Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lõunamanner
Antarktika - jah, nii nad meile koolis õpetasid. Tohutu suur junn lõunapoolusel. kaks kilo jääd ja .. pingviinid, jääkarusid pole?

Siis on üks tark raamat "Jumalate jäljed" by Graham Hancook, mis räägib, et kunagi olla Antarktise manner hoopis teisel laiuskraadil, ulatudes sabaga lausa ekvaatori kanti vms. Igatahes, maakera poolustele kogunevad suured jäämütsid (fakt) ja Einstein pakkus välja teooria, et tsentrifugaaljõud kisub neid jäämütse ekvaatorile.. et siis üks hetk olla teoreetiliselt toimunud selline kabelimats, et suured jäävariandid(koos mandritega) hakkasid liikuma, nii et antarktika koos rikkaliku tsivilisatsiooniga lükati jääkappi, kogu maa oli leekides ja vappus maavärinates ja tuli suur uputus, kuna jää sulas ära. eks

ja siis hakkasid igal poole uuesti inimesed tekkima ja need ankarktise tsivilisatsiooni-vandid öppetasid .. haha ma ei saa enam edasi kirjutada sest ma hakkan naerma. keegi jätkake palun
Vasta
Raamatust räägime teemas: Graham Hancock - "Jumalate Jäljed", mis asub siin:
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=199

Arukat teemat Antarktikast (ka raamatu põhjal või sellest vms inspireerituna, vms) võib arendada siin teemas.

E: kustutasin jama

Muudetud: 21-9-07 kell 20:29:31 rha
Vasta
Vot on ka selline raamat nagu "Kuninganna Maudi maa". Seal seletatakse ära ka see, miks oli Antarktika teisel laiuskraadil.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: kessu
Vot on ka selline raamat nagu "Kuninganna Maudi maa". Seal seletatakse ära ka see, miks oli Antarktika teisel laiuskraadil.
Äkki oskad autorit täpsustada?
Vasta
http://www.raamatukoi.ee/cgi-bin/raamat?5902

See oli see raamat - ei tea kuidas mul see pealkiri niimoodi meelde jäi, aga kuninganna Maudi maaks seda seal nimetati. No ma ei või - on ikka pea...Angry

Muudetud: 14-10-07 kell 21:13:41 kessu
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ostankino--- mis räägib, et kunagi olla Antarktise manner hoopis teisel laiuskraadil, ulatudes sabaga lausa ekvaatori kanti vms.---

ülla ülla, kunagi oli eesti ala kah ekvaatorsit lõunas LaughLaugh
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: ostankino
...
ja siis hakkasid igal poole uuesti inimesed tekkima ja need ankarktise tsivilisatsiooni-vandid öppetasid .. haha ma ei saa enam edasi kirjutada sest ma hakkan naerma. keegi jätkake palun

naerma? hiigelsuur spiraalse sabaga ahv maapinnal on jah naljakas, arvestades veel seda et lennukit sel ajal polnud.
Vasta

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat