Postitused: 138
Teemad: 3
Liitus: May 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Sacred.
Shhh, ma proovisin ka naabrinaisega rääkida, sest freya soovitas sellistelt asja uurida. Ja kui ma talt ääri-veeri küsisin, et kas siin pole mitte kunagi üks tüdruk kaduma läinud, siis lükati mind koridori ja karjuti järgi: "Mitte kunagi, väikesed lapsed ei kao niisama! Ja mingit last pole olnudki! On alles elav fantaasia, ise nii suur tüdruk."
Ma solvusin ka väheke., sest ma tõesti lootsin midagi teada saada.
Miski ütleb,et nad midagi varjavad.Siin peaksid juba hakkama rohkem asja uurima.
Mis selle vaimu kohta puutub.Kui ta teinekord jälle sinu juurde tuleb kuri pilk,siis püüa temaga rääki.Kui vaimudega rääki,siis võib nii mõndagi teada saada
Postitused: 11
Teemad: 0
Liitus: May 2008
mina olen sarnast asja näinud. kuid siis oli pool 1 öösel ning minust tatsas keset kruusateed lihtsalt mingi väikene tüdruk mööda. alguses jäin mõneks sekundiks mõtlema siis pöörasin taskulambiga tuld kuid seal polnud enam kedagi!!! ?
Postitused: 1
Teemad: 0
Liitus: Jun 2008
oled veel uurimas käinud selle väikse tüdruku asja ?
suht huvitav võib tegelt olla ju , aga samas suht hirmus . tegelt , kui need vanatädikesed , nii närvi lähevad, tähendab et nad teavad midagi, mida keegi teada ei tohiks .. müstika

Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Ega sel tüdrukul
mustad* silmad ei olnud?
*siinkohal tähendab see silmavalgete puudumist
Postitused: 60
Teemad: 5
Liitus: Mar 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Ega sel tüdrukul mustad* silmad ei olnud?
*siinkohal tähendab see silmavalgete puudumist
Kas pead silmas sellised silmi,nagu X-Failis???Et nagu tulnukas või midagi sellist?
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: ONE
Kas pead silmas sellised silmi,nagu X-Failis???Et nagu tulnukas või midagi sellist?
Just. Eelmises postis viidatud teemas ("
Ochi chornye") oleme nendest (
The Black Eyed Kids ) ka siin foorumis rääkinud.