Postitused: 222
Teemad: 16
Liitus: Oct 2003
Kronoloogia:
2. oktoober 2008 Esilinastub PeterJosephi filmi Zeitgeist: Addendum.*
8. oktoober 2008 Alex Jones teeb oma raadiosaates sellest filmist ülevaate mainides, et puudutatud on mitmeid olulisi teemasid ent üldiselt on film jama ja rajab teed Uue Maailmakorra tulekuks.**
15. oktoober 2008 Alex Jones võtab oma raadiosaates külalisena vastu Zeitgeisti looja Peter Josephi. Mõlemad osapooled lubavad, saate alguses et tegemist on jutuajamise mitte väitlusega. Kui vestlus on kestnud paarkümmend minutit pakub Jones viisakalt Josephile võimaluse 10 minutit eetriajast kasutada ilma vahelesegamiseta. Joseph kõneleb umbes viis minutit, kuid toob siiski saatejuhi vestlusesse tagasi ning seejärel viib Jonesi emotsionaalsus väitluse tasakaalust välja.***
16. oktoober 2008 Alex Jones räägib raadiosaates eelmise päeva väitlusest ning võtab Zeitgeisti suhtes selgelt negatiivse hoiaku seostades seda satanismi ja Uue Maailmakorraga.****
Video:
*http://video.google.com/videosearch?q=zeitgeist+addendum&emb=0&aq=f#
**http://www.youtube.com/watch?v=EyQtN4HY4Ko
***http://www.youtube.com/watch?v=pC--9zclwNk&feature=related
****http://www.youtube.com/watch?v=CRB-r2wUI-w&feature=related
Minu jaoks oli sümpaatne, kuidas Joseph jäi raadiovestluse ajal rahulikuks, kui Jones kaotas enesevalitsuse, hakkas lärmama ja mõnitama. Isegi, kui selline on Jonesi käitumistava ja isikupära, jättis tema sõnavõtt väga negatiivse mulje.
Zeitgeist: Addendumi pakutud lahendus inimkonna päästmiseks on sarnane marksistlike ja kommunistlike ideedega (klassideta ühiskond, inimesed on võrdsed, raha ei kasutata). Lenin oleks selle filmi üle uhke.  Sel määral ma Jonesi pahameelt mõistan, obviously, kommunism on inimühiskonnana korduvalt kõrbenud. Siis jälle... Zeitgeist: Addendum'i lahendus ei ole üks-ühele kommunism ega marksism.
However, leian, et Alex Jones'il ei ole võimalik nõustuda ühegi konkureeriva vandenõuteoreetikuga, kes olukorda temast erinevalt käsitleb, sest seeläbi võib ta kaotada osa enda auditooriumist. Kui huvilisi paelub Zeitgeisti graafiline ja heliline eripärasus enam, kui Jones'i filmid ja teooriad, võib tõesti tekkida olukord, kus Jonesi rajatud süsteem (veebilehed, teooriad, filmid, raadiosaated) muutub teisejärguliseks ja väiksema huvi objektiks. Alex ei saagi ärilistel/mõjuvõimu eesmärkidel Zeitgeisti ideedega nõustuda. Teine võimalus on muidugi see, et tegelikult ta usub enda vaatenurkade ülemuslikkusesse, Zeitgeisti seotusele negatiivse Uue Maailmakorraga ning ärilised huvid ei määra nii palju.
Ma arvan, et see on põnev jutuajamine kahe mehe vahel ning jätab mitmeid otsi lahtiseks. Kellel on õigus? Alexil, Peteril või mitte kummalgi?
Air Intelligence still feels, flying saucers are optical illusion or atmospherical phenomena, but some Military officials are seriously considering the possibility of interplanetary ships.
United States Government. October 27, 1952.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
"ÕIGUS" on neil mõlemal - kuni teatud punktini - siis läheb asi isiklikuks ja oma ega upitamiseks - see on aga paha.
Postitused: 35
Teemad: 6
Liitus: Mar 2008
Jones käitus selle intervjuu ajal küll nagu mingi viimane debiilik. Väga imelik, et ta ei mõtle üldse tuleviku peale, milline maailm võiks olla või millise nimel pürgida, kui need illuminati värdjad kord eemaldatakse. Otse-loomulikult ei saa ju maailm sellisel kujul edasi eksisteerida, kus kõik orjavad ja teevad mõttetud tööd.
Postitused: 164
Teemad: 18
Liitus: Sep 2008
Mulle käivad ka viimasel ajal Alex Jonesi kõned pinda. Ma ei tea, ta hääl ja ego on kuidagi ülbe. Räägib ülbelt ja ta hääl tüütab ära pika peale. Ma kuulaks ennem terve päev kuidas David Icke räägib  .
Jonesi "stiil" on olnud kogu aeg eemaletõukav - võimalik, et tegu kultuurilise taustaga võimalik, et millegi muuga. Samuti on ta oma informatsiooni jagamisel kuidagi kitsarinnaline ja taob pidevalt "ühte väravasse" ignoreerides tihti asju mida ei tohiks. Samas ei saa mööda minna faktist, et just tänu temale on paljud asja avalikkuse ette jõudnud ning ka laiema publikumi tähelepanu alla. Kas või ainuüksi selle eest ei ole ma seda meest laiemalt kritiseerinud ning soovitanud teda teistelegi. Inimesi on erinevaid - informatsiooni edastamiseks ja esitlemiseks on erinevaid teid. Samuti on erinevad need teed kuidas inimesed teadmiste ja TÕENI jõuavad. Senini on Alex täitnud minu meelest teatud ni¹¹i ning mitmed inimesed on just tänu tema esinemistele hakanud mõtlema mis siin maailmas toimub ja kes on inimkonna vaenlased.
Minu arvamus ...
Nõus, Jones'i sihikindlus on eeskujulik ja tänuväärt, stiil see-eest eemaletõukav. Tema puhul ei meeldi mulle patriootlik ja kristlik maailmakäsitlus. Mõlemad ideoloogiad on müüriks uue informatsiooni esilekerkimiseks nagu väidab Zeitgeist'i film.
Air Intelligence still feels, flying saucers are optical illusion or atmospherical phenomena, but some Military officials are seriously considering the possibility of interplanetary ships.
Patriotism ei ole ideoloogia - see on midagi muud.
Patriotism on ehtne näide ideoloogiast.
Ideoloogia - vaadete ja ideede süsteem. Isamaa-armastus just seda on.
Alex Jonesi puhul mulle liigne Ühendriikide lembus ei meeldigi. Kuigi ühes videos, mis ma nägin (või lugesin infosõdade kodukalt) rääkis ta, et ameeriklased peaksid üle saama illusioonist justkui ülejäänud maailm ruttab enne hommikusööki USA poliitika uudiseid lugema.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Ma nüüd aasta täis tema show kuulamisest ja ei ütleks et ta stiilil üldiselt midagi vastumeelset oleks. Tore ja pealehakkav. Eks iga inimene erinev ja stiil ka vastavalt sellele. Tal mõned vead ja kiiksud on, mis teinekord võimenduvad. Esimest korda kuulsin teda niivõrd ägedalt ja ebapädevalt oponeerimas kedagi, eriti inimest, kes tegelikult peaks ju sama eesmärki teenima. Esimene kord imestasin ja kuulasin. Teinekord tundsin selgelt ära kohad, mis talle vastukarva hakkasid. Põhimõtteliselt jäi talle mulje, et tema on aastaid vaevanäinud ja siis öeldakse, et kõik ei ole päris nii nagu tema arvab.
Tol päeval oli kibe tung minna prisonplaneti foorumisse uurima, et kas ma olen ainuke, kelle arvates AJ eriti nõme oli.
Seda ma ei teadnudki, et ta mõnda aega varem Zeigeisti NWO teenriks vms nimetas. Peter Josephiga arutledes ja just enne seda rääkis ta küll, et on hea film ja paneb inimesi mõtlema ja kõik on tore värk.
Ja kui ta järgmine päev ütles, et oli liiga leebe Josephi vastu ja too on täielik NWO pooldaja jne, siis see jättis küll mingi soovmõtlemise ja isikliku vaenu mulja.
Ei julge enam tema hinnangutest enam midagi arvata, kui ta niimoodi vahest asju kontekstist välja rebib pea peale pöörab.
Kahju on sellest, et temast vist pikemalt kuskil teemas juttu pole veel olnud ning nüüd jääb mulje, et üks jama tegelane on : (
Kuulake ikka tema shoud ja vaadake tema filme edasi.
On siis Zeitgeist kuri NWO film?
Vaatasin seda Zeitgeisti ning minnu meelest on tegu natuke salakavala filmiga. Milline on selle filmi eesmärk on minu jaoks seni lahtine. Kui tipa rohkem olen jõudnud materjale koguda siis ehk moodustan rohkem põhjalikuma vastuse. Ei võtaks kõike mis seal on puhta kullana aga arvan, et seda tõika ei peaks korralikele paraweebudele eriti rõhutama
Postitused: 49
Teemad: 3
Liitus: Aug 2008
Njah, mul võttis ka kohati suu täitsa lahti see vaidlus. Päris kahju oli Peterist vahepeal. Alex küll tunnistas, et talle meeldib vaielda ja ta läheb hoogu ning et ta ei saa midagi teha, et ta selline on, kuid tundus jah nagu oleks Alexil kerge kompleks ning asi läks isiklikuks. Aga samas, kui ta poleks selline julge ja energiline, siis ei oleks väga mõtet sellist tööd teha ka. Massimeedia tallab su kohe jalge alla. Lihtsalt kahju et ta seda vahel vales kohas kasutab. Ja eks õigus oli ju mõlemal mehel ning igaüks otsustab ise, mis on tõde.
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Mar 2007
Alex Jonesi on peetud jesuiitidega seotud desinformaatoriks, ei oska kommenteerida. Kuid tema stiil ilmselt iseloomustab sellist rahvalikku käsitlust, mis läheb keskmisele Texase kauboile peale. Loomulikult on tema kästiltus lihtustav, sest ta on oma olemuselt populist. Mulle on alati tema kõned meenutanud keskmisst Ameerika tele-evangelisti, kes pidevalt ähvarab kõiki armageddoniga.
William Cooper näiteks läheb veel kauemale ja toob näite Alexi Jonesi saatest enne aastatuhandevahetust, kus Jones rääkis tõsimeeli, et Putin valmistub sõjaks USA vastu ja vene allveelaevad on juba teel, päästku ennast kes saab. See aga on näide mitte lihtsalt vandenõu teemalisest teoretiseerimist, vaid juba otsesest ja teadlikust paanikakülvamisest. Willaim Cooper on teatavasti mees, kes lasti oma kodu lähedal maha võimude poolt, ilmselt põhjuseks tema raadiosaated, kus käsitleti "liiga sensitiivseid" teemasid.
Lisatud lingi taga ei ole küll vist suurt midagi pealkirjas mainitud väitluse kohta, kuid mingil määral läheb teemasse.
Alex Jones ja tema väitlused - see kord siis tema ja Vend Kapneri vahel - lugege ja mõtelge:
http://www.realjewnews.com/?p=387
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Kapneri osa asju seal on küll aegunud. Näiteks Alex Jones ja Icke said küll väga hästi läbi, kui Icke tal saates käis. Jonesile muidugi ei meeldinud see reptiloidide jutt, mida Icke varem rääkis.
Kui Jones mingi jube desinformaator oleks, siis ta ei räägiks seda, mida ta räägib. Vaevalt tal ülipeen plaan on, et räägib koos oma kõigi saatekülalistega palju selliseid üldtõdesid, aga kõige olulisemad asjad seal vahel valetab kokku ning üldkokkuvõttes see nö Eliit on kasumis täiega.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Täna räägiti telekas, et Zeitgeist on üle ookani keelatud filmide nimekirjas. Umbes selle pärast, et moraalsus ja muu säärane hakkaks inimeste silmade avamisel langema. Nonsence. Paari päeva pärast on ilmselt antud klipp ka internetis kättesaadav. (antud teemat kajastas Reporter)
[Muudetud: 2-4-2009 PiziIngliito]
Postitused: 164
Teemad: 18
Liitus: Sep 2008
Mulle tundub, et Prisonplanet.com on tsensuuri all. Kirjutasin pika pika kommentaari maha ning kommentaar ilmus. Küll aga 2 minuti pärast oli kommentaar kadunud. Kirjutasin siis lühikese kommentaari, et "Wtf happened to my comment?". Kommentaar oli jälle nähtaval 10 minutit ning haistus õhku nagu veeaur.
Zeitgeist Reporteris
http://www.reporter.ee/2009/04/03/kristl...etrikeelu/
Huvitav, kes sai selle ära keelata? Netis on ta ikka üleval ju.
Kui nüüd täpne olla siis minule jäi mulje, et ei kaheldud mitte JUMALAS aga isikutes keda kuulutatud tema saadikuteks.
|