Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minu parakroonika
Ma vaatasin, et Sul on seal pilte ka igasugu ruumidest ja esemetest. Mis eesmärgil? Et leida vaimolendeid fotodelt vms? Kas Sa oled tegelenud nende uurimisega?
Põhimõtteliselt jääb selline mulje nagu sa oleks veidike tondipüüdja ja käid neid otsimas.
Kui ei ole, siis ma ei oska öelda, miks ta sind kiusab, aga kui oled, siis arvan, et see ongi põhjus, kui oled ehk käinud kuskil tonti leidmas, siis segasid tema rahu kuidagimoodi, liigutasid tema "eluruumis" midagi, mis teda ärritas vms. Sellepärast ma ei soovitagi inimestel tondilossides tuuseldamas käia.
Vasta
No peamiselt olen tegelenud mitte paranormaalsusega tegevusega, mis on ingliskeelse nimetusega urban exploring, millega tegeletakse lääneriikides ja põhineb tööstusarhitektuuri ja mahajäetud arhitektuuri teostega, samuti ka mahajäetud tööstushooned, uuri netist kui ei usu. Selle alaga tegelejad väldivad igasugu muutmist, et näidata kohta, nagu see oli.
Neljapäeval kuskil enne lõunat. Tegime koos töökaaslastega liinitöid, ma keerasin 10kV traaversile alumise kruvi kinni, kui järsku märkasin sama isikut minust umbes 10 meetri kaugusel seismas ja käega viibutamas, et ma eemale läheks. Ma tegingi, kuigi kruvi oli veel poole peal. Üks mu töökaaslane keeras vanalt masti isolaatorite küljest traate maha. Pärast viimase traadi eemaldamist post veidi vajus. Igatahes vana puitmasti tugi järsku murdus ja vana mast kukkus sinna, kus ma hetk tagasi kükitasin, painutates teisel mastil taaversi kõveraks. Ma vaatasin samase kohta, kuid kedagi seal ei olnud.

Muudetud: 8-3-08 kell 17:21:41 resr

Muudetud: 8-3-08 kell 17:24:27 resr
Vasta
Huvitav..Ma soovitaks ka omalt poolt, et sa tema suhtleksid, või vähemalt üritaksid. Saaksid teada, miks ta sind kummitab.
Kui muidu hakkama ei saa, siis kutsu sensitiiv külla.
Vasta
Kust pagan te neid pilte näete?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: WizardInWinter
Kust pagan te neid pilte näete?

http://nagi.ee/photos/ResR/3944761/
Vasta
Et nagu ma ikka ei taha uskuda, minu jaoks pole mingit tõestust.
Vasta
To Lendorav
Keegi ei ürita siin sulle tõestada, et tõesti kummitab. Kui sa ei usu, kahju küll, keegi ei käsi ju. Ei meeldi teema, postitaja, kaaspostitajad? Leia endale parem koht vms...
Ja ära isiklikult võta. lihtsalt see ei anna midagi juurde. (Mitte et nüüd minu post andis, aga..)

Teema kohta ka.
Tekkis selline küsimus, et kas vaimud peavad olema kindlasti head või halvad? Äkki neil on ka tujud, kord hea, kord halb. Ainult selles pole kindel, kuidas nad on võimelised tulevikku nägema... Keegi tahab lähemalt selgitada?
Vasta
offtopic:
Täna hommikul tuli keegi vanem naisterahvas, otsis mu korterit kus ma elan ja rääkis vene keeles, mida ma mitte tuhkagi ei mõistnud. Oskab keegi öelda, kes ta oli? Uurija äkki?
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: resr
Pole ealeski kutsunud, kuigi mu vend koos klassivendadega kutsusid kuskil teise hoone keldris vaimu välja.

ma arvan,et see samane vaim saind kummitabki.Ta arvab et sina oled sinu vend.Ja sellepärast sind kummitab.
Antud puhul on sinu venna vaimu välja kutsumise pärast sind kummitanud see samune vaim.
Ma ei saa siin sind aidata,sest väljakutsutud vaimudega ma ei tegele,kuna nendega ma eriti läbi ei saa.Sa peaksid küsima abi kellegilt sensitiivilt,et ta saadaks vaimu tagasi sinna,kust ta tuli.
Vasta
21 juuni 2008 16:18 : Välisuks avanes ja sulgus, kuid kedagi ei tulnud.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Minu juhtumused Caty88 16 10,545 26-10-2014, 12:53
Viimane postitus: torukoll
  Minu kogemus vaimudega. Kerttuti 6 4,079 15-06-2013, 11:17
Viimane postitus: Kerttuti
  minu kokkupuuted kummitusega Elessandra 1 2,220 25-04-2012, 11:01
Viimane postitus: ossu
  Minu lugu triinu27 2 3,441 03-11-2011, 18:50
Viimane postitus: TonyZimmer
  Minu koera imelik käitumine Mill 13 8,156 30-09-2011, 18:21
Viimane postitus: artsakas
  Midagi minu kodus Pirital SID 6 6,332 12-08-2011, 02:03
Viimane postitus: Mercury
  Must mees minu toas Kally15 32 20,500 11-08-2011, 16:39
Viimane postitus: Ott Sama
  Surnud sõber jätkuvalt ilmutab ennast minu unenägudes getzuke 3 3,729 03-04-2011, 21:13
Viimane postitus: getzuke
  Minu kogemus kummitustega Ege 8 5,937 27-02-2011, 18:05
Viimane postitus: VaimudKummitused
  Kas minu teost on tingitud vaimude väljatulek? xneiux 22 9,169 16-01-2011, 14:06
Viimane postitus: xneiux

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat