Teema hinnang:
  • 1Hääli - 1 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tean palju kuid ei jaga
Mul on materjali palju aga siia ei saa seda panna need on liiga pikad lood. Kui siis kusagil kokkusaamisel.Lisaks võtan veelmõned huvitavad tegelased kaasa.
Vasta
Tere,

inimesed, miks te üldse vaevute siia foorumisse kirjutama, et mul on paranormaalseid kogemusi, kui teil ei ole PLAANISKI nendest kogemustest rääkida?
See on ju mõttetu aja ja ruumi raiskamine. Kui teil on tähelepanu vajadus siis palun rahuldage ka teiste foorumlaste uudishimu.
Ma loodan, et keegi nüüd ei solvu aga keegi pidi selle välja ütlema.

Raul
Vasta
Neid para asju on palju Alates elu ettekuulutusest mis on siiani 90 protsenti täitunud.para fotod,kaasa kutsumistest nendega,ja muudki. Paljud asjad kattuvad eelnevate juttudega neid pole mõtet korrata.Põhiolemus langeb kõigil analoogidel kokku. Neid võib kokkusaamistel arutada ja vaielda on palju kasulikum.Neist on niigi palju raamatuid,kus on dokumentaalselt kirjas ka eesti keeles.
Vasta
no ma kahjuks ei jaksa kogu foorumit läbi lugeda, et kõiki eelnevaid jutte märgata. pealegi kust ma oskan vahet teha, millega nimelt need kattuvad.

mida tähendab "elu ettekuulutus"? mis on "para fotod"? kuidas nendega "kaasa kutsutakse"?

oleksin väga tänulik, kui need ära seletad ja veelgi tänulikum, kui neid inimesi mullegi tutvustad.
Vasta
Kõigest ei saagi siin rääkida,See võrdub sellega kui hanele vett selga visata ta ainult soputab suled kuivaks aga targemaks ta ikkagi ei saa ja oma vigadest ei õpi.
Vasta
noha aga teadmiseks saab ikka võtta ja ega's kõik siin siis haned pole. mõnele jääb midagi ikka külge.
Vasta
Ma olen su vaidlusi teemades jälginud ja arvan,et teil peaks ikkagi teadmisi olema,või mängite osalistega lihtsalt lõbu pärast kaasa. Mina isiklikult siin nalja ei tee,sellel pole siin kohta. Muide siin saab päris hea ülevaate tedmiste tasemest,mida keegi omab ja samuti kes on kes mängust. üldiselt tore seltskond nii mõnega gi võib hiljem tõsisematel teemadel vestelda.
Vasta
eks ma mõnes teemas teen ikka nalja kah, kus sa teisiti saad .-) aga kui asi puudutab kellegi konkreetseid võimeid või otseseid ennustusi, mis on kontrollitavad, siis on asi juba tõsisem.
Vasta
Meil on siin olemas palju tõsisemaid ufo ja parauurijaid,kui meie siin kokku. Võiksid näiteks IGOR VOLKE käest samu asju küsida,tema on proff selles vallas.
Ma juba mainisin siin, osa infot on ainult isikulised ja neid ei saa siin avaldada, teised on kõigi jaoks.Sa ajad need omavahel segamini.
Vasta
tunnistan tõtt: volkel ei ole kinnitatavaid andmeid.
Vasta
Millised siis need olema peavad.Puust ja punaseks värvitud või kuidas....
Vasta
vaata, volke kogub vaid nähtusi aga ei uuri/tõesta neid. samuti pole tema kompetentsis jagada infot võimetega inimeste kohta.
Vasta
Jason ,kas sul skyp on arvutis siis on võimalus omavahel vestelda teatud teemal.Anna teada.
Vasta
edasta oma skype privas. õhtul olen ka ise skypes. peast aadressi ei mäleta
Vasta
MIks sa ei tulnud välja.
Vasta
Antud juhul sekundeeriksin Durinile - milleks üldse rääkida ja vihjata asjadest, mida pole kavas vihjamise kohas avalikustada.

Tahes tahtmata jätab see mulje praalimisest. Noh, et uus seltskond ja võib ju oma oskuste ja teadmistega kekata. Äkki leidub keegi, kes jääb uskuma.

Tean seda hästi, sest aastal 2004 olin ise samasugune kekats. Para-webi registreerisin end vaid seepärast et siinsetele "lollidele" vastu vaielda ja näidata kujundlikult, et nad ei tea mitte midagi.

Nüüdseks olen aru saanud, et midagi nad ikka teavad.
Vasta
Ma ei saa ikka aru, milleks PEAB KELLELEGI MIDAGI TÖESTAMA!?
Iga inimene on täpselt selline nagu ta on ja oma kogetu on tema enda isiklik kogemus. Olen ääretult rahul, et maailmas on huvitavaid ja ka FAKTILISI raamatuid ja lugusi kirja pandud.
Kui igas MAAILMA eriotsas toimuvad samassugused syndmused, siis juba see iseenesest on ju fakt ja, kui seda syndmust jälgivad tuhanded, siis seegi on hämmastav ja nyyd öelda, et need inimesed, kes selle kogemuse osaliseks said, on rumalad, et nad ei suuda töestada, seda, mida nägid, siis see näitab selle inimese vaimuvaesust, kes igahinnaeest provatseerib ja fakte nöuab. Lihtsalt hämmastav!
Soovitaksin lugeda raamatut, mis avab nii mönegi huvitava fakti ja paneb päris mitmele i-le punkti peale.
Autor on Jacgues Vallëe ''TEINE REAALSUS''.
Teadlane ja astrofyysik on päris palju huvitavat kogunud ja ka kirja pannud. Samuti on ta Pariisi Observatooriumis töötades jälginud tundmatuid objekte ja ka pildistanud neid. Mina selles kyll ei kahtle, sest see on TEMA KOGEMUS ja läbielatu ja seegi on juba fakt!
Eestis on väga huvitavaid persoone, kellele vöiks lajatada (see on naljana öeldud), ... aaa palun fakte? Jaa ma olen veendunud, et nii mönegi inimese suu pandaks hoobilt lukku. Möttetu on otsida foorumist, et tooge oma vöimed letti. On see mingi kaup, mida peab laiali laotama. See, et möni midagi ei tunne, ei taju, ei tähenda seda, et teised seda ei koge... Inimesed on erinevad ja ka kogemused on täiesti ainulaadsed ja sellele inimesele: ENDA ISIKLIK KOGEMUS!

Muudetud: 30-3-08 kell 14:31:52 yar
Vasta
Nagu tõesti, kui ei kavatseta konkreetsetest asjadest pikemalt ja detailsemalt kirjutada-räääkida siis pole ju mõtet hõisatagi, et näe, ma tean, olen tundnud, mul on tõestusi aga need on nii pikad lood, et pole mõtet siia nendest kirjutada. Kui igaüks nii hõiskaks oleks ju foorum nii ära risustatud. Sa oled sama lauset ka kuskil teemas kirjutanud. No kamoon. Oleme ikka mõistlikud, eks?!
Vasta
Aga teema algataja ei öelnudki, et ta oma teadmisi vöi materjale ei avalda. Tegi ettepaneku kokkusaamisel neist pikemalt könelda, milles siis probleem? Kui huvi pakub, siis lähed kohale ja asi lahendatud, kas pole nii? Jaa tösi on ka see, et kui ikka väga pikalt kirjutatakse, siis yldjuhul ei viitsita sellesse syveneda, veel vähem läbi lugeda. A'la kahe lauselisi postitusi on siin kyll ja kyll. wink
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: yar
Aga teema algataja ei öelnudki, et ta oma teadmisi vöi materjale ei avalda. Tegi ettepaneku kokkusaamisel neist pikemalt könelda, milles siis probleem? Kui huvi pakub, siis lähed kohale ja asi lahendatud, kas pole nii? Jaa tösi on ka see, et kui ikka väga pikalt kirjutatakse, siis yldjuhul ei viitsita sellesse syveneda, veel vähem läbi lugeda. A'la kahe lauselisi postitusi on siin kyll ja kyll. wink
Ei avalda selles mõttes, et kirjutada ta siia ei viitsi vms. Oleneb inimesest, et kes viitsib lugeda pikalt kirjutatud lugu kes mitte. Muidugi asjast mitte huvitatud inimene seda ei tee. Oleneb muidugi ka, et kuidas ta kirjutatud-ülesehitatud on. Mind see isiklikult huvitaks. wink
Vasta
Mina isiklikult jagasin selle teema lahti ühest teisest topicust, kuna oli OT.

Ja seletan siin oma teguviisi: kui inimene soovib oma teadmisi jagada, siis teeb ta seda. Muidugi on igaühe enda asi otsustada kus ja kuidas ta neid teadmisi jagab, ent sel juhul pole tarvis sellega kekata foorumis, kui foorumisse ta sellest niikuinii ei kirjuta.

Tulgu siis parem kokkutulekule ja rääkigu seal. Kahjuks aga näitab kogemustepagas, et kõige suuremad lubajad on kõige suuremad viilijad. Seega on teema alguses välja toodud postitus siin foorumis KAHEKORDSELT MÕTTETU.
Vasta
minu arust on kah täielikult mõttetu välja käia - `` teate rahvas, mul on uskumatud võimed ja teadmised, aga teile ma ma ei räägi midaagi``.

peab ikka nupuvend olema Smile

Seega siin nagu polegi teemat ja punkt. või siis ainuke mis siit välja lugeda võimalik on, et sellist teemat pole mõtet alustadagi. Õpetuseks neile kel selline asi plaanis.

Muudetud: 31-3-08 kell 08:31:15 Gulja
Vasta
Siia võib ju sadu lehti kirjutada,aga sellel ei ole mõtet.Seda saab ju teha ka lühemalt ja keda see asi edasi huvitab võib ise edasi uurida.Siin on palju sellised, millest ühte huvitab ainult mingi kindel osa,teine tahab nimme kõike näha.Võimaluse piires trükin siia ka pikemalt nendest asjadest.mul on siin probleem kirjutamisega.Ei saa nii kiiresti seda teha,kui vaja on.
Ma pole öelnud, et ei avalda siin pikemalt lugusid see on kellegi vaimusünnitis .Ja samuti ei teinud seda teemat eraldi siin mina.Vastasel juhul kustutan terve selle teema ära....
Vasta
safu lehti võib kirjutada küll ja see on tõesti tihti mõttetu. reaalsselus piisab aga vaid ÜHEST lehest, mis on konkreetne, esitab konkreetsed andmed, faktid, tõendid ning seda saab kontrollida.
Vasta
Aga saa tee tee ette,ja tõesta.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Ettetundmine, kuid Deemet 14 5,250 19-12-2011, 17:37
Viimane postitus: TDK
  Palju juhtumeid minu ja mu vanemate elus. Mori 11 5,762 11-12-2007, 19:53
Viimane postitus: monika999

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne