma nurgas...
Nojah, ilmselt ikkagi internet on parem valik, ta on ühendatud ühtsesse VÕRKU.

[Muudetud: 04 Jan 2009 Tehnoloog]
Vasta
Youtubes on UFO videod fake, see on vaadates aru saadav...
Vasta
Keegi, kuskil saates tõi sellise näite. Et kui tsivilisatsiooni arengutasemed jagada kolme etappi, siis meie arengu tase universumi või siis galaktika peres oleks 0. Ehk siis 0, 1, 2, 3. Siit järeldus. Kui võrrelda sipelgapessa minevaid väikesi radu, mida mööda sipelgad kõnnivad ja suurt kiirteed, siis meie oleksime võrdsed sipelgatega. Kiirteel liiklejatele me ei paku lihtsalt huvi - neil on tähtsamadki teha kui meid hakata koolitama või siis kui nad pakuksid neile/meile mingisuguse kõrgtasemel tehnoloogia siis "sipelgad" (meie) ei oskaks sellega lihtsalt midagi peale hakata.
Meie teleskoobid ja muud atribuudid skänneerivad murdosa maale saabuvast signaalist. Nagu meie internetiski liiguvad kirjad ja muu info hakitakse 0 ja 1 signaaliks siis nemadki võivad samalaadset süsteemi kasutada. Meie aga saame sellest informatsioonist mingiosa kätte ning see täielik "nonsense".

Kuigi seda kirja oli jah huvitav lugeda ei usu ma seda ...

Nende ilmumine oleks nii meile kui neile ohtlik. Ma ei tea, võib-olla on nende tehnoloogia tõesti nii arenenud, et suudavad kõigest mööda pääseda. Aga siiski on mitmed riskid, nagunäiteks meie planeedi keskkond võib neile surmav olla. Meie kanname haigusi ja nemad võivad haigusi kanda. Materialiseerumine eikuskil võib samuti õnnetusi tekitada. Kas meilt ei peaks mitte signaali saama, kus kohas oleks turvaline nähtavale ilmuda jne jne. Ning kui nad tõesti tahavad meile valiku anda, kas tõesti nad teeksid seda nii primitiivselt nagu selline kiri või videlõik???

Kuidas me metslooma loomaaeda toome? Me ei hakka teda kussutama ja temaga looduses mängima. Kuna ta on meie jaoks primitiivne me laseme teda uinutiga ning paneme karpi ja saadame linna. Ning seal hakkame talle "seletama ehk õpetama" kust ta süüa ja juua saab (ala milline on tema uus keskkon). Imelik võrdlus aga mina teeks nii nende asemel.

[Muudetud: 1-7-2009 Salinger]

Vasta
Inimene võib-olla tõesti on oma tehniliste saavutuste ja muu maisega sipelgas nende jaoks. Mina arvan, et ainulaadsed universumis on inimesed oma tunnete ja emotsioonidega...ma arvan, et see on väga ainulaadne , et me suudame tunda väga intensiivselt - hirm ( tunne, mis võib viia šokini), kurbus ( nii intensiivne, et kutsub esile pisarad ), rõõm ( nii intensiivne, et kutsub esile naeru )...see on väga peen maailm ja tihedalt seotud füüsisega - seega usun, et ka väga ainulaadne. Ja kui nüüd üks kõrgelt arenenud tulnukas vaatab meie maailma siis peale vaadates ei hakka see talle silma...lähemal uurimisel aga ilmneb siis see kõrgeltarenenud tulnukas näeb, et me oleme siiski väärt abistamist enne kui me iseennast või oma planeedi hukutame. Seega kaastundlik tulnukas võib-olla soovibki meiega ühendust võtta...Minul oleks selle üle hea meel - ma ei viitsi enam "pankurite " ori olla...parem juba tulnuka ori kui nagunii üks orjaks olemine...
Vasta
Sinu vaatepilt sarnaneb väga holliwoodi filmide stsenaariumitele Smile
Miks sa arvad, et neilgi ei võiks olla tundeid. Kuna meiega ühendust võttes, peaksid nad olema füüsiliselt kohal siis mina arvan, et iga füüsiline olend kel on teadvus sel on ka emotsioonid ja tunded.

Vasta
Tõenäoliselt ongi...aga mulle nii meeldib mõelda, et me/inimesed oleme selles ( tunnete intensiivsuse ) osas ainulaadsed...teada saame alles siis kui esimene trefunks on ära olnud....
Vasta
Kas te tahaksite, et me nähtavale ilmuksime.
kes esitas küsimuse, neid, kes nähtavale võiksid ilmuda on vägagi mitmesuguseid ja küsimuse esitaja ei tutvusta end.
Kas nad kuuluvad kohaliku orgaanilise elu toidupüramiidi või ei kuulu, kas meie oleme neile nagu seakari aedikus, keda toiduks tarbitakse või oleme konkureeriv liik eluruumile, küsimust pole ju esitatud, kuidas saab sellele vastata kui tegu loteriiga, kas kutsume oma kiskjaid või meist kui arenevast liigist huvitatud targemaid tegelasi, kuigi kui targemaid, siis pole nende huviks teatrilavale ilmuda, et teised peiduolijad saaks endi juhitud inimesi neid hävitama suunata.
Meiega saab manipuleerida täitsa rahulikult ilma ennast näitamata, ega muidu keelatud ole kõik vahendid , mis peidusolijad nähtavaks muudavad.
Võta või kõige jubedamat asja, raha saba, kes seda kordagi näeb, ei taha naljalt enam rahaga tegemist teha.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Aerling
Mina arvan, et ainulaadsed universumis on inimesed oma tunnete ja emotsioonidega...ma arvan, et see on väga ainulaadne , et me suudame tunda väga intensiivselt - hirm ( tunne, mis võib viia šokini), kurbus ( nii intensiivne, et kutsub esile pisarad ), rõõm ( nii intensiivne, et kutsub esile naeru )...
On olemas palju tundelisemad olevused kui inimene. Olevused kes kooki süües saavad rohkem aistinguid ja tundeid (sinna hulka lisades selle, mis lõhn oli ka inimesel kes seda kooki tegi ja mis tundega ta selle tegi - armastus, viha, hirm jne.)
Kui näiteks ühel päeval saaks inimene endale sellise ande siis peale esimest suudlust oma kallimaga ta juba sureks endorfiini üledoosi või olenealt varieeringust endorfiini puudujäägi järele.

Tsitaat:Tartu Ülikooli spordifüsioloogia emeriitprofessor Atko Viru ütleb, et nn mõnuhormoon – endorfiin – avastati juhuslikult 30 aastat tagasi, kui uuriti morfiini mõju inimesele. Selgus, et inimese rakud oskavad morfiini endaga siduda. Sealt edasi püstitus küsimus, et kui rakud seda oskavad, peab organismis olema mingi morfiini-sarnane aine. Endorfiini, morfiini-sarnast ainet, tekib nii ajus, ajuripatsis kui ka neerupealsetes. Selle aine tootmine intensiivistub, kui inimene end pingutab. «Endorfiini eesmärk on soodustada pingutusolukorra talumist, suruda maha valu ja negatiivsed aistingud ehk aidata pingutuse või vigastuse vastu suudab organism ise oma valuvaigisti valmis panna. See valuvaigisti, endorfiin, vabaneb pingutusel ja tekitab mõnu. On osa inimesi, kellel endorfiini ei vabane, neile on sportimine ebameeldiv. Ei mingit mõnu.

Usun, et inimene on eriline. Inimene on väga salapärane olevus. Üheltpoolt on tal enese alahoiu instinkt ja teiselt poolt hävitab ta maakera mille peal ta on. Proovi siis aru saada.

Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Ancestries

On olemas palju tundelisemad olevused kui inimene. Olevused kes kooki süües saavad rohkem aistinguid ja tundeid (sinna hulka lisades selle, mis lõhn oli ka inimesel kes seda kooki tegi ja mis tundega ta selle tegi - armastus, viha, hirm jne.)

Huvitav...võib ju olla...

Kust sa selle info said ? Tahaks ka lugeda/tutvuda.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Aerling
Kust sa selle info said ? Tahaks ka lugeda/tutvuda.
Loe selekteerivalt (link) - ära võta sündmusi, nimesi ja asukohti tõepähe vaid loe seda mida tahetakse öelda. Puhas baas informatsiooni.

[Muudetud: 1-7-2009 Ancestries]
Vasta
Tänud ! Jälle vaba aeg sisustatud Smile
Vasta
Et millised võiks olla iseloomuomadused nendel,
kes võiks tulla siia (või kes juba käivad siin)...
Veel näitena üks kanaldatud info (eesti keeles):
http://www.broka.ee/_index.php?lang=est&...tem_id=101
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Tehnoloog
Et millised võiks olla iseloomuomadused nendel,
kes võiks tulla siia (või kes juba käivad siin)...
Veel näitena üks kanaldatud info (eesti keeles):
http://www.broka.ee/_index.php?lang=est&...tem_id=101

Ma olen nüüd segaduses, mis kirjatükk see veel on? Mõnest sci-fi raamatust? Või kellegi väljamõeldis? Pole mõtet sellist asja panna siia :S "Kanaldatud" - mida see peaks tähendama.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kas tähtedevaheline objekt 3I/ATLAS on tulnukate tehnoloogia? Mannu 22 2,700 22-12-2025, 19:42
Viimane postitus: Mannu
  Kas SETI sai kontakti tulnukatega? Thoth 28 24,981 05-12-2018, 16:33
Viimane postitus: euroruubel
  Kas teist keegi on näinud ehtsat tulnukat või humanoidi? Taivo 15 7,969 20-12-2010, 21:10
Viimane postitus: Preilikass
  Kas Ufod kui rohelised mehikesed on olemas? Tutanhamon 78 34,780 07-12-2009, 09:21
Viimane postitus: T11ger
  Kas me tulevikus teeme kontakti ufodega? cyff 23 10,999 25-07-2007, 20:37
Viimane postitus: priitr

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne