Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unenäod, mis teevad reaalset füüsilist valu
Sõna otseses mõttes tunned kohutavat valu unes.
Lausa põrgulikku, ütleme nii, ja üles ei ärka, tee mis tahad.
teie kogemused? On kellegil unes sellist asja juhtunud?

[Teadet on muutnud 25-7-2004 postitaja durian]

[Muudetud: 8-3-2010 Cassiopeia]
Vasta
Mu viimane uni, siiamaani kõige hirmsam mida näinud olen.... oli selline et kohutav õudusfilm jällegi, äkki olin ma ühe inimese kehas ja tead pussitati, see oli ülimalt võigas tunne, aga valu pole iialgi tundnud.

[Teadet on muutnud 13-2-2004 postitaja loom]
Vasta
mulle sadasid pommid kaela, mis tegid kohutavalt valu, ja põgeneda ei olnud kuskile.
Vasta
Ma sain vanaema maja kaitstes röövlitelt kuuli südamesse ning tunne oli selline nagu terve keha tõmbaks krampi, siis mõtlesin, et selline siis ongi surm, et pole üldse valus ega midagi.. Järgmine hetk loomulikult ärkasin ja keha oli ikka veidralt krampis.
Vasta
Mäletan ühte unenägu, kus olin kuskil maja juures, mingi mullahunniku taga ja mul oli relv vist(ei mäleta) ja ma nägin ühte meest mingi 20m kaugusel ja ta lasi mind, sain kuuliga kõhtu ja oli väga imelik tunne, nagu krambid vms... siis läksin edasi unes, olin siis nagu mingis linnas, koomiline linn, kõik oli väga suur ja üksteise otsas, väga imelik :/
Vasta
muide, selline tunne, et on lihtsalt ilgelt valus, nii on olnud paljudes unedes, aga ma suudan nii palju oma unenägu kontrollida, et ma san aru, et tegu on unega ja siis lähen tavaliselt kuskile kôrgele ja hüppan alla, siis ärkan üles, aga kui ûritada end unes kuidagi muudmoodi ära tappa, siis lihtsalt ei ärka üles, mis on ka tegelikult üsna veider.....
Vasta
mina ei suuda oma unenägusid kontrollida, ma tahaks teha ükskõik mdia, sest tean, et see on unenägu, aga miskipärast ei suuda, see ongi alateaduse mõju unenäöle järelikult.

ükskord unenäös jälitasin ühte meest ühes pilvelõhkujas, ta läks liftist üles ja ma järgnesin talle, kui üles katusele jõudsin, pani mees pomme. järgnevalt lendas maja õhku ja ma kukkusin alla ning kõndisin edasi ja unenägu sai otsa.
Vasta
vot mul on selle alla kukkumisega just see hea asi,kui unenägu kisub tüütuks vôi ôudsaks, siis on nii väga hea vôimalus sellele lôpp teha, peamine tingimus on minu puhul olnud, et ma pean kusagilt alla kukkuma ja ma pean alla kukkuma nägu otse vastu maapinda, kôhuli nii, kui ma teistpidi kukun, siis ei juhtu midagi, siis tuleb see tunne, et hästi, hästi valus on....

Aga mul on ka erandeid, kuskil ma kirjutasain, et nägis unes, kuidas ma mängin nagu mingid mängu, nagu trips traps trulli pôhimôttega, et paberil jne. Et seda ma nägin ühel ööl järjest mitu korda unes, et igakord kui olin mängu läbiteinud ja vôitnud, siis ärkasin üles, aga siis nägin jälle samat und ja kôik hakkas jälle otsast peale ja nii mitu korda, unes ma teatsin, et ma enam ei viitsi seda mängida, sest ma olin juba kindel, et ma vôidan jälle, aga lihtsalt ma ei saanud kuskile kôrgele ronida ja alla hüpata...

Alla ma saan hüpata kôikjal, kus ma ise olen nagu see pôhitegelane ja liigun kuskil ringi....
Vasta
Kunagi ammu ammu oli mul unes ahvinäoga mees, kes mu jalga noaga saagis. Valus oli.
Viimati tegin unes kukerpalli, siis selg valutas. Aga midagi väga hullu ei ole esinenud.
Vasta
Mitte põrgulikku. Aga tundnud olen küll. Kord hammustas mingi vampiiritaoline asi mind kaelast. Samuti on mind mitu korda üritatud ära süüa, nii otsast näkitsetud. Aga need pole niiväga valu, kui rohkem kõdi.

Ülesärkamisega suuri probleeme pole olnud - kui tahan, ärkan. Enamiku unenägude puhul ma ei saa ennast kontrollida... ma lihtsalt ei mõtlegi sellele, et peaks midagi muutma. Siis kui asi hakkab ebameeldivaks muutuma, hakkan mõtlema, et midagi on valesti, ning siis saan kontrolli oma kätte.
Hiljuti oli küll üks unenägu, kus ma ei saanud kohe üles ärgata, kuigi oleks tahtnud. Pidin minema voodisse ja magama jääma.

Samas piinab mind hoopis teine asi. Minu unenägudes... vähemalt väiksena oli nii, et kui tuli miskine "koll" siis panin tõmbasin end põrandale kerra, silmad käte sisse peidetuna. Ja "koll" kadus ära. Millest selline loogika?
Vasta
kuskil ulmekas ("Diogenese latern" vist) oli selline lugu, kus mingis kosmoselaevas olevatel inimestel hakkasid õudusunenäost pärit kolla-mollad materialiseeruma. raske sõda käis siis nendega kõiksugu relvade vahendusel. lõpuks materialiseerus mingi gigakoll, mida ükski laser ega biokahur ei võtnud. ja ainus, mis selle kurjami ära hävitas, oli lõpuks see, et pidi teki üle pea tõmbama. Smile)
Vasta
põrgulikku valu pole tundunud....ei kujuta ettegi ..
kuid mingit valu on tunda ikkke läbi une saanud: mees viska noa selga, tahtis mind katki löigata. see oli valus..
Vasta
Hiljuti tundsin unes, kuidas keegi pigistas mind nii kõvasti, et siseorganid pidid üles ütlema...Karjusin appi, kuid keegi ei kuulnud.

[Teadet on muutnud 11-2-2004 postitaja loom]
Vasta
olen tundnud murdosa sekundil tuumapommi, mind tuhastamas
Vasta
siis kui unes näed, et keegi näiteks hammustab sind, siis lihased tõmbuvad küll krampi ja sellinu tunne et kohe kohe on tükk küljest ära... ja siis kui käsi või jalg ära sureb, siis ka unes näed et käsi tuib ja midagi teha ei saa, joosta ei saa,s et jalg nagu ei vea... hummmm
Vasta
Sai väiksest peast mingit filmi nähtud kus krokotill või aligaator inimest ründas siis
nägin et ujusin Kodu lähistel järves ja keegi hammustas mind käest samal ajal tuli sihuke kramp kätte lausa pisara võttis silma
Vasta
irw.... mul oli selline uni, et ...
Eile vaatasin noh seda Last Samuraid
Unes olin ka vist Cruise tegelane ja möllasin sial. Ning siis tahtis USA jaapanit rünnata jne. Tuumapommidega jne. Harakiri mõjutus oli selline, et hakati kõiki tapma Katsumoto vms naised oli tükeldatud praeahjus, ning kui siiber sai mängisin surnut ja tahtsin unenägu lõpetada, natuke enne vaid suudeti mind katanaga läbi torgata. : /
Vasta
ma olen tundnud unes põrgulikku kylma, olin mingis linnas suvise riietusega. seal räägiti mingis imelikus keeles ja sadas lund. otsisin, et kuhu sisse saaks, et sooja saada. tuba, kus magasin oli soe ja väljas samuti, ning järgmisel hommikul oli mul nohu ja külmetus
Vasta
matrixis oli taoline analoog:
Neo oli parasjagu õppeprogrammis suure hooga vastu maad lennanud, veidi hiljem võeti ta sparringuprogrammist välja... neo katsus oma huult ja see oli verine.
neo .. "I thought that it wasn't real"
morpehus ..."Your mind makes it real"
Vasta
Endal tuleb lapsepõlvest meelde, et sai nähtud pidevalt unenägusid lendamise ja kukkumise teemal.
Kuid üks jääb mul vist küll eluks ajaks meelde. Kukkusin (ei mäleta mille otsast), see aeg kui ma langesin maa poole oli nii ääretult tõetruu ja reaalne, et mul siiani täpselt see pilt silme eest. Ja kui ma lõpuks üless äraskin ei olnud ma enam oma voodis vaid põrandal pikali. Valu küll sellega ei olnud aga hirmu ja kartust oli kuhjaga.

-e-

Parandasin vead, et teistel oleks parem lugeda

[Teadet on muutnud 27-4-2004 postitaja rocco]
Vasta
Teeme teinekord niimoodi, eks, et vaatame enne postitamist ikka kirjutatu kenasti üle.
Vaata nüüd kui palju kirjavigu maha jäi. Suured tähed võiks ka lausete algustes olla.
Eriti ei kisu lugema küll sellist juttu.

Mina näiteks üldse ei mäleta oma viimase aja unenägusi, lõpp jama on.

Huvitav, kas unes on ka võimalik kukkumise ajal shoki kätte surra, nagu päriselt tehakse vahel Bleh

[Teadet on muutnud 26-4-2004 postitaja Thorondor]
Vasta
mina olen tundnud seda põrgulikkuvalu siis kui mulle unes nuga anti Bleh tundsin külma tera enda sisse minemas
to Thorondor: usun et on küll võimalik nii kah surra shokki kätte unes, kuna endal on ikka unenägusi mis on vägagi reaalsed, aga kuna mul hirmu tunnetus on suht segane ja kukkunud pole, siis ei ole ka saant teada kui võimalik see on ,aga siis kui nuga sain oli küll nii ,et peale kolme korduvat sellist und enam magada ei tahtnud sest see oli liig juba minu jaoks.
Vasta
minu üks ehmatavamaid kogemusi oli paar aastat tagasi suvel: öösel oli väljas meeletu äikesetorm, olin poolunes (ei saanudki täpselt aru) ja järsku tundsin meeletut elektrilööki, mis tõmbas mind pooleldi püsti...siiamaani mõtlen kas see oli unes, või sain mingit staatilist elektrit vms :S
igatahes olen kindel, et sain selle löögi...süda peksis terve ülejäänud öö ja ei julgenudki enam magama jääda (vaatasin peaaegu hommikuni videot)...hommikul kui äike oli vaibunud, jäin magama
Vasta
Täna magasin head und, kui järsku hommikul mingi käsi haaras õrnalt mu vasakust käsivarrest nagu äratades. Vähe ma ei ehmatanud. Ärkasin silmapilkselt ja vahtisin ringi paaniliselt, et kes see mind äratama tuli. Tühjus. Siiamaani hakkab puperdama sees, kui meenutan.
Vasta
Ma olen kyll valu tundnud..Aga see on eriti vastik tunne kui kuskilt alla kukud. Ma kukun kóguaeg taevast alla nii et mitte midagi muud pole näha kui pilved enda ymber. See tunne kui kuskilt alla kukud see on licalt nii vastik.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Erinevad unenäod ja nende tõlgendused Imotep 1,084 255,477 03-11-2023, 17:31
Viimane postitus: xcad
  Mida mu unenäod tähendavad? Para-P 15 13,905 03-11-2023, 13:27
Viimane postitus: Blondiin007
  Uni ja reaalsus - mis need on? silverm 7 4,887 07-12-2021, 11:14
Viimane postitus: Maakristall
  hirmutavad unenäod nupsu 9 4,397 26-09-2020, 19:40
Viimane postitus: kalldunn
  Kes või mis on uni? kalldunn 38 11,448 11-02-2020, 18:59