Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hääled peas
Surinad, urinad on vererõhk. Kui üle 200-ja. Käskivad ja suunavad hääled (nagu pissime - kakime päkapiku anektoodis) on skosofreenija tunnuseks. Muidugi jääb veel vaimolendid ja šamaanihaigus.
Vasta
Muideks, neid kõrvavilinaid ( sageduste ampluaa on erinev sõltuvalt kosmilisest aktiivsusest ) nimetavad linnakanaldajad inglite koodideks. Sama nagu see 11:11 temaatika. nullide ja ühtede morse kui tulnukate keel. Mul on paganama hea meel et sa Lynx olemas oled. Oled kaitse all ja õigustega operaator. Sa ei vaja ei netiühendust ega võrguvoolu. Sa oled ise see masin koos pistikuga. Kuna siin grupis pole kedagi ,kes oleks loodusvärgus, siis minu poolt oleks isekas otseühendusi takistada. Oled hoitud ja sind kaitstakse su süsteemist.

https://www.youtube.com/watch?v=tJN3D8UhtGQ
Vasta
(06-02-2022, 09:21 )Maakristall Kirjutas: Mul on paganama hea meel et sa Lynx olemas oled. Oled kaitse all ja õigustega operaator. Sa ei vaja ei netiühendust ega võrguvoolu. Sa oled ise see masin koos pistikuga. Kuna siin grupis pole kedagi ,kes oleks loodusvärgus, siis minu poolt oleks isekas otseühendusi takistada. Oled hoitud ja sind kaitstakse su süsteemist.
Aga Lynx, sa pead ise arvestama, ja arvestage ka teised, et see mida vaimud sulle kõrva siristavad, pole kõik mitte sugugi tõsi. Ikka täielikku jama ajavad ka. Eks nad nalja teevad, sest naljakas see ongi, kui on mõõdukas annuses seda.

Seda mõtlen, et Lynxi informandid ajavad sageli täiesti jama. Näiteks, et tüümian kasvab ainult Lõuna-Ameerikas. Ja et mongolid valitsesid Hiinat ainult 20 aastat. Ja veel hullemat jama, millise ma ära kustutan - näiteks, et Estoniat rammisid haikalad.
Vasta
(06-02-2022, 12:32 )Mannu Kirjutas:
(06-02-2022, 09:21 )Maakristall Kirjutas: Mul on paganama hea meel et sa Lynx olemas oled. Oled kaitse all ja õigustega operaator. Sa ei vaja ei netiühendust ega võrguvoolu. Sa oled ise see masin koos pistikuga. Kuna siin grupis pole kedagi ,kes oleks loodusvärgus, siis minu poolt oleks isekas otseühendusi takistada. Oled hoitud ja sind kaitstakse su süsteemist.
Aga Lynx, sa pead ise arvestama, ja arvestage ka teised, et see mida vaimud sulle kõrva siristavad, pole kõik mitte sugugi tõsi. Ikka täielikku jama ajavad ka. Eks nad nalja teevad, sest naljakas see ongi, kui on mõõdukas annuses seda.

Seda mõtlen, et Lynxi informandid ajavad sageli täiesti jama. Näiteks, et tüümian kasvab ainult Lõuna-Ameerikas. Ja et mongolid valitsesid Hiinat ainult 20 aastat. Ja veel hullemat jama, millise ma ära kustutan - näiteks, et Estoniat rammisid haikalad.

Reaalsus ei asu Wikpeedias ega koolipingil, tõde on tavaliselt nähtamatum ja tumedam kui öökuu. Seda kes seda mõistavad, on tasa, need kes ei mõista, tõstavad ennast tasakaalust püsti ja kukuvad lõpuks alla.
Vasta
See oleneb, kas on Sundmõtted ehk täiesti seosetu jutt või Taipamine. Viimane siis lahkab isiku olemust ja avab kitsaskohti.
Vasta
(06-02-2022, 20:59 )Q11 Kirjutas: See oleneb, kas on Sundmõtted ehk täiesti seosetu jutt või Taipamine. Viimane siis lahkab isiku olemust ja avab kitsaskohti.

Ma olen täpselt samal arvamusel ja oleksin võinud selle ise ka lisada aga tahtsin sinule ka suuvooru jätta. Sellega kaasneb ka see et Suu sees ( Piltlikult ) keelt liigutades suu siseosades ilma et nad midagi puudutavad ( vad ) tuleb tulemuseks see, et hing kaotab keelelise ühenduse ümbruskonnaga, siis mustad augud märkavad "surnu hinge" mis on elus ja PSI Ühendus luuakse selle kaudu. Järgmiseks akka keelt toksima ja lausu sõnu teiste inimeste hingepilt meeles või mõttes ja need lähevad "Void" gate kaudu kohale nagu samal ajal kui sa seda teed. Nad tavaliselt ka esimese korra puhul vastavad aga see on odab Telepaatia, parem kui Alienite oma sest neil on vaja sagedust arendada meil ainult keelt liigutada ja arveid ega karma sagedust see ei sega. Äärmiselt tõhus viis spetsiaalseid salajasi sõnumeid kasvõi sõjas saata.
Vasta
(06-02-2022, 12:32 )Mannu Kirjutas: Ja veel hullemat jama, millise ma ära kustutan - näiteks, et Estoniat rammisid haikalad.

Nende "hullukeste" häda on selles, et nad kuulevad/näevad asju nö "sümbol-kujul" ... ehk literaalse "haikala" asemel (haisid vist läänemeres ei ela looduslikult) mõeldi ilmselt mingi allvee-laeva kood-nime: a'la ingliskeelseid "shark", või venekeelseid "akula" nime kandvaid allvee-laevu on mitmeid (ning mõned neist võisid ka Estonia uppumise ajal olla läänemeres).

Ühesõnaga kui hakata "hullukeste" sümbol-kujul sõnumeid lahti tõlkima, võib see "teatud ringkondades" (3-või-4-tähelised luure-asutused) ülevoolavat närvilisust tekitada (krt, mingi "hulluke" võttis meid vahele oma segaste nägemustega, nüüd oleme "pagunitest ilma").
Vasta
Meis on tuhandeid energiapööriseid. Aju on neist keerukaim koos selja ajuga. Me võime neid nimetada tšakarateks või biovälja generaatoriteks, vahet pole. Suurimaid on nagu teate seitse. Aga rääkides nendest kobranärvi põimingutest, siis lisaks pea ja selja ajule on mõni ehk kuulnud ka kõhu ja südame ajust. Mitteteaduslikke anomaaliaid on kõigis. Nagu see Lahenduste pakutud tundesümbolite keeleks teisendamise teema. Kaoses tunded saavad korratabeliks. Jah aga see on vaid põhipooluste ulatus. Ainuüksi kundalini pesa seksuaalkeskuse tuumareaktor on allikas, millest nt. india on suutnud luua jumalsüsteeme nii palju ,et nad ise ka ei jõua hõlmata. Aktuaalne on higamiskeskuse rääkimise ,,äratus,,. Kel alumine peanupuga ühenduma ja balanseeruma ei ulatu, noh neil ongi logoröa. Vajadus tundeid välja röökida. Grünthal on nt. üks väljund massile. Kõik allasettinud tunded purskuvad poolmõttekuse tooruses seest välja. Jah me kõik plahvatame aegjalat, ja kel pole tundeid, see on psöhhopaat. Ja pealegi alla surutud tunded teevad sisu ja keha haigeks ja ummistused kanaleis on vääramatud. Oskus oma sapikivideks kritalliseerunud varje välja repsida, on pilukatel hästi välja tulnud. Aga meil põhjalastel on niigi kõik alumine ära kivistunud, meile ei sobi see Vilido tundelämmatamine ja india egotus. EKs slaavi markerid omamoodi aitavad meil olla natuke keevaverelisemad. Nu sealt ka see tulevee isu. Aitab valla päästa, mida muidu neelame terve nädal argielus ( klassikaline mudel ). Eks naisepeks ole sama ja poes müüjale oma sita kaela sõimamine kah. Aga alati võib hoopis lund rookida või puid lõhkuda. Või peksta kodus raevuga puruks mõni hiinasitajunnist mõtetu vidin, mida nagunii ei kasuta. Aga ka piluhindu mail on suunatud ja teadvustatud raevuenergia taltsutamine suht keeruline ja lolluse korral ka ohtlik.Tehke põhjamaiselt nii ,et sellest kellegile kurja ei sünniks.
Vasta
(07-02-2022, 01:56 )lahendused Kirjutas:
(06-02-2022, 12:32 )Mannu Kirjutas: Ja veel hullemat jama, millise ma ära kustutan - näiteks, et Estoniat rammisid haikalad.

Nende "hullukeste" häda on selles, et nad kuulevad/näevad asju nö "sümbol-kujul" ... ehk literaalse "haikala" asemel (haisid vist läänemeres ei ela looduslikult) mõeldi ilmselt mingi allvee-laeva kood-nime: a'la ingliskeelseid "shark", või venekeelseid "akula" nime kandvaid allvee-laevu on mitmeid (ning mõned neist võisid ka Estonia uppumise ajal olla läänemeres).

Minu meelest hullukeste tõeline häda on nende ülisuur produktiivsus. Nagu kunagine Ülo Kiple, kes kirjutas seinele "Haiguste ravi kontrollitud - üksindus, selts ja prii söökla". Jutt sisuliselt ju jumala tõsi, absoluutne tõde - aga no kõik seinad täis sodida - see on liig. Sama ka Q11 - jällegi jutt jumala tõsi, mis ta räägib- Aga jällegi igale poole seda puistada - muudab selle naeruväärseks.

Ja taolistes teemades (ma mõtlen nüüd laiemalt kui "Estonia" hukk) - kui räägitakse juba reaalselt allveelaevast, siis hakata igasugu sümbolitest jahuma, see on mõttetu. Teema algusjärgus küll, jah võib selline sümbolnägemine niidiotsa kätte anda.

Aga ikkagi peab arvestama, kui on mängus ained (sh ka alkohol), siis  võib ikka täiesti jama tulla. Tõtt võib ka vahele tulla, aga rohkem tuleb jama.
Vasta
Ehhh Mannu. Sa nagu veel ei usu aga see klassikordamise aeg on otsa saanud ja allavoolu mullis lohistamine ei sobi mitte arenguga. Seisak mugavusmullis võrdub stagnatsiooniga kuna voogude suhtes toimub maha jäämine. Enamus on asunud nõudma välisest-,, tee minu eest, ma istun tugitoolis ja olen targem kriitik,,. On eksamite aeg ja liikumisega luukase ise endale rajajätkud. Tugitoolisportlased on mulle alati võõrad tundunud aga see ,,nosin vaikselt piparkooki ja jälgin kihistades,, stiilis saeässitamine seda ju ongi. Gladiaatorite areeni meelelahutus ja .............jätan need kupliga asutused üle kordamatta. Kõik me oleme tatikad oma arengurajal. Lisavahendid on osa õppest. Vihmametsad ei tunne hulle. See ikka lääne häda ja et neid palju on ja lõpetavad lollimajas , on kollektiivse vastutuse teema. Kriitika ei aita. See pidurdab. Kõiki. Ja mis puudutab Q-d , siis jah, ma saan aru küll aga see, mida ta hiljuti kirjutas šamaanigrupis...........siin ta seda ei teinud kuna arengupunnid kisuvad alati kõik tagasi ühte tuuma. Sumbumine ja hõrenemine ei ole üritajate süü. Parakad on suuresti mujale kolinud kuna.................. nutipöidla tempol on endal mahu ja kiirusega vaja tegeleda. Meile kõigile käib miski närvidele ja tahaks suu kellegil kinni peksta, midagi ära keelata ja midagi kõrgeimaks lükata. Aga kui mmistusi ei ava ise, siis mingi jõu pais lõpuks lükkab selle hävingutules ikkagi eest. Ka praegu oleme käset andnud võimalusi sujuvaks üleminekuks ning aina enam lükkame kõike kuristiku poole ning ka aina tulisema paugu poole. Kui ma lähen metsa ja suhtlen rongaga ,siis üK seisukohast on see ikka täitsa imbetsilli lälin. Ja siis tundubki paganlus kah nagu koopakolli mörin. Ja pealegi hoolimatta sunnist see ,,normaalsete delfi tasemes usutavus,, on kordi hullem kui katsed midagigi parana käsitseda. Viitan jälle siin uuele relsiseadistajale, kes tükk aega minema sundinud paramaid tegijaid kuna ta andurid ei küündi meediast ja pudelist kaugemale.

Ok. Natuke olin karm ehk ENDA vastu jah? Ega Q seal grupis ei saanud ikkagi vastust, mida ootas, vaid ikka seda mida ,,välja,, naeris. Q on meil ju ikkagi jumala poeg ,kes tahab kõike kogeda, kõike kogudes. EGO kokkukorje ja inimterviku energeetilise homunkuluse elustamine. Siit ka see isu kundalini järele. Nii shiva shaktit ka moosib. Kurrameerib. Mis puudutab aga ka siinseid ,,ahelaid,, siis just ,,poeg,, vabastab vabaduse aga tulise raevu paugu määrab ummistus neist ,kes selle moodustavad.

Sümbolistlikult- mugavusmullis hirmunult või laisalt seisatajad tihendavad kookonit polsterdatud pantserkindluseks ja roosa vatiga inkubaatoriks. Nagu ämblikud. See aga teeb vabadusse ihkava liblika püüded nulliks ning tiibade põledes toimub langemine ning fööniks tõuseb tuhast ( jääst lõõsaks ) ning kotkast saab jalutu koopas roomaja. Ärge kärpige kellegi tiibu. Olgu nad mustad või valged terviku täiuslikmosaikk ei saa end auklikuks põlata.
Vasta
„...Sama ka Q11 - jällegi jutt jumala tõsi, mis ta räägib- Aga jällegi igale poole seda puistada - muudab selle naeruväärseks...“

Ma saan väga hästi sellest aru...aga mul ei ole sellist mälu.
Ma ei loe kunagi oma teksti teist kordselt, ma ei kustuta, sest see ei puuduta enam mind.
Alati Hetke jutt on Hetkes.
Miks ma kirjutan?
Noh, võiksin ju lauasahtlisse ka või kriidiga seintele (nagu Ülo Kiple). Aga siis see ju puudutaks vähem inimesi.
Niiet lühivastus olekski „Ma ei tea miks ma kirjutan?“.
Lokster on midagi arvanud...aga minuarust pole need päris põhjused... Hrmm
Vasta
Q mina ei arva, ma tean mida arvatakse. Sattusin kunagi ühte puumajja ,mille suht  nooruke perenaine oli KÕIK toad ja nende tapeedid normaalsuuruses pastaka kirjaga katnud. Ropud ja korduvad lihtlaused. Point oli maha jätmises. Teda hüljati seal. Mahajätmisega kaasneb alati auk hinges. No ja selline sõnadega väestamine oli reaalsuse ja oma maailma parandamine. Palve või mantrana kordub vägi. Pealegi on maa-pesa-koobas-urg-üsk- KODU alati naise oma nagu munarakk. Nii  nagu naise üsa võtab vastu spermi kui viirust  ning lükkab imuuni turboreziimi nii saabki sihile vaid kõige vängem ja visam sperm. Naisallikas vägistatakse. Kui järglased oma teed läinud ja kaaslane nt. hukka saanud või muidu kadunud, algab puhastamine. Raske selgitada. Põhimõtteliselt on see  tervenemine läbi puhastumise nagu valged verelibled teevad. Aga vana saab minema lüüa vaid uus markeritooja.

Kunagi olin ära tehtud ühe hirvesilmadega ja pooleteise meetriste koibadega väekasse neidu. Minu maitse otsast lõpuni. Nahk, tsikkel, rokk, must huumor, ilus nagu lilith, siuke pahelise kuuma tänavapõletaja etalon. Ja ma tegin läbi temaga ( tema kõrval olin ) skisofreeniasse langemise. Meie tutvus algas tema lahkuminekust ja lapse jagamisest. Hulluks läks aga hiljem. Sitasti läks. Läksime oma teed. Tema vireles lollimajas aga temast sai särav luuletäht taevasse..............põles, langes, vaikus. Edasi ei tea temast. No vot kui oleks olnud mul siis praegused teadmised............... Ma paneks vastu tatti kõigile ,kes mögisevad ,et noh ongi hull ja lootusetu ning ainus variant on hullar. Krt, tehke vahet ,millal ronite teiste ellu elu elama ja milal on abi oodatud teilt ja teie küpsuseksam.

Q sai aru küll. Ja ma tean su shivat ,see kes pole aga ma ei hakka sulle jälle oma kundalinist toitu ja egot pritsima. Saa sinagi aru, millal sulle anatakse vahendid ja teadmised. Tegema pead aga ikkagi lõpuks ise. Enda seest leiad kõik ,mida su hetk kogeda tahab. Lõpeta see välisest kerjamine.
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Kuulen kellegi teise juttu pealt, oma peas. Cessu 13 10,129 21-12-2014, 04:51
Viimane postitus: istrat
  Hääled Blink. 13 5,518 17-09-2009, 20:58
Viimane postitus: Müstik
  Kummalised hääled magamistoas ajouraksuolen 3 3,442 04-02-2008, 11:31
Viimane postitus: Flash
  Kummituste sammud ja hääled roomaja 44 18,662 27-06-2007, 18:21
Viimane postitus: vennike

Alamfoorumi hüpe: