Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Punane veri
Vaheldseks üks minu kogemus ka.

Eile öösel ärkasin selle peale, et noore naise hääl ütles mulle selgelt ja kõlavalt kõrva: "Punane veri". Kui silmad lahti tegin, siis sosistas ta õelalt: "tahtsin sind lihtsalt üles ajada".
Vasta
Ma ka ei tea, kes mul külas käis, hääl ei olnud tuttav. Mind õnneks sellised asjad ei ehmata, ainult segab.
Vasta
Mille põhjal sa eristad, et see polnud sina ise, vaid keegi teine? Tunnetuse?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Flash
Mille põhjal sa eristad, et see polnud sina ise, vaid keegi teine? Tunnetuse?

Minu jaoks kuidagi rumal küsimus. Kas ma pean tõestama hakkama, et ei ole kaamel? Sa ju teed ka vahet enda peas olevatel häältel ehk mõtetel ja kellegi teise poolt tekitatud häältel?

Vasta
Mina kuulen pidevalt hääli. (hyes)

Esimene kord oli põhikooli lõppu ekskursioonil Riias. Olin kuskil kõrvalisel tänaval ja tegin suitsu kui järsku kuulsin oma esimese klassijuhataja häält mis hüüdis mind ... Ma veel ehmatasin, et ksut ta veel siia sai, sest minu teada oli ta sellel ajal Eestis. See juhtus 20 aastat tagasi.

Peale seda ma kuulen ikka kedagi rääkimas, kuigi kedagi ei ole näha. Kord enne magama jäämist kuulsin kui kaks vene vanameest vaidlesid millegi üle.

Ma isegi ei viitsi enam nende häälte peale reageerida.
Või äkki peaksin spetsialistide poole pöörduma Bleh
Vasta
Häälte kuulmine võib olla tõsiselt õudne, vähemalt minu jaoks...
Aga mul on sedasi olnud, et kuulasin mingit Black Eyed Peas'i laulu ja siis keset laulu kuulen enda nime. See oli kahtlane..
Vasta
Lahe. Ma olen samuti enda nime kuulnud , et keegi justkui tahab midagi... Aga ringi vaadates ja tähelepanu pöörates ei ole midagi... Kummaline, aga selliseid asju ma märkamata ei jäta, kuigi üsna kõhedaks võtab küll vahest...
Vasta
Ma olen ise kah hääli kuulud, aga päris ammu.. Enam pole kuulnud
Vasta
Mulon vahest harva nii, et kui ma kuulan kõrvaklappidega muusikat siis mingil hetkel kuulen kuidas keegi nagu vaikselt kaasa sosistaks. See ei ole hirmus. Vb mu alateadvusele meeldib mu muusika ja laulab kaasa Bleh.
Vasta
See ei ole praegusel ajal midagi erkordset.
Sisemine kuulmine hakkab avanema.
Kui ei taha kuulata, paluge vaiksemaks reguleerida.

See on nii kui mobiiltelefon. Ainult, et kõrgemal tasandil.
Vasta
Hääled ajavad kohati väga suurde segadusse..

[Muudetud: 4-18-2009 enelysenc]
Vasta
ma ole kuulnud kuidas hommikul minu vanavanema (kes on surnud Sad) ütleb mu nime ja et mul on aeg ülesse tõusta.Kuid ma ei karda seda sest ma elasin terve elu temaga koos ja ma ei usu elusees seda et ta mull halba tahaks Smile
Vasta
Sosistamine on ka mul olnud.
Ei ole siiani aru saanud mida mulle on sosistatud. Kahtlane.
Vasta
DaamValges, ma usun, et keegi pressis end vägisi sinu unenäkku. Mõtle, kas tead kedagi sellist, kes sulle sellist vempu tahaks keerata.
Vasta
Isegi olen hääli kuulnud, nii ravimite kui ka seletama põhjustel. Sageli pole ainult hääled vaid ka nendega kaasneb "tunnete pakett". Viimane ongi see, mis hirmutab.
Vasta
Aju on võimeline sellist petet tekitama, ka täiesti suvalisel hetkel. Minagi olen hääli kuulnud, aga ma kujutasin neid ilmselt ette.
Vasta
Ajufunktsiooni anomaalia, juhul, kui häälega ei tekkinud kõrvas helivõnget või ruumilist helitunnetust. Eriti tekib igasugust nn. ajulühiseid unafaasis või unefaasi eel, REM staadiumis.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Alkoholivaba veri Dimitry 5 2,603 09-06-2007, 14:16
Viimane postitus: Unholy

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat