Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ennustused aastaks 2008
O F F T O P I C
Tsitaat:Algselt postitas: Hope
Tervist kahjustav taimetoitlus?
Ma saan aru kui inimene hommikul lambist ärkab ja ütleb, "Tänasest olen ma taimetoitlane!" kuid ise ei tea mitte midagi taimetoitlusest siis see tõesti võib tema tervist kahjustada kuna ta ei tea kuidas õigesti toituda tuleb, kuid eeldan, et õige taimetoitlane siiski teab kuidas tuleb õigesti toituda, kust saab vajalikud ained endale kätte jne.. Ning see EI kahjusta nende tervist, vastupidi, nad on väga terved inimesed!

Kuid ütle nüüd mulle.. Mis moodi ültse PETA saab levitada "kahjustavat" taimetoitlust? Mis Sa tõesti arvad, et nii suur loomakaitse organisatsioon riskiks siukse asjaga nagu "levitades kahjustavat taimetoitlust"?
Oled Sa ültse PETAt ISE uurinud?

on kõigile teada, et inimene ei ole taimetoitlane (seal hulgas ei suuda inimene seedida tselluloosi). pigem segatoiduline, aga kaldub rohkem liha poole. inimene ei suuda omastada paljusid vitamiine, kui ainult rasvas lahustununa. loomulikult on erandeid nagu igas reegliski, aga erand ei lükka reeglit ümber.
// paljud nn 'terved' inimesed arvavad (omast tarkusest) selle taga olevat taimetoitlus.

olen PETAt uurinud. taimetotlust seal propageeritakse.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: neoon
O F F T O P I C
Tervist kahjustav taimetoitlus?
Ma saan aru kui inimene hommikul lambist ärkab ja ütleb, "Tänasest olen ma taimetoitlane!" kuid ise ei tea mitte midagi taimetoitlusest siis see tõesti võib tema tervist kahjustada kuna ta ei tea kuidas õigesti toituda tuleb, kuid eeldan, et õige taimetoitlane siiski teab kuidas tuleb õigesti toituda, kust saab vajalikud ained endale kätte jne.. Ning see EI kahjusta nende tervist, vastupidi, nad on väga terved inimesed!

Kuid ütle nüüd mulle.. Mis moodi ültse PETA saab levitada "kahjustavat" taimetoitlust? Mis Sa tõesti arvad, et nii suur loomakaitse organisatsioon riskiks siukse asjaga nagu "levitades kahjustavat taimetoitlust"?
Oled Sa ültse PETAt ISE uurinud?

on kõigile teada, et inimene ei ole taimetoitlane (seal hulgas ei suuda inimene seedida tselluloosi). pigem segatoiduline, aga kaldub rohkem liha poole. inimene ei suuda omastada paljusid vitamiine, kui ainult rasvas lahustununa. loomulikult on erandeid nagu igas reegliski, aga erand ei lükka reeglit ümber.
// paljud nn 'terved' inimesed arvavad (omast tarkusest) selle taga olevat taimetoitlus.

olen PETAt uurinud. taimetotlust seal propageeritakse.

Propageeritakse taimetoitlust? Nad ON ju loomakaitse organisatsioonist, mis Sa ootasid, et nad propageeriks äkki, et tuleks süüa rohkem liha?
Vasta
Ärgem kalduge teemast kõrvale Smile aga üldiselt head uut kogu paraperele! Et oleks veel rohkem valgust ja armastust meis.
Vasta
Oi-oi, ühest ennustusest juttu kui palju. Laugh

Igor Mang muidugi ennustab katastroofe, nagu igal aastal, aga teised ennustajad peavad tulevat aastat üldjuhul rahulikuks.

Ja soovin veelkord kõigile õnnelikku aastat ! Smile
Vasta
Aafrikas tuleb jälle mõni epideemia, suuremat sorti.

Kuid tehakse üüratult suuri edusamme HIV ravimi väljatöötamisel.

Üks eesti kuulus näitleja sureb tragöödiliselt.

KALEVI spordikanal kaob ära.

Leitakse analoog naftale.

Leitakse uus senini maailmale tundmatu lind või loom.

Muudetud: 2-1-08 kell 13:51:28 TheDarkest
Vasta
ezdi keel longap

tragöödiliselt > traagiliselt
analoog > mõeldakse ilmselt alternatiivi, sest analooge (mis tahes seisukohalt vaadata) on naftal juba selle avastamisest saadik ja olid juba varemgi teada näiteks puit põleb naftaga analoogselt.

//tuli selline kerge tahtmine tähenärimisega tegeleda
Vasta
Ega Su enda viimane postitus nüüd ka väga perfektses eesti keeles kirjutatud pole.

Ise usun, et ega aastaga silmnähtavalt mitte midagi ei muutu. Igal aastal toimub midagi head või halba, millest osad sündmused kindlasti mõjutavad ka kaudselt edaspidist tulevikku.
Aga, et oleks oodata mõnd taolist sündmust, mis hoobilt "muudaks maailma"?
Vasta
Kuna siin toodi juba ära vihje artikile, kus rünnatakse rahvuskultuure:
http://www.kesknadal.ee/index.php?aid=9651

siis võib algav aasta tuua kaasa ka mingisuguse represseerimislaine EUs. Märgid näitavad, et inimkarja hakatakse juba vaikselt ühte väravasse ajama.

Vaatamata märkidele ja peninukkide aktiivsele tegutsemisele rahvuste hävitamisel, olen veendunud, et kui jõud liidame oleme võitmatud. On üks asi, mille vastu igasugune vallutaja ja türann on jõuetu - järjekindlus. Kui oleme oma eesmärkides järjekindlad, ei saa ükski vägi sellest mööda!
Vasta
Niisiis laulame koos : Mu Isamaa on Minu arm

Raul
Vasta
ja mitte ainult seda laulu!
viime oma lapsed laulukooridesse ja hakkame ka ise laulma.
Lõpuks on laul ainuke mis meile jääb, kui kõik muu on kaotatud...võibolla
Vasta
euroopa liit ei hakka kunagi teisi rahvusi (ma mõtlen liidusiseseid) represseerima, kuna suured liikmesriigid on selleks ise liiga rahvuslikud ja selliseid suuri riike on palju. küll aga võib seda teha USA, kus polegi mingit rahvust ja seega ka mingit takkistust.

//pegelikult ma jagangi maailma neljaks:
kurjad (halvad) n: USA, P-Kor, Venezuela, enamus Aafrika banaanivabariike, Süüria...
head Laugh :EL, Austraalia, India, Argentiina ja P-Aafrika riigid jne
teadmata, aga pigem hea poole: Venemaa, Jaapan, LAV, Kanada, mõned L-Am riigid...
päris teadmata: Hiina, Pakistan, enamus Aasiat...
Vasta
Sorry, et selle roosa illusiooni purustan nii jõhkralt aga sul pole õigus.

Minu andmetel ei ole maailmas enam säilinud ühtegi riiki kui sellist, iseseisvat, ühtset, kaitsevõimelist. Kõikides maailma riikides on asi juba nii kaugel, et tegelik võim ja juhtimine käib sealt varjatud köögist.

USA on lihtsalt esimene katsepolügon, kus alates teisest maailmasõjast katsetati igasuguseid massijuhtimise vahendeid ja on nüüd ka kõige rohkem mandunud. Samas oleks ju rumal süüdistada otseselt amerrika elanikke massimõrvades, mida nende abil Eliit igal pool maailmas korda saadab. Süüdi on nad muidugi oma passiivsuses ja teadmatuses.

EL ei hakka..? Ja mis siis 100 aastat tagasi euroopas juhtus. Asja juhtisid ju samad tegelased kes praegu.

Aga siin aitab ainult elanike harituse tõstmine- lugeda, uurida, olla asjadega kursis, kaaluda hoolega igat oma järgnevat tegevust - elame ainult üks kord ja see on üksainus Maa mida laseme praegu kihva keerata.
Vasta
mis siis juhtus 100 aastat tagasi? üleeuroopaline rahvuslik liikumine jäi sinna kanti? mida sa mõtled?

siiski on päris kindel, et iialgi ei saa sakslased, prantslased, hispaanlased, inglased, itaalased jne ühes asjas kokkuleppele ja ükski pole nii võimas, et saaks teise alla neelata.

aga noh mina olen igal juhul kahe käega EL'i poolt ja ei karda ohtu sealt poolt.
Vasta
ca 100 aastat tagasi juhtusid kõik need koledad asjad, mis "siioni tarkade protokolli" järgi ellu viidi. Mõlemad sõjad olid selles plaanis ja ka kõik teised asjad. Esimese sõja eesmärk oli muuhulgas ka vabade rahvusriikde likvideerimine.

EL poolt?!?
no järelikult oled ka endise Nõukogude Liitu poolt kuna see on täpselt seesama. Ka juhid on samad grupid.
Mina olen vabaduse poolt.

Samas aktsepteerin Sinu teistsugust arvamust ja ei hakka kritiseerima.
Vasta
ezdi keel longap

tragöödiliselt > traagiliselt
analoog > mõeldakse ilmselt alternatiivi, sest analooge (mis tahes seisukohalt vaadata) on naftal juba selle avastamisest saadik ja olid juba varemgi teada näiteks puit põleb naftaga analoogselt.

Maa balun väka vapantust, mull onn estigeel mudu pjat!(H)
Vasta
kõige parem täht närimiseks on ikkagi H täht!

Raul
Vasta
Kõva teema käib Laugh.
Kas 2008 möödub õigekirjarütmis?
Vasta
ennustan: eesti keel läheb kõigil paremaks ja matemaatikast saab kohustuslik riigieksam Laugh
Vasta
Pakistani valimised kukuvad läbi ja tekib üks maailma ohtlikumaid kriisikoldeid.
Vasta
Pakistani stabiilsus on ülioluline. sel riigil on ju tuumapommid.
Vasta
Bensiini hind hakkab maksma 20 krooni liiter, et oleks lihtne arvestada.
Microsoft toob turule uue klaviatuuri millel on ühe klavi alla koondatud ctrl-alt-del ja see saab nimeks cad.
Kosmoseturism saab jalad alla ja üha rohkem inimeis saadetakse kuu peale.
Võetakse kasutusele uued rahatähed väärtusega null ja kaks nulli kuna enamus hindasid koosneb paljudest nullidest.
Täiendatakse pakendite seadust ja poes peab hakkama käima oma purkide ja karpidega sest kõik kaubad on ilma pakendita.
Tuleb välja uus kaheksa teraga habemeajamise süsteem.
Suvi tuleb nii külm, et naastrehvidega lubatakse aastaläbi sõita.
Mandri ja Muhu vahele tehakse nelja realine kiirtee ja Tallinna - Tartu liinile pannakse liikuma praamid.
Avastatakse, et linnugripi vastu aitab tegelikult piparmünditee, hakatakse seda ka kanadele jootma ja kõik tulevased kanamunad on piparmündi maitsega.
Venemaa uueks juhiks saab Medutin.
Aastavahetuseks korraldab üks tuumariik võimsa ilutulestiku.
Kokkuvõtteks tuleb aasta nagu ikka, ainult pohli tuleb rohkem.
Vasta

Ega ta pole ainuke riik maailmas kes omab tuumapomme.
Vasta

Ega ta pole ainuke riik maailmas kes omab tuumapomme.

ei, aga ta on kõige ebastabiilsem ja seal võivad väga vabalt võimu haarata islamifundamentalistid
Vasta
ennustan: eesti keel läheb kõigil paremaks ja matemaatikast saab kohustuslik riigieksam Laugh

Kui matast saab kohustuslik, siis kuulpähe. :o
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Bubblegum
Kui matast saab kohustuslik, siis kuulpähe. :o

"Kui kuuled valget last nutmas, siis võid kindel olla, et tal on kas kool maha põlenud või kliistripühad välja kuulutatud, või on õpetaja unustanud lastele kakskordkahest midagi õppida anda. Sellest ei maksa mitte rääkidagi, mis siis saab, kui algab suvevaheaeg. Siis on nutt ja halamine nii hirmus, et sure või ära, seda on lihtsalt võimatu pealt kuulata. Ükski silm ei jää kuivaks, kui koolivärav suveks kinni pannakse. Kõik lapsed laulavad koduteel kurbi murelaule ja lausa luksuvad nutust, kui mõtlevad sellele, et läheb mitu kuud, enne kui neil jälle kakskordkahte üles antakse. Jaa, see on niisugune viletsus, et ei saa võrrelda ühegi asjaga," lausus Pipi ning ohkas raskelt.

PS.: Aasta nüüd juba mitu päeva vana, ei tea, kas võiks ennustamised nüüd ära kah lõpetada?

Muudetud: 5-1-08 kell 14:25:18 Hallucigenia
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Mis meist saab? Tuleviku ennustused. Aerling 811 181,829 02-05-2025, 12:13
Viimane postitus: xcad
  Must Kuu ehk prognoos üheksaks järgnevaks aastaks. Müstik 21 15,939 29-04-2014, 12:32
Viimane postitus: Müstik
  Vutt ja ennustused Leena 4 3,780 12-11-2011, 15:00
Viimane postitus: kage
  Ennustused aastaks 2007 Hallucigenia 29 11,288 28-12-2007, 13:34
Viimane postitus: Tom
  Ennustused aastaks 2006 Hallucigenia 5 3,245 30-11-2005, 11:04
Viimane postitus: Sputnik

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat