Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mis on musta augu sees?
Vastused vahivad otsa ja aru ei saa..
Mis asi asub Krabi Nebula keskel kus 1000 aastat tagasi toimus supernova ?
Mingi mystiline Torus mida teadlased ei oska seletada.T2pselt nagu ma eelnevas postituses kusagil mainisin,et mingi moment peale supernovat peab tekkima Torus.
Vahivad moodustuvale mustale augule otsa ja ei saa sellest aru
https://en.wikipedia.org/wiki/Crab_Nebula
Teadlaste mõõtmised n2itasid,et see krabi nebula Torus koosneb 95% heeliumist.Kas ta seal ehk ei võiks edasi muutuda vedelaks heeliumiks,mis on ülijuhtivate omadustega ?
Must auk on toruse kujuline vedelast heeliumist koosnev magnetväli ?
Vasta
Kas minu mudeli järgi ei oleks ka lihtsalt seletatav galaktika kuju ja käitumine ? Kujutage seda ette kiirluubis liikumas -mustast august tulevast plasmakiirest tuleb gaasipilv,nebula,mis kahe kiiresti keerleva plasmasamba tõttu plasmakiires omandab sellise unikaalse kuju.Edasi liikuv duubel-spiraalne magnetlaine kasvatab seda galaktikat koonuse kujul,kuni supernovani kui tekib must auk ja hakkab seda tagasi tõmbama,esialgu koonuse kujult enda orbiidile ja siis enda sisse.Sellist tillukest mudelit vaadates oleks galaktika ainuke liigutajafaktor must auk oma magnetlainega!!Paraleelgalaktika võib siin olulist rolli mängida.Kui see toimuks meie silme ees siis see galaktika teke ja taaskadumine võtaks ju paar (nano)sekundit v6i kauem ? Valgest august välja,mustast taaskord sisse.Kiiri tuleb ju nii ylalt kui alt mustast august,seega loob ta 2 galaktikat korraga ,need omakorda 4 jne.
Kui me vaataks seda protsessi kaugelt ,siis piisaks yhest mustast august ,et suur avakosmos suht silmapilkselt täita galaktikate ja mustade aukudega . Sama kiirelt kui nad tekiks sama kiirelt nad ka kaoks ja seda me ju näemegi kosmost vaadates,oleneb kui kaugele kiikame.Suur pauk toimub praegu ainult et teisel kujul ja meie vaatame seda peaaegu et pausi peal...

Relatiivsusteooriaga minu toodud mudel ei toimi aga taevakehasid vaadates ma ei näe miks mitte..Magnetar,Pulsar,neutron täht jne.Lugege nende kohta,nende p66rlemiskiiruste ja oletatavate masside kohta.Mustast august lahkuva plasmakiire teine ots erinevas staadiumis,nad ei saa muud ollagi.Alati asuvad nad gaasipilves galaktika serval,mujal ei saagi asuda.Galaktika sealt tuli ja galaktika sinna kaob.
Vasta
Tänased esimesed avastused - punange gigant ja valge kääbus on samamoodi energiakiire lõppfaas
https://en.wikipedia.org/wiki/White_dwarf
https://en.wikipedia.org/wiki/Red_giant
Vasta
Keerutan seda mõttelõnga oma peas endiselt..
Kui minu toodud mudelis galaktikas oleva liikumine oleneb algusest lõpuni mustast august siis kas mitte ei ole sama meie linnutee galaktikas ? Meie marsuut on kindlaks määratud musta augu poolt ja kaome oma päikesesysteemiga kunagi sinna sisse .
Kas minu toodud mudeli puhul poleks galaktikas kõik ALATI ja koguaeg ühendatud magnetväljadega ,algusest lõpuni?
Umbes nagu String theory ?
https://en.wikipedia.org/wiki/String_theory
Ma ei taha jätta muljet ,et gravitatsiooni pole üldse olemas minu arust.Tema roll on lihtsalt minimaalne selles ettemääratud liikumises.
Minu teooria järgi seega igal galaktikal on oma magnetväli,mis arvatavasti on ühenduses teiste galaktikatega magnetväljade abil.Mis rolli sellises systeemis paraleelgalaktika võiks m2ngida? Vat ei tea veel.
Vasta
Mul poolik teooria kuidas nii mõnigi asi veel võiks toimida aga seda teooriat pean veel veits uurima kas klapiks..
Vasta
Küsimus eiole mis onmusta augu sees.Vaid mis sealt väljub.AA Energia jäävseadus.
MUIDE MUST AUK VÕIB OLLA TEILE LÄHEMAL KUI TE ARVATE. MINA KASUTAN SEDA PUHASTMISEKS ,MIS VÕTAB KÕIK ÜLE LIIKSE.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Miks tekkis universum, milleks ja kuidas, mis oli enne seda hiidlane 163 102,783 04-11-2024, 18:55
Viimane postitus: lahendused
  Mis asjad on Maa dimensioonid või sagedused? ragingliz 59 29,304 30-11-2020, 20:12
Viimane postitus: Q11
  Universumis on auk sees Hallucigenia 36 14,509 21-04-2015, 16:45
Viimane postitus: Müstik
  Mis saab lõpus? neoon 30 10,390 25-08-2008, 00:39
Viimane postitus: johny166
  Kahtlane 'täht', mis osutus Veenuseks kurk 48 16,914 16-06-2008, 16:17
Viimane postitus: kurk
  Teadlane lõi laboris musta augu durian 6 4,256 28-05-2008, 16:47
Viimane postitus: Lotharius
  Musta auku kukkudes? miraioh 38 12,135 20-05-2008, 20:31
Viimane postitus: Hallucigenia
  Kõik masinad, mis saadetud võõrastele planeetidele! Celtic 11 5,039 07-04-2006, 22:08
Viimane postitus: chrysthallion
  Suure musta augu lähedalt leiti täheparv Foks 16 8,556 02-09-2005, 20:38
Viimane postitus: HadziOgloe

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat