Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rutja rand 23-25 mai 08
Tsitaat:Algselt postitas: Cassiopeia
Ma olen Tartus reedel, kes autoga läheb -> Tutanhamon, siis võiks peale võtta. Smile
Panen koha kinni wink
Vasta
Mulle ka koht kinniLaugh (edit: ) Tuti autosse paluks.

Muudetud: 9-5-08 kell 06:44:12 Metavo
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Spirit007
..seda jah, kuid mind huvitab rohkem see kus me kokku saame
Muudetud: 8-5-08 kell 17:49:50 Spirit007

Haljala aleviku keskväljakul (kiriku ees) reedel kell 20.00. Sealt edasi liigume mereäärde - Rutjasse.

On kõigile ajaliselt jõukohane?
Vasta
Tänks, Tut, et mind autosse võtad. Kuna sa ei tea mind, siis ma võtan kellegilt su msni ja saab täpselt kokku leppida kus ja kuidas Laugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Tom

Haljala aleviku keskväljakul (kiriku ees) reedel kell 20.00. Sealt edasi liigume mereäärde - Rutjasse.

On kõigile ajaliselt jõukohane?

Minule on jõukohane.
Vasta
ma tulen arvatavasti katziga
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ruthie
ma tulen arvatavasti katziga
Huvitav transpordi viis.
Vasta
Mulle on juba tungivalt mõju avaldatud, et ma kah sinna kohale tuleks... Seega võib mind kah nimekirja panna, kuid tänu viimastele kogemustele, tuleks mind nimistusse kaasata küsimärgiga...
Vasta
Broneeriks ka koha Tuti autol Smile Aga mis puutub katzi küsimusse, et kas peab rannaliival ööbima, siis oh ei, seal on täiesti korralik metsaalune kohe kõrval ja kaevikud isegi, kui tahad väga varju pugeda Laugh
Vasta
Metavo ja Pizi, võtan teid peale.
Vasta
Mina ka Smile
Ehk Monika võtab peale ka mind pastatädi Bleh

Muudetud: 11-5-08 kell 13:46:20 Hope
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Hope
Mina ka Smile
Ehk Monika võtab peale ka mind pastatädi Bleh

Muudetud: 11-5-08 kell 13:46:20 Hope

No eks ma siis võtan wink
Vasta
üks harvem foorumikülastaja on samuti tulija. talnast ja vabad kohad vabadSmile
Vasta
Miks just sellised üritused minule ebasobival ajal toimuvad?? Laugh
3. kord juba vist, kus mina tulla ei saa, kuna aeg ei sobi.
24. õhtu saan alles tulla, aga pole mõtet, kuna ma saan ainult nii vähe seal kohal olla...A, ja see ka, et kus Rutja rand asub? Sick
Google Earth ka mingit vastust ei andnud, aga midagi vist leidsin: 59 32'36.29N 26 19'54.35E , aga ma ei ole päris kindel, et see õige koht on.
Vasta
http://xgis.maaamet.ee/
Sealt annab vastuse küll.
Vasta
Aga kas on valmis mõeldud ka mõni kindel punkt, kus me ööbime? Näiteks kui mina arvatavasti jõuan juba päeval siis kas ma tõesti pean kella kaheksani seal kiriku juures ootama? Paneks äkki mõne kindla koha paika ja siis mina lään ees ja teie tulete siis kuna tulete? Vb saaks mõnda kaarti ka siis kindla punktiga, kui see leitakseLaugh Kas keegi on seal pirkonnas üldse varem käinud ja teab kus/kas seal üldse ööbida saab?

Muudetud: 14-5-08 kell 17:21:17 katz
Vasta
http://www.foto24.ee/album/35082/s1

Kui leiad üles selle maja, siis on õige koht.

Rand ise selline: http://www.foto24.ee/album/32303/s8
Vasta
Seoses eksami ja muude kohustustega pean ka selle väljasõidu vahele jätma. Teile kõigile, igatahes, head reisi.
Vasta
Rand ise selline: http://www.foto24.ee/album/32303/s8
Mis see on, pildike tulevikust?
Vasta
Nad on ju varem käinud seal, Metavo Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Cassiopeia
Nad on ju varem käinud seal, Metavo Smile
Ei ole, see on pilt tulevikustSmile
Vasta
Lähtuvalt uurimisgruppide tegevuse reeglistiku reeglist number 2(mis käsitleb teema-algataja mõõdukat õigust koostada päevakava ja tehas selle muudatusi) muudan päevakava punkti, mis käib reedese Haljalas kokkusaamise kohta. Kellaaja number 8 muudetakse kellaajaks number 9 *.

*Kell 9 või törts ennem.

On kõik osapooled nõus? (Vaikimine tähendab jaatust.Smile )

Muudetud: 19-5-08 kell 21:53:34 Tom
Vasta
minul on plaan nagunii juba mingi viie kuue ajal kohale jõuda....kui muidugi hästi lääbLaugh aga kui kella 22.00 kohal pole siis olen teepeal närvivapustuse saanudLaugh
Vasta
Lähtuvalt uurimisgruppide tegevuse reeglistiku reeglist number 2(mis käsitleb teema-algataja mõõdukat õigust koostada päevakava ja tehas selle muudatusi) muudan päevakava punkti, mis käib reedese Haljalas kokkusaamise kohta. Kellaaja number 8 muudetakse kellaajaks number 9 *.

*Kell 9 või törts ennem.

On kõik osapooled nõus? (Vaikimine tähendab jaatust.Smile )

Muudetud: 19-5-08 kell 21:53:34 Tom

Mina kui õigusetu otsustaja käin välja, et varem võiks jõuda kohale eelluure grupp, kes käib ringi, pildistab, käib ehk ujumas ja teeb leiab endale mõne mõnusa tegevuse vahepeal ja kindlustab laagriplatsi. Seda loomulikult, kui see on juba välja valitud. Vastasel juhul otsib ja kindlustab laagriplatsi.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo

käib ehk ujumas
Kas ujumiseks natuke külm pole? tegelikult ma pole veel vett katsumas käinudLaugh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Saka mõisa väljasõit 26 mai Tom 72 54,699 10-01-2011, 22:16
Viimane postitus: Tom

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat