Postitused: 246
Teemad: 6
Liitus: Nov 2007
Vesi on erinev teema. See tegelane on selgelt teadvusega olend, ainult nii tohutult erinev koheseks arusaamiseks.
Tuleme teema juurde tagasi.
Imesid juhtub iga päev ja samas pannakse neid tähele nii harva.
Seega, vesi ruulib.
Käesolaval suvel on kuidagi meie küla naised otsustanud teha hiiglaslikke ilutaimede peenraid.
Mehed muudkui kaevavad muru lahti ja tassivad värsket mulda peale - taimed juba kükitavad vilus, ootamas millal saavad jalad mulda. Ma ise olen sellest tulenevalt juba labidaga nii käsi, et võin vabalt paar hauda valmis visata :o.
Kas see on vaid kohalik nähtus või on mujal ka nii, et kesk kõige palavamat suve on naised järsku avastanud, et meestarehvas labida ja mulda täis käruga on just tänavuse suve trend?
Postitused: 488
Teemad: 5
Liitus: Sep 2008
Vast ikka kohalik nähtus

Aga korraks vee juurde tagasi põigates, siis jääst sulanud vesi säilitab veel tükiks ajaks jää struktuuri. Ja sellel veel on inimorganismile päris huvitavalt energeetikat korrastav mõju. Füüsikud oskavad vast seda paremini seletada. Sellest võiks lausa oma teema olla. Nii `para`kui see ka ei paista, on asi tegelikkuses päris toimiv ja teaduslikult tõestatud - isegi taimede peal
Chaos Control. WW Uniwersumi parimas strateegiamängus osaleja.
Vee teema iseenesest ju täitsa tükk aega olemas, seega Liine Sa saad sinna ilusti ka selle nähtuse rohkem lahti kirjutada.
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=1292&page=1
Mina ka nüüd panen vett sügavkülma ja lasen rahulikult ära sulada. Veel on tõesti selline otse loodusest allikavee maitse ja see saladuslik miski juures, oleks nagu sisult veidi tihedam, paksem.
Sügavkülmas külmub pooleteise liitrine plastist veepudel umbes ööpäevaga läbinisti. Laiad pudelid külmuvad kauem kui kitsamad ja sulavad aeglasemalt kui kitsamad :o
Suur päris Värska pudel töötas paremini kui beebivee Hip pudel

l