• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 23
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Federation of Light kosmoselaev ilmub 14.oktoober 2008
Blossom Goodchild on meedium, kes on väidetavalt üheduses kosmiliste olenditega kes nimetavad end Federation of Light.
Need olendid on siis läbi Blossom Goodchildi edastanud järgmise info.
http://www.ourstrangeworld.net/index.php..._oct_14th/

Hea, et ei pea kaua ootama, et näha kas jutul on tõepõhi all või mitte.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Albion
Hea, et ei pea kaua ootama, et näha kas jutul on tõepõhi all või mitte.
Jah, see on tõesti hea. Tuleta siis meile meelde, kui õige aeg käes.
Aga pakkumisi võiks kohe teha:
1. Mis siis jutub? (on suhteliselt kindla peale pakkumine, et midagi ei juhtu)
aga märksa huvitavam on
2. Kuidas seda interpreteeritakse?

Aga jutul, arvan ma, on tõepõhi all. Mitte selles mõttes, et 14. oktoobril juhtubki see, mida meediumi vahendatud ennustuses lubatakse. Küll aga selles mõttes, et meedium vahendab ausalt seda, mis talle "teada on antud". Oleks ju taolise väljamõeldud loo levitamine diskrediteerivalt enesehävituslik - on aga mõeldav juhul, kui meedium ausalt vahendab infot, mida talle on edastatud. Üks tilluke aga kõnekas detail:
We wish it to be understood that on the 14th day of your month of October in the year 2008 a craft of great size shall be visible within your skies. It shall be in the south of your hemisphere and it shall scan over many of your states. We give to you the name of Alabama.
Meedium saab aru, et jutt on USA osariigist Alabamast ja on ausalt hämmelduses - see ei asu ju lõunapoolkeral! Päringule vastab allikas In days of old, it used to be - see on tüüpiline hämamine, keerutamine ja absurd - mis "allikale" (kaugeltki mitte ainult selles näites) tunnuslikult omane.

Muudetud: 28-8-08 kell 00:08:26 Hallucigenia
Vasta
Tuhnisin veel netis ja karp jäi lahti.
Üks teine tegelane kes oma nime ei avalikusta on ka väidetavalt nendega kontaktis.
Tema siis kinnitab Blossom Goodchildi juttu ja lisab veel, et selle laeva diameeter on 2000 miiliBleh Nähtaval on ta minimaalselt 3 päeva.

http://forums.canadiancontent.net/altern...e-you.html

Soovitan lõpuni lugeda.

Muudetud: 29-8-08 kell 20:01:43 Albion
Vasta
Miks just 14. okt see eriline kuupäev on?
Vasta
They have carefully selected this time to show up and are doing it out of goodwill because of the great evils behind this world that we as humans cannot see for this cause they have decided to take action before it‘s to late, they do love us and care for us like family, they realize most of us our blind to the truths of this world and being controlled by something we do not really fully understand.
Vasta
Tohoh ega ma seda nii täitsa tõsiselt võta, võibolla tahtis see 'muti' lihtsalt kuulsust, aga eks ma ikka proovi õue vaatama minna sel kuupäeval.

Muudetud: 28-8-08 kell 14:15:06 Flash
Vasta
Veidi OT, aga:

Lahe Laugh.

Täna öösel(seda teemat ma õhtul ei näinud) nägin unes just, kuidas taevast hakkasid ilmuma maleruudustikus suured tuled(prozektorid). Lähenedes-lähenedes oli terve taevas "kosmoselaeva" täis. Kuid unenäos ei olnud nende kavatsused kõige paremad. Käies majast-majja korjasid nad inimestelt "tundeid/emotsioone" ära.

Nüüd on kolm võimalust:
1. Keegi luges seda teemat õhtul ja ma suutsin "ühisest teadvusest" selle uudisega end kurssi viia.
2. Juhuslik kokkulangevus
3. Tulnukad tulevadki

Kahjuks number 2 vist ikkagi Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Julius
Tohoh ega ma seda nii täidsa tõsiselt võta, võibolla tahtis see muti lihtsalt kuulsust, aga eks ma ikka proovi õue vaatama minna sel kuupäeval Smile

Tema kuulsusele võib see head teha, aga mitte usaldatavusele. Julge naine, et nii avaliku pöördumise tegi. Järelikult on tema uskumised suht kindlad (usaldab end jne).

Kui seda laeva ei tule, siis mis järeldused teha saab:
1. neil juhtus mingi tehniline äpardus?
2. valetasid sellele naisele? järelikult pole head kavatsused?
3. mõtlesid ümber
4. valgusolendeid pole olemas (kuigi see naine pole ainuke, kes nendega kanaldades räägib).
Vasta
Samal teemal:
Then Reinhold Hoffmann knew, as did Konrad Schneider at this same moment, that he had lost the race. And he knew that he had lost it , not by the few weeks or months that he had feared, but by millennia. The huge and silent shadows driving across the stars, more miles above his head than he dared to guess, were as far beyond his little Columbus as it surpassed the log canoes of paleolithic man. ... The human race was no longer alone.
(Arthur C. Clark, Childhood's End, 1954*)
* st enne sputnikut, Gagarinit jms. Osunduses esinevad RH ja KS on Kolmanda Riigi raketispetsialistid, kes veavad vastavalt USA ja NSVL võistlevaid kosmoseprogramme.

Aga raamatut soovitan. Kas või võimaliku visioonina sellest, mida võib inimkonnale tähendada ascension, "üleminek teise dimensiooni" või "liitumine vennalike rahvaste galaktilise föderatsiooniga".
Vasta
Ei tahaks kül ketser olla kuid mina suuda sellist laadi jutte uskuda. Ka maailmalõppu on fanaatikute poolt palju kordi edutult ettekuulutatud. Viimast ma usuks ennemini http://www.space.com/scienceastronomy/08...-core.html
Mina kaldun arvama, et sellised meediumid omavad mingit skisofreenia vormi.
Tulnukate olemasolu samas ei eita.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
1. Mis siis jutub? (on suhteliselt kindla peale pakkumine, et midagi ei juhtu)
aga märksa huvitavam on
2. Kuidas seda interpreteeritakse?

1. Juhtub see, mida ka seal jutus seletab, et on neid, kes usuvad ja neid, kes ei usu.
2. Kuidas tõlgendatakse? Seda tahaks mina ka teada. Eriti seda, kuidas suhtuvad sellesse need, kes igat pidi taunivad 'teiste' olemasolu.

Mulle meeldis jutust üks lause: On this day that we appear, we ask you to listen only to your hearts and NOT to the words of those who shall be in great fear of losing their power. Et ühesõnaga kuulata iseend, mitte seda, mis on juba kusagil nn kirjutatud reeglites kirjas, või lasta mingitel x-inimestel midagi endale selgeks teha, mis nende arust õige on.

Each one of you has chosen to be here for this ascension. Choose now whether your human form will …
Ja see pani mõtlema, kas üldse kõik inimesed seda füüsiliselt näevad. Aga noh, nagu keegi ütles: elame, näeme! wink

Muudetud: 28-8-08 kell 11:59:52 InDemand
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: InDemand
Each one of you has chosen to be here for this ascension. Choose now whether your human form will …
Ja see pani mõtlema, kas üldse kõik inimesed seda füüsiliselt näevad. Aga noh, nagu keegi ütles: elame, näeme! wink

hallutsinatsioone ei esine tõesti mitte kõigil

----------------
Edit: parandasin vigase tsiteeringu.

Muudetud: 28-8-08 kell 14:48:12 elis
Vasta
Ei oska mingit seisukohta võtta selle jutu kohta. Kui 14. oktoobril midagi ei juhtu, siis ei jää muud üle kui see daam lihtsalt välja naerda nii absurdse avalduse tegemise eest. Ja kui midagi juhtub, siis muudab see maailma igaveseks. Arvatavasti külvab see üle maailma paanikat ja loodetavasti ei asu mõni suur kuri naaber kogu seda suurt segadust ära kasutades oma kurjasid impeeriumi taastamise plaane ellu viima. Oleks vast hea aeg tegutsemiseks. Tegelikult ma isegi ei adu seda mis maailmas toimuma võiks hakata kui ühel päeval ilmuks mitmeks päevaks kusagile taevasse tohutu UFO kusagilt universumi teisest otsast..
Vasta
Tuleb see mis tulema peab. Pole vaja paanitseda ning võtta asja nii nagu on.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: kniht
Tuleb see mis tulema peab. Pole vaja paanitseda ning võtta asja nii nagu on.

Jep, täpselt sama mis ma ise tahtsin kirjutada. Kui nad on võimelised siia tulema, siis nad tulevad ja vsjoo. Mõttetu oletada ja arvata, eriti sündmuse puhul, mis on 1,5 kuu kaugusel. Tulevad halbade kavatsustega, siis tuleb vastu hakata, tulevad heade kavatsustega, siis tuleb ära kuulata. Elame-näeme, nagu öeldakse Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: hullkeel
Kui 14. oktoobril midagi ei juhtu, siis ei jää muud üle kui see daam lihtsalt välja naerda nii absurdse avalduse tegemise eest.
Ei, seda ma küll ei soovitaks. Oletan (muidugi pole ma 100% kindel), et "nii talle öeldi" ja et ta seda meile heauskselt (ja ehk isegi vaatamata teatud seesmistele kõhklustele - see Alabama-küsimus) edastab. Öeldi "nende" poolt, kes on talle varemgi nö sissetöötamisfaasis igasuguseid asju (küll vast mitte nii konkreetseid) öelnud ja sedasi meediumi usalduse võitnud. Kõnesolevat teadet võib siis vaadelda "kuuletumise kontrollina", st kas meedium pärast sellist "eeltöötlust" edastab ka teate, mille sisus kainelt mõtlev inimene tugevasti kahelda võib? Võime tõdeda, et see katse õnnestus ("nende" vaatepunktist muidugi).
PS.: Muidugi, kui 14. oktoobril peaks see laev ilmuma, siis palun ma "nende" eest sügavalt vabandust.
Vasta
Sondeerivad pinda? Sihukesi teateid on ennegi ilmunud, et sel ja sel ajal saabub mingi laev või mitugi...
Kui see laev peakski saabuma ja Eestist seda näha pole, ei saa me ikkagi asja tõe pähe võtta - aitab vaid see, kui mõni meie seast läheb laeva ilmumise paika ja püüab pilte teha.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: paadikapten
Sondeerivad pinda? Sihukesi teateid on ennegi ilmunud, et sel ja sel ajal saabub mingi laev või mitugi...
Kui see laev peakski saabuma ja Eestist seda näha pole, ei saa me ikkagi asja tõe pähe võtta - aitab vaid see, kui mõni meie seast läheb laeva ilmumise paika ja püüab pilte teha.

No ära sa selle pärast nüüd küll muretse, kui midagi ilmuma peaks küll siis neid pildistajaid ka leidub ja ikka hulgi.
Vasta
Loodame siis parimat.
Vasta
Kui taevaseise vaadata, siis 14. okt. üsna tavaline, ei midagi erilist. Edaspidi juba läheb pingelisemaks ja seda pikemaks ajaks.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Albaregia
Kui taevaseise vaadata, siis 14. okt. üsna tavaline, ei midagi erilist. Edaspidi juba läheb pingelisemaks ja seda pikemaks ajaks.
Mis siis juhtuma hakkab?
Vasta
Tsitaat:Mis siis juhtuma hakkab?

Edasi tuleb see, et kaks suur planeeti, Saturn ja Uraan hakkavad olema vastasseisus ja see juba ilma mõjuta maailmale niisama mööda ei lähe.Eelmine selline seis oli 43 aastat tagasi, aprillist 1965 kuni kevad 1967. Kes tunneb huvi ajaloo vastu, saab ise uurida, mis siis maailmas toimus ja sellele ajajärgule järgnes.

Kõige põnevam oleks nüüdisajal vast see, et USA presideni valimised toimuvad kahe planeedi esimesel täpsel vastasseisu ajal, 4.11.08.
Neid täpseid tuleb veel neljal korra.Alles siis saab lõplikult öelda, mida see kõik maailmale kaasa tõi, millised energiad peale jäid, mis muutus jne.

Muudetud: 30-8-08 kell 19:46:38 Tom
Vasta
Nu kas ajaloos sinna 65-67 vahele jäi vieetnami sõda?
Nu kui usa-s Baraco Bama võimule saab siis vast Usa tõmbab oma sõjalised jõud tagasi aga , ma millegi pärast olen kindel et võimule saab Mcain siis läheb tõesti olu kord teravamaks. Aga kui nüüd seda Light Federationi edasi mõelda kui nüüd tõesti midagi sellist peaks olema ,siis maailm peale seda muutuks ka päris palju.

Muudetud: 30-8-08 kell 20:29:42 noltsik
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Albion
Blossom Goodchild on meedium, kes on väidetavalt üheduses kosmiliste olenditega kes nimetavad end Federation of Light.
Kas nad räägivad siis inglise keelt

Muudetud: 30-8-08 kell 20:24:55 Raul
Vasta
Need ennustused ja olekud ei ole täpsed vaid nihkes. Iga 12 aasta järgi toimub suuremad asjad. 1956 ungari ülestõus, 1968 tsehhoslovakkias sama, 1980 , 1992 Meri ja Laari riigipööre meil,mis muide vaikiti maha. Ja kukuti raamatutes kohe ajalugu ömber kirjutama. jne. Head arvutamist.
Vasta

• 1(current)
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 23
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne