Postitused: 20
Teemad: 2
Liitus: Sep 2004
05-01-2005, 13:40
(Seda postitust muudeti viimati: 19-06-2011, 19:40 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
mis arvate sellest filmist ?
minu arust seal võiks olla rohkem õudsat stuffi sest nad oskasid muidu seda päris hästi,see kui see tüdruk seal lõpus kaevust välja tuleb ja vilgub lähemalt see sööb täielikult mu närve kuigi mulle meeldib
Ühel päeval olen seal kus teie ei ole!Fuck the world im going down,i wount let it build inside of me!
Postitused: 430
Teemad: 12
Liitus: Nov 2003
effektid rockivad sokke selles filmis! it's different type of shit! soovitan soojalt (Y)
...for knowledge is limited while imagination embraces the entire world.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
suhteliselt igav film. efektid polnud nüüd küll nii kiitmistväärt kui siin võib tunduda.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 45
Teemad: 7
Liitus: Oct 2004
hea film, hakkasin pärast mõtlema, et väga lihtne film effekte(ameerika filmide mõistes) polnud, aint kaevus ja lõpus kui telekast välja ronis, aga tegevuse ja muusikaga suudeti pinevaks asi teha.(Y)
Postitused: 7
Teemad: 0
Liitus: Mar 2004
film täitsa meeldis, eriti see kärbes teleka peal.
Postitused: 48
Liitus: Nov 2004
Filmi reklaami järgi alguses arvasin et midagi küllaltki huvitavat jne.......aga kui filmi ära vaatasin siis ei leidnud sealt küll midagi nii erilist.....liiga vähe sellist õudust jne....
Postitused: 174
Teemad: 6
Liitus: Jun 2006
mu arvates tõsine jura,mingi poole peale vaatasin umbes.
Postitused: 91
Liitus: Dec 2006
Ei täitsa normaalne oli minu arust. Normaalne idee oli suht ja ilusad tydrukud (eriti see seal kaevus)
Postitused: 1,305
Teemad: 24
Liitus: Feb 2006
Juust film.
Siia käib eriti deep mõte või kellegi kunagi elanud prontosauruse mõte, millel puudub tänapäeval igasugune aeg ja/või koht.
Postitused: 91
Teemad: 1
Liitus: Aug 2006
Mulle meeldis. Kui vaatasin filmi siis samal ajal helistas klassiõde helistas. Suht jube oli see hetk. Teine osa oli igav
Postitused: 35
Liitus: May 2007
Väga kaua aega tagasi vaatasin kah siis telekast. Kogu filmi ajal süda tuksus nii kõvasti, et oli peaaegu kuulda. Ise koguaeg mõtlesin, et äkki hüppab see väike tüdruk järsku sinna kaamera ette nii et poole silmaga vaatasin seda. Kõige hirmsam koht oli kindlasti see kui see väike tüdruk tuli kaevust välja ja läbi teleka, juba kuidas ta roomas oli nii hirmutavaks tehtud. Muidu eriti ei meeldinud, kuna pole õudusfilmid kunagi meeldinud.
Postitused: 43
Teemad: 1
Liitus: Dec 2006
Nägin filmi ainult poolepeale. Miski asi segas vahele.
Aga kui nüüd para teemana asja käsitleda, kas siis on võimalik, et mingit osa sest filmist võib reaalsusena ka kohata? Või on tegu fantaasiaga kui sellisega?
Kõike, mida ei näe, ei saa veel olematuks tembeltada...
Postitused: 104
Teemad: 5
Liitus: Oct 2007
kas usute, et sellel filmil võib mingi tõepõhi all olla? lugesin kusagilt, et selle filmi aluseks oli tõestisündinud lugu. kas nali või tõde?
Muudetud: 23-11-07 kell 16:58:34 Hallucigenia
Postitused: 14
Liitus: Nov 2007
Ei tea sellest midagi. Aga ma eriti ei usu et see tõsi oli, no come on... Sorry
"The Tooth is out there!"
Postitused: 25
Ei usu. Kas sa Helena tõesti arvad, et mingi ringiplika ronib kaevust(telekast) välja sind tapma?? Kuigi filmi vaatamise ajal käisid küll hirmujudinad üle selja...
Postitused: 292
Teemad: 3
Liitus: Sep 2007
Hmm. Ise nägin päris ammu, päris täpselt ei mäleta filmi, kuid proovin mingisuguse arvamuse kokku panna.
Filmi sü¾ee iseenesest on suhteliselt huvitav ja isegi tõepärane, kui jätta välja mõned tähtsad punktid, mis filmis esinevad. Näiteks võin tuua selle, et siiski ei ole võimeline füüsiline keha, okei, Samara puhul siiski niivõrd kuivõrd füüsiline keha telekast välja tulema. Samamoodi oli seal juhtum, kus kärbes oli teleka sees ja siis järsku oli ta päris. See on lõik, mis taandab kõige rohkem filmi õudusttekitavat osa, ärevust mis seda huvitavat filmi vaadates paratamatult kogu aeg kõhus on.
Oeh, lootsin suuta tekitada põhjaliku arvamuse selle filmi tõelisusest või mittetõelisusest, aga kahjuks ei oska enam poolt ja vastuväiteid esitada. Aa, no võib-olla see, et kui inimese seest tuleb vaim välja, siis minu teada üldiselt ei tule tema suust ei tule välja terve peatäis juukseid ( olukord, kui ema last vee all uputas ja siis lõpuks tuli poisist Samara välja).
Aga ehk annad mõne täpsema viite ka selle kohta kuskohast sa lugesid, et see on tõsi.
Võin ju minagi väitan, et lugesin kuskilt, et Argentiinas on üks 6-meetrine mees, kuid selliste julgete väidete puhul pean ma siiski õigemaks mõnegi viite anda. Kas siis näiteks mõnest raamatust või internetist kuskilt.
Me kõik teame, et me pole siin üksi.
Tsitaat:Algselt postitas: --Minotzka--
Ei usu. Kas sa Helena tõesti arvad, et mingi ringiplika ronib kaevust(telekast) välja sind tapma?? Kuigi filmi vaatamise ajal käisid küll hirmujudinad üle selja...
eii(hyes) ma ei usu,a aga lihtsalt lugesin mingit artiklit.
Postitused: 5
yes, who knows. tegelt see ei peagi tõde olema selles, et ta telekast välja ronis vaid näiteks see, et mingi plika oligi selline hull ja ema tappis ta ära.
Postitused: 114
Liitus: Feb 2007
See Samara vms. oli minumeelest suht vanast ajast, siis polnud telekaidki, rääkimata videokassettidest!
Ei ole see tõsi muidugi!...
Muudetud: 24-11-07 kell 18:26:12 TheDarkest
ka õige. no videotapes, no evil girls.
Postitused: 9
Liitus: Apr 2005
Minu arust see fantaasiarikkam osa tõsi olla ei saaks, aga kui film põhineb tõestisündinud lool ei pruugi 100% filmist olla tõestisündinud lool põhinev.Ehk on tõsi ainult see osa, et kunagi oli naine ja mees, kes last tahtsid saad ja kui ükskord said olid nad üliõnnelikud, kuid hobustele tuli tõbi/katk külla ja veidike ebausklik naine hakkas selles oma last süüdistama ning viskas kaevu.Edasine osa, mis on filmiga seotud läheb üle juba fantaasiaks.
Ära ole kunagi nii kindel kui ei tea päriselt!
Postitused: 16
Teemad: 3
Liitus: May 2007
Tsitaat:Algselt postitas: Andromeda
Näiteks võin tuua selle, et siiski ei ole võimeline füüsiline keha, okei, Samara puhul siiski niivõrd kuivõrd füüsiline keha telekast välja tulema.
Kas see telekast välja tulemine ei olnud mitte Ringi paroodias Scary Movies. Ma küll nagu ei mäletaks, et Ringis Samara telekast välja ronis.
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Postitused: 263
Teemad: 7
Ehm ma mäletan ka, et The ringis see tüdruk ronis TV-st välja.
Cruel & Unusual.
|