15-11-2014, 16:48
(Seda postitust muudeti viimati: 04-12-2014, 16:02 ja muutjaks oli donsen.)
Lugedes seda teemat , hakkas see mind väga huvitama
Viljaringid
|
15-11-2014, 16:48
(Seda postitust muudeti viimati: 04-12-2014, 16:02 ja muutjaks oli donsen.)
Lugedes seda teemat , hakkas see mind väga huvitama
15-11-2014, 23:48
Skeptikud poevad või nahast välja tõestamaks et midagi pole olemas. Kui tsivilisatsiooni hävitavad looduslikud haigused, on kõik väga hästi, kuid kuulu järgi on valitsustel varuks senitundmatud haigused. Ebolapseudohaigus justkui oleks taandunud viimatiste meedia uudiste põhjal, meditsiin alles leiutab kõikide haiguste vastu vaktsineerimist. Kuid on olemas edusammud. Laske endid kiibistada ja orbiidilt pannakse immuniseeriv impuls.
Kuid Mis te pärast sellist kaitsvat impulsi olete?
21-01-2016, 10:16
Ei, viljaringid on liiga keerukad, et neid inimesed saaks teha?
Siin teeb üks mees kompassi ja lihtsa matemaatika abil värske lume sisse veelgi keerukamaid kujundeid. Kusjuures tema peab konkreetselt iga koha saapaga üle käima.
04-02-2016, 08:35
https://www.youtube.com/watch?v=LgIvGH_067g
Selles videos on näha kuidas viljaringe tehakse. Olen Neid pildistanud. Palja silmaga paistavad kui sädemed, kõik vist ei näegi, läbi fotoka või kaamera "valguspallid". Kel huvi võib vaadata minu kodukalt, "Valgussaare" alt, kaks viimast pilti (kustutan sealt, mõne aja pärast)
28-03-2016, 09:04
(Seda postitust muudeti viimati: 28-03-2016, 09:05 ja muutjaks oli Müstik.)
2014 huvitavad viljakujundid Inglismaal
http://www.ukcropcircles.co.uk/?page=crop-circles-2014 2015 huvitavad viljakujundid Inglismaal http://www.ukcropcircles.co.uk/?page=crop-circles Viljaringide uurija Colin Andrewsi veebileht. Temast oli juttu eile saates "Taevariik UfO-dega". http://www.colinandrews.net/
22-07-2016, 18:45
22-07-2016, 21:18
Osa sealset infot on arvuti koodis ja täiesti loetavad! 00 111 0.......
Head uurimist.
27-09-2016, 09:24
Sel kolmapäeval, 28. septembril kell 17 toimub Teadlaste Öö Festivali raames Tartu teaduskeskuses AHHAA Raadio 2 saate "Hallo, Kosmos!" avalik salvestus, kus erinevatest oma ala ekspertidest koosnev paneel uurib viljaringide mõistatust.
Viljaringide teemalisse arutelupaneelile oodatakse lisaks linnakodanikele ja õpilastele mõtteliidreid erinevatest eluvaldkondadest: Füüsikud Jaak Kikas ja Taavi Vaikjärv Religiooniteadlane Toomas Erikson Ufoloog Igor Volke Semiootik Mihkel Kunnus Folklorist Kristel Kivari Bioloog-botaanik Sirti Saar Etnograaf Ahto Kaasik Ruumikujundaja ja tööstusdisainer Aleksander Jakovlev http://alkeemia.delfi.ee/hallokosmos/raa...d=75731723
28-09-2016, 12:06
Tõotab huvitav tulla.
Nagu kirjutatud: Erinevate maade, valdavalt küll Lõuna-Inglismaa viljapõldudel esinevad geomeetrilised kujundid, on muutunud omalaadseks väljakutseks. Tänaseni pole paljastatud nende tegijaid, pole karistatud kahjutekitajaid, pole pädevalt kummutatud müstilisi fantaasiaid nende nähtuste ümber. Neljakümne aasta jooksul on selle maastiku-graffiti meisterlikkus kasvanud ja nähtus on muutunud maastikuarhitektoonika esteetiliseks osaks. See nähtus omab loodusteaduslikke, bioloogilisi, geoloogilisi, esteetilisi, õiguslikke, müstilisi, religioosseid ja filosoofilisi aspekte.
28-09-2016, 22:47
(25-10-2014, 14:33 )Müstik Kirjutas: Sattusin lugema, et Venemaa teadlased - tehnikateaduste doktor, professor Viktoria Popova ja tehnikateaduste kandidaat Lidia Andrianova tegelevad juba 15 aastat maaväliste tsivilisatsioonide piktogrammide (kujundid viljapõldudel)šifreerimisega. Olen viimasel ajal hakanud vastu võtma erinevaid sümboleid ja kasutan neid oma loomingus. Kui hakkasin uurima, mis märgid need on, leidsin tuttavaid kujundeid internetist viljaringide näol. Hiljem leidsin kusagilt viite/väite, et need on Arktuurlastelt. Sealt edasi olen just püüdnud neid märke lahti seletada ja mõista, mida nad öelda soovivad. Igatahes maailm on imeline, kõik algab enesest.
29-09-2016, 07:40
(Seda postitust muudeti viimati: 29-09-2016, 07:44 ja muutjaks oli Nielander.)
(28-09-2016, 22:47 )Nandi Kirjutas: Olen viimasel ajal hakanud vastu võtma erinevaid sümboleid ja kasutan neid oma loomingus. Kui hakkasin uurima, mis märgid need on, leidsin tuttavaid kujundeid internetist viljaringide näol. Hiljem leidsin kusagilt viite/väite, et need on Arktuurlastelt. Sealt edasi olen just püüdnud neid märke lahti seletada ja mõista, mida nad öelda soovivad. Igatahes maailm on imeline, kõik algab enesest. Millistest sümbolitest jutt käib? Äkki saaksid paar näidet tuua... (27-09-2016, 09:24 )togli Kirjutas: http://alkeemia.delfi.ee/hallokosmos/raa...d=75731723 Kui lingile klikata, siis on kuvatava lehekülje päises ilus kollaž erinevate kujundustega viljaringidest. Siin on video, kus inimesed teevad (koos seletustega) sellise viljaringi, mis ilmselgelt ei ole nende jaoks esimene: Kas keegi palun suudaks ikkagi vastata, et miks inimesed suudavad ilmselgelt valmistada videos nähtava viljaringi, aga millegipärast ei suuda nad valmistada neid teisi?
29-09-2016, 08:52
(29-09-2016, 07:40 )Nielander Kirjutas: .........Ega valmistamise võimekuses keegi kahtlegi. Veidi eeltööd, kujund ja liikumine korralikult läbi mõelda ning igale osalejale tema roll selgeks teha. Mõni tund tööd ja olemas ta ongi. Asja teeb müstiliseks just see, et viljaringide tegijaid ei ole suudetud tabada ega pildile salvestada. Keerukam kujund eeldab hulga inimesi ja mitut tundi tööd. Selline rahmeldamine jääks kindlasti kellelegi silma. Pealegi tekivad viljaringid enamasti öösel, pimedas aga on ääretult keeruline hulga inimestega korrapärast kujundit vormida.
29-09-2016, 09:39
(28-09-2016, 22:47 )Nandi Kirjutas: Olen viimasel ajal hakanud vastu võtma erinevaid sümboleid ja kasutan neid oma loomingus. Kui hakkasin uurima, mis märgid need on, leidsin tuttavaid kujundeid internetist viljaringide näol. Hiljem leidsin kusagilt viite/väite, et need on Arktuurlastelt. Sealt edasi olen just püüdnud neid märke lahti seletada ja mõista, mida nad öelda soovivad. Igatahes maailm on imeline, kõik algab enesest. Olen ka lugenud selle kohta, et arktuurlased on need, kes viljaringe teevad. Nad elavad kontaktlerite teabel Galaktikas kuuendas dimensioonis. Ise kirjeldavad end väikest kasvu rohelise nahavärviga inimestena, suurte mustade silmadega. Väga arenenud tsivilisatsioon. Ka integreerivat nad vaimseid väärtusi arenenud tehnoloogiaga, andes strateegilist nõu, et muuta planetaarseid süsteeme. Arktuurlaste geomeetria http://www.simion7d.com/Arcturian_geometry.html
29-09-2016, 10:48
(29-09-2016, 08:52 )togli Kirjutas: Asja teeb müstiliseks just see, et viljaringide tegijaid ei ole suudetud tabada ega pildile salvestada. Keerukam kujund eeldab hulga inimesi ja mitut tundi tööd. Selline rahmeldamine jääks kindlasti kellelegi silma. Pealegi tekivad viljaringid enamasti öösel, pimedas aga on ääretult keeruline hulga inimestega korrapärast kujundit vormida. Aga kas see tõesti on nii üllatav? Need ringid tehakse tavaliselt keset hiilglaslike viljapõldusid ja just nimelt - öösel. Oleks ülimalt keeruline kõiki põldusid pideva valve all hoida. Lisaks ei taha nad ilmselgel põhjusel vahele jääda - vilja trampimine on kuritegu ja trahve ei taha keegi maksta. Teise põhjusena ongi just see müsteerium asi, miks inimesed sellega arvatavasti tegelevad. Ma kujutan täiesti vabalt ette, et viljaringe valmistab teatud sisering kunstnikke, kes imetlevad üksteise töid läbi meedia. Kui kõik avalikuks tuleks, oleks asja võlu kadunud. Öövaatlus seadmed ei ole tänapäeval väga kallid ja täpsed GPS-seadmed kaotavad vajaduse nööride ja mõõtmiste järele. Isegi ööpimedusega harjunud silmad on head tööriistad. Viljaringide näiv keerukus on aga suuresti liialdatud. Geomeetrilisi põhimõtteid tundes ei ole see asi nii hull midagi. Viljaringide keerukuse kasv on minuarust väga heas vastavuses kõige ülalmainituga. Inimeste oskused ja tehnika läheb üha paremaks.
29-09-2016, 11:30
Galerii: 10 meisterlikumat viljaringi
Kuigi skeptikud peavad viljaringe eranditult inimeste kätetööks, on sageli leitud ka selliseid ringe, mis ei saa mitmesuguste tõendite põhjal olla inimeste tehtud. http://www.telegram.ee/maavaline/galerii...viljaringi
29-09-2016, 14:18
(29-09-2016, 09:39 )Nofretete Kirjutas: Olen ka lugenud selle kohta, et arktuurlased on need, kes viljaringe teevad. Nad elavad kontaktlerite teabel Galaktikas kuuendas dimensioonis. Ise kirjeldavad end väikest kasvu rohelise nahavärviga inimestena, suurte mustade silmadega. Väga arenenud tsivilisatsioon. Kui vaadata "Meie, Arktuurlased" 32. lehekülge, siis pole see pilt sugugi inimese moodi. OK, nina keset nägu on ja silmad kahel pool pead, aga siiski...
29-09-2016, 15:40
(29-09-2016, 07:40 )Nielander Kirjutas:(28-09-2016, 22:47 )Nandi Kirjutas: Olen viimasel ajal hakanud vastu võtma erinevaid sümboleid ja kasutan neid oma loomingus. Kui hakkasin uurima, mis märgid need on, leidsin tuttavaid kujundeid internetist viljaringide näol. Hiljem leidsin kusagilt viite/väite, et need on Arktuurlastelt. Sealt edasi olen just püüdnud neid märke lahti seletada ja mõista, mida nad öelda soovivad. Igatahes maailm on imeline, kõik algab enesest. Need, mida olen klaasile graveerinud ja maalinud on siin: https://www.facebook.com/KerstiKobiKlaaskond/ Ülejäänu veel kavandite näol paberil ja peas, aga tundub, et piltidel ei paista lõppu tulevat Päikest ka teile!
29-09-2016, 23:04
Nielander. // Ma huvipärast küsin, kas sa ise ka usud mida kirjutad?
30-09-2016, 07:49
(29-09-2016, 23:04 )Kahvanägu Kirjutas: Nielander. // Ma huvipärast küsin, kas sa ise ka usud mida kirjutad? See sõna "usud" mulle ei meeldi. Pigem ma arvan niimoodi ja ega ma muidu ei kirjutaks. ...ja teeme ikka niimoodi, et sellistel küsimustel mingi mõte ka oleks. Näiteks mis osa minu kirjutatust sinu jaoks raskesti usutav on ja miks? PS: seoses selle viljaringi müsteeriumiga tuli mulle meelde võrdlus tänavakunstnik Banksy'ga, kelle isik on samuti avalikusele tundmatu.
30-09-2016, 10:13
(27-09-2016, 09:24 )togli Kirjutas: Sel kolmapäeval, 28. septembril kell 17 toimub Teadlaste Öö Festivali raames Tartu teaduskeskuses AHHAA Raadio 2 saate "Hallo, Kosmos!" avalik salvestus, kus erinevatest oma ala ekspertidest koosnev paneel uurib viljaringide mõistatust. Huvitav oleks teada, mida erineva ala eksperdid üleeile viljaringidest rääkisid. Kas keegi kuulamas ka käis?
30-09-2016, 14:54
Miks te ekspertidelt, ehk kõrvaltvaatajtelt abi otsite mitte ei võta ühendust viljaringide tegijatega, et nende tegevusega tutvuda ja mõnda aega koos nendega viljaringe teha? Nad on täiesti olemas.
30-09-2016, 15:01
(30-09-2016, 14:54 )kage Kirjutas: Miks te ekspertidelt, ehk kõrvaltvaatajtelt abi otsite mitte ei võta ühendust viljaringide tegijatega, et nende tegevusega tutvuda ja mõnda aega koos nendega viljaringe teha? Nad on täiesti olemas. Ei tahagi abi, tahaks lihtsalt teiste eestlaste arvamusi vaagida. Pealegi viljaringe teevat kas arktuurlased või siis andromeedalased. Kui sul on nendega kontakte, siis oleksin küll huvitatud. Põnev oleks nendega koos viljaringide tegemises osaleda. http://www.telegram.ee/maavaline/raport-...id-iii-osa
01-10-2016, 09:19
Tegelt olen aru saanud, et viljaringe ka uuritakse. Mujal maailmas.
Kuna keegi Tartus toimunud loengut ilmselt siinsetest kuulamas ei käinud, siis eks ootame ära, mis mitmete erialade spetsialistid arvasid.
01-10-2016, 12:02
Tsitaat:Näiteks mis osa minu kirjutatust sinu jaoks raskesti usutav on ja miks?Hästi, ma vastan sulle. Nagu ma aru olen saanud pead sa kõiki viljaringe mingite friikide kättetööks. Olgu nad kuitahes keerukad. Siit esimene küsimus-kellele see kasulik on? Teiseks-miks enamik tekib öösel kui keegi ei näe? Kolmandaks-miks lauaga tehtud erinevad nendest mis öösel tekivad, just kõrte painutamise poolest, pluss muud anomaaliad? Kõige parem variant millegi varjamiseks oleks loomulikult inimestele selline mõte pähe istutada, et inimesed ise teevadki! Kes teab mis kõrgtehnoloogiline aparatuur välja mõeldud on ja see sateliidile istutatud? Kuna seda vaja katsetada ja täiustada siis mõeldi välja mingil põhjusel, et kõige kasulikum oleks seda teha viljapõldudel arvutigraafikat kasutades. Kui nüüd täpselt teada tahetaks mis värk sellega on siis tuleks USA kaitseminister + mingi kõrge tegelinski NASA-st üle kuulata. Aga ega nad riikliku saladust ometi avaldama hakka! Lume peal ringi tatsates ja kujundeid tehes läheb samasse auku! Ja mis puudutab tulnukaid siis seal sama lugu. Nende tehnoloogia räägitakse enda omaks, oma tehnoloogia nende omaks või hoopis millekski kolmandaks, kuidas aga kasulikum on. See krdi valetamine ja vassimine ajab südame pahaks.
01-10-2016, 13:01
Tõepoolest, kui viljaringe teevad maa elanikud - siis kellele see kasulik on?
Tulnukad tahtvat inimkonda nende sümbolite abil aga hoiatada. Leidsin, et suvel toimus Hollandis Viljaringide öö. Peeti 27.juulil. Kuus inimest esines loenguga. Kohal olid kõik viljaringide entusiastid. Enamus oli neist Wiltshireis viljaringe uurinud ja pildistanud. Nende hulgas oli ka teadlane ja prof. J.Paul Vierwille Texasest. Ta on uurinud viljaringe üle 10 aasta ja eriti on huvitatud sümbolitest ja nende mõjust meie teadvusele. http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/cons96.html http://www.skyhighcreations.nl/?p=5681 |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |