Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Teistsugune Ameerika
See ei käi küll vandenõude alla otseselt, kuid on Alternatiivajaloo osa. Nimelt leidsin ühe huvitava ja silmaringi avardava fotoreportaa¾i Ameerika nn teisest poolest ehk siis vaeste ringkondade elust maailma vaat et rikkaimas riigis. Fotodele on toodud ka kommentaarid ning üks õõva ja trotsi tekitav lugu sellest, kuidas sellise kontingendiga käitub USA politsei. Fotograaf üritab süübida selle nii vastandliku seltskonna ellu ja tunnetesse ja maailmavaatesse. Minu arvates üsna hästi ja illustreerivalt. Soovitan soojalt vaadata-lugeda. (Kümnekonna aastaga on asjad loodetavasti veidikenegi paremaks arenenud...kuid lootust väga kõrgele ei taha ka seada.)
Loo juurde pääseb siit: Brutal New York - 1965/95
Vasta
Kuidas sellega lood on? Kopli liinid?
Vasta
Ma arvan, et paralleele võib tõmmata küll. Meil vast ei ole nii tugevaid rassistlikke konflikte, kui USAs (kuigi jah, eestlased ja venelased kisuvad omavahel küll) ning immigrantide probleeme (jah, venelased on küll).
Kopli liinid muidugi on praeguseks juba tugeva arendussurve all. Eelmine kevad tahtis Endel ¹iff sinna elitaarset elurajooni rajada (magus koht ju) vanu hooneid restaureerides (hiljem tuli välja muidugi, et ta mõtles selle all lammutamist ja nullist üles ehitamist). Terminoloogiliselt rääkides on praeguseks Koplis tegu suisa gentrifikatsiooniga, kuid see on juba liialt offtopic...

PS. Mul on kahju, et ma ei leidnud selle artikli ilmumisaega sealt. Kui keegi oskab aidata, siis oleksin väga tänulik.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: elis
PS. Mul on kahju, et ma ei leidnud selle artikli ilmumisaega sealt. Kui keegi oskab aidata, siis oleksin väga tänulik.

Kuskilt sai midagi sellist leida (kui seda artiklit silmas pidasid).

Kopli liinid - kas oma või võõras allakäigutee? = The Kopli Lines - is the path of decline our own of foreign?
Publication Type: Article
Publication Year: 2005
Reference Type: plain text
Reference: Paadam, Katrin (2005). Kopli liinid - kas oma või võõras allakäigutee? = The Kopli Lines - is the path of decline our own of foreign?. Ehituskunst = Estonian architectural review, 74 - 83.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Kuskilt sai midagi sellist leida (kui seda artiklit silmas pidasid).

Kopli liinid - kas oma või võõras allakäigutee? = The Kopli Lines - is the path of decline our own of foreign?
Publication Type: Article
Publication Year: 2005
Reference Type: plain text
Reference: Paadam, Katrin (2005). Kopli liinid - kas oma või võõras allakäigutee? = The Kopli Lines - is the path of decline our own of foreign?. Ehituskunst = Estonian architectural review, 74 - 83.

Hallu, suured tänud! Nüüd ma saan seda südamerahuga tsiteerida vajadusel...
Vasta
Põhja-Ameerikat ei ole olemas?
Kuidas Teile see teadmine?
Aga kus siis ameeriklased elavad?
Endises Assias, kes elasid juba pea miljon aastat valged loojalikud ülivõimetega Inimesed - Ässad ning mida nüüd Aasiaks nimetatkse ja elavad nimelt kusagil HIINA ja India vahelisel alal, kus asub Himaalaja mäestik, kuid kas mitte ainult Himaalaja, ehk on lasub seal midagi märksa enamat?

Kui see kõik ka nii pole, siis on mul küsimus, miks lendurid ei oma lennates mitte neid kaarte, mida Meie igapäevaselt kasutame, vaid lennukapten saab allkirja vastu nn. erilised lennukaardid, mis ei ole nähtavad tervikuna kogu lennu kohta, vaid avatavad sektorite kaupa, et kogu lennupilt koheselt silme ees ei oleks ja need sektorite kaardid on äärtest kumerduvad ning alloleva maismaa kogupilti suurelt moonutavad.

Meremehed aga väidavad, et Vladivostokist Kuubale seilates, ei ületatud eales lühemat teed, Vaikset ookeani ega läbitud Panama kanalit, vaid seilati alati läbi Singapuri, Suessi kanali ja ületati Atlandi ookean? Jah, aga miks? Igatahes väidab Kotljarov, et ka Vaikset-Ookeani pole olemas, kuna sealpool pole ju ka ei P- ega ka L-Ameerikatki!

Kuulake ise lendurite selgitusi ja kuulake ka teisi Kotljarovi salvestusi njing Te veendute, et ka L-Ameerika asub siinsamas, Assias, et Austraalia on poolsaar ja asub samuti siin, Assias, kusagil Kamtšatka läheduses: https://www.youtube.com/watch?v=O4KRmsLkPPM

Vaadake kohe ära ka see salvestus, mis kinnitab, et USA ja Kasahstani suurkanjonid on üks ja seesama kanjon! Seega on need maad naabrid ja kogu Midgardmaa peale Aafrika, on üks praegune Aasia, endine ruside eluala Assia, nagu seda oli ka kogu Afrika, mis pommitati sajandite eest ülivõimsate termosoojus- või tuumapommidega maatasa, mida kinnitavad ka üle kogu Aafrika lasuvad täiesti ümarad
järved või pommiaugud, ehk jällegi vale teaduse poolt kinnitatavad nn. meteoriidikraatrid. Valged Inimesed elasid ju ennist ka Põhja-Aafrikas, Egiptuseski ning LAV-s pole sinna aga mitte ümber asunud, vaid on seal ellujäänud valgete ruside järglased; https://www.youtube.com/watch?v=gdTF1k9mRKU
Vasta
(09-05-2020, 16:28 )Viimne Roomlane Kirjutas: Põhja-Ameerikat ei ole olemas?
Kuidas Teile see teadmine?
Aga kus siis ameeriklased elavad?
Endises Assias, kes elasid juba pea miljon aastat valged loojalikud ülivõimetega Inimesed - Ässad ning mida nüüd Aasiaks nimetatkse ja elavad nimelt kusagil HIINA ja India vahelisel alal, kus asub Himaalaja mäestik, kuid kas mitte ainult Himaalaja, ehk on lasub seal midagi märksa enamat?

Kui see kõik ka nii pole, siis on mul küsimus, miks lendurid ei oma lennates mitte neid kaarte, mida Meie igapäevaselt kasutame, vaid lennukapten saab allkirja vastu nn. erilised lennukaardid, mis ei ole nähtavad tervikuna kogu lennu kohta, vaid avatavad sektorite kaupa, et kogu lennupilt koheselt silme ees ei oleks ja need sektorite kaardid on äärtest kumerduvad ning alloleva maismaa kogupilti suurelt moonutavad.

Meremehed aga väidavad, et Vladivostokist Kuubale seilates, ei ületatud eales lühemat teed, Vaikset ookeani ega läbitud Panama kanalit, vaid seilati alati läbi Singapuri, Suessi kanali ja ületati Atlandi ookean? Jah, aga miks? Igatahes väidab Kotljarov, et ka Vaikset-Ookeani pole olemas, kuna sealpool pole ju ka ei P- ega ka L-Ameerikatki!

Kuulake ise lendurite selgitusi ja kuulake ka teisi Kotljarovi salvestusi njing Te veendute, et ka L-Ameerika asub siinsamas, Assias, et Austraalia on poolsaar ja asub samuti siin, Assias, kusagil Kamtšatka läheduses: https://www.youtube.com/watch?v=O4KRmsLkPPM

Vaadake kohe ära ka see salvestus, mis kinnitab, et USA ja Kasahstani suurkanjonid on üks ja seesama kanjon! Seega on need maad naabrid ja kogu Midgardmaa peale Aafrika, on üks praegune Aasia, endine ruside eluala Assia, nagu seda oli ka kogu Afrika, mis pommitati sajandite eest ülivõimsate termosoojus- või tuumapommidega maatasa, mida kinnitavad ka üle kogu Aafrika lasuvad täiesti ümarad
järved või pommiaugud, ehk jällegi vale teaduse poolt kinnitatavad nn. meteoriidikraatrid. Valged Inimesed elasid ju ennist ka Põhja-Aafrikas, Egiptuseski ning LAV-s pole sinna aga mitte ümber asunud, vaid on seal ellujäänud valgete ruside järglased; https://www.youtube.com/watch?v=gdTF1k9mRKU

Tule taevas appi!!Bleh
Vasta
Austraaliat ka ei saa olemas olla! Kui maakera on ümmargune siis nad käivad jalad ülal, ei saa! Kui aga lapik siis lapiku pannkoogi all, ka ei saa! Tähendab autraaliat ei ole olmas ja asi mutt!
Vasta
Ja otse loomulikult on need ässad ju russid ehk venelased ja kogu see maalatakas on kuulunud venelastele ja see peaks ka praegu olema venelaste oma. Hallelujah!
Vasta
(09-05-2020, 17:17 )xcad Kirjutas: Austraaliat ka ei saa olemas olla! Kui maakera on ümmargune siis nad käivad jalad ülal, ei saa! Kui aga lapik siis lapiku pannkoogi all, ka ei saa! Tähendab autraaliat ei ole olmas ja asi mutt!

Kas sa mõtled seda tõsiselt, mis sa ütled?

Arvestades maakera massi- selle gravitatsiooni- ei oma see- kummal poolel sa asud, mitte mingisugust tähtsust sinu füüsisele- sa oled tolmukübe vastu õhupalli, kui see on staatiliselt laetud...
Idiotism=staatika....
Vasta
(14-05-2020, 19:24 )Killcode Kirjutas:
(09-05-2020, 17:17 )xcad Kirjutas: Austraaliat ka ei saa olemas olla! Kui maakera on ümmargune siis nad käivad jalad ülal, ei saa! Kui aga lapik siis lapiku pannkoogi all, ka ei saa! Tähendab autraaliat ei ole olmas ja asi mutt!

Arvestades maakera massi- selle gravitatsiooni- ei oma see- kummal poolel sa asud, mitte mingisugust tähtsust sinu füüsisele- sa oled tolmukübe vastu õhupalli, kui see on staatiliselt laetud...
Idiotism=staatika....

Alustagem õppimist algusest.

Kõike, mida meie mõte või nukujuhtide mõte loob, on olemas. Olgu see nii ulmeline kui tahes. Kuid see, et seda suudetakse mõttes kujutleda, tähendab, et see eksisteerib kusagil....
Vasta
(14-05-2020, 19:46 )Minaelan Kirjutas:
(14-05-2020, 19:24 )Killcode Kirjutas:

Idiotism=staatika....

Alustagem õppimist algusest.

Kõike, mida meie mõte või nukujuhtide mõte loob, on olemas. Olgu see nii ulmeline kui tahes. Kuid see, et seda suudetakse mõttes kujutleda, tähendab, et see eksisteerib kusagil....

Kusjuures- arutlesin juba selle teema suhtes (arvestades, et teadvus on 1) - ma olen lebanud haiglas- rihmadega kinni- kui ma küsisin med-õelt: “kas Eesti on veel alles?” - ta vastas “ei ole” - ma täpsustasin talle andmeid, aga siiski- vastus oli eitav....
Seega võibki teatud isikutel, kes on minu teadvusega lähemalt seotud jääda mulje, et maailma ei olegi enam nii, nagu me seda varem teadsime....
!?
Vasta
"Seega võibki teatud isikutel, kes on minu teadvusega lähemalt seotud jääda mulje, et maailma ei olegi enam nii, nagu me seda varem teadsime....
!?
"
Tajud, tajud on need mitte Teadvus. Teadvus on Muutumatu Mina. See on „meil“ kõigil (kui nii saab väita) Üks.
Kui "arvestad" alguses lähenemisest, et Teadvus (Mina) on number 1 jõuad järelduseni.
Järeldus on alati Väärmina.
Vasta
(14-05-2020, 21:59 )Q11 Kirjutas: "Seega võibki teatud isikutel, kes on minu teadvusega lähemalt seotud jääda mulje, et maailma ei olegi enam nii, nagu me seda varem teadsime....
!?
"
Tajud, tajud on need mitte Teadvus. Teadvus on Muutumatu Mina. See on „meil“ kõigil (kui nii saab väita) Üks.
Kui "arvestad" alguses lähenemisest, et Teadvus (Mina) on number 1 jõuad järelduseni.
Järeldus on alati Väärmina.

Tule edasi....

Vasta
"Tule edasi.... "
Kui kilpkonn läheb "edasi" ,siis unustab kust tuli ja peab minema jälle "tagasi"...Smile
Vasta
(14-05-2020, 22:16 )Q11 Kirjutas: "Tule edasi.... "
Kui kilpkonn läheb "edasi" ,siis unustab kust tuli ja peab minema jälle "tagasi"...Smile

Ei ole enam tagasi minna. Koid lendavad ikka valguse suunas- kes neist pimedust otsib?
Vasta
Ei ole enam tagasi minna. Koid lendavad ikka valguse suunas- kes neist pimedust otsib?“
See on evolutsioon millest kõneled. Jumal annab koile võimaluse lennata valguse poole. Ma lõin just koi maha, kes üritas valguse (kuvari) poole lennata. Kus sellel koil nüüd asetseb „pimedus“ või „valgus“??
Vasta
(14-05-2020, 22:33 )Q11 Kirjutas: Ei ole enam tagasi minna. Koid lendavad ikka valguse suunas- kes neist pimedust otsib?“
See on evolutsioon millest kõneled. Jumal annab koile võimaluse lennata valguse poole. Ma lõin just koi maha, kes üritas valguse (kuvari) poole lennata. Kus sellel koil nüüd asetseb „pimedus“ või „valgus“??
Vahet ei ole- elad või sured- valgus tuleb alati. Korraks on pime ja siis tekib “suund”
Vasta
"suund" tekkib siis kellele? Koilibikas on illusioon...Illusiooni "suund" oleks ju samuti illusioon?...niiet?...Smile
Vasta
Kuulge, ajas VR teemas jama mis ta ajas, aga te kaks suudate kräppi toota palju produktiivsemalt, eriti härra Q.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Põhja-Ameerika Liit Sieb3n 4 4,204 25-01-2008, 13:36
Viimane postitus: kivikas666

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat