Postitused: 375
Teemad: 11
Liitus: Feb 2013
(10-11-2007, 16:32 )Jason Kirjutas: kui sind huvitab, mismoodi noa mahutas oma piiratud mõõtmetega laevukesse kaks igast maal elavast loomaliigist (teise peatüki järgi aga "puhastest loomadest" lausa seitse paari), kuidas nad suutsid aasta aega vastu pidada, kust nad toitu võtsid sellele elajakarjale, kuidas nad kõigest kümnekonna inimesega kogu sellest sõnnikust vabanesid jne, siis ära muretse - see kõik sündis jumala abiga.
Vabandan, et teemast veidi kõrvale põikan, teen seda repliigi korras - nimelt siin teemas mitmeid kordi tõi Jason näituseks just Noa laeva ja selle "võimatuse", kripeldama jäi, kurask.
Jah, on olemas ka sõna-sõnalt piibli uskujaid, nii nagu ka neid, kes arvavad, et kogu see krempel on üks suur muinasjuturaamat. Samas on võimalik analüüsida ka natuke rahumeelsemalt; kui võtta eelduseks, et tegemist on lihtsalt kujundliku kirjeldusega elukate päästmisest pärast suurt kataklüsmi, jõuaksime sealt mõtteni, et ehk oli "Noa laev" hoopiski kogum elukate DNAsid, rakke või seemneid. Tinglikult võttes on ju seesugune kogum olemas ka tänapäeval sügaval Norra mägedes, põhjalik Wikipedia artikkel selle kohta on siin Svalbard Global Seed Vault, eestikeelne, aga lühem iteratsioon siin:
Teravmägede Seemnepank
Samuti võime rääkida ka Ark of the Covenantist kui Noa laevast - elik "laekast", mis sisaldab meesuse ja naisuse alget. Banaalseks minnes - seesuguse laeka leiab igast linnast, spermapankade ja külmutatud munarakuhoidlate näol. See, et läbi aastatuhandete on müütide kujundid muutunud, ei tähenda, et me peaksime hakkama neid naeruvääristama väidetega "kõikide maailma loomade ekskrement ei mahu laevale ära".
Teemakohast ka, vaidlus teemal reptiloidid on-ei ole olemas on ebaadekvaatne mõlemalt poolt vaadates. Pigem võiks proovida mõtiskleda selle üle MIKS iidsetes müütides ilmneb nii palju viiteid just reptiilsetele esivanematele. Jason tõi kuskil teema alguses viite evolutsiooniteooriale - aga tuhandeid aastaid hiljem vaatavad meie järglased tagasi ja räägivad müüdist, et kogu elu maal pärineb veeolenditest, kes roomasid ürgsupist välja maa peale. Polegi ju tegelikult sedavõrd erinev.
Ma olen nõus, et kui keegi härra ütleb, et tema naine nägi, kuidas onu Heino öösel poe taga sisalikuks muutus, ei ole just kõige parem argument. Ent samamoodi pole argument "XXXX pole olemas, sest ma ütlen nii". Vaidlus ei peaks ju tegelikult käima mitte selle üle, kas meie hulgas kõnnivad ringi peit-sisalikud, vaid selle üle, kust seesugused müüdid ja arusaamad tulevad, seejuures mitte ainult reptiloidid, vaid just iidne arm reptiilsete olendite vastu, olgu nad siis naagad, draakonid vms... Vihjeks - tänased raamatud on selle põhjal, mida inimesed näevad ajaloos, olgu need siis fantaasia või mitte. Ent samamoodi pidid meie eellased kuskilt informatsiooni ja inspiratsiooni saama. Vale pole ehk seegi mõte, et järsku on tegemist lihtsalt alateadliku arhetüübiga, mis kehastab DNA heeliksit kui elu alget; on seegi ju serpent meie sees
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Õige arutlus. Osa "müüte" on säilinud kirjapanduna, aga on ka rahvakilde, kes siiani rääkinud muistsetest veeolenditest.
Näiteks Mali territooriumil elav dogonite hõim.
Dogonid väitsid, et said oma teadmised Siiriuse tähtkujust pärinevatelt Maa-välise eluvormi esindajatelt, kes „sarnanevad madudega”. Nad kutsusid neid
n o m m o k s või vete isandateks. Need olendid pidid veetma suurema osa ajast vee all, see joon on neil ühine Babüloonia jumala Oannesega. Samuti mainitakse legendides, et laev „purskas verd“, mis võib viidata raketi reaktiivjoale.
Dogonite pärimused viitavad, et teadmised saadi Maale saabunud amfiib olenditelt. Teiste iidsete rahvaste pärimused räägivad sama.
Sellest DNA pangast on foorumis varemgi juttu olnud. Noa laeva kohta ka eraldi teema.
Tänapäevased lood, mis reptiloidide kohta ringlema läinud, on Icke raamatutes sees.
Kas nüüd lihtsalt arhetüüp - see tundub kuidagi lihtsustatud.
Samas mõistet Maaema ei oska muudmoodi ette kujutadagi kui mütoloogilise arhetüübina.
http://et.wikipedia.org/wiki/Maaema
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 153
Teemad: 0
Liitus: Dec 2012
13-02-2013, 17:48
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2013, 17:49 ja muutjaks oli Martichoras.)
Vett segama tulevad nüüd appi sõbrad paleontoloogia, arheoloogia ning ajalugu ise. Ei - ma ei loobi siia vettpidavaid tõendeid, et OLI või EI OLE(Olnud).
Pigem kui nüüd hakata puhtalt käsitlema aega kui sellist, mille jooksul evolutsioon on toiminud - see on üüratu. Ei ole kinnitust, et dinosauruste sadade miljonite aastate jooksul humanoide välja ei arenenud? Ei, me ei ole kaugeltki kõiki dinosauruse konte välja kaevanud ega leidnud. Kogu inimpärdikute evolutsioon mahub kontidena tegelikult ühe pikapi kasti.
Seega väga palju on ruumi võimalustele ja oletustele. Saab lükata kõik ümber, sest tõendeid pole. Saab möönda ka, et võis olla, sest pole tõendeid vastupidiseks.
Teisalt jällegi nii mõnedki meist usuvad taassündidesse. Vähesed on aga mõelnud selle peale, et võimsamad olendid suudavad oma aura ning energeetilise keha, muu pudru ka läbi taassündide endaga kaasa võtta.
Maailm võib olla kirevam kui te arvate
Postitused: 3,028
Liitus: Aug 2012
Reptiloidide teooria tundub üks iseäranis napakas teooria. Puudub igasugune elementaarne (bio-, sotsio- ja mis iganes)loogiline põhjus sellel rassil salaja areneda ja püsida. Needinased oletatavad reptiilid, olles arukad, peavad olema seega ju ka ühiskondlikud olevused, kultuurikandjad...
Postitused: 839
Teemad: 1
Liitus: Feb 2012
(13-02-2013, 18:31 )positiivne Kirjutas: Reptiloidide teooria tundub üks iseäranis napakas teooria. Puudub igasugune elementaarne (bio-, sotsio- ja mis iganes)loogiline põhjus sellel rassil salaja areneda ja püsida. Needinased oletatavad reptiilid, olles arukad, peavad olema seega ju ka ühiskondlikud olevused, kultuurikandjad... Kas ikka on nii napakas? Sellest on juba siin pikemalt juttu olnud: loe VS-i postitust 67
http://www.para-web.org/showthread.php?t...ght=orioni
(13-02-2013, 18:31 )positiivne Kirjutas: Reptiloidide teooria tundub üks iseäranis napakas teooria. Puudub igasugune elementaarne (bio-, sotsio- ja mis iganes)loogiline põhjus sellel rassil salaja areneda ja püsida. Needinased oletatavad reptiilid, olles arukad, peavad olema seega ju ka ühiskondlikud olevused, kultuurikandjad...
Tjah. Seda, kas nad ka füüsiliselt veel eksisteerivad oma reptiilsel soomuselisel ja vähese hambumusega kujul, usun ma siis, kui neid bussipeatuses kohtan.
Teooriad aga ei sünni päris tühjalt kohalt.
Ei sa kohta.
Reptiloidid on ju teatavasti teise dimensiooni olendid.
Lisaks on nad intuitiivsed või paranormaalsed olendid ja suudavad muuta kuju.
Nii, et kui sa peaksidki neid nägema, sa ei tunne neid nagunii ära.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 4,246
Teemad: 14
Liitus: Aug 2010
(13-02-2013, 17:48 )Martichoras Kirjutas: Teisalt jällegi nii mõnedki meist usuvad taassündidesse. Vähesed on aga mõelnud selle peale, et võimsamad olendid suudavad oma aura ning energeetilise keha, muu pudru ka läbi taassündide endaga kaasa võtta.
Maailm võib olla kirevam kui te arvate 
Ärge pange pahaks, ma lihtsalt niisama arhiveerin, et terad säiliks ja kogemata ei kustuks, ilma naljata.
(13-02-2013, 19:13 )Müstik Kirjutas: Ei sa kohta.
Reptiloidid on ju teatavasti teise dimensiooni olendid.
Lisaks on nad intuitiivsed või paranormaalsed olendid ja suudavad muuta kuju.
Nii, et kui sa peaksidki neid nägema, sa ei tunne neid nagunii ära.
Tavalisele inimesele nad ongi sisuliselt kättesaamatud ja hoomamatud.
Kujumuutjaid on igasuguseid. Mulle isiklikult ei pea õpetama reptiloididest ja muudest vigurväntadest.
Oma esialgse postitusega püüdsingi luua veidi diskussiooni võimaluste osas, et tegu võib olla mitmeti ja tõesti eksisteerivate olenditega. Ühel või siis teisel tasandil.
Arutelu baas ei pea seisnema üksteise poole kriiskamises, kellel rohkem õigus on. Seega loodan, et viimane lause ei olnud isikustatud minule.
13-02-2013, 19:37
(Seda postitust muudeti viimati: 13-02-2013, 19:38 ja muutjaks oli Müstik.)
Olen sinu poste veel vähe lugenud, seega lihtsalt meenutasin, kes reptiloidid mõnedel arvamustel olla võivad.
Samas muidugi on ka arvamusi, et osad reptiloidid on Maalt juba ammu lahkunud.
Mäletan reptiloididest veel seda, et kunagi sai tehtud Lendreptiloidide teema.
14-02-2013, 02:06
(Seda postitust muudeti viimati: 14-02-2013, 02:31 ja muutjaks oli positiivne.)
Eh noh ajalugu on piisavalt näidanud väljasuremise sisemist loogikat. Kultuurigrupp - rahvusgrupp ei suuda kesta mitu tuhat aastat lihtsalt ühetaoline. Ta peab saama juurde väljaspoolt ja olema seest piisavalt loov ehk siis muutuv. Rass, kes elab mingil erilisel tasandil ja teeskleb teisi rasse, bioloogilisi olendeid, hävib, kui ta enda omadused, oskused, tehtu ja eesmärgid pole piisavalt ligitõmbavat.
Ma loen kindlasti eespool pakutud linke sel teema. Siiani aga on jäänud mulje, et seda veidrat teooriat toetab vaid maosarnaste jumalate leidumine mõnes muistses panteonis. David Ice kutsuti ja seati segadust külvama ning see, kuidas ta seda teeb, pole Seadjat eriliselt huvitanud. Klassikaline ja enamasti toimiv tehnika: kui tahad midagi varjata, siis liialda, räägi asjast, puhu suureks vähetähtsad ja uskumatud detailid ja suuna hajuta uudishimutseja tähelepanu. Ja Ice on suurepärane.
(13-02-2013, 19:37 )Müstik Kirjutas: Olen sinu poste veel vähe lugenud, seega lihtsalt meenutasin, kes reptiloidid mõnedel arvamustel olla võivad.
Samas muidugi on ka arvamusi, et osad reptiloidid on Maalt juba ammu lahkunud.
Mäletan reptiloididest veel seda, et kunagi sai tehtud Lendreptiloidide teema.
Lendavamad reptikad on juba tuttavam nähtus
Sinu teadmistes ma ka isiklikult ei kahtle.
Maalt lahkumise osas on aga asi keerulisem. Mõnedel tasanditel on neid nii "siin" kui ka "seal".
Kui aga rääkida ikkagi teemal ON või POLE, siis igale ühele võib ka jääda oma arvamus.
Igal inimesel on oma maailmatunnetus, mille reaalsus on kokku pandud kogemuste baasil. Sellest ka see bussipeatuse jutt.
Ratsionaalsest aspektist vaadatuna aga on Maakera ajalugu meeletult pikk, teame vähe, mis tegelikult olnud on. Seega kes ütleb, et ajaloo jooksul ka reptiilseid humanoide päris kujul välja ei arenenud
(14-02-2013, 07:16 )Martichoras Kirjutas: Kui aga rääkida ikkagi teemal ON või POLE, siis igale ühele võib ka jääda oma arvamus.
Igal inimesel on oma maailmatunnetus, mille reaalsus on kokku pandud kogemuste baasil. Sellest ka see bussipeatuse jutt.
Ratsionaalsest aspektist vaadatuna aga on Maakera ajalugu meeletult pikk, teame vähe, mis tegelikult olnud on. Seega kes ütleb, et ajaloo jooksul ka reptiilseid humanoide päris kujul välja ei arenenud 
Et mulle võib jääda oma arvamus kas reptiloide on või ei ole? Üldiselt ma ei ole Ameerikas käinud. Mul on alati olnud kerge kahtlus. kas see maa ikka on või ole olemas. Ma tahaks ikka kindlalt teada.
Postitused: 340
Teemad: 4
Liitus: Nov 2007
No okei, need reptiloidid pole meie nähtavas sageduses näha, nad suudavad ühest dimensioonist teise minna jne. On võimelised end inimesena ning meile nähtavana end ilmutama. Mis moodi siis me peaks seda nägema, kuidas nad tagasi muunduma hakkavad? No need videod, kus silmad ja nägu väidetavalt reptiloidilaadseks tõmbuvad. Pealegi.. kui nad on nii vägevad elukad, et suudavad lõdvalt dimensioonides trollida aga on nii äpud, et ei suuda oma keha ohjata?
Postitused: 37
Liitus: Nov 2012
14-02-2013, 14:13
(Seda postitust muudeti viimati: 14-02-2013, 14:26 ja muutjaks oli TuuleMarta.)
Sisemise rahu templi kodulehel on üleval tõlge "Maa muutused ja aasta 2012" 70 lk, mis minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt paljudes teemades päris asjalikke seoseid ja seletusi pakub.
http://www.sisemiserahutempel.eu/Maa-muu...aasta-2012
Reptiilide kohta on seal kirjas järgmist:
On levinud palju eksitavat infot, mis puutub draakonlaste võimesse moondada endid inimkujusse, nägemaks välja tavaliste inimestena. Tegelikult oskus kuju muuta on juba väga edasijõudnud tehnika, mis on jäetud nende hooleks, kes on arenenud 9-ndasse tihedusse ja üle selle. Vormimuutmine, mida selgeltnägijad on tähele pannud, on tegelikult lihtsalt astraalne valdamine. Tumedate draakonlaste astraalsed hingefragmendid, kes janunevad mitte midagi aimavate inimeste energiat ja elujõudu, ekslevad astraalsetes sfäärides inimeste otsingul, kes rohkem sobituvad nende moondunud energiaväljadega. Eelistatavamad sihtmärgid on inimesed, kes taotlevad võimu ja kontrolli teiste üle, kuna need on tumedate draakonlaste domineerivad vibratsioonid.
ME ei ole tulnud siia teisi õpetama, vaid ISE ÕPPIMA. Mõistma. Armastama. Kaasa tundma - läbi haigetsaamise, ahnuse, viha, hirmu, kannatamatuse jne, kõik see, mis ei lase meil õnnelik olla.
Postitused: 7
Liitus: Jan 2013
http://www.truthism.com/ siit saab asjaliku infot kes ei usu see ei saa
Postitused: 7
Liitus: Jan 2013
16-02-2013, 15:00
(Seda postitust muudeti viimati: 17-02-2013, 11:33 ja muutjaks oli Cassiopeia.)
Mis sa nendest piltidest ja videotest arvad siis arvad et need on võltsitud.
Postitused: 1,358
Teemad: 7
Liitus: Jan 2010
(16-02-2013, 15:00 )Black_Dead Kirjutas: mis sa nendest piltidest ja videotest arvad siis arvad et need on võltsitud. Ainukesed pildid mis pole võltsingud. On pildid kujudest mida nimetatakse saidil sumerlaste omaks. See on vale.
See et kirjutati sumeri keeles ja räägiti sumeri keelt ei tee veel midagi sumerlaste looduks. Nii ka kõik need anunakide loomislood on enamuses hilisemast ajast. Akkadi ajal oli siiski terve kiht inimesi, kes justnimelt sumeri keelt igapäevase suhtluskeelena kasutasid (seda nimetatakse kakskeelsuseks). Hiljem näiteks assürlaste ajal (eriti Kesk-Assüria perioodil) muutus teiseks keeleks näiteks akkadi keel, mis asendas nö puhta sumeri keele. Uus-Assüüria ajal aga võeti mingi hetk teise keelena kasutusele aramea keel.
Kultuur ja keel on niiöelda samad, aga see ei näita kellegi kuulumist mingisse rahvusesse. Jumalaid lisati juurde jne...
Mhmh. Ma mäletan veel seda aega, mil Godzilla elektriliinidesse kinni pidevalt jäi.
(Miks ma nii räägin? Olen pärit maailmast, kus usutaksegi kõike, millest vähegi pilt on tehtud. Fotomaterjal on vääramatu)
Kahjuks ma ei saanud sellelt lingilt ei enamat kui silmavalu ja tõdemuse, et vanadel aegadel kasutatigi jumaluste kujutamisel ka loomavorme. Tootemloomad, inimese ja looma segud, kõik eri variandid. Küla šamaan/nõid/preester/tark riietas end ussiks/kajakaks/kotkaks/karuks, et samastuda antud kultuuris ussile/kajakale/kotkale/karule omistatud erivõimetega. Milleks? - Et teha showd, saada tarkusi seenetõmmisest pilvesoleku kaudu, ... valikuid on palju ju.
Keel, piktogrammid, reljeefid ...
Sellise materjali kasutamine on antud juhul antropoloogilisest kontekstist välja kistud ükskõikmille tõestamine, kasutades kõiki ressursse väga valesti. Egiptuse hieroglüüfidel on ju koguni helikopterit kujutatud
Sarkasm sarkasmiks. Kõike ei tasu esimese hooga uskuma tõtata. Mul isiklikult hakkab peas häirekell lööma kui keegi vastu rinda taob ning tõde kuulutab.
Veidi raske on leida vettpidavaid fototõestuseid olendite kohta, kes eksisteerivad teistel lainepikkustel-sagedustel. Värvikas analoog oleks püüd tavalise Luunja kurgiga kruvisid seina keerata.
Sõbralik soovitus - las silmaga nähtamatud olendid ja valdkonnad jääda neile, kes hoomavad silmaga nähtamatut.
Ka tänapäeval on kohatud reptiloidide.
Kirjanik Jordan Maxwell:
“Aastate jooksul olen kokku puutunud kaheksa inimesega, kes kõik on olnud edukad ja haritud inimesed. Üks on suure lennufirma piloot, teine edukas hotelliärimees Las Vegasest, kes on kristlane. Tema rääkis mulle, kuidas tal oli isiklik kokkupuude reptiiltulnukaga. Ta ütles, et Colorados nägi kirikutäis rahvast reptiiltulnukat,” meenutab mees.
Jordan Maxwell töötas aastaid Los Angelese raadios KPFK FM. Kord käis tal raadios külas noor daam Nancy, kes rääkis eriti huvitava loo.
13.aastasena magamistoas peegli ees juukseid kammides nägi Nancy kuidas kapist tuli välja suurt kasvu reptiiltulnukas. Nancy kirjeldas, et tulnukas hakkas tema poole liikuma, kuid ta ei kasutanud selleks oma jalgu, vaid liikus hõljudes tema suunas. Tüdruk hakkas karjuma ja jooksis toast välja WC-sse, pani ukse lukku ja hüüdis läbi akna appi. Naabrid ja vanemad kuulsid tüdruku kisa ja jooksid koju. Reptiil olevat vanemate saabumise peale liikunud tagasi magamistoa kappi.
Maxwell ütleb, et on lugusid reptiilidest kuulnud paljudelt erinevatelt inimestelt ja usub, et neil on tõsi taga.
http://www.telegram.ee/maavaline/jordan-...ulnukatest
Postitused: 50
Teemad: 2
Liitus: Nov 2012
(15-02-2013, 21:12 )zzz34 Kirjutas: (15-02-2013, 18:26 )robotboyy Kirjutas: Isegi piiblis on kirjutatud, et deemonid võivad ennast näidata nagu sisaliku või putukalaadsete olenditena. Väga huvitav leid,kui tüli ei tee,kus see kirjas on,ei viitsi tervet Piiblit sellepärast läbi lapata.
Mul pole piiblit, kuid see jäi mulle meelde David Ickelt. Ma ei tea kas piiblis on sellest kirjutatud, kuid teatud fakt on see, et madu valetas Evale ja Piiblis on kirjeldatud saatanat nagu draakonit. Mõlemad reptiloidid.
"The Book of Enoch" on raamat mis räägib täpsemalt kukkunud inglitest ja deemonitest. Seal on kirjeldatud deemoni tüüp "Seraphim" nagu leegitsev madu. Nende putuka laadsete osas ma pingutasin üle, jäi vist teisest kohast meelde kuskilt...
(16-02-2013, 18:08 )Nofretete Kirjutas: Ka tänapäeval on kohatud reptiloidide.
Kirjanik Jordan Maxwell:
“Aastate jooksul olen kokku puutunud kaheksa inimesega, kes kõik on olnud edukad ja haritud inimesed. Üks on suure lennufirma piloot, teine edukas hotelliärimees Las Vegasest, kes on kristlane. Tema rääkis mulle, kuidas tal oli isiklik kokkupuude reptiiltulnukaga. Ta ütles, et Colorados nägi kirikutäis rahvast reptiiltulnukat,” meenutab mees.
Jordan Maxwell töötas aastaid Los Angelese raadios KPFK FM. Kord käis tal raadios külas noor daam Nancy, kes rääkis eriti huvitava loo.
13.aastasena magamistoas peegli ees juukseid kammides nägi Nancy kuidas kapist tuli välja suurt kasvu reptiiltulnukas. Nancy kirjeldas, et tulnukas hakkas tema poole liikuma, kuid ta ei kasutanud selleks oma jalgu, vaid liikus hõljudes tema suunas. Tüdruk hakkas karjuma ja jooksis toast välja WC-sse, pani ukse lukku ja hüüdis läbi akna appi. Naabrid ja vanemad kuulsid tüdruku kisa ja jooksid koju. Reptiil olevat vanemate saabumise peale liikunud tagasi magamistoa kappi.
Maxwell ütleb, et on lugusid reptiilidest kuulnud paljudelt erinevatelt inimestelt ja usub, et neil on tõsi taga.
http://www.telegram.ee/maavaline/jordan-...ulnukatest
Tahaks nagu teada kuidas see sisalik sattus kappi esiteks, kuidas saab see olend hõljuda õhus teiseks. Ainuke loogiline seletus sellele on see, et need olendid pole füüsilised nagu sina ja mina, vaid vaimsed.
Postitused: 375
Liitus: Feb 2013
Jälle hakkab teema minema kahte auku -
esimene "auk" on see, et kuskil pimedal maanteel jalutas kellelegi reptiloid vastu ning see on vääramatu tõend, et meie maailma juhivad kujumuutvad inimesesuurused sisalikud.
teine "auk" on see, et reptiloidid on küll olemas, ent neid märkavad vaid Väljavalitud inimesed kuskil üheksandas dimensioonis.
Kahtlemata on inimlooma vaateväli piiratud - no proovige mõnd uut värvi ette kujutada, aga just see tähendabki, et me kipume ette kujutama asju, mis kollektiivse teadvuse poolt ette söödetud. Kui kõik "nägijad" näevad noid vaimseid sisalikke ja tunnevad end jube hästi, ja mina tulen ja ütlen et nägin kaheteistkümnenda dimensiooni seitsmendas sfääris hiiglaslikku Kuningliblikat, kes hõbedast footoneid tulistas, siis ega me tegelikult oma diskussioonis väga kaugele ei jõua.
Küsimus polegi niivõrd selles, kas mõni sisalik kellegi kapist välja astub (ning pidagem meeles, et tänapäeval pole isegi millegi oma silmaga nägemine kindel tõestus, et asi eksisteerib, vaid lihtsalt tõestus, et asi on nähtav), vaid pigem selles, miks iidsed rahvad nii sarnaseid luge pajatavad.
Fantaasiafännide rõõmuks oleks paslik siinkohal Tolkieni tsiteerida - and some things that should never have been forgotten, were lost. History became legend. Legend became myth
vabas vormis tõlge: ning asjad, mis poleks iial tohtinud ununeda, kadusid jäädavalt. Ajalugu muutus legendiks. Legend müüdiks.
Postitused: 47
Liitus: May 2012
Raivo Orgusaar:
Tsitaat:Raivo Orgusaar
Kuidas paljastada Meie keskel elavaid Inimreptiile?
Lihtne. Kui kõik tõelised Inimesed loobuksid liha, piima ja munade söömisest, jääksid tegelikud lihatoidulised Inimreptiilid ikkagi lihavalkudest toitujateks. Kahjuks aga enamus Inimkonnast varjabki just enda teadmatult valedele toitumisharjumustele rajatud eluga Meie seas just neid, kes nende elu aina halvamaks ja raskemaks ....
Kas mõistate?
Postitused: 496
Teemad: 20
Liitus: Apr 2010
20-02-2013, 00:28
(Seda postitust muudeti viimati: 20-02-2013, 00:30 ja muutjaks oli Balzzar.)
(20-02-2013, 00:18 )Royal Kirjutas: Kahjuks aga enamus Inimkonnast varjabki just enda teadmatult valedele toitumisharjumustele rajatud eluga Meie seas just neid, kes nende elu aina halvamaks ja raskemaks ....
Milline on vale toitumisharjumus ja mille suhtes?
Postitused: 4,919
Teemad: 189
Liitus: Nov 2003
32 postitust läks kaduma just, sealhulgas kogu taimetoitluse jutt. Ümber ei olnud kuhugi tõsta, sest pole ette nähtud sellist kohta, kus peaaegu keegi teemat ei valda.
Nalja võite tegema minna skaipi, facebooki või jutukasse (loodetavasti hakkab see lõplikult tööle varstiu).
|