Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Üks lahedam õudukas
Kuna telekast just viimasel ajal neid ei tule ja omal ei meenu ühtegi, siis tuleb taaskord siia tulla.
Teab äkki keegi mingid korralikumat õudukat? Nimelt oleks mõnele inimesele vaja natuke´´selgitada´´, mis asi see paramaailm on ja et tegemist ei ole just liivakastiga, kus 5 eluaastani mängisime. Oleks hea kui soovitaksite mõnd jubedamat.

---------------
Korrigeerisin natuke.

Muudetud: 29-10-08 kell 23:26:42 Tom
Vasta
"Mägedel on silmad" hirmutas mind, lõpuni vaadata ei suutnud. Teine osa on ka, seda ma ei julgeks käimagi panna, rääkimata vaatamisest. Jänes olen:P
Vähemalt minujaoks olid õudne ja kes midagi vastikut ja õudsat tahab, sellele soovitan.
"The hills have eyes" oli vist inglisekeeles.
Vasta
Teine osa on lahja. Seda ei soovita.
Vasta
Kuidas saab selgitada õuduka abil, mis asi on paramaailm?
Mina ei ole paramaailma pikka aega näinud kui miskit õudsat ja hirmutavat asja.
Kui on hirmutav, siis on tegu Thrillieriga, ning see on juba omaette ¾anr.
Vaata Tolkieni teoste baasil tehtud filmewink
Vasta
'Tont' on ka suht hea. Kinos oli seda veel eriti õudne vaadata.
Vasta
Mina soovitaks filme:
"Constantine"
"The Blair Witch Project"
"The Grudge" Osad 1 ja 2 või siis Jaapani variandid Ju On..
"The Amityville Horror"

Üks uus film mida paar nädalat tagasi sai kinos vaatamas käidud: "Mirrors"
Vasta
Boogeyman ja Silent Hill

Üle prahi õudukad, ei ole mingi tavaline verd-lenda-ja-soolikad-kukuvad tüüpi slasher.
Vasta
mind hirmutas tükkaega etv näidatud väljaajamine, eriti jubedaks tegi selle see, et väidetavalt pöhines töestisündinud lool.
Vasta
"The excorcis"t vms, seal on nii lahe "spiderwalk" millest ma kunagi üle ei saa. Aga tegelikult soovitaksin mingeid eriti ajuvabasid oldschool filme, nagu "braindead" (1992) ameerikas tuntud kui "dead alive" nime all.
Sellised magedad üldse mitte hirmsad tseenid ja muidugi ka ajuvaba sü¾ee.
Aga kui tahad rõhuda millelegi hirmsale, siis üldiselt jaapanlastel on palju häid õudukaid.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: hallhunt

Nimelt oleks mõnele inimesele vaja natuke´´selgitada´´, mis asi see paramaailm on ja et tegemist ei ole just liivakastiga, kus 5 eluaastani mängisime. Oleks hea kui soovitaksite mõnd jubedamat.

Soovitaks vaadata filmi "1408"
http://www.imdb.com/title/tt0450385/
See film peaks sobima nagu rusikas silma auku.

------------
Parandatud tsitaat.

Muudetud: 30-10-08 kell 15:59:57 Tom
Vasta
"1408" soovitan isegi.
Siis veel mõned filmid mis küll ei ole super õudukad(minuarust) aga mõnele äkki on.
Creep
Catacombs
Outpost
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: hallhunt
Kuna telekast just viimasel ajal neid ei tule ja omal ei meenu ühtegi, siis tuleb taaskord siia tulla.
Teab äkki keegi mingid korralikumat õudukat? Nimelt oleks mõnele inimesele vaja natuke´´selgitada´´, mis asi see paramaailm on ja et tegemist ei ole just liivakastiga, kus 5 eluaastani mängisime. Oleks hea kui soovitaksite mõnd jubedamat.
Para-maailma selgitamiseks soovitan ikkagi klassikalise sarjana X-Filesi ning uues kuues sarja The Fringe.
Vasta
vaadake vaimude välja ajajat
Vasta
The Shutter (Thai oma) - üks kõige jubedamaid filme, mida näinud olen. ja üleüldse on kõik Jaapani õudukad väga jubedad Bleh .
Shrooms - tegevus toimub hirmuäratavas ja uduses metsas. täpselt minu jaoks.
Death Tunnel - Waverly Hillsiga seoses wink .
need kõik kolm on vääga head filmid.

[Muudetud: 12-6-2008 Elina]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Elina
Shrooms - tegevus toimub hirmuäratavas ja uduses metsas. täpselt minu jaoks.
Olen näinud. Võin kommentaariks öelda, et kui algus tundub suhteliselt etteaimatav, siis vähemalt lõpp oli minu jaoks 100% ootamatu.
Vasta
Soovitan The Mist , S.Kingi romaani ainetel. Väga mõjuv õudukas.
Vasta
"The Exorcist" on päris hea õudukas (tegelikult enda poolest võiks ma kirjutada ÕUDUKAS jutumärkides, sest ükski film pole minu jaoks piisavalt hirmus kui selline olnud, aga see-selleks), see meeldis endale päris palju ja kuna oli tehtud too film aastal 1973, siis seda magusam suutäis see on. Õudukaid on tegelikult palju, mis väärivad vaatamist - enda üks lemmikuid on siiani "Nosferatu - Õudustesümfoonia" (1922), üsna okei oli ka 1919. aasta Saksa ekspressionistlik teos "Dr. Caligari kabinett" (Das kabinett des Dr Caligari). Kindlasti soovitaks siis omalt poolt veel selliseid õudukaid nagu "Halloween" (1978) ja "The thing" (1982), mõlemad John Carpenteri meistiteosed siis. Aga kellele meeldivad verised, bloody-gore õudukad, siis üks maiuspalu on kindlasti "Braindead", mida siingi juba mainiti + (Evil Dead I ja II). Kui näete midagi tõeliselt õudsat, andke mullegi teada.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Vor
Outpost
Ah die Glocke Smile
Vasta
Ma arvan, et just need hirmutavad õudukad on need, mis on paljud inimesed viinud segadusse nende "para asjade" olemuse osas...need on ületimmitud, hollywoodistatud ja ülepakutud ettekujutused, mida tegelikuses kunagi ei ole, ega ka saa eksiteerima; sa kas vaatad seda kui fantaasiat või ulmet, millel reaalsusega midagi pistmist ei ole või sa saad ajuloputatud...

Aga soovitaks "The Mothman Prophecies", mis väidetavalt põhinevat tegelikel sündmustel, aga seda muidugi läbi kassahititootja silmade...
Vasta
Nägin mitu aastat tagasi ühte Norra või Rootsi õudukat. Midagi Blair Witchi taolist. Kamp inimesi läks metsa miskit metsapõlengut uurima ja leidsid ühe põlenud tundmatu loomatorso jne. See oli tõeliselt hirmutav film. Ega keegi ei ole seda näinud? Mis selle pealkiri võis olla. Tahaks veel näga.
Vasta
The blair witch project
Vasta
Ei, ma ütlesin, et meenutas Blairi Witchi natukene (kamp inimesi metsas eksinud jne), aga see oli mingi Norra või Rootsi film.
Vasta
Pakuks "Event Horizon" Ebaõnnestunud katse käigus avaneb portaal, kust Kurjus pääseb meie maailma.Esialgu kül veel päikesesüsteemi äärealal asuvasse hiiglaslikku kosmoselaborisse.Väga mõjus film ja kindlasti mitte lastele mõeldud.
Vasta
The grudge, The ring, silent hill,the hills have eyes, The Haunting in Connecticut , Nightmare on elm street,Midnight hour,Friday13th jne, Küik need meeldisid mulle väga.
Vasta
Algupärane "Texas Chain Saw Massacre" (1974) on üks lahedamaid õudukaid, mida näinud olen.
Ja "Halloweeni"originaalvariant samuti.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Õudukas Unetujahirmul1 1 2,349 23-05-2013, 17:17
Viimane postitus: excubitoris

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat