29-05-2012, 21:16
Thomas Castellot igaljuhul pole "vist" kunagi olemas olnud.
|
Reptiloide ei saa olemas olla
|
|
29-05-2012, 21:16
Thomas Castellot igaljuhul pole "vist" kunagi olemas olnud.
29-05-2012, 21:49
See Alex Collier tundub küll olevat ehtne soolapuhuja. Iga küsimuse juures mis talle esitatakse vahib ta kas lakke või keerutab silmadega ümber toa, samal ajal mõeldes mida nüüd öelda. Ja siis kui fantaasia lendama hakkab, siis tulistab nagu kuulipildujast. Samuti kui jutu sees mõte hajuma hakkab vahib ringi ja keerutab silmi. Midagi eriti ulmelist välja öeldes, üritab seda ka kulmude kergitamisega rõhutada ning vaatab siis kas intervjueerija ikka usub seda kõike.
Sry. kuid see mees ei jäta küll usutavat muljet.
29-05-2012, 22:04
Kui palju on maailmas rahvast ja kui paljud neist on on reptiloide näinud? Paar hullumajatäit tuleb kokku?
29-05-2012, 22:39
(28-05-2012, 10:53 )AgentStarskY Kirjutas: Nad on olemas. David Icke ei ole ainuke, kes nendest räägib ja ta ei olnud ka esimene, kes üldse rääkima nendest hakkas. Tõestusmaterjal ja tunnistajad on igalpool, kes nendega kokku puutunud on.See tõestusmaterjal käib eestikeelse wiki huvitava lause alla "Mõnikord mõeldakse tõestamise all ka veenvat põhjendamist". Veenmise osa on muidugi kena, sest petised ka tavaliselt veenavad inimesi milleski.
29-05-2012, 22:41
zen faran!
Miks nii skeptiline? Maailm (universum) kus me elame on palju imelisem kui me arvata oskaks. Meie teadmised on väga väikesed. Ega Sa ei taha ju ometi suunduda skeptikute foorumisse?
29-05-2012, 22:54
(29-05-2012, 22:41 )Veli Joonatan Kirjutas: zen faran! Kui keegi ütleks sulle, et sinuga on hetkel ühes ruumis suur roosa (aga äärmiselt tige) elevant, siis kas sa usuksid? Usk reptiloididest pole imeline, see on puhas paranoia.
30-05-2012, 16:54
(30-05-2012, 15:32 )Minaelan Kirjutas: Aga kust on tulnud siis legend Minotaurusest http://et.wikipedia.org/wiki/Minotauros . Minotaurus nüüd vaevalt reptiloid oli. Oli lihtsalt kreeklaste luulu sellest kuidas neid lahingus võitnud Minoslastel on keldris mingi jõle härg-monstrum. Legend tuleb sellest, et kreetalastel (Minoslased) oli härgade kultus (sealt see Minotauruse osa) ja nende lossid/kindlused olid ülimalt ebakorrapärase kujuga (sealt labürindi osa). Ja kuna kreetalaste tuntuim kuningas oli Minos, siis mis muud sellele elukale nimeks panna kui Minos + taurus (härg kreeka keeles, tegelikult ταύρος) = Minotaurus. Selle Collieri raamatu juures... Kohe sissejuhatuse juures ta ütleb, et see Andromeda rahvas suhtleb telepaatia teel. Mitte midagi imelikku. Veel. Ja siis ta ütleb et viimase kümne aasta jooksul, see noorem, sinise nahaga Andromeedalane (kes muide pidavat väga kena välja nägema ) on õppinud kasutama oma häälepaelu. Tekstist jääb mulje, et Andromeedalased on suhelnud telepaatia teel väga pikka aega. Mul tekkis selline küsimus, et kas selle väga pika aja jooksul nende häälepaelad poleks pidnud taandarenema või midagi sarnast? Näiteks kurgedel - nad suhtlevad nokaplagina abil (andromeedalaste phul siis telepaatia) ja neil häälepaelad puuduvad. Collier jätab tekstis sellise mulje, et Andromeedalased on vana rass. Kindlasti vanemad, kui meie kured. See ka, et Andromeedalased elavad keskmiselt 2007 aastaseks. Keskmiselt. Näiteks Maal elavad inimesed kõige vanemaks Jaapanis - keskmiselt 82,6 aastat. Kõige vanemaks on elanud ka üks Jaapani naine - 116 aastat. Keskmine eluiga jaapanis moodustab kõige vanemaks elanud inimese elueast 71,2%. Kasutades sama loogikat Andromeedalaste puhul, saame vanimaks Andromeedalaseks 2585 aasta vanuse isiku. Tundub natuke veider, võib-olla neil on vastav tehnoloogia, aga võib-olla on neil sama aeglane ainevahetus, kui keskmisel tammepuul? Eks ma siis loen edasi ja vaatan, mida huvitavat leian...
30-05-2012, 17:52
Kõikide legendide aluseks on mingi reaalne juhtum. juba sumerid kirjutasid elukatest keda
jumalad/annunakid lõid ja kelles olid kombineeritud loomade ja inimeste osised. Seda tüüpi elukaid oli täis ka vaaraode aeg, ning vähesemal määral ka Kreeka. Rooma ajaks olid need elukad rõhuvalt kadunud - vähemalt selle osa kirjanduse järgi mis avalikult saada. Teatud perioodidel nn keskajal tulid need elukad jälle siin ja seal välja, et siin tehnoloogilise ajastu saabudes sisuliselt kaduda. Seega - minotaurus võis olla jäänuk annunakide ajast. Kuidas ta sai ellu jääda (kas alaliigina või isendina) on teine teema, kuid kergeusklikult seda asja ignoreerida ei ole mõtekas. Pigem juba juurelda mis oli legendi alusepanijaks - kas reaalne hübriid, nõid-shamaan kes etendas vastavat elukat või mingi kolmas-neljas variant veel.
30-05-2012, 17:58
Kõige toredam on see, et ALATi on jutu järgi KUNAGI AMMU olnud kõiksugused monstrumid ja mida kõike veel ja nüüd mitte muhvigi.. miks praegu ei või siis enam ühtegi veidrust olla? Kõik koorealla peitu pugenud?
30-05-2012, 18:29
(30-05-2012, 17:58 )Balzzar Kirjutas: Kõige toredam on see, et ALATi on jutu järgi KUNAGI AMMU olnud kõiksugused monstrumid ja mida kõike veel ja nüüd mitte muhvigi.. miks praegu ei või siis enam ühtegi veidrust olla? Kõik koorealla peitu pugenud? Sellele on isegi loogiline seletus. Need monstrumid ju ei ela igavesti...ja võibolla neid polnud nii palju, et paljuneda? Meie keskkond ka muutub ju. Vaata kui palju inimesi sellel planeedil on. Inimesed võisid vanasti ju nendest n-ö monstrumitest lahti ka saada, kui nad tahtsid...pidades silmas tapmist. See oli loogiline seletus. Nüüd tuleb see, mis tegelikult juhtus. ------------------------------------------------------------------------------ Umbes 12 000 aastat tagasi, kui Atlantis ja Lemuuria veel alles olid, siis nad tegid igasuguseid geneetilisi manipulatsioone, pool inimene/pool loom. Nad tegid hübriide. Kui Atlantis ja Lemuuria 12 000 aastat tagasi tuumasõdade tagajärjel hukkus, siis paljud nendest geneetilistest eksperimentidest jäid ellu ja rändasid teistele kontinentidele laiali. Nende eluiga oli tuhandeid aastaid. Nende eksperimentide või hübriidide hulka kuulusid minotaurid, merineitsid, Yetid, hiiglased, kükloobid..mida iganes sa mütoloogiast välja rabad. Seega need kõik eksisteerisid ja jäänuseid võid leida igaltpoolt. Mulla alt, mere põhjast jne. Siin on video ka: http://www.youtube.com/watch?v=gpZ1vLVs_6c
30-05-2012, 21:06
Jah, ma usun seda!
Samas pole kaugeltki kõik nö pahatahtlik väljamõeldis. Mis sellesse klassikalisse tulnukanäosse puutub, siis see on tõenäoliselt nägu, mida imik näeb vaadates tavalist inimest. Imiku silmad pole veel täiesti välja arenenud ja nad moonitavad üksjagu nähtavat. Valdavalt unustatakse nii varajased mälupildid ära, aga mitte alati. Mulle isiklikult tundub üsna usutavana ka idee, et tulnukaröövid on tegelikult mälestused sünnist. Vale pole ka nii vale, kui inimene ise seda usub. Ta jagab siis oma usku ja see on siiras. Siirusel ja tõesusel ei pruugi aga alati ühist kandepinda olla. Nii võib inimestel kujuneda maailmapilt, millel pole välise maailmaga palju ühist, aga mida jagavad paljud. Tõestuseks oma usule on siis see, et nii paljud ju usuvad. Lisaks veel võimalikud kogemused, või mälupildid, mis tunduvad asja kinnitavat. Massihüpnoos ja omad tajud ei saa ju ekslikud olla? Reptiloidid. Kes need siis sellised on? Juba iidsetest aegadest on nagu mingeid viiteid neile. Inimestel on omad loomulikud instinktid. Meil on neid küll vähem kui loomadel, aga need on siiski olemas. Me näiteks tunneme eemaletõukavat reaktsiooni roiskunud, vakladest kubisevat liha nähes. See on spontaanne ja sügav vastikustunne, mida me tajume. Millest selline reaktsioon? Sellest, et roiskunud liha on inimesele kahjulik ja halvemal juhul surmav. Kui kunagune koopainimene nägi näiteks potensiaalselt söödavat hirvekorjust, siis on vaklade nägemise peale eemaldumine söögist on tegelikult elu päästev reaktsioon ja vastava instinkti välja kujunemine seega iseenesestmõistetav. Samamoodi on iseenesestmõistetav spontaanne hirmutunne näiteks madude ees, mida enamus inimesi tunnevad. Siit tuleb aga välja, et inimesel on juba geneetiliselt kaasas eldused teatud kujutisi enda jaoks tugevalt seostada. Inimesel on roomajate suhtes kõrgendatud taju. Võib öelda, et roomajad on meisse sisse programmeeritud. See arutlus roomajatest on lihtsalt üks mõttekäik praegu, aga ma pean seda kordades usutavamaks, kui ükskõik millist muud seletust nn reptiloidide kohta. Mis puutub liikudevahelisse ristamisse, siis see on ääretult keeruline protsess. Lõvide ja tiigrite ristamine annab üpris tihti vigaseid järeltulijaid ja liigid on ju väga lähedased ja sarnased füsioloogiliselt. Häda on selles, et kui pool geneetilisest materjalist on ühest liigist ja pool teisest, siis järeltulijas on need kokku segatud. Igasugused füsioloogilised erinevused tulevad välja ja vaid väga sarnased liigid suudavad anda elujõulisi järglasi. Loodusel on tegelikult olemas selle vastu ka geneetilisel tasandil kaitsemehhanism, mis natukenegi erinevaid liike paljuneda ei lase, aga isegi selle mehhanismi kõrvaldamine ei annaks tulemusi. Kui pool geneetilisest materjalist tahab kasvatada karvu ja teine pool sulgi, siis on koflikt ilmselge. Rääkimata siis tähtsamatest erinevustest, nagu kehakuju ja organite funktsionaalsus. Liikidevaheline ristamine on võimalik vaid geene ükshaaval kontrollitult siirdades, hoolega kontrollides võimalikke konflikte geenide avaldumisel. See on valdkond, mida me tänapäeva tehnoloogia ja superarvutite ajastul hakkame alles vaikselt avastama. Kuna ma ei näe põhjust uskuda kõrgemalt arenenud tsivilisatsioonide sekkumist meie planeedi elustikku, ei näe ma ka võimalust kaugema sugulusega liikide ristamiseks.
30-05-2012, 22:50
(30-05-2012, 20:03 )Minaelan Kirjutas: Kas te tõesti usute, et kõik videod, pildid ja jutud tulnukatest, erinevatest hübriididest ja para-nähtustest on 100% välja mõeldud? (30-05-2012, 21:06 )Lorenz Kirjutas: Jah, ma usun seda! Mina usun ainult osa sellest. Usun et on olemas para-nähtused. Ja usun ka hübriide, kuna aegajalt neid kuskil mere- või ookeani kaldalt leitakse (mitte ainult). (Montauki koletis vol.1 ja vol.2) Tulnukad, olgu nad siis pildil, videos või kellegi jutus - eip, seda ma ei usu (kunagi muide uskusin). Reptiloidid - täielik absurd, vähemalt minu jaoks (see pole isegi naljakas). (30-05-2012, 21:06 )Lorenz Kirjutas: Samamoodi on iseenesestmõistetav spontaanne hirmutunne näiteks madude ees, mida enamus inimesi tunnevad. Siit tuleb aga välja, et inimesel on juba geneetiliselt kaasas eldused teatud kujutisi enda jaoks tugevalt seostada. Inimesel on roomajate suhtes kõrgendatud taju. Võib öelda, et roomajad on meisse sisse programmeeritud. Täiesti loogiline ja mõistlik arutlus. (30-05-2012, 21:06 )Lorenz Kirjutas: Mis puutub liikudevahelisse ristamisse, siis see on ääretult keeruline protsess. Lõvide ja tiigrite ristamine annab üpris tihti vigaseid järeltulijaid ja liigid on ju väga lähedased ja sarnased füsioloogiliselt. Häda on selles, et kui pool geneetilisest materjalist on ühest liigist ja pool teisest, siis järeltulijas on need kokku segatud. Igasugused füsioloogilised erinevused tulevad välja ja vaid väga sarnased liigid suudavad anda elujõulisi järglasi. Wiki - Liger Liiger
31-05-2012, 02:21
Njah, mul oli meelde jäänud kusagilt artikklist üks õnnetu liiger, kes kannatas sünnist saati suurte seljavalude alla selgroo probleemide tõttu ja see olevat tavaline probleem neil. Vb polnud asee allikas lõpuni adekvaatnse ja ma ei suudaseda nüüd ülsesse ka leida.
See on aga ikkagi näide väga lähedalt seotud liikudest. Too nokaga koer on küll üks kummaline elukas, aga kas just liikude ristand? Sama hästi võib tegemist olla katsega siirdada üksikuid geene koera embrüosse. Lind ja imetaja on üpris radikaalselt erinevad loomad ja tervikuna üpris kindlasti sobimatid järglasi andma. Kui juba mõelda paljunemisviisi erinevuse peale või skeleti suurde erinevuse peale. On lindude skelett ju võimalikult kergekaaluline ja ma olen kindel, et suured erinevused ei lõpe seal. Hoopis teine asi on aga võtta üksikuid geene ja vaadata, mida need teevad teises organismis. Kui võtta näiteks linnu geenid, mis vastutavad skeletile vormi andmise eest ja siirdada need koera embrüosse - niimoodi oleks võimalik vaid ühte omadust muuta. Seegi on selline suht ebakindel mäng, sest kuidas koera aju ja silmad(kolju ilmselt teise kujuga) ja muud organid näiteks teise kujuga skeletiga kohandeda suudavad? See on alles mäng ühe muutujaga ... Mis ei tähenda muidugi, et ma täiesti kindel oleksin selle loo autentsuses, võimalik see samas ilmselt on. Taimedes geenidega mängimine on juba vana praktika. Samas võib muidugi olla ka tehemist loodusliku mutatsiooniga, kus koeral või kellel iganes lõi välja mingi igivana geenide kombinatsioon. On kõi imetajad ju pärit igivanast liinist, mis viib tagasi roomajateni. See on küll vähetõenäoline. Kõige vähem tõenäoliseks üldse peaksin ma koera ja linuu ehtsat hübriidi. See on vastu kõigele, mida ma tean loodusest. Mitte, et see asja võimatuks teeks, aga mina sellesse ei usu igatahes. Paranähtused - mis need sellised on üldse. Seletamatud nähtused lihtsalt. Eks neid ikka on üksjagu, aga ma peaksin neid suht kindlates piirides olevateks. kas selline asi nagu selgeltnägemine on põhimõtteliselt võimalik? No, põhimõtteliselt on, sest see eeldab informatsiooni ülekannet ja sellest me piisavalt ei tea veel. Toonitan siin sõna 'põhimõtteliselt', sest tõenäosust ma anda ei oska. Ma arvan, enamus nö paranähtusi on kinni meie enda peades ja füüsiline reaalsus ei puutu tihti üldse asjasse. Palju on selliseid 'tarkvaralisi' fenomeene, mida pole üldse mõtet füüsilise maailmaga seostada. Suur osa nö selgeltnägemisest langeb samasse kategooriasse. Vahest on ikka selline tunne, et midagi nagu kusagilt koitis ja kui see koitmine tundub väga ulmeliselt ebatõenäoline, siis tuli see väljastpoolt teadvust? Välajstpoolt teadlikkust võib-olla küll, aga teadvus on väga võimas vahend, millest me suuresti teadlik ei pruugi olla. võtame analoogiaks ühe minu eelneva postituse. (27-05-2012, 07:39 )Lorenz Kirjutas: Kui kedagi peaks huvitama, siis ma tegin Eesti Loto leheküljel olevatest võidunumbritest korralikud tabelid. Kõik väljad on tabidega eraldatud, niiet selle saab ilusti excelisse või muusse tabeliarvutuse programmi kopida ja siis oma statistikat teha. See peaks natukene illustreerima tarkvara võimekust. Me oleme tihti nagu tavakasutajad internetis. Leidke sellelt lehelt ülesse kõigi 5000+ Keno loto loosimise tulemused ja vormistage tabeliks. Võtab päris kaua aega ilmselt, aga lühikene koodijupikene teeb selle töö ära minutitega. Nii palju võtab see ka aega vaid aeglase internetiühenduse tõttu ja sellepärast, et server ei pruugi infot piisavalt kiiresti ette sööta. Infotöötlus ise on sekundite küsimus. Kui nüüd mõelda inimese peale, kes suuesti elabki sellises brauseriorjuses ja peab pidevalt mõtlema isegi lihtsate asjade peale pikalt ja põhjalikult järgi. See on nagu linkide klikkimine brauseriaknas ja kuitahes vilunuks selles ka saada - see on aeglane. Väga aeglane. Praktiliselt kogu meie võimekus läheb raisku seetõttu, et me ei oska tajuda. Mis ei tähenda muidugi, et me pole üldse võimelised nati kiiremaks tajumiseks. Oleme küll, aga selle taga olevad 'skriptid' on kohati kaootilised ja nende tulemused pole meile kasulikud. Kui inimene suudab mõelda erakordselt kiiresti, siis see võimsus ei ole keskkonna poolt juhitav. Inimene peab aga olema oma keskkonnaga harmoonias. Amokki jooksev teadvus on lihtsalt kasutu teadvus. Niisiis peame me mõtlema aeglaselt ja tajuma vähe. Lihtsalt selleks, et olla adekvaatsed. Vahel on aga nii, et selle vähe tajumise pinna alt paistab läbi midagi, mis siiski on adekvaatne. Nii pooljuhuslikult ja arglikult. See ei pruugi siis olla midagi teadvusevälist, vaid see on meie teadvus ise. Selle nägemuse hämmastav selgus ja täpsus võib küll olla muljetavaldav, aga sellised me tegelikult olemegi pinna all. Vahel ei ole see nähtu mitte niivõrd muljetavaldav iseenesest, pigem annab see midagi, mida me ei tohiks teada või tajuda. On see nüüd para normaalne? Minu meelest mitte, see on täiesti normaalne. Kui siia liita veel hüpoteetiline veel tundmatu info vahetamise viis teadvuste vahel ... avastamist jagub igatahes. Põhiline on mitte langeda ebaadekvaatsuse lõksu seejuures. Enamasti sinna aga just langetakse. Läks vähe teemast välja nüüd, aga annate ehk andeks
31-05-2012, 08:05
(30-05-2012, 22:50 )Päikeseinsener Kirjutas: Wiki - Liger Esimene link on vigane - eeldan, et peaks olema selline: Liger - Wikipedia Teise lingi tagant leidsin sellise "pärli": Tsitaat:Liigrid on suurimad kasslased maailmas. Põhjus on selles et liigritel on suur kaal ja nad on hiiglasliku keha ehitusega, liigrid võivad kaaluda ligikaudu 900lbs (401kg). raskeim liiger mis kunagi registreeritud kaalus 1600lbs (727kg). Liiger on harjunud elama Wisconsinis Ameerika Ühendriikides. Teised kasslased nagu näiteks tiigrid ja lõvid on peaaegu poole väiksema kaaluga kui liigrid. tiiger on võimalik maksimaalselt jõuda kaaluni 600lbs (272kg). Lõvi täismass on tavaliselt 500lbs (227kg). See teebgi liigri suurimaks kasslaseks maailmas. Peab siiski meeles pidama, et liiger on inimtegevuse vili - sellest ka seal lingi taga juttu. Nii palju viisakust võiks olla, et selline ilmne asi ära parandada. Kui ma nüüd hästi mäletan siis juba roomlased üritasid saada - vist ka said - lõvide ja tiigrite ristandeid kuna on olnud juttu, et mõned lõvid nende gladiaatorite areenidel olid rohkem kui tibake suuremad kui keskmine lõvi. Seega - arengutegevus on käinud päris pikalt.
05-06-2012, 17:00
Leidsin veel tõendeid reptiloidide olemasolu kohta. Siin on juba
juttu olnud lendreptiloididest, nüüd on järjekord veereptiloidide käes. Head uurimist! The Ningen: Myth, Monster or Make Believe? Ningen Sighting : Sagami Bay, Japan Aug 23 2010
05-06-2012, 22:54
Räägiks vanglaplaneedi valitsejatest.
Egiptus: Inimene koosnes kehast, nimest, ba'st (hing) ja ka'st (kehaväline saatja). Ba oli linnupäine mees ja Ka oli madu. Ba tekkimine pole teada, ka tekib koos inimese sünniga. Jaapan:Sintoism on Jaapani pärimuslik usund, mis pärineb esivanemate kultusel ning mägede, jõgede, puude, kaljude ja madude austamisel Kreeka: Athena, kes oli Ateena kaitsejumalanna ning tarkuse- ja sõjajumalanna. Athenaga oli seotud kõige rohkem kultuurinähtusi. Pühad loomad on öökull ja madu. Eesti ahasoovlikud vaimud esinesid kõige rohkem kas huntide või madude kujul, keda sai loitsudega eemal hoida. Palestiinas: austati hardalt madusid, eriti foiniiklaste seas, kes koos juutidega pidasid madu kurjade vaimude suuvoodriks. Ka paljud nüüdisaegsed inimesed usuvad, et roomajatel on võluvõim. Madu on austatud Araabiast Indiani ja punaste inimeste moqui hõimu maotantsuni. Lääne traditsioonis võib leida sama näite, Kristus Matteuse evangeeliumis lausub (10:16) "Olge arukad nagu maod ja vagurad kui tuvid." "Kõigis mütoloogiates tähistab naaga ehk madu surematust. Selle sümboliks on kujutis, rõngas olev madu, kes hoiab enda saba suus (Uroboros) mis tähistab pidevat uuenemis-protsessi. Madu vahetab aeg-ajalt pidevalt enda nahka ehk välis-kesta. See pidev uuenemis-protsess teeb maod, naagad vitaalseks ja jõuliseks ajas, tähistades sellega sümboolselt pidevat, kestvat noorenemis-protsessi, mis kestab igavikku.Ananta_vishnu Madude ehk naagade maine meditsiinis, elu säilitaja ja päästjana on näha sümboli näol, mis kujutab kahte madu kes end põiminud ümber heeroldikepi . Vikingid:Tuntud Thoriga seotud lugu, mida on ruuni- ja pildikividel võibolla kõige enam kujutatud, räägib sellest, kuidas Thor kalal käis ja õnge otsa Midgardrimao püüdis. Thor tõmbas nii tugevasti, et ta jalg vajus läbi paadipõhja. Madu ta aga kätte ei saanud, sest hiid Hymir raius õngenööri läbi. Thor ei olnud surematu ja oli ette teada, et maailma hävingu Ragnaröki aegses viimases lahingus tapab Thor Midgardrimao, kuid madu tapab ka tema. http://s8int.com/WordPress/2009/09/28/pt...n-history/
29-06-2012, 15:53
Jätkame reptiloidide tõestamist, seekord Filipiinide omadega.
Mõned näited. Bungisngis ![]() Aswang ![]() Veel ja veel siit (inglise k.) *** Midagi ka Alpidest - Tatzelwurm ![]() Head edasist uurimist.
29-06-2012, 17:17
Tuleb homme Icke raamat laenutada ning läbi lugeda.
29-06-2012, 18:07
(29-06-2012, 17:17 )karmaw0rks Kirjutas: Tuleb homme Icke raamat laenutada ning läbi lugeda. Oled 17 ja naine? Unusta Icke ära. Naudi parem suve. Aga kui soovid ilmtingimata midagi lugeda, siis.. hangi A.Hitleri "Mein Kampf". Seal autor kirjeldab päris reptiloide! Raamatul on kerge viga man - see mõnevõrra ahendab su laija silmaringi. Hakkad asju läbi kitsama vaatenurga nägema. Siis on rannas mõnusam ja kajakad lärmavad "aik-aik-aik!" ![]()
29-06-2012, 21:05
Ma ütleks vastupidi, absull kõik reaalsus, mida me kogeme, pole tegelikult olemas.
29-06-2012, 21:49
(29-06-2012, 18:07 )Ott Sama Kirjutas:(29-06-2012, 17:17 )karmaw0rks Kirjutas: Tuleb homme Icke raamat laenutada ning läbi lugeda. Äkki Sa täpsustaks seda väidet. A.Hitleri "Mein Kampf". Seal autor kirjeldab päris reptiloide!
29-06-2012, 21:53
Räägitakse nii jah, aga elu tahab sellegipolest elamist ja illusioon sulle toitu lauale ei too ning katust ei paku.
Ja reptiloide ei ole olemas. Kui osad soovivad neid enda ellu, siis soovigu ja tegelegu nendega, aga milleks on vaja neid veel teistele pähe pookida. Nagu usukuulutajad, et usu ja usu reptiloidide olemasollu, aga näitama ei kipu keegi (videomoonutused ei lähe arvesse).
29-06-2012, 22:28
(29-06-2012, 17:17 )karmaw0rks Kirjutas: Tuleb homme Icke raamat laenutada ning läbi lugeda. Ei ole mina mingi keelaja ega ka lubaja, aga soovitada võin ma küll. Seega, enne kui hakkad Icke raamatuid lugema, soovitaks ma sul läbi vaadata see video siin. (29-06-2012, 19:57 )Minaelan Kirjutas: Las loeb seda, mida tahab, kui arvustama hakkad, tähendab, et tahad tema elu eest juhtohjad endale võtta. Kui sa näed pimedat augu poole astumas, siis sa vaatad lausa põnevusega pealt? (29-06-2012, 19:57 )Minaelan Kirjutas: Kõik, mis inimene raamatutes kirjutab, unedes näeb, mõtetes fantaseerib, illussioonides loob võib nägemustes/kanaldustes teada saab, eksisteerib kusagil - kas Maal, paralleelmaailmades, teistes galaktikates või universumites. "Beware of false knowledge; it is more dangerous than ignorance". - George Bernard Shaw - (29-06-2012, 21:53 )kage Kirjutas: Ja reptiloide ei ole olemas. Kui osad soovivad neid enda ellu, siis soovigu ja tegelegu nendega, aga milleks on vaja neid veel teistele pähe pookida. Nagu usukuulutajad, et usu ja usu reptiloidide olemasollu, aga näitama ei kipu keegi (videomoonutused ei lähe arvesse). Siirad tänud sulle kage selle postituse eest! Ma juba arvasin, et ma olen ainus "lollakas" ![]()
29-06-2012, 22:32
(03-05-2012, 01:08 )Ott Sama Kirjutas: Reptiloid - see võib vabalt olla sotsiaal-semiootiline määratlus, kus tõepoolest asetsevad püsi-soojaverelised /------/ Veli Joonatan, ülalesitatu peaks täpsustuseks sobima küll. Tõsi - "MK"-autor toob ära omapoolsed võrdlused, mille põhjal ta püüab määratleda reptiloide. Lõpliku kokkuvõtte teeb siiski lugeja. Muus, tuleb nõustuda `kagega`. ![]()
13-02-2013, 11:37
(11-11-2007, 20:15 )Flash Kirjutas: ok jason. kõik kes paraasju tõestand on, on alaväärsus kompleksiga. tarvitavad seeni... kust sa tead, vb läbi seente näedki seda õiget reaalsust. ja seda et mutwa on seeni tarvitand, sul pole õrna aimugi ju. Seentest ja muust kraamist rääkides olen ammu mõelnud, et äkki need aitavadki nägemisele paremini kaasa? Nali naljaks aga mu üks tuttav oli võtnud lonksu puskarit ja läks kraavi äärde ropsima ning hakkas karjuma, et oksendas rohelisele mehikesele peale ja see oli oma punaste punnis silmadega tigedalt otsa vaadanud. Oleks ainult üks olnud aga neid oli väidetavalt rohkem Nii naljakas ja see ei lähe iialgi meelest. Aga keegi teine neid rohelisi mehikesi ei näinud ![]() |
| Võimalikud seotud teemad... | |||||
| Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
| Mis see olla võib? | BIBI | 12 | 7,550 |
18-07-2012, 09:22 Viimane postitus: zzz34 |
|
| Kas Ufod kui rohelised mehikesed on olemas? | Tutanhamon | 78 | 34,342 |
07-12-2009, 09:21 Viimane postitus: T11ger |
|
| Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
| 2 külali(st)ne |