•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 18
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Globaalsed kliimamuutused
HIRLAMI mudeli ennustus homme hommikuks kell 10:00
Narva lahel kuni -45 külmakraadi Smile1 Ilmselt nii külm seal ei saa olema (suvel näitas Narva lähedal number +38.6°C), aga vast kõige eksreemsema elamuse saaks seal jääle minnes. Ilmselt külmem, kui ilmajaamade miinimum.
[Pilt: eesti_temp25.png]
Vasta
Sel nädalavahetusel (aprill 2011) Riias toimunud Krayoni konverentsil ütles Krayoni kanaldaja Lee Carroll, et jutt kliima soojenemisest ei vasta tõele. Kliima külmeneb ja see protsess toimub praegu. Meid ootab ees jääaeg. Selline, mida on võimalik üle elada. Kui ma sain õigesti aru, siis jääaeg on praeguse jahenemisprotsessi tulem. Planeedi vibratsioonitase muutub enneolematult ja planeet vajab puhastumiseks jääaega. See ei ole tingitud inimtegevusest, see on loomulik protsess. Juba praegu on muutunud ookeanide veetsirkulatsioon, jäämäed sulavad ja ookeanide veetase tõuseb vähe. Sajab väga palju lund, see läheb merre ja jahutab veelgi vett meredes ja ookeanides.
Vasta
Jah,
sõda soojemate elupaikade pärast juba käib.
Miks Taani ja Norra hävituslennukid nii tublid on?
Teadagi miks...
Vasta
Näitlik tabel Wikipedias viimaste aatate ekstreemsetest ilmadest.
Päris näitlik tabel:

http://en.wikipedia.org/wiki/Extreme_weather

Samuti näitab minu jaoks loomade ja lindude imelik käitumine/äkilised surmad/, et midagi on toimumas.
Ma tegelikult ei imesta kui päikesel toimuv meie elu rohkem mõjutab kui arvatagi oskame.
Vasta
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Trends...asters.jpg
Soovitan ka pildi kõrvalt teksti lugeda. Ehk siis see tõus on suuresti põhjustatud sellest, et informatsioonivahetus on tihedam. Samuti tuleb meeles pidada edusamme igasuguste maavärinate mõõtmise ja registreerimise osas üle kogu maailma...
Vasta
Tõsine ja aukartustäratav töö on ära tehtud:

http://www.skepticalscience.com/argument.php

Levinuimad müüdid kliimasoojenemise skeptikute suust ning teaduslikud tõestused nende vastulauseks. Sealt selgub, miks siis ikkagi on kliimasoojenemine tingitud inimtegevusest.

Iga vastus on presenteeritud kolmes eri raskustasemes, lisaks veel iga punkti all toimuvad päris põhjalikud arutelud ja diskussioonid. Soovitan lugeda.
Vasta
Lõuna-Aafrika Vabariiki ja Uus-Meremaad on tabanud tugevad lumesajud - säh sulle globaalset soojenemist...
Vasta
Nobeli füüsikapreemia võitja ühines globaalse kliimasoojenemismüüdi vastastega:

http://www.ufo-blogger.com/2011/09/globa...nning.html
Vasta
Arktika kohal haigutab hiiglaslik osooniauk

http://www.postimees.ee/585122/arktika-k...osooniauk/
Vasta
Mount Everesti veebikaamera

Jäädvustamaks ekstreemsetes paikades asuvate uurimisjaamade ilmastikutingimusi paigaldati maailma kõrgeima mäe Mount Everesti tippu filmima Mobotixi veebikaamera, mille pilt on kõigile huvilistele interneti vahendusel nähtav.
Elu24.ee

Vasta
Huvitav-kaamera paigaldati ikka ju lähedalasuva Kala Patthari harjale (kõrgusega 5675m). Kaamera salvestab hingematvaid pilte 8848 meetri kõrgusest Everestist ning selle paremal küljel asuvast platoost. Pilti uuendatakse iga viie minuti tagant, seega on jälgitav ka pilvede liikumine mäetipu ümber.
seega
-artikli pealkiri eksitav,nagu elu 24-s ikka juhtub
-tegu siis rohkem fotoka moodi riistapuuga ,mitte päris live pilti edastava masinaga.
Vasta
Vabandage, aga ma vaatan seda ühte pilti juba pool tundi. Kas keegi oskab öelda, millal lubatud viis minutit läbi saab ja pilti uuendatakse.
Vasta
(23-10-2011, 16:48 )Digitaria Kirjutas: Vabandage, aga ma vaatan seda ühte pilti juba pool tundi. Kas keegi oskab öelda, millal lubatud viis minutit läbi saab ja pilti uuendatakse.
Värskenda lehte (refresh või ctrl+R või F5 sõltuvalt brauserist)?
Vasta
Vabandust, millega seoses on Mount Everesti veebikaamera sattunud globaalse kliimamuutuse teemasse?
Vasta
Nimelt Mount Everesti pildile lisaks kogutakse infot sealse ilma kohta ning seda kasutatakse analüüsis, kuidas kliima muutumine muudab ilma ja tingimusi Mount Everestil. Loe uudist.
Vasta
Kolime selle Päikese ja kliimamuutuste teema "häälte" teemast ära...läheb teine seal niikui liiga pikaks ja teemast korvale.
Aga, TO:Nordiclights- Ma olen ka telkust vaatanud National geog. kanalilt huvitavat dok. filmi, milles räägiti ka sellest sinupoolt mainitud "Järsust jäätumisest" - Et kusagil on jah Maa peal selline paik, mis on niikui yle öö jäätunud ja tekitab täiesti hämmingut.
Et, MIS MOODI????
Koik jäi nii nagu oli, midagi ei joudnud muutuda.
Seal räägiti ka , et see koik pidi väga järsku toimuma...kuid, kuidas on see voimalik? Mis juhtus?
Eks sama mysteerjum ole ka see, et kuidas on linnad järsku vee all ja see, mis peaks olema vee all- on hoopis maa peal Smile
Tohutuid muutusi igat moodi.
Vasta
Huvitav, miks kõigest hingest püütakse inimestele sisendada, et mitte midagi ei juhtu, mitte midagi pole vaja karta, mitte millekski pole vaja ette valmistada:
- kas selleks, et paanikat ära hoida;
- kas sellepärast, et poleks nagunii midagi võimalik teha, sest tulemas on midagi väga üleloomulikku ja mõistetamatut;
- kas sellepärast, et (kaitse)vahendeid nagunii kõigile ei jätku;
- kas sellepärast, et loodetakse nö Maad "ülearusest" rahvast puhastada ("kuldne miljon" jm teooriad);

Selle variandi, et üldse midagi ei juhtu, ma olen sunnitud välistama.

Ometi kui lugeda kadunud atlantise kohta, siis sealsed elanikud teadsid ette ülemaailmsete katastroofide lähenemisest ja valmistusid selleks, et rahvast ja teadmisi säilitada.

Kas Maa praegune eliit on siis väljavalitud atlantise rahvas või lihtsalt üks väga pahatahtlik ja kasuahne võimuärakasutaja?
Vasta
(23-04-2012, 11:18 )Minaelan Kirjutas: Huvitav, miks kõigest hingest püütakse inimestele sisendada, et mitte midagi ei juhtu, mitte midagi pole vaja karta, mitte millekski pole vaja ette valmistada:
- kas selleks, et paanikat ära hoida;
- kas sellepärast, et poleks nagunii midagi võimalik teha, sest tulemas on midagi väga üleloomulikku ja mõistetamatut;
- kas sellepärast, et (kaitse)vahendeid nagunii kõigile ei jätku;
- kas sellepärast, et loodetakse nö Maad "ülearusest" rahvast puhastada ("kuldne miljon" jm teooriad);

Selle variandi, et üldse midagi ei juhtu, ma olen sunnitud välistama.

Ometi kui lugeda kadunud atlantise kohta, siis sealsed elanikud teadsid ette ülemaailmsete katastroofide lähenemisest ja valmistusid selleks, et rahvast ja teadmisi säilitada.

Kas Maa praegune eliit on siis väljavalitud atlantise rahvas või lihtsalt üks väga pahatahtlik ja kasuahne võimuärakasutaja?

kolmas võimalus on veel: karmaõigusega siia sündinud kehastusel - inimesel - ei ole ses mängus eriti kaasarääkimist...praegu....

Vasta
(23-04-2012, 12:09 )euroruubel Kirjutas: kolmas võimalus on veel: karmaõigusega siia sündinud kehastusel - inimesel - ei ole ses mängus eriti kaasarääkimist...praegu....

Me ju ometi näeme, tunnetame, kahtlustame, arutame asja, otsime võimalusi olukorra päästmiseks (kasvõi mõttetasandil) jne.jne. Ei saa ju mitte vaiki olla...
Kas 500 aastat tagasi inimestel üldse oli aega globaalsete asjade üle mõtelda?

Aga et mäng käib kõrgemate tasandite vahel, tundub tõenäoline, samas usun, et ka meil on oma roll ja mitte väike, et muutustele kaasa aidata.
Vasta
(23-04-2012, 12:42 )Minaelan Kirjutas:
(23-04-2012, 12:09 )euroruubel Kirjutas: kolmas võimalus on veel: karmaõigusega siia sündinud kehastusel - inimesel - ei ole ses mängus eriti kaasarääkimist...praegu....

Me ju ometi näeme, tunnetame, kahtlustame, arutame asja, otsime võimalusi olukorra päästmiseks (kasvõi mõttetasandil) jne.jne. Ei saa ju mitte vaiki olla...
Kas 500 aastat tagasi inimestel üldse oli aega globaalsete asjade üle mõtelda?

Aga et mäng käib kõrgemate tasandite vahel, tundub tõenäoline, samas usun, et ka meil on oma roll ja mitte väike, et muutustele kaasa aidata.

"kaasa aidata" ilmselt saab, aga mitte "otsustada ja juhtida" pakun ma.

niipalju kui ma olen infot kokku korjanud - karmaõigusega siia sündinu on vähemus, muu seltskond hübriidid(omatahtsi inimkehadesse roninud, mitte karmaõigusega, aga seoses karmavalvurite äravahetamisega orioni süsteemis see protsess on läbi, nii mõnest kohast lugeda olnud), biorobotid(hingetud), hinged ära vahetatud(seda juttu ei räägi mitte aind VS), juhtmed kuklas kontrollitavad( nagu HUGOTH ükskord mainis, et käis Toompeal ja sealne seltskond oleks nagu mingisse lummusesse ära kaetatud) , kiibistatud ja muu selline mass.

Vasta
Ma arvan, et see varjamine tuleneb sellest, et selliste joudude vastu, nagu siin tulla voib- ei tee midagi.
Ja oma kultuuri talletasid ka egiptlased ja Maiad..-suure katastroofi ootuses. Kusjuures Maiad pyydsid seda ära hoida- ohverdades inimeste sydameid jumalatele - No aga nyyd on nii Maiad ja egiptlased lännu Hrmm
Mina arvan, et Maiad polnud rumalad...ja selline hoiatus, et sama voib ka meid tabada..on minuarvates väga tosine, öelgu teised mis tahes. Elame-näeme.
Vasta
Kolm osa (3 x u. tund), kus juttu antud teemal.
Pole veel ise kuulanud, seega ärge kõvasti lööge
kui jama on.

Steve Quayle MELTDOWN 1 of 3 - YouTube (1 OF 3)

Ülejäänud 2 osa leiate ise sealt.
Steve Quayle koduleht.
Vasta
Järgmine väide on vähemalt mulle veidi üllatav. Nimelt, et massiline Ameerika mandri elanike hävitamine tõi endaga kaasa sedavõrd mõjukad kliimamuutused. Teoreetiliselt on see isegi võimalik aga kas see just on põhjus 16. sajandi kliimamuutustele, mitte mõni muu põhjus.
http://www.imelineajalugu.ee/article/201...tas_jaaaja
Vasta
Nii teadlased arvavad. Natuke sirvisin "Imelise ajaloo" artikleid ja pean ütlema, et võrdlemisi tavalised uudised sinna nopitud. Samahästi võib ükskõik millist üldsusele mõeldud päevalehte lugeda. Muidu ajakirjas artiklid pikemad kui internetis neid lugeda saab.

Aga sirvisin teemat ja sattusin Aerlingi uudistele kliimamuutuste osas.

(18-12-2008, 11:32 )Aerling Kirjutas: Veel lugesin Retškini "Okunjovo Saladusest", et need tuumapommi katsetused on mandrilaavadesse praod sisse löönud ja need hakkavad nüüd vaikselt laiemaks rebenema...see tähendab, et sagenevad maavärinad, see tähendab, et laava hakkab välja pressima ja see tähendab, et kliima muutub varsti trastiliselt, mandrilaavad hakkavad liikuma ja ongi 2012 käes.

Minu arvates on asi piisavalt tõsine. Imestan, et miks uudiste kanalid juba lokku ei löö...( muidugi..vabandust..ma eile uudiseid ei vaadanud kah ) kuid tundub, et tegelikult on enamusel ükskõik. Aga noh, ega midagi teha ju looduse vastu ka ei saa...tuleb ainult kummardada maani.
Kuna mul "Oknjovo saladus" veel laua nurgal, siis avasin selle ja silm jäi peale järgmisele lõigule alates lk.44 kui kellegil juhub raamat kodus olema:
"On kindlaks tehtud, et põhja-kui lõunapoolus liiguvad üha suurema kiirusega. 10 aasta jooksul (1980.-kuni 1990) nihkusid nad 150 km-t. Pooluste nihkumist registreeriti ka varem, nüüd on see protsess muutunud pöördumatuks," kirjutas geoloogia-mineraloogia doktor A.N.Dmitrijev. Ja sellele väga tähtsale faktorile pööras omal ajal tähelepanu Edgar Cayce.
Dmitrijev viitas veel, et "neis maakera piirkondades, kus kaevandamised toimuvad avatud kaevandustes ja on seotud miljonite tonnide maapinna ümberpaigutamisega, tekib tõsine geograafiline tasakaalustamatus süsteemis Päike-Maa. Päike reageerib geofüüsikalises plaanis Maa pinna toimuvatele kõrvalekaldumistele. Seal on täheldatud ka plasmoiide. Need kogumid on tekkinud päikese plasma toime tagajärjel maa pinnal. Seega pole õkoprobleemid enam ainult maised, vaid puudutavad päikesesüsteemi tasakaalu. Igal juhul võib seda täheldada Päikese mõjust Maale.
Dimitrijev lisab: "Ilmneb täiesti väljapääsmatu olukord - mitte ühegi globaalse probleemi kohta ei anna maailma teadus mingeid olukordi sisuliselt muutvaid radikaalseid lahendusi."
Natuke edasi:
"Hopi indiaanlaste uskumused põhinevad loodushoiul. Nad eeldavad, et Maa ise on täidetud kogu selle elava mõistusega. Rüvetamine ja röövimine planeedil tovad kaasa Emakese-Maa ülimõistuse viha solvaja vastu.
Indiaanlased elavad harmoonias loodusega, aga meie purustasime nende arvates selle harmoonia. Mõned viljaringide saladusi uurivad teadlased külastasid hopisid, kuna nende šamaanid väitsid, et mõistavad viljapõldudel avastatud saladuslikke märke. Nad seletavad neid Emakese-Maa hoiatustena. "
Veel edasi:
"Ameerika sptsialistid arvavad, et globaalse katastroofi probleem on olemas. Nende poolt on loodud kaks päästejaama: üks mandril, teine aga ühel Vaikse ookeani saarel. Seal asub ilmselt meie tsivilisatsiooni andmepank..."
Kui uskuda sõnumit, mis on vastu võetud Maa Infoväljast, siis maa peal tekib suurim energiakandja Mineraal Kristall, mis täielikult muudab planeedi energiavarustuse süsteemi. See Kristall leitakse üheaegselt kõigil mandritel. Olles mitteradioaktiivne, kindlustab ta inimesed puhta, elustava energiaga lähima tuhande aasta jooksul.
Teadus astub uue energeetika valdkonda.
Paar lk-e edasi on juba ptk pealkirjaga: Meid päästavad tulnukad?
"Enne katastroofi tuhanded inimesed maalastest päästetakse ja tuuakse meie kosmoselaevadele...Miljonid kosmoseolendid ootavad, et kohe kui tekib vajadus, tulla teile appi. Paljud tulnukad on reinkarneerunud Maa inimestena....Kõrgemad juhid Maal on sellest teadlikud...Need rohelised tulekerad, mida on nähtud paljudes kohtades, ongi maa-väliste desaktivaatorid. Rohkem kui 5 miljonit igasugust kosmoselaeva on valmis iga moment massilisteks maandumisteks, juhul kui on vaja evakueerda valituid. "
Ja teise kontaktleri sõnumist: "Juba 1957-1958 a. vahetusel teatasid tulnukad, et "nad puhastavad meie atmosfääri aatomipommide jääkidest."
Pool sajandit tagas kohtus Ameerika teadlane Daniel Frey palju kordi tulnukatega. Talle jutustati ovaalses 9-m läbimööduga objektis, et nende maa-väliste elanike (antud nimi A-Lan) rahvas pärineb Maalt, aga elab juba mitu põlvkonda suures kosmoselaevas, mis ei ole seotud ühegi konkreetse planeediga. Ta rääkis ka sellest, et kümneid tuhandeid aastaid tagasi hävitasid Lemuuria (Mu) ja Atlantid teineteise. Ta ütles, et samasugune oht ripub meie planeedi kohal ka praegu.
Drunvalo Melchizedek ("Elulille" autor) avaldas "Teadlaste hoiatuse inimkonnale" oma raamatus. Üle 1600 juhtiva teadlase 71 riigist, sh pooled neist veel elusolevad Nobeli laureaadid, kirjutasid sellele dokumendile alla. Toodud see osaliselt ka "Okunjovo saladuses."
Siiski ei pööranud suur osa maailmast sellele tähelepanu, vaatamata et see oli tehtud ühe kõige kõrgetasemelisema teadlaste kooosluse poolt!
Raamat ilmus Pegasuselt 2006.aasal.
Vasta
Eks need ajakirjad on nagu nad on. Vahel on seal ka midagi huvitavat. Suures plaanis on nad siiski vist mõeldud neile, kes väga palju pole ise asju uurinud.
Samas, see konkreetne artikkel lihtsalt suunas mu mõtte teemale, mida ma polnud enda jaoks kunagi "avastanud". Seda, et metsad on meie kopsud me teame vast kõik. Aga mõelda sedapidi, et neist võib sõltuda ka kliima. Ütleme nii, et see pole üllatav mõte. Lihtsalt pole sellele kunagi otseselt mõelnud. Pani mul mõtte lihtsalt täiesti ununenud või uinunud valguses liikuma.
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • 10
  • ...
  • 18
  • Järgmine