Postitused: 79
Teemad: 2
Liitus: Dec 2008
Tegin reidikaid sõbrannadega ja ühele pildile jäi mingi valge asi. Toas oli pime, ainult seal samas kõrval, kus pilte tegime põles lamp. Midagi sealt peegeldada ei saanud mu seljatagant, sest peeglit seal pole ja kardinad olid akende ees.
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
Mis seal taustal olema tegelikult oli? Sein?
Ja hea oleks kui saaks originaal pildi, st rohkem keskkonda näha ja pildi metaandmeid (exif) kui võimalik.
taustal oli terve suur tuba, minu uks ja kummut. Ma ei saa enam pilti panna siia postitusse, eh äkki saadan sulle??
Postitused: 98
Teemad: 4
Liitus: Sep 2008
Meie majas pole midagi sellist kunagi juhtunud. See mis seal pildil on, ma ei tea, aga nüüd panin küünla põlema, et katsetada, kas oskan mõtte jõul kustutada seda. Mõtlesin, et lasen sellel natuke põleda ennem kui katsetan. Istusin siin kõrval siis ja vaatasin muusikavideot kui simaurgast nägin, et leek liigub vasakule-paremale. Paremale kaldus ta rohkem maha, kui vasakule. Tuult toas ei ole ja küünlale ma ei hinganud. kustutasin küünla ruttu ära, sest olen üksi kodus ja kardan veits 
Aga jh. See on tänase jooksul teine kord, kui küünla põlema panen ja mõlemad korrad oli nii.
Postitused: 319
Teemad: 7
Liitus: Jan 2008
Küünlaleek liigub isegi siis, kui ta on kusagil klaasist topsi sees. Isegi siis kui mingit tuuletõmmet pole.
Niiet mis sa põed siin.
Aaaa... (hyes) Hia loll ma olen 
See asi ka, et mu vanaema on päev läbi kütnud pliidi ja ahjuga korraga, nagu alati. Meil on suht väike maja ja tavaliselt on meil õhtuks nagu saunas, aga täna küttis ta päev läbi, kuid maja on ikka jääkülm.  Nõme. Külm on. brrrrrrrrrrr

Suht haige nagu jh siia sellest kirjutada aga nh mis teha kui pikad jutmed on (hyes)
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Vanaema on päev läbi tuba kütnud, aga oled üksi kodus? Mis ta kütab siis keskküttega?
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Hehh 
Ma koguaeg räägin et olen üksi kodus, kuigi vanaema on ka. Ta ei tule peaaegu kunagi oma toast välja, niiet olen harjunud ütlema, et olen üksi kodus.  Sorry, aga ma ei saa sinna midagi parata. Ma olen lihtsalt harjunud. Ega me temaga just kõige paremini läbi ka ei saa, niiet tavaliselt jätan tema oma juttudest välja niiet sry
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Seega sa elad majas, millel on ahi, millega köetakse maja ja üllatus-üllatus, see ahi on sinu vanaema toas, kes kunagi oma toast väljas ei käi...
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Mis selle toa kütmisega siis on?
Ja see objekt asub pildi taga, kuna tegu on veebikaameraga (ilmselt) tehtud pildiga, siis mingit exif infot pole. Kuig säri jms asjad ei mängi mingit rolli praegu.
Oluline on pigem see, et sa lähed samasse kohta, kus see kaamera oli, ja vaatad samas suunas, siis midagi ei ole näha õhus rippumas, mis meenutaks seda asja?
Tsitaat:Algselt postitas Celtic
Seega sa elad majas, millel on ahi, millega köetakse maja ja üllatus-üllatus, see ahi on sinu vanaema toas, kes kunagi oma toast väljas ei käi...
Ma ütlesin et ta ei käi PEAAEGU kunagi oma toast väljas. See tähendab seda, et ta käib ahju kütmas, WC-s ja söömas ainult. Muidu on ta oma toas.
Aa ja ma läksin sinna, kus veebikas oli, aga siin ei ole midagi sellist. laes üks nöör ja üks teibitükk ripub, aga need on üleval pool ja pildile poleks neid nii või teisiti jäänud. Präegu valguses vaatan veebikast. Siin ei ole isegi midagi sarnast. Teen präegu toast pilti nii, nagu ta oli, lihtsalt et laelamp põleb. mu toa uks on praokil, aga pimedalt pildilt on niikuinii näha, et see on uksest vasakul pool rohkem ja eespool. Minu toas see ei peegelda ja niikuinii peegel on nurgataga mu toas, niiet pärani uksega ei ole ka seda näha. Aga anyway pilti vaadakse siis valgusega. (laud on sassis, ei viitsi koristada  )
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Tsitaat:Algselt postitas Zeera
taustal oli ...... minu uks ja kummut.
Vägagi meenutab mingit linki...
nt: http://lh6.ggpht.com/Taraxacummimulum/SI...%20086.jpg
või
http://www.umei.com/cb/im/window-latch.jpg
[Muudetud: 14-12-2008 Tom]
Ei saa olla. Ma võrdlesin valgustatud pilti ja seda, ning see on palju lähemal, kummuti linke pole näha ja need ei läigi ka üldse ja ukse oma on imetilluke. Lisaks oli ukselink minu seljataga.
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
See võib olla misiganes...kuna toas oli ikkagi valgust(muidu ei saa ju pilti teha), siis pole taolise lätaka jaoks vaja peeglit, piisab ebaühtlasest värvist seinal või uksel, ka võib tegemist olla puruga objektiivil - sellistel juhtudel ei ole tihtipeale võimalik aru saada objekti kaugusest...
Ka on võimalik mingisugune valgushelk väljaspoolt tuba - autotuled aknast näiteks...
Pealegi, miks sul laest teibitükk nööri otsas ripub?
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Pilti tehes veebikaamerat ei liigutatud?
Mingi puruga objektil ei saa tegu olla, kuna objekt asub selle valge 'raami' taga. Võimalik, et see asi oli selle küljes hoopis... Ja kui see peaks olema mingi sodi seal taga seinal, siis sellest oleks arusaada. Praegu ma olen suht kindel, et see objekt (valgusejärgi hinnates üsna suur tegelt) hõljus seal lähedal õhus. Omaette asi, kas mingi paranormaalse asjaga tegu on
Kus sõbranna samal hetkel oli? Ja teistel piltidel midagi sellist polnud?
Tsitaat:Algselt postitas Nielander
Ka on võimalik mingisugune valgushelk väljaspoolt tuba - autotuled aknast näiteks...
Pealegi, miks sul laest teibitükk nööri otsas ripub?
Aknaid ei jäänudki pildile ja kardinad olid niikuinii ees. Meil ripub ühe koha peal nöör, sest mul oli mitu aastat tagasi rott, kelle puur oli seal otsas, kui me tuba koristasime, sest ta oleks meile muidu ette jäänud. Teip oli natuke eemal ja see oli sellepärast laes, et me värvisime lae ära. Siis värvisime laeliistud ära, aga et lae peale liistu värvi ei läheks, tõmbasime liistude ääred teibiga üle, et nad ikka erinevat värvi jääks. Noh nüüd pärast värvimist tuli teibi ots lahti ja ripub seal. Kellegil pole mahti seda ära ka võtta. (hyes) Aga neid pildile ei jäänd ja pealegi see oli maalriteip.
Tsitaat:Algselt postitas Flash
Kus sõbranna samal hetkel oli? Ja teistel piltidel midagi sellist polnud?
Ei. Teised pildid olid täiesti normaalsed. Ja veebikas ei liikunud ka, kuna see on läpakale sisseehitatud.
Kuidas siis sellega jääb?? Ikka veel olen huvitatud. Vahepeal on igast staffi juhtunud. Näiteks nägin ma peeglist selle pildi tegemisest paar nädalat hiljem seljataga selletaolist valget asja mööda vilksamas, aga see võis vabalt olla mul mingi ettekujutus, vaat ma siuke imelik tüüp onju.
Nh ja see aurade värk, nendega on ka nii, et sõbranna laenutas raamatugogust raamatu, kus siukest staffi sees on ja seal oli alguses test, kas sul on sensitiivi võimed. Mul oli selle testi järgi. Nagu ma seda usuks ka. Aga noh sõbranna siis kirjutas läbi msni selle aurade nägemise asja. Proovisin siis seda ja oh imet - toimiski. Raamatus oli öeldud, et paari minuti pärast peaks nägema elektrisinist valgust käe ümber, aga mul oli see umbes poole minutiga, kui mitte rohkem. Võimalik, et ma seda ette kujutasin, aga ikkagi. Mul ei olnud läheduses ühtegi sinist asja ka, absoluudselt mitte midagi, isegi muid asju ei olnud nägemisulatuses. Ma siiski otsin kinnitust. Kirjutasin värvide tähendused üles, esmaspäev üritan näha selle sama plika aurat, ei ütle talle värvi, aga näitan talle märkmikku. Noh t ütleb, milline värv at meeleolu kohta kõige rohkem käib ja siis ütlen mida ma nägin. Teda ma võin täielikult usaldada.
Ma usun sellist staffi, aga enda kohta mitte. Njäkää.
[Muudetud: 3-31-2009 Zeera]
Kickin' ass, takin' names, cashing checks, breakin' necks, the champ is here!
It's the basic thugenomics.
Upitan teemat.
Kellegil veel ideesi, mis see olla võiks?
ma katsetasin koolis seda. Sõbrannal oli erkpunane aura hetkel, teisel sõbrannal rohekas. Esimene sõbranna, kelle käes see raamat oli, see ütles, et mul oli lilla.
Postitused: 151
Teemad: 1
Liitus: Feb 2009
 eks sa upita upita teemat, aga nagu näha siis siin palju vastajaid ei ole.. Minu meelest see näeb välja nagu mingi võtmehoidja xD
"Death is nothing more than a doorway, something you walk through."
Postitused: 105
Teemad: 0
Liitus: Feb 2009
Kuidas sa neid aurasid nüüd nägema hakkasid, kui sa varem neid ei näinud ??? Mingi raamat ei saa seda sulle õpetada, see on ikka kaasa sündinud anne. See asi mis sul seal pildi peal on meenutab mulle millegi või kellegi silma
Postitused: 19
Liitus: Apr 2009
Mida sa siis teed, et sa seda aurat näed?
Postitused: 194
Liitus: Feb 2008
Ausaltöeldes on see liiga segane pilt, et aru saada mis või kes seal olla võib...
See ''asi'' on seal jahh silma kujuline :o
Aga auradega on see asi, et ma ennem järelikult ei osanud vaadata või ei pannud tähele
[Muudetud: 4-26-2009 Zeera]
Postitused: 229
Teemad: 12
Liitus: Jul 2007
Viimati kõnelenule soovitan laste müstikanurka suunduda oma erksa kujutlusvõimega.
|