•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • ...
  • 11
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuidas ja millal avastasid Para-Webi?
mina sattusin siia otsides neti.ee-st atlantise kohta. ja nüüd muudkui loen ja loen, sest palju on vaja tasa tehaSmile
Vasta
Mina sattusin siia nii, et otsisin neti.ee'st mingit mõnusat foorumit, kus saaks sellistel teemadel rääkida, nagu siin on Smile
Vasta
Sattusin Para-web leheküljele puht juhuslikult. Trükkisin otsingumootorisse sõna"haldjad" ning ühel hetkel astusin siia sisse. Jäin leheküljele pidama, eneselegi ootamatult, ning tundsin end siin hästi. Otsustasin registreeruda ning nagu näete- siin mina nüüd olengi. (:
Vasta
Otsisin infot vapiiride kohta ja siis satusin siia ja avastasin et siin palju muudki huvitavat.
Vasta
Ma olen tegelikult siin ca. aasta või rohkem surfanud,aga kasutajat pole olnud.
Ise leidsin selle foorumi ühest teisest foorumis kus räägiti unenägudest,keegi oli ka para webi lingi postitanud.
Ja eks siis ma hakkasin lugema.

Üldiselt arvan et see on kasulik foorum.
Tean palju rohkem nüüd kui ennem paranormaalsetest asjadest (H)

Muudetud: 7-1-07 kell 13:43:57 Apocalypse
Vasta
otsisin eesti keelset infot nostradamuse kohta ja siia mind juhatati.
registreerusin, et paaris asjas sõna sekka öelda, aga nüüd on see paisunud päris suureks
Vasta
Minu tee siia foorumisse oli suht juhuslik. Nimelt oli vaja kooli kodutööks statistilist andmekogumit, mida oleks huvitav analüüsida. Avastasin, et peale statistika on siin ka muudki huvitavat lugeda Smile
Vasta
Aga mida siis statistiline analüüs ka näitas? Oleks ehk kõigil huvitav miskit kokkuvõtet lugeda. Veidi sai kunagi foorumi statistikaga Imotepi abil tegeldud siin. Ja mõned üldised numbrid on ka "Statistika" rubriigis välja toodud.
Vasta
Minu kodutöö teema oli "Keskmised" ehk pidin välja arvutama kõikvõimalikke keskmiseid ja siis neid analüüsima. Ma arvan, et see pole vast kõige huvitavam, et seda siia riputada.
Aga mul on tulemas varsti ka uus kodutöö- kus pean leidma seoseid erinevate andmete vahel.
Pean ainult õppejõuga nõu pidama, kas siin foorumis olevad andmed talle esitamiseks sobivad.
Kui jah, siis võin tulemusi siin teiega jagada küll Smile
Vasta
No mina avastasin otsides paranormaalsete asjade uurimisgruppi... Ja see oli vist selle talve lõpp, kui ma ei eksi... Ja kõige esimene postitus oli 2-20-2007 kell 18:34:05... Samal päeval ma vist selle leidsingi...
Kuid, siis olen ma jäänud tänu kodumaine info on ikkagi palju huvitavam, kui välismaised...
Siin on palju skeptitsismi, kuid siiski on üldkokkuvõttes suht normaalne siin...

Muudetud: 23-4-07 kell 14:24:23 Nazz
Vasta
ükskord õhtul ootasin et viva la bam hakkaks, et vaadata, samal ajal olin jippii.com-is ameerika jututoas. seal siis hakkasin ühega chattima ja tuli välja et ta on eestlane ja ootab ka viva la bam-i algustBleh. siis vaatasime ära ja samal ajal rääkisime juba msn-is üksteisega, siis tema rääkis ajasugustest asjadest mis ta teinud on. Nt. astraalrännakut on proovinud. ma ise ei teadnus siis mida see tähendab ja panin selle googlis otsingusse ja para-web oli esimene tulemus, nii ma kohtusingi para-webiga Laugh
Vasta
Sattusin para-webi para-webi kokkutuleku kaudu täiesti juhuslikult.Läksime sõbrannaga metsamajja puhkama nagu alati kevadel, suvel ja sügisel ning samal päeval oli neil seal kokkutulek. Me polnud sellest kuulnudgi aga siis hakkas asi huvitama.
Vasta
Mõelge, kui imelik... mõnel siinsel varasemal asukal on suht palju raskusi kusagil teisi para weeblasi näha, kuid tema läheb lambist kusagile jalutama, ja satb kohe kokkutuleku peale... Laugh
Vasta
veab tal, tahaks ise ka. Ma ei satu siis ka kokkutulekule kui tean kus ja kuna onLaugh
Vasta
ma olin sõbranna juures ja me otsisime netist õudukaid.
Noh ja siis leidsimegi selle portaaliLaugh
Vasta
Foorum on mulle juba teada mitu aastat ning käisin siin aegajalt lugemas. Ühel hetkel tuli endal soov arvamust avaldada ning sai sellepärast endale ka alaline kasutajakonto siia foorumisse loodud...

Muudetud: 23-4-07 kell 21:41:37 GoreLord
Vasta
Esimest korda jalutasin otsa para-webi kokkutulekule...nüüd lähen iseBleh
Vasta
Olen neti otsinguga siin vahete vahel teemasid lugenud, aga liitusin alles nüüd. Miks? Teemad on huvitavad wink
Vasta
Kõiges on süüdi Imotep, kes teadis, et just see avaldaks mulle suurimat muljet Smile Üks esimesi asju yldse, millest ta mulle rääkis. Smile
Vasta
Hm, üleeile vist.
Vasta
Avastasin Para-Webi millalgi märtsis, otsisin neti.ee'st eestlasi kes suhtlevad a.2012 teemal.
Vasta
Eks mindki vedas siia sõber. Tribalangel nimelt. Kohe, kui ma sellest esimest korda kuulsin, tundus see kõik üprisgi huvitav. Aga laisk inimene nagu ma olen, ei viitsinud ma siia kasutajat teha Laugh. Aga lõpuks sain ikkagi tehtud ja pean tunnistama, Et ei kahetsenud kordagi.
Vasta
Otsisin netist paranähtusi ja nii ma selle koha avastasin. Varem käisin niisama lugemas aga teemad hakkasid mind rohkem huvitama ja nii ma end kasutajaks tegin. Väga tore koht.
Vasta
8 sept. öösel, kella 00.00 ajal leidsin para-webi, kui panin Neti.ee`s otsingusse "kummitab".. Ma muidu tahtsin netist leida, et kas eestis on mõni maja, mis on mahajäetud ja tõesti kummitab... aga see juba offtopic.. (hyes)
Vasta
Paar aastat tagasi jäi silma.
Varem eriti ei lugenud. Aeg ajalt sattusin siia kui otsisin netti avarustes infi voodoo kohta.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • ...
  • 11
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Para-Web Facebookis Celtic 55 50,230 07-10-2021, 23:30
Viimane postitus: Lynx Titan
  Para-webi raamatukogu - kas on juba loodud? Ülane 59 50,127 27-09-2019, 21:04
Viimane postitus: Avatud aken
  Mis kasu olete saanud Para-Webist? MissIs 57 48,856 20-03-2017, 16:24
Viimane postitus: Temimoor
  Para-Webi eepos Celtic 27 27,956 10-12-2016, 22:48
Viimane postitus: Avatud aken
  Mittetulundusühing Para-web (80275679) Tutanhamon 27 36,803 11-03-2015, 19:51
Viimane postitus: PiziIngliito
  Milline teemavaldkond teile Para-webist kõige rohkem huvi pakub Ülane 22 22,818 21-06-2014, 15:34
Viimane postitus: Schaumie
  Para-web youtube Balzzar 7 11,009 05-01-2013, 15:50
Viimane postitus: Balzzar
  MTÜ Para-web hakkab pakkuma pulmateenust [Aprilli eri] Metafor 14 16,156 02-04-2012, 10:11
Viimane postitus: Metafor
  Para-webi tassi kavandi valimine Thorondor 12 16,749 01-10-2011, 09:07
Viimane postitus: Aurora Blue
  Para-webi särgi ja tassi kujunduse konkurss - tähtaeg 10. september 2011 Thorondor 24 24,938 13-09-2011, 22:26
Viimane postitus: Cthepy

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat