Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kas se tõesti on kirst ..või mis?
Nii..asi oli siis niisugune:
Läksime sugulasega poodi,meil oli juhuslikult digikas kaasas ja mõtlesime et võiks surnuaias niisama pilti teha ja nii..
Siis aga hiljem avastasime pildipealt kirstu,mida pildi tegemise ajal seal polnud.
:o
Ja kirstu ees on veel mingi valge kujund või midagi.

http://www.album.ee/node/16988566/50126430

Muudetud: 11-9-08 kell 15:06:10 PurpleKitty

Muudetud: 11-9-08 kell 15:07:45 PurpleKitty
Vasta
No sellek et seal kirstu näha, peab ikka hea kujutlus olema. Pigem ikka praak pilt nagu näha.
Vasta
Kuule..kui ma seda pilti tegin siis ei olnud seda seal !
Vaata ligitalt siis seda,äkki näed midagi !
Vasta
Alguses oli täiesti võimatu arusaada millega tegu sest pilt mega udune tõmbasin pildi oma arvutisse. Ma arvan, et tegu võib olla väga vabalt tavalise pingiga mis on valget värvi ja kuna terve pilt on rohkem nagu kriipsude täpide kogumik siis ta sulab lihtsalt ära. Kas sul on sama pilt väheke selgemaks teha võimalik?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: PurpleKitty
Kuule..kui ma seda pilti tegin siis ei olnud seda seal !
Vaata ligitalt siis seda,äkki näed midagi !

See, et sina ei näinud e tähenda veel, et midagi ei olnud wink
Vasta
Palun kustutage see teema ära keegi
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Otsija
Palun kustutage see teema ära keegi

Pole hullu. "Kartulikeeduauru" teemad käivad meil siin : http://www.para-web.org/forumdisplay.php?fid=60

Muudetud: 11-9-08 kell 16:19:27 Tom
Vasta
Laugh
tore nurgake, siin saab igavusehetkeil surfata
Vasta
Laugh

See võib küll jah olla......mingi pingike.. Ma ei saanudki pihta kus see kirst peaks olema ja kus see kahtlane kogu peaks olema. ... Shock
Vasta
Kui suurendada siis paistab jah nagu kirst ja,et midagi oleks seal ees,aga nagu penditar ütles võib see väga vabalt ka pink olla
Vasta
Esiteks on pilt nii halb, et sealt pole midagi aru saada. Vabalt võib tegu olla ükskõik millega aga mitte ebatavalisusega...
Vasta
Äkki on see hoopis pink?
Vasta
Selliste pildimüsteeriumite puhul kus pildil arvatakse olevat midagi mida olla ei tohiks, peaks olema ka teine pilt mis on tehtud samal hetkel ning kas täpselt samas kohast või siis kasvõi teise nurga alt, et oleks üldse võimalik arutleda selle üle kas on midagi ebanoormaalset või mitte wink

Ainult sellise udukogu põhjal ei saa tegelikult mitte midagi öelda, vähemalt mitte inimestel kes pole asjaosalised. Teie kes te seal pildistasite saate vaid omavahel arutleda mis oli ja mis mitte...
Vasta
Võib olla ju tegelikult kirst Laugh samas ka pink. Aga seal vasakult on ka mingi jube kujutis mis sinna sulanudLaughLaugh
Vasta
See pilt sobiks vabalt psühiaatriahaiglasse, kus iga hull saab vabalt enda nägemusest lähtudes seletada, mis seal pildil siis täpsemalt ikkagi on.

Mina näen pinki ning julgen väita, et olen vaimselt terve (fantaasiavaene?) inimene.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: PurpleKitty
Nii..asi oli siis niisugune:
Läksime sugulasega poodi,meil oli juhuslikult digikas kaasas ja mõtlesime et võiks surnuaias niisama pilti teha ja nii..
Siis aga hiljem avastasime pildipealt kirstu,mida pildi tegemise ajal seal polnud.
:o
Ja kirstu ees on veel mingi valge kujund või midagi.

http://www.album.ee/node/16988566/50126430
Mis te heietate siin ...

Tsitaat:Algselt postitas: Anzie
Esiteks on pilt nii halb, et sealt pole midagi aru saada. Vabalt võib tegu olla ükskõik millega aga mitte ebatavalisusega...
see on ju ilmeselgelt arvutis töödeldud pilt - filtrid ja muudetud reso, puudub pildistamiseks kasutatud fotoka nimi nii failis kui ka teemaalgatuses. Photoshopi annete näitamiseks võiks ikka mõnda teist foorumit külastada.

Purple Kitty teeb lihtsalt kõigile tünga.

Purple Kitty ... häbi võiks olla ... sul ju vanust ka piisavalt, et sellistest rumalustest hoiduda.

Nõme kui lihtsalt tähelepanu saamiseks hakatakse Para-Webi foorumit risustama. Üldiselt tuleb sõnavabadusest lugu pidada... aga see teema on ju müra, devalveerib foorumi sisu.
Vasta
Seda võin öelda, et arvutis on tehtud see ring kuid pildi teinud aparaat on: Digimax A503 / Kenox D503
Kogu muu fookuste ja asjade jama on ka pildil olemas..

Ei väida, et sellist pilti ei saaks Photoshopis järgi teha, see oleks isegi väga kerge.
See pilt ei tõesta lihtsalt midagi....ma võin siia oma sõbra pildi panna kasvõi ja öelda et pildistamise hetkel polnud seal kedagi ja see inimene on mulle tundmatu (pildistamisel sätin muidugi fookuse valeks ja raputan digikat)
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: EiTahaOllaMina
See pilt sobiks vabalt psühiaatriahaiglasse, kus iga hull saab vabalt enda nägemusest lähtudes seletada, mis seal pildil siis täpsemalt ikkagi on.

Mina näen pinki ning julgen väita, et olen vaimselt terve (fantaasiavaene?) inimene.

Minu arust on ka see pinkSmile
Vasta
Pigem on pilt tehtud pika säriajaga natukene käsi väriseb siis jääbki selline effekt.Ise vaatasin ka seda pilti seal on pink mis pink. Selja tugi ja isete on ilusti näha.

Muudetud: 27-10-08 kell 13:37:54 noltsik
Vasta
Pane põlema see digikas
Vasta
Geeniused olete, ma ei saa aru? Milleks? Selliseid pilte võib teha igayks jooksuga läbi surnuaia minnes ja nuppu klõbistada!! Kas tahtsid kirstu teemaga kuulsaks saada??
Vasta
Vaadake seal pildil on mingisugused ussikeste moodi valged asjad puude vahel ja kui täpsemalt vaatate, siis on näha, et see ''kirst'' on nendest ''ussikeste'' moodi valgetest asjadest. Uurige lähemalt.
Vasta
vaatasin ka neid teisi surnuaiapilte ja no anna andeks ag see pilt kirsuga oli küll fake. samuti oli sul iga teise pildi peal mingid täiesti mõtetud kohad ära märgitud.Sa kujutad endale siin küll lihtsalt ette isegi kui need pildid ei olnud faked ei ole seal ikkagi midagi
Vasta
Kui ma vaatasin tundus algul lihtsalt kast, aga lähemalt oli pink kus istus mingi väike, imelik vant.
Vasta
See on kalmistutele tüüpiline valge pink. Kuna pildistajale ei omanud see tähtsus, siis ei pannud ta tähele, et see seal juba enne oli.
Millegipärast kõik "nähtustega" pildid on tehniliselt praagid ja väga-väga viletsa kvaliteediga, sealt ka siis sellest tulenevad "nähtused."
Kas keegi on näinud mõnda paranähtust kunagi ka kvaliteetsel pildil-filmil-videol?
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  [split] Mikrokiibid: süütu näitemäng või sügavalt salakaval plaan? sissy_ 8 3,595 17-01-2020, 19:06
Viimane postitus: Tulnukinimene
  Kas kujutame endale ette, et nägime ja kuulsime kooli juures siilike 11 7,454 01-04-2013, 17:36
Viimane postitus: Unetujahirmul1
  kas poltergeist teeb nii? ghost-face 13 7,862 27-01-2013, 00:40
Viimane postitus: karusloom
  Kus on maailmaruumi piir ja mis on seal taga? kaido81 32 12,755 19-09-2012, 15:32
Viimane postitus: Gangnam
  Mis on pildil? krissux 11 6,124 04-01-2012, 17:42
Viimane postitus: Päikeseinsener
  Mis asi on pildi peal? TheyAreAmongUs 58 22,242 04-08-2011, 15:52
Viimane postitus: Raksha
  Kas kummitus või ninja? Julius 12 6,515 27-07-2011, 23:01
Viimane postitus: silmilm
  Surm ja elu... Mis pärast seda on? AiriinOlen 20 9,237 05-12-2010, 01:31
Viimane postitus: unclekomm
  Kas keegi juhtub teadma mingisugust tegevust, millega üks in whitty 7 4,579 25-10-2010, 20:47
Viimane postitus: Omra
  Mis on pildil spooky-girl 38 14,352 24-08-2010, 09:08
Viimane postitus: kaido81

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne