Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Numeroloogia
(21-04-2024, 08:59 )Guccime Kirjutas:
(04-04-2008, 11:27 )Celtic Kirjutas: Numeroloogiast polegi meil oma teemat. Seega teeme ära.

Esmalt veidi numeroloogia olemusest:

Tsitaat:Numeroloogia (ladina sõnast numerus 'arv, number' ja kreeka sõnast logos) on esoteeriline distsipliin, mille raames püütakse nähtuste kohta informatsiooni saada nende nimede (või nimetuste) või ka arvuliste parameetrite kirjapildi analüüsi teel.

Kõige rohkem tegeldakse numeroloogias isikunimede ja teoloogiliste terminite ning nimedega. Tihti kasutatakse numeroloogiat ennustamiseks.

Sageli tuginevad numeroloogilised arvutused vastavusele konkreetse alfabeedi tähtede ja arvude vahel, tuntud on sellised süsteemid näiteks heebrea ja araabia keeles.

Numeroloogia on kaasa aidanud matemaatika arengule selle varajasel etapil.

Ja nüüd teie arvamused Laugh

Ma ise olen tegelenud numeroloogiaga paar aastast ja võin öelda, et umbkaudne idee on on teie sissejuhatuses väga hästi välja toodud küll rohkem üldisemas võtmes, umbes nii ongi.
Ise kasutan numeroloogiat arvuliste parameetrite analüüsiks ja nimetuste või nimede arvutusteks.
Võin oma kogemusele tuginedes väita, et kui on ettekujutus kuidas neid kõike parameetreid järgides, kasutadades on võimalik paika panna mingi hüpoteetiline resultaat või tulem.
 Numeroloogiasaastast tuleb vabaneda, mida varem seda parem. Kristlikus ühiskonnas kristlaste mitu korda võltsitud kalendri järgi elajad, hahaa, elajad! niivõiteisiti on mõjutatud kogu sellisesse süsteemisse uskujate poolt, aga Gunnar Aarma kunagi on ütelnud: TÄHED MÄÄRAVAD, KUID INIMENE JUHIB TÄHTESID. Ma juba 2 aastat olen kristliku kalendri numeroloogiaga määratud surmast üle hüpanud, no ei läinud läbi mind ära kaetada, oli küll jahh mõne minuti küsimus et oleks vale otsuse teinud, väga vähe oli puudu, kuid ma olen isemaag. Kui numeroloogiast üldse rääkida, sobiks rohkem geomeetria kohalt otsida, numbrite suhe üksteistesse, seda võltsida pole võimalik. Kristlaste jaoks kristlik numeroloogia, juutide jaoks nende kalendri ja keele numeroloogia, venkude jaoks vene õigeusu kalendri ja vene tähtede numeroloogia, muhade jaoks nende muhamedikalendri numeroloogia. Pizdaata bljuuda! vene keeli ütelduna. Rahvale tsirkust ja leiba.
Vasta
(21-04-2024, 21:38 )isemaag Kirjutas:
(21-04-2024, 08:59 )Guccime Kirjutas:
(04-04-2008, 11:27 )Celtic Kirjutas: Numeroloogiast polegi meil oma teemat. Seega teeme ära.

Esmalt veidi numeroloogia olemusest:

Tsitaat:Numeroloogia (ladina sõnast numerus 'arv, number' ja kreeka sõnast logos) on esoteeriline distsipliin, mille raames püütakse nähtuste kohta informatsiooni saada nende nimede (või nimetuste) või ka arvuliste parameetrite kirjapildi analüüsi teel.

Kõige rohkem tegeldakse numeroloogias isikunimede ja teoloogiliste terminite ning nimedega. Tihti kasutatakse numeroloogiat ennustamiseks.

Sageli tuginevad numeroloogilised arvutused vastavusele konkreetse alfabeedi tähtede ja arvude vahel, tuntud on sellised süsteemid näiteks heebrea ja araabia keeles.

Numeroloogia on kaasa aidanud matemaatika arengule selle varajasel etapil.

Ja nüüd teie arvamused Laugh

Ma ise olen tegelenud numeroloogiaga paar aastast ja võin öelda, et umbkaudne idee on on teie sissejuhatuses väga hästi välja toodud küll rohkem üldisemas võtmes, umbes nii ongi.
Ise kasutan numeroloogiat arvuliste parameetrite analüüsiks ja nimetuste või nimede arvutusteks.
Võin oma kogemusele tuginedes väita, et kui on ettekujutus kuidas neid kõike parameetreid järgides, kasutadades on võimalik paika panna mingi hüpoteetiline resultaat või tulem.
 Numeroloogiasaastast tuleb vabaneda, mida varem seda parem. Kristlikus ühiskonnas kristlaste mitu korda võltsitud kalendri järgi elajad, hahaa, elajad! niivõiteisiti on mõjutatud kogu sellisesse süsteemisse uskujate poolt, aga Gunnar Aarma kunagi on ütelnud: TÄHED MÄÄRAVAD, KUID INIMENE JUHIB TÄHTESID. Ma juba 2 aastat olen kristliku kalendri numeroloogiaga määratud surmast üle hüpanud, no ei läinud läbi mind ära kaetada, oli küll jahh mõne minuti küsimus et oleks vale otsuse teinud, väga vähe oli puudu, kuid ma olen isemaag. Kui numeroloogiast üldse rääkida, sobiks rohkem geomeetria kohalt otsida, numbrite suhe üksteistesse, seda võltsida pole võimalik. Kristlaste jaoks kristlik numeroloogia, juutide jaoks nende kalendri ja keele numeroloogia, venkude jaoks vene õigeusu kalendri ja vene tähtede numeroloogia, muhade jaoks nende muhamedikalendri numeroloogia. Pizdaata bljuuda! vene keeli ütelduna. Rahvale tsirkust ja leiba.

Paneks korra, aga ei pane, "TÄHED MÄÄRAVAD, KUID INIMENE JUHIB TÄHTESID." - > "Inimesed määravad, kuid tähed määravad inimesi" või "Inimesed määravad, kuid tähed MÄÄRAVAD inimesi"
Vasta
Aga Klemeti numeroloogiaennustused ühes riiklikus ajalehes olid küll väga tõepärased, mitme aasta vältel, kui süsteemi uskuda siis haakub külge ja toimib. Sildil ses foorumis on kirjas tsiteeri, kuid tsiteeringut ei paista, niisiis VASTUS masohhistile kes tahab panna, kuid vaevab end piinates: Kui teete, tehke usinasti!
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Vastuse saaja: Paneks korra, aga ei pane, "TÄHED MÄÄRAVAD, KUID INIMENE JUHIB TÄHTESID." - > "Inimesed määravad, kuid tähed määravad inimesi" või "Inimesed määravad, kuid tähed MÄÄRAVAD inimesi" Lynx Titan
2 tundi tagasi
Tavaliige number 666
Vasta
Võrdleme tähtede energiat, mis meid toidab, jja meiega 24/7 ühenduses on, kas tõesti arvad et beebi ajab ema magama ja psiooniliselt mõjutab ema?

Ütleks et Ema ( Tähed ) siin teemas on need kes inimesi mõjutavad

Muidu kui nii ei oleks, meil ei oleks numeroloogiat ega täheteadust aka. geoloogilist kosmoloogiat ( horoskoobid ) ja ennustused
Vasta
(08-05-2024, 19:41 )Lynx Titan Kirjutas: Võrdleme tähtede energiat, mis meid toidab, jja meiega 24/7 ühenduses on, kas tõesti arvad et beebi ajab ema magama ja psiooniliselt mõjutab ema?

Ütleks et Ema ( Tähed ) siin teemas on need kes inimesi mõjutavad

Muidu kui nii ei oleks, meil ei oleks numeroloogiat ega täheteadust aka. geoloogilist kosmoloogiat ( horoskoobid ) ja ennustused
Ilma Emasid kiusamata, sa palun proovi oma surmadaatumeid arvutada kristlaste kalendri numeroloogia kaudu, juutide kalendri numeroloogia kaudu, muhade kalendri kaudu, Põhja-Korea kalendri kaudu. Hiina kalendrisse ei puutu, neil on arengukava paari tuhande aasta peale ja tähed neil on väga kummalised.
Vasta
Kristlik numeroloogia 1-st 9-ni ja seejärel nullitakse tagasi. Jajaa on olemas väidetavad meisternumbrid, on olemas kui ollakse süsteemis sehes ja see täiesti toimib, kuid kalender ju on võltsitud kordi.
https://www.youtube.com/watch?v=cUmX8EDeYF4
Обнуление России. Валентина Ко́гут – Разгадки Мира

1:50 kohalt ja VENE KEELES!

Ausail kristlasil on valida kahe katku vahel, kas kerkote põrmandu-alused vai juutide deemonid kalendri kaudu, kui kohale ei jõudnud leidke netis ÕHUPÜSSIGA KURJA VAIMU VASTU eesti keeles.
Vasta
Raamatus "Kosmiline Kood" on öeldud, lk 150, et Jahve nime arvuline väärtus on 72 aga kontrollisin väidet Chat GPT-ga (tasulise versiooniga") ja tabelina ei suudetud esitada selgelt arvutuskäiku. Pakkus igasugu muid numbreid ja seletuse -

Chat GPT ütles, et ...
Kuigi Milui meetod erinevates variantides annab tulemusi nagu 44 või 53, 72 on sümboolne väärtus, mis põhineb 72 nime süsteemil ja selle jumalikul struktuuril, mitte üksnes lihtsal arvutamisel.

Mõnes kabala traditsioonis lisatakse jumaliku valguse või energiaga seotud väärtused või kombineeritakse jumalike nimede omadusi, et saavutada 72.
    Näiteks jumaliku nime (יהוה) erinevate Milui variantide ja sefiros'e (kabala elupuu omaduste) väärtuste kombineerimine võib anda sümboolse väärtuse 72.

Selget arvutuskäiku ikkagi ei suutnud pakkuda.
Vasta
Oli siin kunagi mul mõtteuit, et kas ja milline on isikukoodi mõju inimesele. Siin videos numeroloog muu jutu hulgas puudutab isikukoodi teemat.
Aastasaja tähistamiseks mõeldud esimese numbri kohta koodis öeldud mõtted on küll huvitavad. Ise selle peale ei tulnudki.

https://www.youtube.com/watch?v=II6vKDXmvDg

Ja mõnus mahlakas keel on sel numeroloog Merikesel, erinevalt inglitädidest, aga  ma ei mäleta kas selles videos mõnusaid ütlemisi on. Aga mõnes on.
Vasta
Numeroloogia või Runoloogia. Iga sümbol on ka ruuni märk. Arvud on ka sümbolid. Samuti Ruuni märgid. Nii et runoloogiast teame me sama vähe kui numeroloogiast. See on ju üks ja see sama.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat