Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ennustamine !
Tere , Smile
Kas keegi teab kuidas ennustamist edasi arendada ?
Mul on mitu korda juhtunud nii et mingi sõna(hea , jüngerid ) tuleb mul suvalise koha peal pähe ilma igasuguse seoseta präeguse tegevusega ja pärast kuulen ma seda telekas või raadios . Ja siis veel nii et mul hakkas lampi mingi laul kummitama ja pärast kuulsin seda raadios . Sick
Ma olen kuskil lugenud et seda saab edasi arendada , aga ma ei tea kuidas .
Ja mulle hullemalt meeldib ennustamine , mul on kodus isegi mingid kaardid mille pealt saab ennustada aga pole aega olnud neid tähendusi pähe õppida .
Igaljuhul äkki keegi aitaks , nt mingeid harjutusi vms .
Tänan .
Vasta
Mina olen tegelenud selle valdkonna edasi arendamisega. Kui soovi on, siis saan mõned näpunäited anda.
Samas ei ole see ennustamine just alati hea asi. Ja Tarot kaartidega on minult selline omapärane asi öelda, et mina otseselt enda kaartidel kõiki tähendusi ka ei tea. Kuigi need on mul juba mingi 3 aastat olnud. Nendega on nii, et neid ladudes, kui muidugi õigesti teed, siis jääb mulje nagu nad räägiks sinuga. Vaatad neile otsa ja tead, mida nad ütlevad sulle, keskendumata nende tähendusse.
Vasta
Mõned näpunäited oleksid tõesti head Smile
Aga mis sa sellega mõtlesid et ennustamine pole alati hea vms ?
Vasta
Alati on kellegil infot mida nad teada ei tahaks, midagi ilma millegi teadmiseta oleks parem. Samuti, kui ennustad kellegile teisele, ja kui see inimene osutub võõraks vms, siis oleks parem, kui asi oleks ennem käpas, sest eksimused võivad halvasti lõppeda. Nagu näiteks... On inimesi, kellele näiteks ennustad haigust, ja nad ise psühholoogiliselt tekitavad endas seda haigust. Kuna ikkagi paljud haigused on sellest tingitud, et sa ise mentaalselt ei võtle selle vastu, siis inimene hakkab ootama seda haigust, ja nii see läheb edasi.

Aga täpsemate näpunäiteid on lihtsam läbi MSN-i anda, kuna seal käib natuke kiiremini see, ja saab palju täpsemalt ja põhjalikumalt teema läbi käia. Kuna inimesi on erinevaid, ja igal inimesel iga asi ei tööta, siis ongi parem, kui saab läbi MSN-i läbi käia selle teema. Minu MSN-i aadressi leiad minu profiilist.
Vasta
aga jamhh , tegelikult lootsin ma ainult paari harjutust , sest ma pole yltse kindel kas mul on yltse need võimed see võis olla puhas kokkusatumus , kuigi see huvitab mind väga .
Ja kui tulebki välja et mul on mingit väikest viisi ennustamisvõimed siis ma nagu never ei julge teistele ennustada . Kui kellegi raske haigus või surm minu hingele jääb siiis ma lähen kyll hulluks .
Vasta
Harjutustega ongi see jama... et kui ei tea, millised on inimese suunutlused või eesmärgid või mis kõik seal seotud pole, siis ei ole nendest harjutustest kasu... Üldjuhul ei tule nendest midagi välja, sest ei saa vastavalt inimesele harjutust pakkuda...
Vasta
Et igal inimesel on oma harjutus w ?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: UCanRunButUCantHide
Et igal inimesel on oma harjutus w ?
Mitte päris, kuid enam vähem...
Et näiteks... kui inimesel ei ole tarot kaartidega midagi teha, ei tähenda et tal water scrying vms ei tööda... seega peaks ta keskenduma sellele viimasele, juhul kui töötab.
Samuti kõigile ei mõju sama harjutus ühte moodi. seega kui miski ei tööta, või mingi osa mingist harjutusest, tuleb seda natuke muuta või välja vahetada, et saada parimat tulemust...
jne...

Muudetud: 12-2-08 kell 18:29:58 Nazz
Vasta
aga jamhh , tegelikult lootsin ma ainult paari harjutust , sest ma pole yltse kindel kas mul on yltse need võimed see võis olla puhas kokkusatumus , kuigi see huvitab mind väga .
Ja kui tulebki välja et mul on mingit väikest viisi ennustamisvõimed siis ma nagu never ei julge teistele ennustada . Kui kellegi raske haigus või surm minu hingele jääb siiis ma lähen kyll hulluks .

http://www.janedoherty.com/are_you_psychic.pdf
Siin on üks inglise keelne link, kus on siis test üles pandud ühe Ameerikas hästi tuntud meediumi poolt. Ma ei tea kui täpselt paika ta peab, aga jõudu enese testimisel. Smile
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas killuke1

http://www.janedoherty.com/are_you_psychic.pdf
Siin on üks inglise keelne link, kus on siis test üles pandud ühe Ameerikas hästi tuntud meediumi poolt. Ma ei tea kui täpselt paika ta peab, aga jõudu enese testimisel. Smile
:o See link mis sa antsid,seal oli nii palju tõtt minu kohta...ainus asi ma ei oska ennustada jne...kuigi olen palju asju ette näinud
Vasta
Mul tuli ennustamine isegi harjutama välja. Olin täitsa ehmunud sellest ja nyyd enamasti ignoreerin, sest inimestel tuleb tahtmine koguaeg, et neile ennustataks. Mulle ei meeldi ennustada aga kui ma neist nn "selgushetketest" välja ei tee siis need kiusavad mind unenägudes.
Vasta
Kas keegi tegeleb veel Taldriku keerutamisega? Suheldes selle läbi oma kadunud sugulastega. Midagi "nad" siiski räägivad tõtt.
Aastaid tagasi, see võis olla 1985, või 1986. Ühesõnaga sügav CCCP, keegi ei julgenud oma Vabariigist unistada. Koguneti meie poole, enamus naisterahvad, kell 24.00 ning hakati ennustama. Ise olin poisike ning mulle pakkus see loomulikult põnevust.
Mäletan küsimust: "Millal tule Maailma lõpp?"
Vastus:"1991."
Tagant järgi mõeldes oli Tal õigus, sest Nõukogude Liit lagunes sel aastal ära. See Maailm(CCCP) sai läbi, LÕPP.
Ennustati ka minu tulevikku, lapse tulevik, põnevus emadele;
Küsiti:"Mis ametit pidama hakkan?"
Vastus: "Autojuht."
Jällegi õige, nädalas sõidan üle 1000-de kilomeetri läbi, ise roolis( kuigi sellist ametit tol ajal ei olnud olemas, mida ma praegu teen)
Ja elukoha ka ennustas õieti, veekogu ääres.
Seega tahan öelda, kui "neid" õieti mõista, saab tulevikku piiluda. Sama võib ka unenägude seletamise kohta öelda.
Unenägudest veel niipalju, et mõned unenäod lähevad üks- ühele täide. Jääb mulje nagu oleks tulevikus käinud, seda nimetatakse DE JA VU`ks. See on niiöelda kogemus, et sul on tunne nagu sa oled seda korra juba teinud.Smile
Vasta
mul on viimased 2 aastat ( terve see aeg kui ma olen uues koolis olnud) pea iga päev olnud nn. DE JA VU .
näen pidevalt oma hindeid ette, ja pidevalt ka kui telefon heliseb kes helistab ja mida ta räägib.
ei mõtle midagi välja. kõik on tõsi .
vahepeal see isegi häirib, aga vahel on hea.
Vasta
Foorumis on sihukeste asjade kohta teemasid nii et tapab.

Ise olen kunagi ennustanud ruunidega ühele tuttavale - ta oli toona lapseootel ja tahtis teada, kuidas sünnitus võib kulgeda. Ruunid näitasid võimalikke probleeme ja mis siin salata, laps tuligi keisrilõikega ilmale aidata. Õnneks keisriga asi piirdus, ema ja laps on terved.

Võttis kõhedaks küll ja sealtmaalt olen ennustuste küsijad puu taha saatnud.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat