Postitused: 2,838
Teemad: 101
Liitus: Apr 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Durin
Härrased, ärge muutuke isiklikuks.
Rääkige ikka teemast.
Raul
Aga teema on loodud isiklikukst vaatevinklist. Probleem ei seisne mitte teemas vaid isikus.
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Egas seenesöömine mingi naljaasi pole. 90 aastane shamaan ikka teab mida on teinud ja kuidas teinud.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 11,429
Teemad: 172
Liitus: Apr 2007
Bljäät kus võivad ikka mõned mehed vahtu suust välja ajada !!?
Kokkuvõtteks - reptliloididest ja muust - skeptitsism ei tähenda eitamist.
See näitab lihtsalt, et antud legendiga (jumal, jeesus, reptiloidid jne) on kuskil keegi jutustajatest puusse pannud.
Postitused: 1,240
Teemad: 16
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Metavo
Tsitaat:Algselt postitas: Jason
see, kuidas sa minu jutust aru saad, on puhtalt sinu enda probleem.
Kah mul suur Valgustaja, kui isegi tark mees su jutust aru ei saa.
Sul puudub igasugune loogiline mõte siin meile seda jama jutustada.
Muide, ainuke seletus miks sa oma jonni ajad on see, et oled energiavampiir, isegi reptiloid pole sa
noh, eks igaühel ole see vabadus end ise kuitahes targaks pidada...teaduslikult nimetatakse seda subjektiivseks seisukohaks.
Tsitaat:Algselt postitas: excubitoris
Bljäät kus võivad ikka mõned mehed vahtu suust välja ajada !!?
Kokkuvõtteks - reptliloididest ja muust - skeptitsism ei tähenda eitamist.
See näitab lihtsalt, et antud legendiga (jumal, jeesus, reptiloidid jne) on kuskil keegi jutustajatest puusse pannud.
aga seda ma korrutangi, et ega ma ju otsesõnu ei eita. ei maksa teema pealkirjast valesti aru saada, ega mina sellist pealkirja pannud. mina omateada olen kogu aeg ikka sellest rääkinud, et antud tõendid ja viited on subjektiivsed, valikulised, tihti algkontekstist välja kistud ning ka tunnistajad ja temaatika esitaja ei ole klassikalisest vaatenurgast võetuna teatud asjaolude tõttu eriti usaldusväärsed.
see aga, et mõni para-uhhu-mees mind siin juba liigagi isiklikult sõimab, on tegelikult üksnes lõbus sest alati teeb nalja, kui keegi oma seisukohti tõestada suutmata koledasti karjuma ja vehklema hakkab. tavaolukorras lahendaksin sellise sõimamise ja solvamise tõesti ilsmelt veidi teiste vahenditega aga siinses keskkonnas mõjub see igati toonusttõstvalt.
Tsitaat:Algselt postitas: Celtic
Egas seenesöömine mingi naljaasi pole. 90 aastane shamaan ikka teab mida on teinud ja kuidas teinud.
njah, ei see seen naljaasi ole. teisalt, arvata võib, et üks 90-aastane ¹amaan on oma pika elu jooksul ilmselt ka juba üsna märkimisväärsetes kogustes seeni või muid seen-ekvivalente ära süüa jõudnud ja kui see nii on, võib vaid arvata ja oletada, kuidas see talle vaimselt-füsioloogiliselt mõjunud on
noh, eks igaühel ole see vabadus end ise kuitahes targaks pidada...teaduslikult nimetatakse seda subjektiivseks seisukohaks.
Kes ütles et targa all ennast mõtlesin? Vaata mis juttu ma siis ajan.
Tark mees oli mõeldud üleüldises mõttes.
aga seda ma korrutangi, et ega ma ju otsesõnu ei eita.
Aga mis mullikaka see teema siis on, kui sina ei eita?
Ma teen ka teema, et äkki ei ole Jasonit olemas, äkki mingi kassiroju toksib pidevalt juhuslikult klaviatuuri nii et tekib selline mullikaka para foorumisse, ning võin sellest kirjutada vabalt kolm lehekülge.
Ja mis sa ikka korrutad?
Ma võin ka
Reptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloide pole olemasReptiloidid on olemasReptiloide pole olemas
Muudetud: 13-11-07 kell 21:56:12 Metavo
ja kust sa võtad, et "üleüldises mõttes" ei saa "oletuslik tark mees" mu jutust aru? on sul mõni vaieldamatult tark-mees-katsejänes olnud, kelle peal katsetasid? sellisel juhul ootan täpset ülevaadeon su väide igal juhul subjektiivne ning paluks rohkem sel teemal mitte seletada.
Aga mis mullikaka see teema siis on, kui sina ei eita?
Ma teen ka teema, et äkki ei ole Jasonit olemas, äkki mingi kassiroju toksib pidevalt juhuslikult klaviatuuri nii et tekib selline mullikaka para foorumisse, ning võin sellest kirjutada vabalt kolm lehekülge.
no sel juhul ma küsin sult su arvamuse aluseid, võimalikke tõendeid, viiteid neile ning võimalusel ja vajadusel lükkan need ümber.
ja kust sa võtad, et "üleüldises mõttes" ei saa "oletuslik tark mees" mu jutust aru? on sul mõni vaieldamatult tark-mees-katsejänes olnud, kelle peal katsetasid? sellisel juhul ootan täpset ülevaadeon su väide igal juhul subjektiivne ning paluks rohkem sel teemal mitte seletada.
Mina siin teemas olen loll ja rumal sest kordan kõigest sinu enda kõverat(mitte otsest) eitust ja räägin kui tore Valgustaja sa meil oled.
Kust ma küll sul selle targa peaksin leidma?
no sel juhul ma küsin sult su arvamuse aluseid, võimalikke tõendeid, viiteid neile ning võimalusel ja vajadusel lükkan need ümber.
Arvamise alused on ilusti kirjas ju, see on mullikaka.
Sa ajad tühja juttu, saad sellest aru?
Aga minu arust on ikka tore kuivõrd sa meist hoolid
Isegi minusugust rumalat paned tähele, aga ära pane, jätka oma kindlalid kõveraid eitusi sellest et reptiloide ei saa olemas olla. See on ju su missioon
Muudetud: 13-11-07 kell 22:04:50 Metavo
Mina siin teemas olen rumal ja rumal sest kordan kõigest sinu enda kõverat(mitte otsest) eitust ja räägin kui tore Valgustaja sa meil oled.
Kust ma küll sul selle targa peaksin leidma?
nii palju kui ma mäletan ja nagu ka ülaltpoolt lugeda võib, ütlesid sa ise "Kah mul suur Valgustaja, kui isegi tark mees su jutust aru ei saa." vot seda ma tahangi teada, et kust kohast sina sellise teabe võtad? kui sa ise tark pole, siis ilmselt oled sa teinud katseid, näidates mu juttu erinevatele tarkadele meestele ning jõudnud tulemusele, mille põhjal võib julgelt väita, et üks keskmine (NB! see on väga oluline, et just keskmine sest võibolla mõni väga tark mees saaks aru!) tark mees sellest aru ei saa.
nüüd siis mina punktuaalse inimesena soovin näha ja kuulda lähemalt selle katse läbiviimisest, mida sa loomulikult põhjalikult dokumenteerisid....ma loodan vähemalt.
nii palju kui ma mäletan ja nagu ka ülaltpoolt lugeda võib, ütlesid sa ise "Kah mul suur Valgustaja, kui isegi tark mees su jutust aru ei saa." vot seda ma tahangi teada, et kust kohast sina sellise teabe võtad? kui sa ise tark pole, siis ilmselt oled sa teinud katseid, näidates mu juttu erinevatele tarkadele meestele ning jõudnud tulemusele, mille põhjal võib julgelt väita, et üks keskmine (NB! see on väga oluline, et just keskmine sest võibolla mõni väga tark mees saaks aru!) tark mees sellest aru ei saa.
nüüd siis mina punktuaalse inimesena soovin näha ja kuulda lähemalt selle katse läbiviimisest, mida sa loomulikult põhjalikult dokumenteerisid....ma loodan vähemalt.
Vabandust, tunnistan et oli minu viga, sul on siin õigus.
Nüüd jätka oma "reptiloide pole olemas" juttu.
Jälgin huviga, äkki tuleb veel kolm lehekülge
Arvamise alused on ilusti kirjas ju, see on mullikaka.
Sa ajad tühja juttu, saad sellest aru?
Aga minu arust on ikka tore kuivõrd sa meist hoolid
Isegi minusugust rumalat paned tähele, aga ära pane, jätka oma kindlalid kõveraid eitusi sellest et reptiloide ei saa olemas olla. See on ju su missioon
Muudetud: 13-11-07 kell 22:04:50 Metavo
nii, tore! peamised eeldused korrektse hüpoteesi esitamiseks on otsekui olemas - selleks on väidetav mullikaka ja tühi jutt.
nüüd edasi defineerime kassi, tühja jutu ja mullikaka. seejärel leidkem otsesed seosed minu jutu ning tühja jutu ja mullikaka vahel. edasi eeldame, et kokkulangevus võiks optimaalselt olla nii umbes 70-75%. kui oleks vähem, võiks tulemusi liiga kergelt vaidlustada. nii, ja siis jääb üle vaid see kõige lihtsam osa - tuleb leida seos tühja jutu ja mullikaka ajaja ja kassi vahel. see ei tohiks enam keeruline olla.
Nüüd jätka oma "reptiloide pole olemas" juttu.
ma taas täpsustan, et ka rumal mees (nagu sa eäsja end kirjeldasid) saaks võimaluse veel kord üle lugeda ja aru saada:
ma ei tegele siin reptiloidide eitamisega. oma teada olen ma kogu selle teema lõikes püüdnud väita, et olemasolevad tõendid on reptiloidide olemasolu kinnitamiseks kesisevõitu. loomulikult võib olla juhtunud, et ma kuskil olen ka öelnud, et neid ei saagi olemas olla aga see oli ilmselt keskmisest emotsionaalsem postitus ning polnud sellisena mõeldud. teisisõnu: kogemata.
millest sa seekord aru ei saanud?
nii, tore! peamised eeldused korrektse hüpoteesi esitamiseks on otsekui olemas - selleks on väidetav mullikaka ja tühi jutt.
nüüd edasi defineerime kassi, tühja jutu ja mullikaka. seejärel leidkem otsesed seosed minu jutu ning tühja jutu ja mullikaka vahel. edasi eeldame, et kokkulangevus võiks optimaalselt olla nii umbes 70-75%. kui oleks vähem, võiks tulemusi liiga kergelt vaidlustada. nii, ja siis jääb üle vaid see kõige lihtsam osa - tuleb leida seos tühja jutu ja mullikaka ajaja ja kassi vahel. see ei tohiks enam keeruline olla.
Ei ei, ma juba loobusin, ütlesin et sul on õigus, nende eelduste tulemuste tõenäosus oleks ebatõenäolisemad kui reptiloidide eksistents, ning nii kaugele ei saa sinuga rääkides ilmselt minna.
Selgitus kõverale eitusele:
Aga kui pole otsesõnu, siis peab olema ilmselt kõversõnu.
Tsitaat:Algselt postitas: Jason oma teada olen ma kogu selle teema lõikes püüdnud väita, et olemasolevad tõendid on reptiloidide olemasolu kinnitamiseks kesisevõitu. loomulikult võib olla juhtunud, et ma kuskil olen ka öelnud, et neid ei saagi olemas olla aga see oli ilmselt keskmisest emotsionaalsem postitus ning polnud sellisena mõeldud. teisisõnu: kogemata.
Aga kallis Jason, seda me teame niigi, süda muutub kurvaks kui sa ütled nüüd seda mida meie teadsime juba ammu.
Ega meie kõik siis Para-webis ei usu kummitusi peldikus ja lendavaid singivorste.
Muudetud: 13-11-07 kell 22:30:37 Metavo
"Aga kui pole otsesõnu, siis peab olema ilmselt kõversõnu."
kas ikka peab kohe kõversõnu olema? ma arvan, et sa oled oma karglemises lihstalt nii ummikusse jooksnud, et ei anna enam iseendale kah aru, mida järgmiseks suust välja purtsatad - peaasi, et oleks lihstalt midagi pealtnäha mõjusat öeldud...
oh, arvasin sinust varem oluliselt paremini. poleks küll uskunud, et sa iseend sedavõrd labastama hakkad
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Nüüd on mure, mis keegi välja suust purtsatab. Vat, mis ise ajad. Ja me peame nüüd tõestama ja vastutama sinu sõnade eest eksole.
Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Kas Eestis pole mitte usuvabadus?
Ja kuskile mujale valdkonda kui "usk" neid reptiile, ufosid ja kõike muid siin foorumis käsitlevat panna ei saakski ju.
Mina näiteks ei usu, et natsi saksamaa oli nii über üllas ja Hitler uue-aja messias. Minu arust oli ta lihtsalt vastikult aktiivne hull. Kuigi see nüüd ei puutunud absoluutselt teemasse, tahtsin ma öelda, et kui keegi kandikul kõigile üheselt mõistetavat tõde ette ei too, on tegu ikkagi ainult usuga.
Usu või kuradit.
Postitused: 143
Teemad: 0
Liitus: May 2007
Teil on ikka annet tekitada suur vaidlus eimillestki. Minu jaoks on asi lihtne. On asju, mis on teaduslikult seletatavad ning asju, millede olemasolusse ma usun. Kuna reptiloidide olemasolu kohta pole minu jaoks tõsiseltvõetavaid tõendeid ning nad ei lähe kokku ka sellega, millesse ma usun siis pole neid hetkel minu jaoks olemas. Kuid kui kellegi jaoks on need ähmased tõendid piisavad või on reptiloidid kellegi maailmapildi osa, siis ok. Samas ei tohiks need inimesed hakata mulle vägisi peale suruma oma arvamust. Kes tahab, see usub ja kes ei taha, see ei usu. Lihtne. Kuid loota, et need kaks poolt kompromissini jõuavad... seda juba ei juhtu (hyes)
Tsitaat:Algselt postitas: Thorondor
Nüüd on mure, mis keegi välja suust purtsatab. Vat, mis ise ajad. Ja me peame nüüd tõestama ja vastutama sinu sõnade eest eksole.
kas nüüd hakkame viimses hädas lasteaialaste taktikat kasutama?
Tsitaat:Algselt postitas: Tom
Kas Eestis pole mitte usuvabadus?
Ja kuskile mujale valdkonda kui "usk" neid reptiile, ufosid ja kõike muid siin foorumis käsitlevat panna ei saakski ju.
Mina näiteks ei usu, et natsi saksamaa oli nii über üllas ja Hitler uue-aja messias. Minu arust oli ta lihtsalt vastikult aktiivne hull. Kuigi see nüüd ei puutunud absoluutselt teemasse, tahtsin ma öelda, et kui keegi kandikul kõigile üheselt mõistetavat tõde ette ei too, on tegu ikkagi ainult usuga.
Usu või kuradit.
olen nõus kõigega, mida ütled. arvamuslikus osas. aga ega's keegi siingi pole kellegi usku reptidesse ümber lükata püüdnud. küsimus algas arvamusavaldusest ning läks sujuvalt sellele, et nende olemasolu pooldavatele väidetele pole teadaolevalt ühtki usutavat ega käegakatsutavat tõendit
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
Tundub, et see on juba kasutuses. Keegi ei taha sind kuulata, nii et pead vist intensiivistama taktikaid. Täpselt sama seis nagu viimase postituse järel, et teed ise asja ära ja siis kui keegi näpuga näitab, siis on viimane häda. Ma lihtsalt tunnen, et pean igakord ära märkima kui midagi vastuolulist ja jama tuleb.
Tsitaat:Algselt postitas: Gunnar
Teil on ikka annet tekitada suur vaidlus eimillestki. Minu jaoks on asi lihtne. On asju, mis on teaduslikult seletatavad ning asju, millede olemasolusse ma usun. Kuna reptiloidide olemasolu kohta pole minu jaoks tõsiseltvõetavaid tõendeid ning nad ei lähe kokku ka sellega, millesse ma usun siis pole neid hetkel minu jaoks olemas. Kuid kui kellegi jaoks on need ähmased tõendid piisavad või on reptiloidid kellegi maailmapildi osa, siis ok. Samas ei tohiks need inimesed hakata mulle vägisi peale suruma oma arvamust. Kes tahab, see usub ja kes ei taha, see ei usu. Lihtne. Kuid loota, et need kaks poolt kompromissini jõuavad... seda juba ei juhtu (hyes)
pean märkima, et ka minu jaoks on...no kas ju ok aga peaaegu poogen küll, kas ja kes neisse usub. ainuke häda on selles, et kogu selle siira uskumise juures ei maksa mulle lehekülgede kaupa mingitest tõenditest pröögata kui neid tõendeid olemas pole. ses suhtes on isegi suur osa jahve-usklikke arukamad - nad ei püüagi kahtlejale, skeptikule, võõrusulisele ega ateistile oma jumala olemasolu tõestada vaid lihstalt tõdevad, et nad USUVAD temasse.
|