Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuidas teada saada, kas kummitab?
Nimelt plaanime perega maja ostmist. Uurime igalt poolt interneti portaalidest võimalike kandidaate, kuid alati kui ma pilte vaatan, siis osade piltide puhul tekib kõhedustunne ja mina oma peaga kohe mõtlen, et äkki elavad seal ka tava silmale nähtamatud elanikud. Samas asi võib fotos endas olla, et pilt on vale nurga alt pildistatud või miski muu selles tekitab kõhedust. Tean, mis tunne on elada majas, kus sa pead eluruume kellegi võõraga jagama, keda sa ei näe ja ei tahaks, et selline asi kordub. Ja nüüd olengi ühte majasse armunud, aga pildid tunduvad kõhedad. Kas on mingisugune moodus teadasaamiseks, ilma et ma vaimolendeid häiriks? Olen rahulik inimene ja üritan ka teistega arvestada ja ei tahaks kedagi häirida kui seda ei soovita. Tahaks teada, kas maja on olenditest puhas.
Vasta
Rääkida nendega, kes on seal aastaid elanud.
Ning kui kuskil kummitab, siis on sellel tavaliselt maine seletus. Elava fantaasiaga kergeusklikule inimesele pole palju vaja, et mingi sahin-krõbin-krabin või kahtlane vari kohe kummituseks pöörata.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: levis
Rääkida nendega, kes on seal aastaid elanud.
Ning kui kuskil kummitab, siis on sellel tavaliselt maine seletus. Elava fantaasiaga kergeusklikule inimesele pole palju vaja, et mingi sahin-krõbin-krabin või kahtlane vari kohe kummituseks pöörata.

Ei saa usaldada eelmiste elanike juttu, sest nad räägiksid sõnniku kullaks, et maja maha müüdud saaks. Oleneb loomulikult inimestest, aga palju on ka selliseid. Neid sahinaid ja krõbinaid ma eriti ei usugi ja kui olekski sellist tüüpi elanik, siis ei oleks ju eriti midagi halba selles.
Vasta
Kui on mingi vanem maja, siis saab äkki netist kusagilt maja tausta uurida...aga, kui maja omanikud ei räägi, siis sa võid uurida naabruskonna elanike käest.
Vasta
Maja kohapeal vaatamas käia, tubades olles on tunnetus parem kui lihtsalt mingit pilti vaadata. Aga eelmiste elanike kohta saab infot ka naabritelt, samas kui on mõnusa olemisega müüja saab ka tema käest infot.
Vasta
Arvan , et
-siiski 99% majades ei kummita.
-umbes 99% majad nagisevad ja krigisevad soojuspaisumise, elektriliste seadmete, näriliste, mehaaniliste mõjutuste pärast.

Kuid siiski antud tondi-probleemi leevendamiseks peaksid kriteeriumiks seada hoone vanuse.

Pigem, mis tekitab sinus õõvastust, on eelmiste omanike poolt tekitatud aura(vms). Kui see on väga vastumeelne, peaks väiksemamõõtmelise remondi ette võtma (uus värvilahendus, paigutus). Sellest peaks piisama.

Tihti soovitatakse ju nii, et peale pereliikme surma uus tapeet/värv panna. Sama asi.

EDIT: vabandsust sõna "Statistika" kasutamise pärast. Antud numbrid on siiski AINULT minu enda arvamus.

Muudetud: 6-3-08 kell 13:19:51 Tom
Vasta
See on küll õige mõte, et ei ole vaja majas elutsevast hingest koheselt lahti saada.

Kuid see mõtlemine kustub kohe kõigil, kui see hing on juhuslikult mitte meeldivat sorti ja käitumisega.
Vasta
Mina olen samuti selle poolt, et ise majas sees ära käia, see annab kohe hea pildi, millega tegu. Eriti veel Sinul, kes sa oled varem vaiuga kokkupuutunud. Muidugi on ka võimalus mõni sensitiiv endaga ühes võtta. Kui sinul ei mõika midagi, siis sensitiiv peaks ikka ära ütlema, kas on midagi teoksil või mitte ning kui on siis mis iseloomuga "Ta" on.
Kuigi ei saa ma jätta märkimata, et mu enda korter oli alguses täiesti ok olemisega. Kuigi tol hetkel mul polnud ka kindlat kogemust mõne vaimuga.
Vasta
Kui asja sellest vaatevinklist vaadata, et kõik hinged tõesti ei ole halvad ja pahelised, siis mul ei oleks tõesti midagi selle vastu kui nad seal koos minuga oleks. Samas, oleks isegi tore mõne meeldiva hingega kontaktis olla ja omamoodi suhelda, kas siis unes või verbaalselt. Aga kui ma nüüd järele mõtlen, siis ma just seda kardangi, et seal majas midagi väga halva kunagi juhtunud on või et seal halba energiat on.. Seda isegi peaks saama naabrite käest järgi uurida. Ja energiat saab ka puhastada. Te lahendasite minu jaoks mõnes mõttes selle probleemi. Ma ise ei tulnudki selle peale. Suured tänud teile Smile
Vasta
Sa ei pea nendest tingimata lahti saama. Mõned vaimud on head, ja aitavad meid mingil määral, näiteks mo sugulasel jooksis koer ära, ta otsis teda igalt poolt, aga ei leidnud. Ükshommik jõi ta kohv,i kuulas raadiot, siis läks levi ära. mitte ükski kanal ei funkinud peale ühe.ok kuulas siis seda ja samal ajal tuli sealt teade et on leitud koer.see oligi tema koer ;d

2.vanaema kudus räästa all. äkki ta kuulis, et teda hüütakse. see oli mingi tundmatu kõhe hääl. vahet pole vanaema läks siis vaatama ei olnud kedagi ainult mingi imelik märk oli rohu peal-umbes 30cm. kui ta takasi läks nägi ta et räästas oli alla kukkunud:o:o

ok kui sa tõesti ei taha neid siis on sul võimalik neid ka välja ajada. ikkagi on parem kui asjatundja ajabwink
Vasta
ok mul oli päris palju vigu ma ei viitsind kirjutada. saate aru ikka ;D
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Biegler
ok mul oli päris palju vigu ma ei viitsind kirjutada. saate aru ikka ;D
Saame ikka Bleh
Ma mõtlesin ise ka pika mõtlemise tulemusena, et ei ole mõtet kohe väljaajamisega tegelema hakata vaid, kui ongi keski veel, siis teda tundma õppida ja teada saada, milline on tema olemus. Kuid esimese asjana ma sooviks teda aidata, et ta edasi saaks liikuda, sest maa peal ei ole ju tema jaoks enam kedagi, midagi. Ta peaks oma teekonda jätkama. Nii oleks talle kõige kasulikum. Aga kui ta ei taha minna, siis sundida ka ei saa.
Vasta
Mp3 vms kätte ja lindistama.
Küsid mõne küsimuse. Näiteks: "Kas keegi viibib siin veel peale minu? Kui jah, siis anna endast märku." vms. Natuke aega oled vait, siis küsid veel mõne küsimuse, kui vajalik.
Pärast kuulad selle lindistuse üle ja teed sellest omad järeldused.
Vasta
Olen kuulnud, et televiisori pildistamisega (samal ajal ei tohiks töötada teleksa) saab teada, kas on või ei ole. (Kuigi ma muidugi ei tea, kui tõsi see on) Sa võid ju proovida nii igaks juhuks nende telekat pildistada.Sick
Vasta
Aga ma tahaks näha, siis selle maja pilte, kui võib.

Muudetud: 26-5-08 kell 16:31:32 Golden
Vasta
Tglt see asi ei ole nii lihtne et teed pilti ja kõik. Osad vaimud võivad olla inimsilmale ja isegi fotoaparaadile liiga kõrge sagedusega, siis pole neid näha. Pigem on tunnetuslik pool, minu arvates.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kummitab marti602 71 31,613 02-04-2024, 20:23
Viimane postitus: isemaag
  Kas keegi käib minuga kaasas? BL69 7 5,374 27-08-2019, 18:44
Viimane postitus: Avatud aken
  Kas filmisin orbe? Beatrice 2 3,663 20-01-2016, 17:10
Viimane postitus: Nielander
  Kodus kummitab cherry- 17 12,895 11-12-2013, 06:20
Viimane postitus: MarkoJ
  Kas lähedase hing läheduses? (külm ohk, saan kõikjalt elektrit) Grissuu 3 3,559 23-12-2012, 14:42
Viimane postitus: Veli Joonatan
  Kas see saab olla reaalne? omaspilves 18 8,676 28-09-2012, 12:45
Viimane postitus: Mandariin
  Vaim kummitab jupats333 3 4,098 25-07-2012, 23:52
Viimane postitus: star scream
  Kas keegi on sellist asa kogenud ? Kahtlused 6 4,671 12-05-2012, 19:45
Viimane postitus: TheBerit
  Kas tõesti helistamine teistpoolsusest? Piret27 15 10,494 26-04-2012, 14:39
Viimane postitus: Piret27
  Kas haige inimene võib ligi tõmmata olendeid? pisikiisu117 27 16,618 14-04-2012, 09:13
Viimane postitus: pisikiisu117

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat