11-03-2013, 19:14
Teema hinnang:
"Vaba" jututeema
|
12-03-2013, 07:53
Küsimus suurele ringile. Millest see tuleb, et mõni inimene on ebameeldiv juba esimesest silmapilgust? Kui ei kannata tema varjugi, veel vähem imalat naeratust ja võltsi küsimust: kuidas läheb. Kuidas sellise inimesega koostööd teha ja ise ellu jääda?
12-03-2013, 08:37
(12-03-2013, 07:53 )Digitaria Kirjutas: Küsimus suurele ringile. Millest see tuleb, et mõni inimene on ebameeldiv juba esimesest silmapilgust? Kui ei kannata tema varjugi, veel vähem imalat naeratust ja võltsi küsimust: kuidas läheb. Kuidas sellise inimesega koostööd teha ja ise ellu jääda? Ei jha... ka oleks huvitav teada, mina ei suuda nendega koostööd teha, mul hakkavad jalad ise liikuma teises suunas , kuid ehk peab ise veel kiskjalikum olema, on vist üks selline tehnika, kus ennast kiskjaks kujutad ja ümbruse "hunting ground" iks kuulutad, kuid kuidas sinna see võlts naeratus ja võlts häädus juurde saab(?) loomariigis seda ei ole....
Ma ei tea kuhu postitada või kas uus teema üldse alustada- hinged üritavad minuga ühendusse astuda!Tunnen neid igal pool, igal ajal, jubedalt hirmutab tglt, kuigi samas meeeletult huvitab ka! Kes nad on- mida nad minult tahavad jne.. Aga mind hoiatati, et ma mingil juhul ei astuks kellegagi kontakti enne kui ma olen seda asja õppinud! Õppinud eristama energiaid ja tegema vahet heal ja halval jne jne. Niisiis- kas on olemas mingi kursus või keegi kes oskab ise õpetada või mingi koolitus või midagigi peale selle, et ma ise omaette raamatutes tuhnin ja õpin? MIDAGI, mis mind aitaks Neile lähemale ilma et Nad mind ära lollitaks mu teadmatuses???
Võibolla natsa tobe küsimus siia... Aga ma siiralt vajan ja palun abi!
12-03-2013, 11:10
(12-03-2013, 07:53 )Digitaria Kirjutas: Küsimus suurele ringile. Millest see tuleb, et mõni inimene on ebameeldiv juba esimesest silmapilgust? Kui ei kannata tema varjugi, veel vähem imalat naeratust ja võltsi küsimust: kuidas läheb. Kuidas sellise inimesega koostööd teha ja ise ellu jääda? Paljudest pisikestest näitajatest mida tihti on raske teadvustada ja nö "kirja panna" aga nad on olemas. Alati pole küsimus SELLES inimeses aga ta lihtsalt meenutab kedagi kellega oli eelnevalt ebameeldivad kogemused. Tihti on selle põhjuseks ka isiku sisemine mina mida ta kõigest väest peidab ja alla surub aga välja paistab ta ikka. Vähegi tundlikumad isikud aga tunnetavad selle ära ja siis ise ka aru ei saa miks just see inimene nii ebameeldiv tundub. Minu tööde sisuks on olnud pea kogu elu suhtlemine erinevate inimestega ja seda tihti autoritaarselt positsioonilt - see on aga inimestele jätnud mulje, et mina nö "lendan" peale - keelan-käsen-poon ja lasen". Mingi osa isikutest saab aru milles on küsimus ja käituvad adekvaatselt - nad saavad aru, et antud olukorras tuleb nii käituda kuigi see ei meeldi neile - vahest ka mulle mitte aga see on teine teema. Reeglipäraselt aga satun (ja mitte ainult mina - pole ma ju sellel tööl mitte üksi) selliste isikute otsa keda ei koti teised inimesed - tema tahab siin põit kergendada, sinna junni jätta, selle asja ära lõhkuda ja just siit käia ja seda vaatamata igatsorti keelavatele märkidele ja siltidele - kutsume sellist asja "rullnoka sündroomiks". Ja siit algavadki jamad aga see on juba pikem jutt. See on olnud selline virvarr, et ei suuda kokku lugeda isegi mitte vahetuid kolleege rääkimata "samas majas" olnud isikutega kes vahest nii 5a hiljem sajvad pähe ja imestavad, et ma neid ei mäleta ja on solvunud. Kokkuvõtteks - tuleb hakkama saada. Nii lihtne ja keeruline see ongi. Kui on võimalus selle inimesega kontakti vältida siis väldi ei õnnestu siis tee see "hea nägu" pähe - naerata imalalt ja aja oma töö asjad korda. Sellised situatsioonid on juba ühiskonna korraldusse sisse kodeeritud. Õnneks ei ole neid palju.
12-03-2013, 14:11
12-03-2013, 15:54
(11-03-2013, 18:56 )kivikas666 Kirjutas: Kas see on ikka Venelaste tehtud? V6i pigem Venelaste poolt kokku pandud muu maailma tehnika. Sai ju link (vene k.) lisatud!? Link ing. k.
12-03-2013, 19:53
to Päikeseinsener
No aga ongi ju muu maailma osadest kokku klopsitud. Telefoni protsessor on Hiinast näiteks. Venemaal kokku pandud ja asi mutt.
12-03-2013, 20:48
Milline tänapäeva laiatarbe jubin (eriti näiteks telefonid) on tehtud nullist kuni letini jõudmiseni ühes riigis?
13-03-2013, 00:27
(12-03-2013, 19:53 )kivikas666 Kirjutas: to Päikeseinsener Puust ja punasega: Первый российский защищенный смартфон TM-3200R прошел жесткий контроль качества на всех этапах производства. ЗАО «Электронные системы «Алкотел» сознательно пошло на увеличение сроков вывода модели на рынок с целью обеспечения соответствия смартфона всем заявленным характеристикам, а также обеспечения адаптированного русскоязычного перевода операционной системы. Ka Nokia (tegelikult kõik telefoni tootjad) kasutab hiinas toodetud protsessoreid, on siis kompanii nüüd hiinlaste oma või.
13-03-2013, 05:32
Kellele siis kuulub selle vaidlusaluse telefoni tootja firma? Kui ma nüüd õieti mäletan on firma ilma teinud ka Eestis.
Alcatel-Lucent - Wikipedia, the free encyclopedia ALCATEL ONE TOUCH
13-03-2013, 11:58
(13-03-2013, 05:32 )excubitoris Kirjutas: Kellele siis kuulub selle vaidlusaluse telefoni tootja firma? Kui ma nüüd õieti mäletan on firma ilma teinud ka Eestis. teXet — российская марка потребительской электроники, основанная в 2004 году. Торговая марка принадлежит компании «Электронные системы Алкотел» и базируется в Санкт-Петербурге. До создания бренда teXet компания использовала торговую марку Alkotel.
13-03-2013, 13:58
(Seda postitust muudeti viimati: 13-03-2013, 14:28 ja muutjaks oli excubitoris.)
Sorry Päikeseinsener - arvasin, et see venelaste päraselt Alkotel on sama mis Alcatel.
Two enemies discover a 'higher call' in battle - CNN.com Mitte jooksvasse jutulõnga aga vabasse teemasse sobiv link. Olen tihti ütelnud ja saanud erinevat vastukaja ütelusele, et "valged inimesed (ka 2 eestlast) saavad omavahel väga hästi hakkama kui võrrandist juut välja võtta. Anutd link on selle näitlikustamiseks täiesti sobiv.
13-03-2013, 18:11
(12-03-2013, 07:53 )Digitaria Kirjutas: Küsimus suurele ringile. Millest see tuleb, et mõni inimene on ebameeldiv juba esimesest silmapilgust? Kui ei kannata tema varjugi, veel vähem imalat naeratust ja võltsi küsimust: kuidas läheb. Kuidas sellise inimesega koostööd teha ja ise ellu jääda? See on hoiatus, et tuleb sellest inimesest ringiga mööda käia. Sest tavaliselt tähendab see konflikti tulevikus, kui ikka üritada ja enda ebamugavustunnet alla suruda. Ellu aitab jääda elementaarne viisakus ja suhtluses ka tema jaoks tunnetatavate kindlate piiride seadmine.
13-03-2013, 21:03
(13-03-2013, 18:11 )zen faran Kirjutas:(12-03-2013, 07:53 )Digitaria Kirjutas: Küsimus suurele ringile. Millest see tuleb, et mõni inimene on ebameeldiv juba esimesest silmapilgust? Kui ei kannata tema varjugi, veel vähem imalat naeratust ja võltsi küsimust: kuidas läheb. Kuidas sellise inimesega koostööd teha ja ise ellu jääda? Pärast pikemat mokalaata muttidega, selgus, et veel nii mõnigi tunneb temasuhtes ebamugavust. Ma lihtsalt reageerisin sellele ägedamalt. Pakuti, et tegemist võib olla mingit sorti energiavampiiriga. Juhtum on lahendatud.
14-03-2013, 00:22
Ehh, energiavampiiriks saamine käib siis sama lihtsalt kui siin foorumis trolliks saamine - tuleb ainult kellelegi mitte meeldida ja mitte mõelda selle peale, et ka vastupidine situatsioon on võimalik.
14-03-2013, 16:44
Kui siin on vaba teema siis küsiks kas keegi oskab öelda miks ma jutukat kasutada ei saa. alguses nõudis mu käest parooli ja hiljem ütles et see kasutajanimi on juba olemas millega mina sisse saad üritasin?
14-03-2013, 17:17
(14-03-2013, 16:44 )BIBI Kirjutas: Kui siin on vaba teema siis küsiks kas keegi oskab öelda miks ma jutukat kasutada ei saa. alguses nõudis mu käest parooli ja hiljem ütles et see kasutajanimi on juba olemas millega mina sisse saad üritasin? Teema on olemas - tutvu ja õpi kasutama - ka nuppu (üleval vasakul) nimega - OTSI Foorumi jutukas
14-03-2013, 18:32
(14-03-2013, 17:17 )excubitoris Kirjutas:(14-03-2013, 16:44 )BIBI Kirjutas: Kui siin on vaba teema siis küsiks kas keegi oskab öelda miks ma jutukat kasutada ei saa. alguses nõudis mu käest parooli ja hiljem ütles et see kasutajanimi on juba olemas millega mina sisse saad üritasin? Tänud.
15-03-2013, 23:30
Emil Rutiku
TÄHELEPANU, ВНИМАНИЕ, ATTENSION iga hääl on tähtis. Veelkord oluline on aidata neid kes ei tea kuidas seda teha. Andke oma hääl. Teeme ennast kuuldavaks. https://www.eestiinimesed.eu/ Ma tänan kõiki. Koos on kindlam. (Elektri hind peab langema. Teeme oma hääle kuuldavaks)
21-03-2013, 07:05
Kirikut juhivad vabamüürlased ja kaitsejõude - templirüütlid?
Ei no tere tulemast 21. sajandisse... Kange tahtmine oli seda naljanurka postitada. Eesti Ekspress: Eesti kaitsejõude juhivad templirüütlid
21-03-2013, 17:39
Südamekeskus Tallinnas
HINNAKIRI veebruar 2013 Individuaalseansid kohapeal: Individuaalne nõustamine - eluteevalik, selguse loomine oma tegevustes, külluse loomise nõustamine 50 € (2 tundi) Reiki 35 € (tund) EMF Tasakaalustamise Tehnika tasakaalustavad seansid (koos sissejuhatuse ja aruteluga kokku u 2 tundi) faasid I-IV 40 € kombineeritud seanss I-II faas 65 € faasid V-VIII 50 € 4 seansi kaupa paketina - faasid I-IV 150 € Vabastav ja tasakaalustav massaaž - 1 tund 35 € / 2 tundi 50 € Kaugseansid individuaalseanssidena on kokkuleppeliste hindadega. Kaugseanssi saab kogeda nii Skype'i vahendusel kui ka ilma ühegi abivahendita. Koolitused: Reiki I astme koolitus 88 € Reiki II astme koolitus 122 € EMF sissejuhatav koolitus (2 päeva) 144€ Grupiseansid Südamekeskuses: Võrejooga tund 8 € EMF praktikaõhtu 8 € Reiki praktikaõhtu 8 € Rännakuõhtu grupile 15 € Naisteõhtu grupile 12 € Hindades võib tulla ette muudatusi, vastavalt ka kliendi soovidele. Maksmine kohapeal sularahas. MTÜ Südamekeskus http://stella.edicypages.com/seansid/hinnakiri Mittetulundusühingute seadus
§ 1. Mõiste (1) Mittetulundusühing on isikute vabatahtlik ühendus, mille eesmärgiks või põhitegevuseks ei või olla majandustegevuse kaudu tulu saamine. (2) Mittetulundusühingu tulu võib kasutada üksnes põhikirjaliste eesmärkide saavutamiseks. Mittetulundusühing ei või jaotada kasumit oma liikmete vahel. (3) Seaduses võib sätestada erisusi teatud liiki mittetulundusühingute asutamise, tegevuse ja lõpetamise kohta. (4) Mittetulundusühingu ümberkujundamine teist liiki juriidiliseks isikuks ei ole lubatud. https://www.riigiteataja.ee/akt/693592
21-03-2013, 20:25
(15-03-2013, 23:30 )Päikeseinsener Kirjutas: Emil Rutiku Emil Rutiku: elekter on tarbe-, mitte luksuskaup, hääletagem hinnatõusu vastu!
04-04-2013, 15:33
Pühapäeval tuleb lavale Krugmani ja Ilvese sõnasõda kajastav lühiooper
7. aprillil esietendub Mustpeade Majas president Ilvese ja nobelistist majandusteadlase Krugmani sõnasõjast inspireeritud lühiooper “Nostra Culpa” http://www.telegram.ee/arvamus/puhapaeva...V18CMoSAUB
09-04-2013, 22:16
Lõpetaks äkki selle pideva Telegrammi ümberkantimse.
Ma usun ,et kõik juba teavad kus see asub. Mingi teemaga seoses võiks ju ainult viidata. |
Võimalikud seotud teemad... | |||||
Teema: | Autor | Vastuseid: | Vaatamisi: | Viimane postitus | |
Emigratsioon. Ehk kas vaba mees vabal maal? | ykskuukiir | 3 | 4,977 |
29-03-2011, 23:41 Viimane postitus: Päikeseinsener |
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |
Created by: Mishar DESIGN