•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • ...
  • 90
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 1Hääli - 4 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Vaba" jututeema
(16-05-2011, 23:29 )Jõhvikas Kirjutas: Video: pesapallur päästis reporteri raskest traumast

Üsna huvitav või mis?

This video is as real as pamela Andersons tittysBleh

Ehk on siin foorumis ka matemaatikuid, selgitage nüüd ära kas see vastus on 9 v 1 Smile http://www.elu24.ee/?id=440090
9 ikka...
Insener Tünn ja Jõhvikas, leppige oma vahel ära või viige oma jagelemine u2u tasemele. Ma usun, et väheseid (kui üldse kedagi, peale teie) huvitab teie jagelemine ja "ärapanemine". Ära tüütab juba teie e-peenise mõõtmine foorumis.
Räägi seda Jõhvikale, ma ei ole tülis Laugh

Jõhvika maailmapilt sai praod ja seepärast toriseb.
(26-05-2011, 16:47 )insener Tünn Kirjutas: Räägi seda Jõhvikale, ma lihtsalt ei jää võlgu Laugh
"Ää, ää... Jõhvikas alustas??" - Olgu, Jõhvikas "alustas"... aga tee siis nii, et SINA lõpetad? Vanasõnagi ütleb ju, et "Targem annab järele"

Hea nõuanne! Samas jäin mõttesse, et mida te Müstikuga üksteisel mõõdate... Bleh

insener Tünn on tegelikult tore troll ja ma lepin temaga meelsasti ära. Rohkem ma temaga ei vaidle ja ei päri igasugu asju.
(26-05-2011, 16:49 )Jõhvikas Kirjutas: Hea nõuanne! Samas jäin mõttesse, et mida te Müstikuga üksteisel mõõdate... Bleh
Ma olen Müstikuga ammu juba oma rahu leidnud Laugh

Targem võib järele anda küll, kuid siin oleks siis pahasti sest on inimesi, kes tõepoolest tahavad ausat, õiget maailmapildi seletust lihtsas keeles.
Jõhvikas seda anda ei suuda.Ongi kogu lugu.Onju, ole aus...?
(26-05-2011, 16:54 )insener Tünn Kirjutas: Targem võib järele anda küll, kuid siin oleks siis pahasti sest on inimesi, kes tõepoolest tahavad ausat, õiget maailmapildi seletust lihtsas keeles.
Jõhvikas seda anda ei suuda.Ongi kogu lugu.Onju, ole aus...?

Ära nüüd torise...
Klaar.
Siin foorumis on väga mitmesuguseid inimesi, ehk näkkab...
...vajan stiilinäiteks suvalise mängufilmi stsenaariumi (s.t. kuidas sihukest asja kirjutatakse). Kena, kui oleks mõne levinud filmiga tegemist, et saaks paralleelselt vaadata ka.
Kes aitab hädast välja...
(03-06-2011, 14:47 )WhiteWolf Kirjutas: Siin foorumis on väga mitmesuguseid inimesi, ehk näkkab...
...vajan stiilinäiteks suvalise mängufilmi stsenaariumi (s.t. kuidas sihukest asja kirjutatakse). Kena, kui oleks mõne levinud filmiga tegemist, et saaks paralleelselt vaadata ka.
Kes aitab hädast välja...

Aru ma ei mõista milleks seda vaja on? Koolitöö jaoks?

http://www.dailyscript.com/scripts/toy_story.html
Umbes jah... väike täiendõpe. Ajaga tuleb ikka kaasas käia ju Bleh
Tänud! Smile
Ilmselt olete ka varasemalt lugenud ja pilte näinud ühest koerast Kreekas, keda nimetatakse protestikoeraks. Minu arvates on see üsna tähelepanuväärne, et üks koer sellise mäsu ajal alati platsis on. Huvitav on see asi veel selle poolest, et ma ei ole näinud ühtegi pilti, kus koer oleks nö politsei poolel.

http://www.postimees.ee/471746/galerii-k...u-keskele/
Asjale võib olla lihtne seletus - koer on peremehega kaasas.
Jah, üsnagi suure tõenäosusega võibki see nii olla, seda enam, et koeral on kaelarihm kaelas. Ma eile kolistasin päris mitmel saidil, aga koera peremehest ei olnud siiski mitte mingit juttu.
Mul tekkis peremehe mõte peale galerii vaatamist, mitmel pildil oli üks ja sama selg..
Et siis viienda ja seitsmenda pildi peal? Sündmuskoht on ju siiski sama nendel kahel pildil Smile
Erinevalt inimestest ei ole loomad rumalad.Bleh
Miks peaks üks mitte rumal koer ronima möllu keskele, kus vabalt võib sabast ilma jääda? Aga kutsu on ustav - peremees ees, tema järel.wink
Ja kui hakataks peremehest rääkima, poleks see uudis ju enam seePh34r2
Nagu ühes postis ütlesin, siis ilmselt see siiski nii ongi, et koer peremehega kaasas, aga huvitavaks teeb selle asja just see, et koer taolises madinas hoiaks ikkagi oma peremehe ligi ja siis oleks piltidel ka pidevalt üks kindel inimene, keda aga siiski ei ole. Aga ok, ärme vaidle.
Ega me tegelikult ei vaielnudki, sellessinases maailmas on kõik võimalik, ka see, et see koer ongi hingelt mässaja.
Igav hommik, rebisin niisama,vabandust.
Mul on lihtsalt sellene naljakas küsimus...
On teada, et heebrea keeles on igasugused het tet yod kaf maajadel tok naj - ja egiptlastel igasugused nun re ja ra =) Ma olen juba päris kaua otsinud ja ei leia et oleks olemas selline silp või sõna nagu "NEK" isegi Bak on ja Tet aga mitte kusagil ei oke NEK Laugh
Võimalik et veits veider aga mul oleks hädasti vaja leida selline sõna ja selle tähendus
Nek Smile
Kas NEK pole mitte müütiline metsajumal?
Pole kuulnudki. Ja ei leia guugeldades ka mitte kui midagi...
Isegi Nut on olemas miks ei võiks olla Neki?!
Hirmus kahju ikka =)

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 14
  • 15
  • 16(current)
  • 17
  • 18
  • ...
  • 90
  • Järgmine 

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Emigratsioon. Ehk kas vaba mees vabal maal? ykskuukiir 3 5,100 29-03-2011, 23:41
Viimane postitus: Päikeseinsener

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
2 külali(st)ne

Expand chat