Postitused: 20
Teemad: 1
Liitus: Apr 2010
üks asi vaevab mind peeglitega,
mul oli vanasti väiksemana magamistoas peegel ja seda ma ei sallinud ,
nagu isegi vihkasin..ma ei tea miks .nüüd on see läinud sest oli remont ja kõik on korras ..aga kui see peegel veel oli siis täitis mind alati selline viha kui peeglisse vaatasin .nagu lihtsalt võisin olla täiesti rõõmus aga siis kui sinna peeglisse vaatasin olin täiesti viha täis ja ma olin nii väike ka et ma ei oleks tohtinud veel sellist viha tunda .
ei tea mis sellel peeglil viga võis olla...
aga see oli ammu ,mul on tglt üks teine mure
ma sain hiljuti uue peegli ,selline väike kahepoolne varrega(ehk siis seisab püsti )
ja otsustasin ta panna enda tuppa.
see oli muide täiesti uus et sinna nagu ei tohiks olla midagi salvestunid vms.
igatahes nüüd öösiti ärkan üles ja näen seda peeglit jube kõhe tunne tuleb..ja tagasi magama saan jääda alles siis kui olen peegli kinni katnud.
ma ei saa aru milles asi ..
öösel nagu see peegel muutub täiega imelikuks ,päeval on jumala suva kas kaetud v ei.
öelge mida ma tegema pean??
Postitused: 1,553
Teemad: 35
Liitus: Dec 2003
Eisoptrofoobia - hirm peeglite ees
Pamela Andersonil on see foobia.
Et hirmust vabaneda, selleks ei ole mõtet temaga võidelda, vaid vastupidi, lasta hirmul endast läbi voolata ning sisendada endale, et tulgu mis tuleb, ma ei karda... ja nii hirm lahtub ning muutub mõttetuks, sest pole enam, keda hirmutada.
[Muudetud: 18-4-2010 levis]
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
aga ma ei karda nagu ju kõiki peegleid..ainult ühte ,,seda mis minu toas.
ja tglt ei saa seda hirmuks nimetada lihtsalt äärmiselt ebameeldiv on .
Postitused: 11
Olen sellist juttu kuulnud,et hämaras(ei ole veel pime,aga samas ise-ennast v nägu peeglist ei näe,ainult kuju) ei tohi peeglisse vaadata,sest tänu sellele võib teispoolsusest vaim tulla. Või kui sa vaatad peeglisse,siis ei ole see sinu peegelpilt vaid hoopis selle vaimu oma!
Usute sellist asja? Mina igatahe enam hämaras peeglisse ei vaata,kõhe hakkab...
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
See teema on juba olemas. Palun kasuta otsingut või vajuta nupule "Tänased postitused", siis leiad selle teema. Igaks juhuks muidugi võin natuke kaasa aidata, kuna miskipärast on sul see teema kahe silma vahele jäänud.
http://para-web.org/viewthread.php?tid=2502
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=953
[Muudetud: 4-20-2010 Nazz]
no aga kui tuli põleb ?
ma küll nagu ei usu et lihtsalt öösel võib tulla ..
siis võiks ju päeval ka tulla see vaimuke.
noh ..pm ma usun seda et peegel on uks teistpoolsusesse ja selliseid asju aga mõni sellega seonduv asi on lihtsalt naljakas
Tsitaat:Algselt postitas WhiteSpider
no aga kui tuli põleb ?
ma küll nagu ei usu et lihtsalt öösel võib tulla ..
siis võiks ju päeval ka tulla see vaimuke.
noh ..pm ma usun seda et peegel on uks teistpoolsusesse ja selliseid asju aga mõni sellega seonduv asi on lihtsalt naljakas
öösel niisama ei tulegi peeglist keegi...ainult sis kui sa peeglisse hämaras vaatad,sis sa ju näed enda kuju,aga nägu ega midagi muud ei näe...ühesõnaga tänu sellele võib tulla vaim teispoolsusest...
kuidas saad selles kindel olla ?
oled proovinud?
ega tglt kunagi ei saa 100 protsenti kindel olla
Postitused: 215
Teemad: 3
Liitus: Nov 2005
Aga tõsta see peegel teise tuppa, kasvõi ainult ööseks. Ei ole ju vaja end öösel peeglist vaadata. Mina panen enda peegli kummuli ööseks, aga mul on toas õnneks selline väike. Või (kuna ta on suur, kui ma õigesti aru saan) siis organiseeri talle mingi ilus kardinalaadne asi juurde, mida saab öösel ette tõmmata ja päevaks üle peegli serva visata.
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
ma katsetan seda öösel
Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Peeglid on võõra meele sisestamise instrumendid.
See muidugi ei tähenda, et neid pidevalt selleks kasutatakse.
Põhilised võõra meele sisestamise instrumendid on nn. “halvad unenäod”.
Samal ajalimetakse inimestest välja energiat, peamiselt negatiivset.
Kes seda teevad?
C. Castaneda nimetab neid “mineraalmaailma olenditeks”, nimetatakse ka “voladosteks”.
Mina nimetan neid “unevampiirdeks”.
Kui tavainimesest regulaarselt negatiivset energiat välja ei imeta, muutub inimene närviliseks ja kergestiärrituvaks.
Üks selgeltnägija, kellega olen suhelnud, väidab, et peeglites näeb mingeid tumedaid olendeid.
C. Castaneda väidab, et peegelduavd pinnad (ka peegelsile veepind) on erinevate maailmade suhtlusvahend.
Võõra meele ülekannet ei saa tavaline inimene vältida, kuid võõrast meelest saab end puhastada.
Kui keegi ebameeldiv olend püüab peeglist läbi tulla, oleks mõttekas peeglid kinni katta või teise ruumi viia. Võimalik, et see aitab, kuid mingit garantiid ei ole; nad teevad ikka mis tahavad.
No ega ei saagi...ma lihtaslt olen seda juttu kuulnud.!
Ei ole proovinud...!!! Ja liht tekib ebameeldiv tunne kui hämaras peeglisse vaatad...milles nüüd probleem? Võiks teema korralikult läbi lugeda!
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
see väide on jama! Küll aga pole ma ammendavat vastust saanud selle kohta, et miks surma korral majas peeglid kinni kaetakse?
Peeglid kaetakse kinni,kuna muidu võib hing/vaim majja kinni jääda!
Postitused: 496
Teemad: 10
Liitus: Jan 2010
Hirmul on suured silmad.. ole ise positiivne ja sul pole mingeid probleeme tundmatute eksinud vaimudega
Möllan ka mõnikord öösel majas ringi.. vaatan igale poole.. mõnikord on toas nii pime et mitte midagi ei taju - vot siis on lahe tunne Nagu tühjuses oleks. Mingi aja pärast harjuvad silmad või hakkab kuskilt pilve tagant kuu/täheke paistma.. Peegleid eriti ei karda, mis neist ikka karta. Kõigest enese peegeldus hõbeda või alumiinimui pealt..
Postitused: 62
Teemad: 9
Liitus: Feb 2008
peegel , vaimu maailma poolsus küll jah , aga niisama peeglisse vahtides ei tule sealt midagi !
Tsitaat:Algselt postitas Wilholmensis
Küll aga pole ma ammendavat vastust saanud selle kohta, et miks surma korral majas peeglid kinni kaetakse?
Nagu eelnevalt välja pakutud, loe teemasi:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2502
Sealt natuke mõistust kasutades leiad oma vastuse.
Tsitaat:Algselt postitas Nazz
Tsitaat:Algselt postitas Wilholmensis
Küll aga pole ma ammendavat vastust saanud selle kohta, et miks surma korral majas peeglid kinni kaetakse?
Nagu eelnevalt välja pakutud, loe teemasi:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2502
Sealt natuke mõistust kasutades leiad oma vastuse.
...aga need teemad ei ole ju samasugused..pealkiri vb kyll ja räägitakse jah peeglitest,aga mina oma vastust sealt ei saanud!
Peeglid imavad endasse energiat ja isegi väidetavalt imavad need endasse hingi. Vältimaks negatiivse energia (mis tuleb leinamisest jne) ning võimaliku hinge vangistuse peeglisse, kaetakse peeglid kinni.
Postitused: 883
Teemad: 33
Liitus: May 2009
Neh, mul on palju raamatuid etnoloogiast, aga pole seal veel leidnud teavet, et mis tähendus on eesti rahvuskultuuris peegli kinnikatmisel surma korral. Vanem põlvkond katab peeglid mõnes paikkonnas matusteks kinni, andmata vastust küsimusele, et MIKS`? Lihtsalt vastavad, et nii on kombeks. Kaasaegne põlvkond enamalt jaolt ei teagi sellist kommet.
Postitused: 59
Liitus: Oct 2009
Hmm...Mul on magamistoas voodi jalutsis maast laeni suur peegel...Ei ole märganud midagi ebatavalist/häirivat. Millegipärast ei taha eriti uskuda seda, et peeglil mingid üleloomulikud omadused oleksid.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Paige - paljud inimesed unustavad, et peeglil ja peeglil on vahe. Vanadel aegadel
tehti peeglid HÕBEDAST ehk siis lihvitud klaasi kattis hõbeda kiht. Veel varem olid
ka kasutusel puhta(ma)st hõbedast tehtud peeglid. Kuid hõbedal (ka kullal muideks)
on huvitav selline metall mis töötlemisel võib saada omadusi milliseid võib liigitada
siis üleloomulike alla ehk lihtsamalt selliseid mida tänapäeva teadus ei tahaks nagu
ametlikult tunnistada.
Tänapäeva peeglitel aga ei ole enam ammu hõbedaga suurt mingit pistmist. Kasutusel
on mitmed teised metallid nagu nikkel ja ka kroom teiste hulgas milledel aga puuduvad
väärismetallidele omased erilised omadused.
Täpsustaksin, et hõbedast peeglite luksus oli vaid vähestel. Palju levinumad olid ikka bronksist ja vasest peeglid.
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Tsitaat:Algselt postitas Nazz
Täpsustaksin, et hõbedast peeglite luksus oli vaid vähestel. Palju levinumad olid ikka bronksist ja vasest peeglid.
Ei vaidle - täpsustus õige, kuid vask ja pronks pole siiski väärismetallid seega nende mõju oli/on küsitav.
Räägitakse, et peegel ei tohi vaadata ukse poole.
[Muudetud: 4-28-2010 Nazz]
|