Postitused: 157
Teemad: 2
Liitus: May 2007
Põhimõtteliselt olen juba kohal.
Seal näeme jah, kui veab siis saan isegi andooriumi kaasa
E-
Sorry, kahjuks ei jõudnud me kumbki, ei olnud kahjuks aega.
Kuid oleks tahtnud tulla.
Muudetud: 4-2-08 kell 16:58:42 tymuxas
Thee shall be blinded by the fear
blinded by the pain
blinded by me
binded by me
Cursed by me
So mote it be!
Postitused: 36
Teemad: 3
Liitus: Oct 2007
Kuna saabumas on koolivaheaeg (viimaks  ) võiks korraldada ühe väljasõidu nüüd ära. Pakuks välja näiteks neid Viiase hooneid. Muideks nendele kes ei teadnud, Lahetaguse väljasõit jäi ära liiga kõrge veetaseme töttu ja koht oli ligipääsmatu, niiet peab ootama kuni kuivemaks läheb, et sinna minna
Muudetud: 10-3-08 kell 21:43:37 Scythe
"Let us go on, for the long way impels us.
Thus he went in, and thus he made me enter
The foremost circle that surrounds the abyss."
Postitused: 113
Liitus: Feb 2007
Endal on koolivaheaeg suht tihedalt sisustatud, niiet minuga vist kahjuks arvestada ei saa  .
Postitused: 49
Liitus: Apr 2007
Ilmateade ei andnud praegu mingit lootust, et tuleks selline ilm, et võiks rahulikult kuskil midagi uurida. Kui suud/silmad lund täis ja ise külmast värisemas ei tunneta ju midagi kui sellised segavad tegurid on. Üritan oma fototehnikat ka täiendada, et oleks suurem võimalus tõendeid koguda. Kõige parema meelega liiguksin ma ikkagi sooja ja kuiva ajaga.
Postitused: 1,671
Teemad: 57
Liitus: Sep 2007
Muretsege endale seebikarbid, nende peale kipub kõige paremini igasugu paranormaalsusi jääma millegipärast
Pakuks jälle välja et võiks uue kokkutuleku teha, kuna mul on teile ühtesi väga huvitavaid pilte näidata. Ajaks pakuks näiteks 5. aprill minu enda pool.
Postitused: 49
Liitus: Apr 2007
Seebikarp on olemas aga tahaks ka midagi muud proovida. Üks USA parauurija mõtles, et miks on enamus kummitusi just pimeduses fotole roninud ja tuli siis mõttele päevavalgus ära kaotada. Selleks on filter mis eemaldab kogu nähtava ja ka ultravioletse spektriosa ja laseb läbi vaid valguslaineid mis on üle 720 nanomeetri. Kui sellise filtriga teha päeval foto on see nagu öösel pildistatud ja tal hakkas fotodele igasugu külalisi jääma. Hetkel pole seda laos aga kui tuleb siis tellin endale ka. Siis läheme jahile.
Praeguse seisuga 5. aprill mulle ei sobi sest sellel nädalavahetusel on kaks sünnipäeva, üks neist mu enda oma.
Muudetud: 23-3-08 kell 19:47:00 dusty
Kokkutulek 3. mai kell 15.00 lossi hoovis.
Postitused: 5
Teemad: 0
Liitus: May 2008
sooviks ka liituda selle tunttud klubiga ja siis saarel neid kohti uurida kuna ise viibin ka saarel
Postitused: 37
Liitus: Dec 2004
Sooviks teada kus olete käinud grupiga ning mida olete kogenud?
Postitused: 215
Liitus: Nov 2005
Oleme oma grupiga viimasel ajal eriti vaikseks jäänud. Varem sai käidud Muhus UFOt otsimas (aga ega ta ju käsu peale ei tule) ja ühes vanas sõjaväebaasis niisama kolamas (kust muuhulgas leidsin ilusa oranži orbi). Oli plaan ka ühe ohvrikivi juurde minna, aga seal olla üks vastik must kogu, mina selle lähedusse minna ei tahtnud ja teised millegipärast hiljem ise ka ei läinud. Nüüd pole juba kaua aega kokku saanud; enamus liikmeid on mitteaktiivsed või Saaremaast pikemat aega eemal sellest õppeaastast. Omavahel suhtleme aga ikka edasi ja kui mõne huvitava koha leiame, võime mõnel suvel kuhugi jälle minna
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
Postitused: 37
Liitus: Dec 2004
Ei ole eriti kursis nende kummitavate kohtadega aga on kuskil teada, et kummitab? Tahate kangesti suvel kuhugi minna?
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas ossu
Ei ole eriti kursis nende kummitavate kohtadega aga on kuskil teada, et kummitab? Tahate kangesti suvel kuhugi minna?
Kõik tegelt oleneb kelle käest küsida. Usun, et leiad igast külast ja linnast kellegi kes väidab, et kas antud külas või väga lähedal sellele on mingi kummitav koht.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Jajah,
Suvel sättisin ka Saares olles end külameestega rääkima. Räägitav olevat mõnekümne aasta taguses ajas koos seltskonnaga Ziguli aknast suurt tulekera Kihelkonna kandis vaadelnud  .
Mis on tore, sest ka Lümandust on raamatutes üks väga ilmekas ufo-kohtumine kirjas.
Kindlasti soovitaks Sassiaugu kandis rohkem luusida ( http://www.foto24.ee/showPhoto.php?photoID=2181307 ) - Mustjalast veidi alla jääva karjääri ääres. Tõenäoluselt eelmainitutega kuidagi seotud.
Lisaks tulevad mandrikad järgmine suvi Muhku, Rässasse.
Postitused: 83
Teemad: 4
Liitus: Jul 2008
Tohoh. Muu maakoht on Mustjalast 5 km. Peaks ehk pilgu peale heitma kui sinna satun
Postitused: 7
Teemad: 1
Liitus: Feb 2013
Mul üks küsimus: kas Saare Parakas on veel jöus ? tahaks ka liikmeks . prg olen skeptik nende asjade pealt aga kui nään siis usun.
Postitused: 13
Teemad: 0
Liitus: Nov 2012
(14-01-2008, 19:59 )tribalangel Kirjutas: Kas sa scythe PM-i ei saanud millalgi (kuu aega tagasi?) kätte? Seal rääkis selle asukohast. Ei tasu minna, seal on kaks väga negatiivset musta kogu, ja kui kasvõi ükski neist otustab kellegagi koju kaasa tulla, siis meil pole mingeid võimalusi sellest vabanemiseks.
Aga nagu ma ennem juba mainisin - kui saad kokku piisava kamba hulljulgeid, siis laske käia, mina ei tule, sain juba oma õppetunni.
Muudetud: 14-1-08 kell 19:59:38 tribalangel
See siin on just selline koht, kus oleks sobilik oma mainitud "õppetunnist" rääkida. Mis seal siis ikkagi juhtus?
Out of the darkness and into the light!
Postitused: 215
Liitus: Nov 2005
(26-02-2013, 19:46 )Gforce Kirjutas: Mul üks küsimus: kas Saare Parakas on veel jöus ? tahaks ka liikmeks . prg olen skeptik nende asjade pealt aga kui nään siis usun.
Tere!
Kahjuks oleme peaaegu välja surnud 
Kui tead mõnda põnevat kohta, kuhu tahad minna, siis oleks muidugi võimalik kamp jälle kokku ajada, sest mõned kunagised liikmed on täitsa olemas, aga foorumisse nende tee neid enam eriti ei too. Parahuvi pole aga kindlasti kadunud
Ja RiENNA: ei, kõike pole vaja jagada. Siin foorumis on kindlasti palju neid, kes on oma lood pikalt ja põhjalikult lahti rääkinud, kui huvi on, võid lugeda!
"Ei olegi tegelikult midagi üleloomulikku, on ainult vähem ja rohkem haruldasi sündmusi..." K. Ristikivi
|