Postitused: 101
Teemad: 1
Liitus: Dec 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Ersatsgirl
Või on tegu fantaasiaga kui sellisega?
Rohkem vast fantaasia...
Muudetud: 7-2-08 kell 14:51:32 Spirit007
Postitused: 29
Teemad: 1
Liitus: Feb 2008
Ring on keskmine film, sest see pole õudne, aga väiksematel lastel on seda hea vaadata (H)
Postitused: 160
Teemad: 3
Liitus: Dec 2008
Filmina üsna tavaline, oleks võinud õudsam olla.. Väikestel lastel on tõesti ehk seda paras vaadata... Muidu nii ja naa, ei midagi erilist seega...
Postitused: 28
Teemad: 7
Liitus: Apr 2007
Mina juhtusin nägema ring 0 japani oma... Ilgelt igavv oli !
Aga Mulle meeldib ameerika 1 ja 2 rohkem.
Ärge siis tundmatuid videokassete kasutage (hyes)
V
Postitused: 28
Teemad: 7
Liitus: Apr 2007
Mina juhtusin nägema ring 0 japani oma... Ilgelt igavv oli !
Aga Mulle meeldib ameerika 1 ja 2 rohkem.
Ärge siis tundmatuid videokassete kasutage (hyes)
V
Postitused: 54
Teemad: 4
Liitus: Jun 2007
Mina ka ei usu, et sellel tõepõhi all on ...
ma kardan, et see on propaganda WHS'ide vastu mõne suure DVD tootja poolt.
Elu on seiklus
Kõik võib olla samas - okei, mõned kohad on olnud kindlasti üsna utoopia (või kas on?), samas teised kohad jällegi võib olla reaalne samuti - telekast välja ronimine, see selleks, aga mõni mõrvavõimeline laps, no neid leiduks küll ja küll, mida kreisim ja salapärasem, seda huvitavam on ka seda filmi teha.. Nii et oleneb... Aga ei välista midagi.
Tsitaat:Algselt postitas MissBrightside
Hästi hea, õudusfilmi klassika minu jaoks.
Aga mind ajas kogu see krempel naerma, õudsaid kohti üldse polnud põhimõtteliselt.
Esimest korda vaadates olin ma 16-17-aastane. Siis ehmatas eelkõige see koht, kus tüdruk oli surnuna kapis, muidugi vastav heli oli ka tagataustaks.
Postitused: 103
Teemad: 0
Liitus: Jun 2008
No kui ufod jälle laenutusest Booty tang või mis iganes film see oli asemel saavad kasseti kus öeldakse 7 days, siis kõik on võimalik =) Aga tegelikult mis saab seal tõelist ikka olla?? Igaljuhul super film =)
"My idea of hell would by, you go to heven and you`re yourself up there."
Postitused: 78
Teemad: 0
Liitus: May 2008
The Ring ei põhine tõsielu sündmusel ega ka legendil minuteada. Vaid hoopis jaapani filmil, mis omakorda jaapani raamatul. And that's all there is to it.
Postitused: 165
Teemad: 4
Liitus: Mar 2009
See on üks parimaid psühholoogilisi filme minu arust, ehmatas suht ära kõik need helid jne, see poiss oli kah nii imeliku kujuga
Postitused: 11
Teemad: 2
Liitus: Aug 2009
mina ei usu aga igal ühel omad arvamused