Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Ja viljaringide uurijate kodulehel kirjeldatakse ka sfinksi all olevaid kambreid.
Pidavat olema üheksa muusikaliste helidega resoneeruvat kambrit, mis harmineeruvad kümnendaga, kus on salapärane hieroglüüfidega kaetud laegas.
http://www.cropcircleresearch.com/thoth/...v0002.html
Nii kui näha juuresolevalt pildilt...
Kõik on üks, kõlab "ühe seadus", kõikehõlmav kosmiline prinsiip.
Ei teagi, mis teema all seda kõike para-webis peaks käsitlema.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Oli kohe täitsa põnev kuulata nii viljaringide muusikat, kui sireenilaadset sihinat! Oli nagu natuke kilgi laulu moodi.
Äkki need Sfinksi alused kambrid (enne teadsin ainult Thothi salakambrist) sisaldavadki neid vibreerivaid muusikahelisid, mille abil püramiidid püstitati?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 38
Teemad: 0
Liitus: Oct 2005
kuskil kunagi nägin et neid tehakse mootorattaga...:it:
Postitused: 578
Teemad: 8
Liitus: Aug 2005
Ma ei teadnudki, et mootorrattad sellist häält teevad:
http://www.cropcircleresearch.com/resear...ecrow.html
Kui mootorratturid pimedas sõidavad, peaks neil tuled ka põlema.
Viljaringide tekitamiseks on tarvis neljakümne kahe tuhande siili ringtantsu.
Kui palju peab olema mootrrattureid?
Kas kellelgi on linki?
Postitused: 72
Teemad: 5
Liitus: Oct 2005
unustaga see mootorrattanali kohe ära. Olles ise kiitlemata võrreldes keskmise motikamehega väga heade sõiduoskustega võin öelda et kui üldse selliseid mehi kes suudaksid selle ringi sellisel kujul valmis sõita peaks maamunal leiduma siis sellega nad kindlasti ei saaks ajapuudusel tegeleda.
Ja see on seni vastuvaidlemata tõde kuni keegi isiklikult pole näinud motikamehi seda tegemas, jäädvustanud videole ( aku ei lähe tühjaks jne).
Ja üleüldse motikamehed ei tegele debiilsustega selles mõttes, et miks nad peaksid tegema viljaringe ? Mis huvi on vilja sees sõita ? Seda võib mõelda ainult inimene kes pole kunagi motikaga sõitnud või lihtsalt vihkab neid.
Lisaks veel: Pole mõtet arutleda ja müra tekitada ebareaalsete variantidega nagu 40 tuhat siili jne.
Viljaringid on ju täiesti reaalsed ise. Nad olemas, fikseeritud ja tunnistatud ja uuritud jne.
ufode puhul on nö. ebareaalne lähenemine loomulik sest tegu on ikkagi targa blondi anekdoodiga (sorry blondid  ), kõik on temast kuulnud aga näinud pole keegi 
Seal võib arutleda, et see on tegelt elvise vaim sest elvis oli enne surma ka nagu pankook ümmargune jne
Ja 40 tuhat siili üheskoos tantsu löömas oleks ise nii põnev teema, et kõik looduseuurijad jookseksid tormi ja oleks fikseerinud seda nii või naa. Siil ei ole rakett mis praegu siin ja viie minuti pärast moskvas kiirusel liiguks
Muudetud: 27-10-05 kell 19:32:22 thor199
Muudetud: 27-10-05 kell 19:34:02 thor199
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: thor199
Pole mõtet arutleda ja müra tekitada ebareaalsete variantidega nagu 40 tuhat siili jne.
Jah, aga vähemast arvust ei piisavat! (no ma panen siia igaks juhuks kaks smailit   ).
Aga tõsisemalt: isegi kui viljaringe teevad inimesed, on siin kuhjaga põhjust mõtisklemiseks. Miks? Kuulsus? Aga pisut kuulsaks said ehk vaid need kaks tegelast, kes kunagi oma pattu tunnistasid. Raha võiks see vaid kulutada - kui just mitte oletada kokkumängu talunikuga, kes "ringivaatajatelt" midagi pärast sisse kasseerib - aga küllap oleks seegi juba välja nuhitud? Salaselts? Haigus? Seestumine (va pisikutega seestumine, mis oli eelmise küsimärgi all)? Eneseteostus - kas Sina tahaksid ennast sedasi "ringikujuliselt" teostada? Kas peale viljaringide veel midagi taolist on täheldada? Mõned kirjad majaseintel?
HAIGUSTE RAVI. KONTROLLITUD.
Postitused: 763
Teemad: 38
Liitus: Jun 2005
Eks inimlooma-aed on mitmekesine. Kes teeb viljaringe kes mähib Riigipäevahooneid ja Seine sildu kangasse.
Minu lapsepõlvesõber külvas 1980 selleaegse Kungla kolhoosi viljapõllule mooniseemet.
Maapinnalt polnud suurt midag märgata aga ülelendavatelt lennukitelt küll.
Tohutu suurt kahesaja-meetrist punast haakristi.
Tuli rajoonikomiteest käsk ja ööga raseeriti kogu põld.
Selle "HAIGUSTE KONTROLLIJA" tegevus oli omaette fenomen. Kogu Eestimaa oli nende "õpetussõnadega" kaetud, lisaks nägin seda kirja ka Stockholmi majaseintel. Vennal oli kadestamisväärt haare.
Tõde läbib kolm staadiumi: 1 - naerdakse välja, 2 - võideldakse vastu, 3 - võetakse kui enesemõistetavat...
Tsitaat:Algselt postitas: zed
Eks inimlooma-aed on mitmekesine. Kes teeb viljaringe kes mähib Riigipäevahooneid ja Seine sildu kangasse.
... ja kes püstitab Saaremaal rannale paesambaid ( DELFi uudis). Ei tea. Oleks veel, et Hiiumaal ... siis teaksin vast mõnda kahtlustada ... Ah et mis UFOd siia puutuvad? Aga kes tõestab, et ei puutu!
Postitused: 1
Liitus: Feb 2006
ei leidnud nagu sellist teemat aga asi on huvitav muidu ju ja peaks kuuluma ufo teemade alla minuarust....
ise olen näinud sellist asja (toris), olin siis umbes ca 10 aastane, täpselt ei mäleta. tulin õega siis tuttava juurest ja mõtlesime et teeme siis üle põllu shortcut'i... siis avastasimegi selle viljaringi (täpselt nagu need mis telekas näitab, diameeter oli mäletamistmööda ca 2-2,5m). pikemalt vahtima ei jäänd ja lidusime siis sinna kus ööbisime. võttis ikka junni jahedaks küll.
on kellegil teisel kah selliseid kogemusi olnd või on oma arvamus nende kohta?
Edit: viljaringidest on meil pikk teema, liitsin Su teema sellega. H
Muudetud: 11-2-06 kell 20:30:53 Hallucigenia
Postitused: 10
Teemad: 2
Liitus: Jan 2006
mina tean omastkogemusest viljapõlluga ühte asja
Tsitaat:Algselt postitas: triinuts
mina tean omastkogemusest viljapõlluga ühte asja
Jaa? Ehk räägid meile ka - kui asi rääkimist väärt? Ma tean ise ka päris mitut asja päris mitme põlluga seoses, aga nood pole küll rääkimist väärt ...
Midagi asjalikumat siia juurde: encore andis Google Earth teemas selle lingi: http://encore.topnet.ee/Crop%20Circle%20Collection.kmz - see on GE fail, kus ära märgitud mitmed Inglismaa viljaringid. Muidugi on netis hulga rohkem ja paremaid pilte viljaringidest, encore viite eelis on aga selles, et (1) need ringid on vaadeldavad üldises geograafilises kontekstis ja (2) (satelliidi)fotod pole ilmselt tehtud eemärgiga pildistada konkreetseid viljaringe, viimased on lihtsalt "pildile jäänud".
Muudetud: 19-2-06 kell 20:32:35 Hallucigenia
Postitused: 89
Teemad: 3
Liitus: Jan 2006
Ma olen näinud video kus mingid asjad tiirutasid ümber põllu ja laksaki...vili hakkas maha vaiuma ja tekkis kujund, nagu mingi Domino. 
...
ma leidsin endal selle arvutist üles, aga mitte ükski ei hakka tööle:S Mida jura?!
...
nii sain kätte...Windows Media Playeriga:S Kuidas ma seda siin näidata saaks? ma ei tea kuskohast see tõmmatud on? HELP
Muudetud: 14-3-06 kell 16:10:32 Hallucigenia
Et paljusid hirmsaid sündmusi võiks mõista, peab saatus alustama nende täideviimist.
Nostradamus
Tsitaat:Algselt postitas: Zpikerdaja
Ma olen näinud video kus mingid asjad tiirutasid ümber põllu ja laksaki...vili hakkas maha vaiuma ja tekkis kujund,
...
Kuidas ma seda siin näidata saaks? ma ei tea kuskohast see tõmmatud on? HELP
Ehk on see see? Rohkema info jaoks otsige "oliver castle crop circle video"
Postitused: 18
Liitus: Dec 2005
keegi ennem mainis et vilja ringe tehakse mootorrattaga... liiga palju muusikavideosid vaadanud? 
näiteks oli "Travis -Side" muusikavideo selline kus sikkliga neid ringe tehti... aga dok filmiga nüüd küll tegemist ei olnud
magnetväli (eriti kui seda suunata saaks mingitmoodi) jätab vägagi sümmetrilisi jälgi endast maha. samas ma ei usu, et vilja kõrred enda koostises nii suurt hulka metalli elemente sisaldaks, et magnetväli neid mõjutada saaks
koopamaalingud rakettidest ja igasugu muud ulmeliselt vanad esemed mis sellesse, vanusega samasse aega tegelikult ei sobiks - ajas rändamine? võib ju tegelikult võimalik olla, et kunagi kauges tulevikus midagi sellist leiutatakse ja siis kogemata või lihtsalt kiusu pärast jäetakse miskit kuskile vedelema. hetkel meie avastame neid esemeid ja esimene mõte on, et ohoo... kunagi on mingi kõrgema ajutegevusega olendid elanud või meid külastanud.
Postitused: 162
Teemad: 9
Liitus: May 2006
Tsitaat:Algselt postitas: arts
kuskil kunagi nägin et neid tehakse mootorattaga...:it:
Mootorrattaga oleks jube raske töö jah, aga neid peaks saama köite ja plankudega ka teha ju?
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Saab, aga isegi siis on neid päris viljaringidest suht lihtne eristada. Vili peab olema vastavalt põimitud ja taimelülivahelised pikkused pidavat ka muutunud olema.
Postitused: 162
Liitus: May 2006
Kuulsuse eest pole mõtet nii palju vaeva nähagi
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Tsitaat:Algselt postitas: HadziOgloe
Viljaringidega on kuidagi (vähemalt seda teemat käsitleva saidi kaudu) seotud ka raamatu "Elulille iidne saladus" tegelane TOTH ja mar-ke-ba meditatsiooni õppimiseks kasutatavad kujundid.
http://www.cropcircleresearch.com/thoth/index.html
Seoseid on rohkem, kui oleks võinud arvata!
Leidsin viljaringide teemat üle lugedes selle HadziOgloe tähelepaneku. Kas keegi oskab Thothi ja viljaringide seost täpsustada?
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 926
Teemad: 35
Liitus: Jul 2004
Üks väike video viljaringidest guuglis. Eks igaüks teeb omad järeldused.
Lihtsalt üks järjekordne enam kui kümnest tuhandest.
Postitused: 107
Liitus: Nov 2006
Ehk on sellest ka foorumis juttu olnud, aga siiski- kas on teada ka mõnd Eestis aset leidnud viljaringide juhtumit?
Veel uusi uudisedi: West Overton, Wiltshire, Inglismaa.
Selle kuusnurkse "ringi" juures on üks väike detail: kuus (väga) väikest "tugiringi" põhistruktuuri servas. Võiks arvata, et kui midagi meisterdada "maiste" vahenditega (nöörid, lauad jms), siis läheb taolisi tugipunkte vaja küll. Kas ka "nendel", et tea.
Samas on juttu ka ühest varasemast ringist, mille kohta olevat selgunud, et see on tehtud "kommertsiaalsetel eesmärkidel" (ju siis "meie" aga mitte "nende" poolt).
Lisan veel ühe teemasse puutuva viite, aga samast kohast ehk muudki huvitavat leida (druiidid jm).
Muudetud: 20-8-07 kell 09:23:17 Hallucigenia
Postitused: 69
Liitus: Jul 2007
Tsitaat:Algselt postitas: t3rmiit
http://www.earthfiles.com/news.php?ID=13...nvironment
A sellest ju eelmises postis põhiliselt juttu oligi! Või tahtsid veel midagi lisada?
Postitused: 69
Liitus: Jul 2007
vabandused
ma nägin "postitati 7-10-2007 kell 16:15:28" viimase postitusena
|