•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8(current)
Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saatan
Sealt urantia st ei saa kõike korraga välja lasta, sest materjal on tükeldatud.vastavate peatükkide kaupa ja lisaks veel teemadeks tehtud.Ma sain ainult 300 lehte vajalikku teksti 2000st ,muu on juurde poogitud. Omal ajal sai,kui raamatut eesti keelde tõlgiti,tõlkija juures käidud.
Vaadata võid URANTIA RAAMMATU kronoloogiat,see ilmus eraldi raamatuna.
Vasta
Liitsin siin kaks teemat. Kodanik ONE, ole tulevikus veidi hoolikam ja kasuta otsingut Laugh
Vasta
mul eedenid ja muud ammu-ammu loetud. sul aga soovitan lihtsama lugemise raames uurida "ahvina sündinud" ja "evolutsioon - inimese kujunemine" siis ehk pole enam mõtet loomisejutte laulda.
Vasta
Minu teada Eedeni Jumalates loomisejuttu ei aetud. Pigem ikkagi geneetiline manipulatsioon ning "neandertaallaste kõrvalharu tekitamine."

Tolle teooria järgi võiks tegelikult arvata, et ilma tulnukate sekkumiseta oleksime vist hetkel sealmaal, kus otsaesine lõppeks karvadest puhtaks saab Laugh

Mis aga puutub saatanat, siis ma enam ei mäletagi, kuidas seal raamatus temast räägiti. Tean, et kesksel kohal oli Mao Vennaskonna tekkimine, samas mujal räägitakse reptiloididest, Aafrikas Dogonid räägivad kalainimestest, Tiibetis räägitakse hermafrodiitidest jne jne. Niipalju kui on erinevaid piirkondi, räägitakse erinevat juttu. Ainult üks on KÕIKJAL sarnane - õpetajad tulid taevast.
Vasta
Jah , need arengu lood langevad paljudes materjalides kokku.Seal oli ka karvastest olenditest juttu aga need hävitati ära.Peale kunstlikke hävingute tekitamist ,viidi need inimesed,kes ellu jäid mujale elama.Infot on palju ja seda oleks mõtekas koos olemistel vaielda.
Vasta
saatan pidavat jah olema meie praeguse maailma valitseja.Ja,et selletõttu nii palju halba sünnibki.Ja ta on praegu eriti raevus,kuna teab,et üsna varsti pidi lõpp käes olema.
Vasta
No saatan nüüd küll kurja ei tekita. Ikka inimene ise, kes oma tõelist olemust alla surub tänu "valgustuslikele" religioonidele.
Vasta
Miks eestlastel oli kombeks kuradit oma tegemistes appi kutsuda, kristlik saksa ordu oli ju jumala omale monopoliseerinud ja klohmis matse Jehoovaga, ega eestlasele jäänudki kedagi muud kui kuradit kutsuda, olid ju kõik teised jumalad ja vaimud kristluses ühe nimetuse alla pistetud, olid ristitud inimesed kristlased ja olid paganad saatana teenistuses ja on kristlaste arvates siiamaani.
Samas on selle ühe mõiste (saatana) alla kristluses ja islamis koondatud kogu maailma kõik ülejäänud vaimsed jõud peale Jehoova.

Muudetud: 6-4-08 kell 00:10:43 VironShaman
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: nefertiti
Ma olen kuulnud, et tõsised satanistid pidid ju väikseid lapsi tapma ning muid haigeid asju nende peal proovima ja katsetama (toovad saatanale ohvriks). See pole ju normaalne!
Mina küll ei näe selles midagi head ja õiglast.

Mina arvan, et sa, nefetiti, oled kuulnud kristlaste väljamõeldud hirmujutte...
Vasta
Tsitaat:Vatikanis säilitatakse mitmeid kirjalikke tõendeid, millel arvatakse eksisteerivat Saatana isiklik puumärk.
Huvitav, kas see on ruun või pigem nagu rannarahva peremärgid...?
Vasta
Kuna Hitleri müstikud tegelesid hoolega ruunimärkidega, siis ehk tõesti tegu ruunimärgiga?
See tsitaat sul võetud eespoolt, kus Zed kirjutab, et Hitlerile garanteeriti Saatanaga sõlmitud lepingu alusel piiramatu võim, vastutasuks pidi ta loovutama 13 aasta pärast oma hinge.
Selle jutu Zed tõi ära ka Vatikani salajase toa teemasse.
Ilmselt oli Hitler siis juba saatanaga lepingu sõlminud, kui ta seal Viinis neid raamatuid müümas käis. Igatahes seoses selle Viini varakambris ausuva odaga tuli välja, et juba sel ajal kiirgasid Hitleril silmad peas nagu Saatanal endal!
Kui mõelda, et nii Thule ühing kui ka natslik müstitsism väitsid, et tegelikult juhib neid maaväline tsivilisatsioon, keda nad nimetasid maa-alusteks üliinimesteks, siis huvitav keda nimetuse all Saatan silmas peetakse selle juhtumi puhul? Äkki ikka sedasama reptiloidi, kellest Icke räägib? "Eedeni jumalates" nimetatakse neid vardjateks.

Vasta
Tsitaat:Algselt postitas VironShaman
Miks eestlastel oli kombeks kuradit oma tegemistes appi kutsuda, kristlik saksa ordu oli ju jumala omale monopoliseerinud ja klohmis matse Jehoovaga, ega eestlasele jäänudki kedagi muud kui kuradit kutsuda, olid ju kõik teised jumalad ja vaimud kristluses ühe nimetuse alla pistetud, olid ristitud inimesed kristlased ja olid paganad saatana teenistuses ja on kristlaste arvates siiamaani.
Samas on selle ühe mõiste (saatana) alla kristluses ja islamis koondatud kogu maailma kõik ülejäänud vaimsed jõud peale Jehoova.

Muudetud: 6-4-08 kell 00:10:43 VironShaman

Tuli selline lugu meelde:

Üks sõna

Üks sõna see põleb me keelel
Kui elu teeb südame täis
See sõna on hüva me meelest
Hällist hauani kaasas meil käib
Sel sõnal on kodune kõla
Tal saba ja sarved ja pää
Ütled kurat ja sirguvad õlad
Ja tuju on korraga hää

Las olla see sõna küll kare