Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Täpsustuseks.....Seda harjutust tehakse siis,kui hammas valutab siis on toime täielik ja inimene saab vaevast elulõpuni lahti........Head järgitegemist.
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
Aga minul on selliste umbkaudsete juhendite (tee umbes nii ja nii ja kui õigesti teed siis kindlasti õnnestub) järgimisega (tunnetusega) probleemid. Kui tulemust ei ole, siis millele peaks tähelepanu pöörama, et asi õigesti tehtud oleks? Hingamiste kordadele? Kopsumahu mõõtmisele ja õhu hulga timmimisele? Mingi punkti otsimisele pöial kuhu vaadata? Sekundite mõõtmisele hinge kinni hoidmisel? Harjutamisele kuidas ette kujutada, et läbi talla hingan? Veel midagi mida unustasin? Ja lõpuks kui ikkagi tulemust ei ole, siis mitu korda ma pean enne proovima kui võin juhendi maha kanda kui mittetöötava?
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Kel on tõsisem huvi selliste asjade vastu, siis kokkutulekul saab seda praktiliselt õpetada sest kõigil ei õnnestu seda esimese kõrraga selgeks saada.
Postitused: 50
Teemad: 2
Liitus: Aug 2009
Lugupeetud foorumlased. Mul on ka hammaste ravimiseks üks nipp, mis toimib juba 20 aastat. Asi on väga lihtne.
Kui te pesete nägu ja käsi, siis kuivatage ennem käed ja seejärel alles nägu. Enamasti inimesed kuivatavad enne näo.
Soovitas seda üks hea sugulane. Igal kevadel tuli mul mingisse hambasse põletik suure valuga ja lõppes väljatõmbamisega.
Pool suud sai tühjaks. Pärast eelpoolnimetatud toimimist lõppesid hambavalud ja ühtegi pole ka välja tõmmatud.
Olen soovitanud seda paljudele tuttavatele. Enamusel on aidanud hambaprobleemidest lahti saada, aga on ka neid, kes ei usu ja nendel pole ka aidanud. Alul nõuab meelespidamist, hiljem tuleb juba automaatselt kuivatamise järjekord.
Mul hakkas asi paranema umbes kuu aega pärast sellega alustamist. Tuikavad hambad rahunesid vaikselt ja isegi aukude tekkimine vähenes.
Mõnikord on nipid või nõiavõtted lihtsamad kui oskaks arvata.
Postitused: 4,274
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
(29-06-2011, 19:52 )unclekomm Kirjutas: Kui te pesete nägu ja käsi, siis kuivatage ennem käed ja seejärel alles nägu. Enamasti inimesed kuivatavad enne näo.
Hm(!) see on isegi loogiline ja siit saab ka edasi mõelda, et kui käed on märjad....
Postitused: 3,869
Teemad: 7
Liitus: Jun 2011
(29-06-2011, 18:52 )HUGOTH Kirjutas: Kel on tõsisem huvi selliste asjade vastu, siis kokkutulekul saab seda praktiliselt õpetada
Aitäh ettepaneku eest, aga ei saa kahjuks võimalust kasutada.
(29-06-2011, 20:58 )Eithea Kirjutas: Hm(!) see on isegi loogiline ja siit saab ka edasi mõelda, et kui käed on märjad....
Et kui käed on märjad - mis siis juhtub? Ise võtan rätiku käte peale ja hakkan siis nägu kuivatama (käed ühel pool, nägu teisel pool) ja pärast kuivatan käed (praktiline, kuna muidu tilgub vesi näolt maha või pluusi peale). Samuti ei selgu jutust, et kas on oluline erinevate rätikutega kuivatamine või toimib see ka ühe rätikuga. Igaljuhul mina ei oska loogikat paika panna.
Postitused: 4,274
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
(29-06-2011, 22:32 )kage Kirjutas: Et kui käed on märjad - mis siis juhtub? Ise võtan rätiku käte peale ja hakkan siis nägu kuivatama (käed ühel pool, nägu teisel pool) ja pärast kuivatan käed (praktiline, kuna muidu tilgub vesi näolt maha või pluusi peale). Samuti ei selgu jutust, et kas on oluline erinevate rätikutega kuivatamine või toimib see ka ühe rätikuga. Igaljuhul mina ei oska loogikat paika panna.
Minu jaoks on see loogiline ja nii ongi, ei ole minu probleem sinu loogika.
Nühkimine siit või seal, alt või ülevalt rätikuga või ilma rätikuta on butafooria. On käed, liigub energia ja on vesi kätel või ei ole vesi kätel...jne
Postitused: 608
Teemad: 18
Liitus: Nov 2010
Aga mina ei kasutagi käte ja näo pesemisel käterätikut. Lased lihtsalt ära kuivada. Ja siiamaani on hambad korras kui vastsündinud beebil.