•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 11
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuidas ja millal avastasid Para-Webi?
Millal ma selle foorumi leidsin, ei teagi päris täpselt ( ikka mitu head kuud tagasi ), aga põhimõtteliselt sama jutt mis kodanik -j- il. Ehk siis Zed'i III Reichi teema pärast. Peale seda avastasin, et siin väga palju muudki lugeda. Alguses lugesin niisama ( polnud aega liitumise peale mõeldagi ), kuid nüüd juba Noorem Liige Laugh
Vasta
Ma niisama kolasin foorumites ringi ja komistasin Para-Web lingi otsa XD
Vasta
Mingis foorumis läks vaidlemiseks, kas paranormaalsus on olemas või mitte ja siis keegi andis seal lingi siia foorumisse. Hakkasin uurima ja siin ma nüüd olengi.
Vasta
Internetis olin päris mitu korda näinud para-web'i linki, kuid ei olnud viitsimist järgi vaadata. Kunagi hiljem, kui polnud midagi teha, vaatasin, millega täpsemalt tegu on(millised teemad ja inimesed siin on)ning tekkis huvi. Vaatasin paar päeva niisama ringi ja otsustasin seejärel liituda. Smile
Vasta
Leidsin selle koha juhuslikult, otsides paranormaalseid asju netist, ja kõigepealt sattusin lugema zed i III Reichi lugu, mis mind selle koha alaliseks külastajaks ja lugejaks muutis, siin on veel paljutki huvitavat lugemist, jõudu teile kõigile siinkirjutajad
Vasta
Ma otsisin aga kuid tagasi Paranormaalseid nähtusi netis, ja Boom, leitsin huvitava Foorumi. wink
Tegin kasutaja... Siis unustasin parooli *Shame on me* ja tegin uue. ^^
Kiidan foorumi tegijaid. ^^
Vasta
rääkisin tuttavale oma hirmutava loo,mis minuga juhtus..ja siis saatis selle lingi
Vasta
Sattusin ka siia üsna hiljuti, vanasti mäletan et olen ka siin ringi vaadanud. Kindlasti on siin palju huvitavaid teemasid ja huvitavad inimesed!
(Ainuke, mis häirib on mõned kirjavead siin-seal.)
Vasta
Mina olen siin foorumis lugeja olnud juba oma 1.5-2,5 aastat. Lõpuks mõt'sin, et mis ma ikka vahin, regan ennast ka ära siis. See juhtus mingi paar päevakesta tagasi wink . Muidu sattusin nii, et otsisin kummitusjutte neti.ee-st. Ja siis leidsin selle koha, vägev. Smile
Vasta
Loen raamatut UFO-dest , mis alles välja tuli, seal oli räägitud retsesiivsest(võib esineda tähevigu selles sõnas) hüpnoosist ning tundsin natuke huvi selle vastu, googlest ei leidnud midagi erilist peale selle foorumi, leidsin siit huvitavaid jutte ja arvasin, et võiksin regada Smile

Muudetud: 30-7-08 kell 23:44:08 racknox
Vasta
Issand mai mäletagi,, umbes aasta tagasi hakkasin siin tihedamini käima.
Alguses lugesin niisama pulli pärast, igavusest. Hiljem hakkasin asjast tõsisemalt huvituma.
Aga kasutaja tegin alles eile, kuna tekkis küsimusi, millele tahaks vastuseid..
Vasta
Ma leidsin selle kohakese,kui ma Netis otsingusse "vaimude väljkutsumine" trükkisin.Mingi kolm nädalat peale koha leidmist regasin sisse ka.Lahe koht onLaugh
Vasta
Mäletan vaid seda, et leidsin parawebi netis tuhlates umbes aastake tagasi. Mulle hakkas väga meeldima ja seetõttu hakkasin ka regulaarseks lugejaks. Nüüd tegin ka kasutaja ära ja olen väga rõõmus et eksisteerib selline koht, kus arutatakse asju, mis tunduvad niivõrd uskumatud.

Edu.
Vasta
aasta tagasi oli mul see õnn, et leidsin para-webi. too kord veel kasutajat ei teinud kuid olin aktiivne külastaja. nüüd mõtlesin hiljuti et teen ära. ja külastan para-webi nii tihti kui võimalik või kui tuleb tuju huvitavaid fakte lugusud japalju muud lugeda.Smile
Vasta
avastasin selle lehekülje suvel 20 juuni otsides googlest kummitus ja noh alles eile tegin kasutaja muidu päris kuul leht.muidu ma teen vist uue teema mulle akkab tunduma et ma oskan loomadega rääkida
Angry(hyes)
Vasta
Huvitav kas siin polegi sellist kohta nagu kus uus liige saaks ennast ikka ilusti tutvustada ka?
Vasta
Siin võid.
Vasta
Väga meeldiv,

Ütlen kohe, et ka kõige suurema tahtmise juures ei usu ma paranorm asjadesse.
Minu arust on igale asjale seletus jne...

Loodan, et Te nüüd mind siit kust kurat saada selle pärast wink
Vasta
Otsisin NETI'st ''Foorumid'' alt foorumeid ja leidsingi Para-Web'i. Algul käisin lihtsalt lugemas. Hakkas väääga meeldima. Ja siis tegin ka kasutaja Smile
Vasta
Tere kõigile...
Minu lugu oli selline.....
mida aeg edasi, seda rohkem hakkas kummitama mõte, et mis või kes me oleme, miks me siin oleme jne jne.
Nendele kysimustele vastuseid otsides komistasin ka para-webi otsa. Nii mahuka ja põhjaliku infoga kohta poleks ma kyll eest osanud leida.

Tänaseks olen juba kuu aega para-webi lugeja olnud. Pean tunnistama, et paremat infovahetuskeskkonda pole ma senini leidnud. Administraatorid on tasemel. Reeglistikud toimivad. Labasused ja mõttetud lahmimised puuduvad!

Peab ära mainima, et para-webist olen leidnud palju infot, kuidas oma elu korrastada ja paremaks muuta.

Suured tänud "gurudele" .........
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas Bartimaeus
aasta tagasi oli mul see õnn, et leidsin para-webi. too kord veel kasutajat ei teinud kuid olin aktiivne külastaja. nüüd mõtlesin hiljuti et teen ära. ja külastan para-webi nii tihti kui võimalik või kui tuleb tuju huvitavaid fakte lugusud japalju muud lugeda.Smile
Täpselt sama siin.
Vasta

Mina leidsin ka ikka Netis surfates Paraveebi!

Welcome Back 2 meeeeee!

Vasta
Googlest surfates, otsisin infot astraalrännakute kohta Bleh ja kummituste kohta ja siis sattusingi siia Laugh
Vasta
Ei mäletagi enam kuidas siia esmakordselt sattusin, uuesti naasesin kui Googlise panin sõna Schickelgruber. Tänu sellele leidsin III Reichi teema - mõnus lugemine.

[Muudetud: 2-6-2009 lichterman]
Vasta
olen juba pikka aega huvitatud paranormaalsetest asjadest.
see foorium aitab asjadele selgust tuua ja üldse huvitavwink(hyes)
hea on oma kogemusi jagada ja teiste omadest osa saada...

Liikmed on ka toredad, vahest liiga kriitilised.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6(current)
  • 7
  • 8
  • ...
  • 11
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Para-Web Facebookis Celtic 55 54,887 07-10-2021, 23:30
Viimane postitus: Lynx Titan
  Para-webi raamatukogu - kas on juba loodud? Ülane 59 54,651 27-09-2019, 21:04
Viimane postitus: Avatud aken
  Mis kasu olete saanud Para-Webist? MissIs 57 53,354 20-03-2017, 16:24
Viimane postitus: Temimoor
  Para-Webi eepos Celtic 27 30,511 10-12-2016, 22:48
Viimane postitus: Avatud aken
  Mittetulundusühing Para-web (80275679) Tutanhamon 27 38,944 11-03-2015, 19:51
Viimane postitus: PiziIngliito
  Milline teemavaldkond teile Para-webist kõige rohkem huvi pakub Ülane 22 24,737 21-06-2014, 15:34
Viimane postitus: Schaumie
  Para-web youtube Balzzar 7 11,643 05-01-2013, 15:50
Viimane postitus: Balzzar
  MTÜ Para-web hakkab pakkuma pulmateenust [Aprilli eri] Metafor 14 17,323 02-04-2012, 10:11
Viimane postitus: Metafor
  Para-webi tassi kavandi valimine Thorondor 12 17,867 01-10-2011, 09:07
Viimane postitus: Aurora Blue
  Para-webi särgi ja tassi kujunduse konkurss - tähtaeg 10. september 2011 Thorondor 24 27,040 13-09-2011, 22:26
Viimane postitus: Cthepy

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne