Postitused: 131
Teemad: 18
Liitus: May 2005
paar aastat tagasi juhtus selline asi et ärkasin öösel mingi rahmeldamise peale üles ja tegin silmad lahti ning mu ees seisis ehtne tulnukas. Ma ei ole näinud ennem kui siis aga telekast ja need vastavad kirjeldusele mis telekast näidatakse. Niisiis ta käed käisid hästi kiiresti mu peal sellised pikad käed olid ja suured silmad.Siis ma püüdsin oma pead üles tõsta ning see lüõkati maha tagasi. Kõige närvim oli see et ennast liigutada ei saand. Kui ma hakkan järgi mõtlema kus ma olin siis kodus igatahes mitte. Päris huvitav ma olen vist ufo laevas olnd. Ja siis ma tundisn et minu kõhust imetakse midagi välja aga ma ei tea mis tunne see oli. Siis tuli pilt ette olin oma voodis nägin veel kappi(vaatsin seda) ning pilt läks eest mustaks nagu oleks ära minestand. Hommikul ärkasin oli selline pohmakas nagu ja mõtlesin et kui veel tagasi tulevad panen neile jalaga. See asi oli päris reaalne mis ma läbi kogesin.Kas kellelgi veel on taolisis juhtumeid olnd tahaks teada?
Muudetud: 23-8-07 kell 10:53:06 Hallucigenia
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Tsitaat:Algselt postitas: Taivo
paar aastat tagasi juhtus selline asi
No võttis ikka aega, kuni üles tunnistasid (Taivo: Registreerunud 30-5-2005). Aga parem hilja kui mitte kunagi!  Ja kuna oled väitnud, et Sul on ka varem mõningaid kogemusi olnud, siis teeb see loo usutavamaks - neil asjadel olevat omadus korduma hakata. Ja järgest vingemates ilmingutes. Hoia meid siis kursis.
Postitused: 13,070
Teemad: 98
Liitus: Oct 2004
Hm!? Olen lugenud, et tulnukad ilmuvad peaaegu hääletult, aga sina ärkasid rahmeldamise peale!...
Kahtlane on ka see, et nägid niisugust tulnukat-ilmutist, kes filmidest tuttav! Ju see ikka unenägu oli! Ulme ja ufo-filmide intensiivse vaatamise tulemus!
Tulnukad ei lükka ka inimesi. Neil on võime sind nö halvata oma bioenergeetilise jõuga.
Kui sa olid Ufo-laevas, siis olen kuulnud, et lahkemad tulnukad lasevad ülalt meie ilusat Maa-kera vaadata. Nii et, said mingi pahandusega hakkama?...Tunnista üles! Solvasid tulnukaid või midagi niisugust?...Ja mõtle ise, miks neil sind oli vaja oma katsete tegemiseks? On sinus midagi erilist?...Isegi kummalisi peavalusid pole hiljem olnud nagu näiteks Paide Annal?...Ja mingeid üliinimese omadusi ei esinegi?...Selgeltnägemist? Selgeltkuulmist?..Eksamipiletite ära arvamist? Kehvasti läks sul seal Ufo-laevas, tõepoolest.
Maailm on täis lahendamata mõistatusi ja mõned neist on veel saladuslikumad, kui üldse osatakse ette kujutada.
Postitused: 87
Teemad: 1
Liitus: Mar 2007
Tavaliselt jätavad UFO-de nn. kirurgilised tegevused mingisuguse jälje su kehale. Kui ei olnud füüsilisi märke peale sinu nn. röövimist, siis siiski on kahtlane, et asi toimus, kuid ümber kindlalt lükata ei saa. Enda kogemustest võin öelda, et tegu võis olla ka lihtsalt väga realistliku unenäoga.
Sündisin põrgus, elan põrgus ning arvatavasti suren põrgus...
Aamen!!!
ei olnd unenägu ma mäletan et tegin silmad lahti ja nägin teda siis ma proovisin järsku pead tõsta siis suruti maha tagasi ma tundsin ka seda pea maha surumist. See oli väga reaalne tunne.
Postitused: 106
Teemad: 10
Liitus: Apr 2007
Wow!
Ise tulnukatega pole kokku puutunud (jumal tänatud), küll aga olen näinud nende laeva.
Mulle ausalt sellest piisas.
Postitused: 3,609
Teemad: 58
Liitus: Sep 2007
Enese kinnitusel tulnukate inimröövi ohvriks langenud inimeste uurimine näitas, et neil esineb keskmisest märksa sagedamini unehäiret, mille käigus jäävad inimese tajud ajutiselt pidama une ja ärkveloleku vahele ning ta ei saa end liigutada, kirjutab Guardian.
«Sellises olekus inimene näeb ja kuuleb (olematuid) asju ning on veendunud, et need on reaalsed,» selgitas uuringut juhtinud Londoni Goldsmithi kolled¾i psühholoog Chris French.
Ta lisas, et sellised röövimisväited ei kinnita seega mitte roheliste mehikeste olemasolu, vaid annavad märku sellest, kui kergelt võivad tekkida valemälestused.
Unehalvatusena tuntud magamishäiret kogevad vähemalt korra elus väidetavalt peaaegu kõik inimesed.
Ta lisas, et unehalvatuses inimesed «näevad» sageli vilkuvat valgust ja kuritahtlikke olendeid ning eelistavad hiljem arvata, et kogesid seda kõike reaalselt, kuna ainsaks alternatiiviks näib olevat hullumeelsushoo tunnistamine.
Uuringust ilmes ka, et enamik «röövituid» huvitus paranormaalsest temaatikast juba enne seda, kui tulnukad nad väidetavalt voodist minema toimetasid ning mitmed neist on enese sõnul näinud ka kummitusi ja oskavad imeravitseda.
Sellised inimesed on Frenchi sõnul keskmisest sagedamini ka lõhenenud teadvusega isikud ning neil esineb aeg-ajalt perioode, kus nad pole oma tegevusest teadlikud.
Mitmed tulnukaröövidest rääkinud inimesed kinnitasid, et maavälised olendi viisid nende peal oma kosmoselaeva pardal läbi valulikke meditsiinilisi katseid.
«See paneb inimese end erilisena tundma. Tulnukad reisisid tema pärast läbi kogu kosmose. Kahju ainult, et nad oma sondidega nii ettevaatamatud on,» ironiseeris French.
Uuringus osales 19 «röövitut» ning sama palju inimesi, kes pole enese sõnul elu jooksul kogenud midagi paranormaalset.
http://www.postimees.ee/040406/online_uu...181255.php
Ka mina olen midagi sarnast kogenud, kusjuures kaks korda, jäin nagu magama, aga ei jäänud kah - liigutada ei saanud, selgroos oli tugev surin - nagu voolu lastaks läbi...ootasin natukene ja ärkasin võpatusega
jargmisel päeval otsustasin netist järgi uurida, mis värk oli - unehalvatus
"Mida saab väita ilma tõenditeta, saab ka ilma tõenditeta kõrvale heita"
- Christopher Hitchens
Postitused: 222
Teemad: 5
Liitus: Jul 2007
Kirjutasid 8-16-2007 kell 12:06:45 "Selline küsimus siis, et kas kellelgi tõesti mingit videomaterjale pole tulnukatega kohtumisest kõik ain t räägivad ja siis tehakse animatsioone jne närvi ajab selline asi. Ma kyll ei tea et kellelgi oleks reaalset videomaterjali tulnukatega kohtumistest aga kui keegi teab võiks infot anda või video üles uploadida. " Link
Hea, et sulle su enda kohtumine meenus, see ju palju parem igasugusest videost.
uforöövidest niipalju, et keegi ei ole seda filminud, ega pildistanud - kogu jutt mis on liikvel on üsna sääke inside seltskonna poolt maha mängitud...
Esimene tulnukarööv toimus üldse kusagil maanteel autos 30. aastatel, paar kuud pärast seda, kui esilinastus mingi esimene tulnukafilm üldse - ja seal oli tulnukaks üsna selline elukas, nagu nüüdseks enamus röövituid väidab näinud olevat...
Kogu röövi kirjeldus saadi hüpnoosi teel, mis on teatavasti niivõrd kahtlane viis, et sellega kohtusse üldse ei lasta(hüpnotisaator siis sisendab enamuse jutust patsienti, esitades taolisi küsimusi: "Ja kas ta oli lühike ja hall" või "kas ta viis sind oma laevale")
Tegelikult enamus "rööve" on saadud hüpnoosi teel ja ühes katses oli isegi kontrollrühm, kellele sisendati meelega infot tulnukaröövist - ja jällegi pooled neist rääkisd maha ilusa jutu kuidas neid ikka sorgiti leva pardal ja sunniti paarituma jne...ning kontrollrühma inimesed ei teadnud enne hüpnoosi, millest rääkima hakatakse vastupidiselt "tõelistele" röövitutele, kes seda juba ette uskusid...
Veel niipalju, et kõikidest fotodest ja videotest on umbes 90% tõestatud võltsingud, ülejäänud aga on kas liiga hägused või on kaamera ette jäänud mõni lennuk või loodusnähtus...
ahjaa...kindlasti olete kuulnud ka kiipidest ja hambaplommidest või sondidest jne, mis röövitu kehast on eemaldatud - kõige suurem nali on nende juures, et kõik need otsesed materjaalsed kuldaväärt ebamaist elu tõendavad tehnoloogiatükikesed on arsti või patsiendi poolt ära kaotatud või minema visatud...või mis iganes juttu keegi oskab välja mõelda
- Christopher Hitchens
Postitused: 1
Teemad: 0
Läksin üks õhtu magama, ning õues oli põuavälk (see on see, kui sähvatab pilvede vahelt välku aga maad ei taba kordagi). Kui olin magama jäänud, magasin mitu tundi kuniks järsku ärkasin üles mingi väga imeliku surna tõttu ja tundus nagu oleks toas kuidagi lärmakaks läinud. Kui silmad lahti lõin oli tuba täiesti tuhi ja kõik oli vait ühtäkki. Vaatasin öökapi pealt telefoni, et mis kell küll õige on ja see oli 3.09, panin telefoni ära, ning kui ma tule kustutasin ja voodisse heitsin tagasi vaatasin aknast välja ja majast umbes 100 meetri kaugusel oli välgusähvatusega näha ufolaeva. Täpselt sellist nagu telekast näidanud on ja joonistel joonistatud on.
Anyway. nad vist kuidagi tajusid seda, et ma neid nägin, ning nad kuidagi plokkisid mu nagu ära, ma ei saanud ei liigutada ega appi karjuda ja peas oli ühtäkki meeletu surin ja valu, ümbrust mu ümber juskui polekski enam olnud, tajusin vaid seda, et midagi enneolematut toimub mu peas... Pool elu jooksis justkui silme eest läbi ja siis hakkasid nad kuidagi mõtte teel justkui kontakti looma minuga. Sain kuidagi nii aru, et nad tahtsid mu kaasa võtta, aga ei saa hetkel, siis justkui väga vihase tooniga anti teada et "Mulle tullakse veel järgi" (nad ei öelnud seda, lihtsalt andsid teada) ja siis viskas pildi hetkeks mustaks ja kui jälle teadvusele tulin olin hommikul oma voodis ja hommik oli juba käes ning päike oli väljas, mis ülejäänud öösel toimus ma ei mäleta aga usun et ma oma toast väljas tooõhtu ei käinud (kuigi mu õhtul korda tehtud tuba oli hommikul ärgates MEELETULT segamini). Peale seda olin kuidagi vihane küll nende peale, et umbes et "Tulge aga panen molli ja jalaga näkku vms" Ma ei tea küll miks, aga hommikul olin ma lihtsalt nii negatiivselt häälestatud nende suhtes.. Kui kellelgi on veel viimasel ajal niimodi juhtunud siis andke aga teada..  Vastused on oodatud
mul oli samamoodi et kui tagsi tulevad siis panene jalaga.Nii närvi ajas ma ei teaq miks.
Tsitaat:Läksin üks õhtu magama, ning õues oli põuavälk (see on see, kui sähvatab pilvede vahelt välku aga maad ei taba kordagi). Kui olin magama jäänud, magasin mitu tundi kuniks järsku ärkasin üles mingi väga imeliku surna tõttu ja tundus nagu oleks toas kuidagi lärmakaks läinud. Kui silmad lahti lõin oli tuba täiesti tuhi ja kõik oli vait ühtäkki. Vaatasin öökapi pealt telefoni, et mis kell küll õige on ja see oli 3.09, panin telefoni ära, ning kui ma tule kustutasin ja voodisse heitsin tagasi vaatasin aknast välja ja majast umbes 100 meetri kaugusel oli välgusähvatusega näha ufolaeva. Täpselt sellist nagu telekast näidanud on ja joonistel joonistatud on. Anyway. nad vist kuidagi tajusid seda, et ma neid nägin, ning nad kuidagi plokkisid mu nagu ära, ma ei saanud ei liigutada ega appi karjuda ja peas oli ühtäkki meeletu surin ja valu, ümbrust mu ümber juskui polekski enam olnud, tajusin vaid seda, et midagi enneolematut toimub mu peas... Pool elu jooksis justkui silme eest läbi ja siis hakkasid nad kuidagi mõtte teel justkui kontakti looma minuga. Sain kuidagi nii aru, et nad tahtsid mu kaasa võtta, aga ei saa hetkel, siis justkui väga vihase tooniga anti teada et "Mulle tullakse veel järgi" (nad ei öelnud seda, lihtsalt andsid teada) ja siis viskas pildi hetkeks mustaks ja kui jälle teadvusele tulin olin hommikul oma voodis ja hommik oli juba käes ning päike oli väljas, mis ülejäänud öösel toimus ma ei mäleta aga usun et ma oma toast väljas tooõhtu ei käinud (kuigi mu õhtul korda tehtud tuba oli hommikul ärgates MEELETULT segamini). Peale seda olin kuidagi vihane küll nende peale, et umbes et "Tulge aga panen molli ja jalaga näkku vms" Ma ei tea küll miks, aga hommikul olin ma lihtsalt nii negatiivselt häälestatud nende suhtes.. Kui kellelgi on veel viimasel ajal niimodi juhtunud siis andke aga teada.. Vastused on oodatud
Tead, ma ei usu sind eriti...Või panid sa siis vähekene jutule juurde, või vana hea unehalvatuse juhtum, või siis lihtsalt luupainaja...Kahtlaselt hollywoodilik script
- Christopher Hitchens
mmhh...
Tegelikult võiks foorumil ka oma naljanurk olla.
Postitused: 37
Teemad: 0
Liitus: Jun 2007
Mnjah lausa imestama paneb, et niipalju kaheldakse teiste tsivilisatsioonide olemasolus.
Minu heal tuttaval on otseseid ufo kontakte olnud juba aastaid. On käinud kahed erinevad - halvad ja head. Viimasel ajal põhiliselt head (ma ei oska neid teisiti nimetada, sest ma ei ole nende päritoluga kursis) kes väidavad, et kuna nad on nüüd kohal, siis ei saa halvad enam oma katseid tegema tulla. Nendest nn. halbadest jäi mälestuseks 10 aastat kestnud halvav hirm magamamineku ees ja armid mille asukoht ja väljanägemine ei saa neid ajada ei arstide ega kakluste süüks. Head võtsid mõningad aastad tagasi hirmutunde ära, kuid armid jäid.
Rohkem ja täpsemalt ma ei räägi midagi, sest ma avaldasin siin praegu infot ilma inimese loata.
Ma väga loodan, et kui ta juhtub seda lugema, siis ta ei pahanda.
Tsitaat:Algselt postitas: Ria
Mnjah lausa imestama paneb, et niipalju kaheldakse teiste tsivilisatsioonide olemasolus.
Sa ei ole vist eriti tähelepanelikult eelnevat lugenud. Kuskil ei kahelda teiste tsivilisatsioonide olemasolus - kaheldakse mõne kirjutise tõesuses.
Ega sa isegi vast ei usuks kõike mida kirjutatakse.
Tsitaat:Algselt postitas: Halo
Eks olegi. Või soovitad siit mõned postitused üle kanda?
Tsitaat:Algselt postitas: Ria
Paneb imestama tõesti. Sellal kui uinvesrumis on ligi 10astmes23 tähte, on tõesti eriline ülbus arvata, et vaid meil siin on midagi. Ülbus vähemasti niikaua, kui pole selgunud, et meie missioon on midagi mõõtmatult suuremat. Suuremat kui õdus oleskelu veel 4-5 miljardi aasta jooskul siin kohaliku päikese all, kuniks ta paisub ja meid neelab. Või pisut enamate aastamiljardite jooksul konnates tähe juurest tähe juurde meie kodusel Linnuteel. See arvamus on pea sama rumal, kui arvamus, et UFO-del ja "tulnukatel" on midagi pistmist nende kaugete tähtede juures teistes galaktikates elunevate võõrtsivilisatsioonidega. Ei ole nad tulnukad-võõrplaneetlased. On "omad", "kohalikud", "olnukad". Olnud siin juba ammu enne meid, olnud meie loojad. Aga midagi läks viltu. Kusagil nii 1 ... 10 miljonit aastat tagasi. Või ka hiljem. Ja nüüd on nad ärvuses, et mitte öelda paanikas. Ei, "väikesed rohelised mehikesed" (või suured või hallid või misiganes) ei ole nad ise. Need on vaid nende meeleheitlik katse juhtida Golemit, kes on äkki iseseisvunud. Aga võib ka (meie jaoks) pessimistlikumalt: need on nende vahendid juhtmaks meid nende huvides arvamatu tuleviku poole. Be comforted!
Tsitaat:Algselt postitas: Hallucigenia
Tsitaat:Algselt postitas: Halo
Eks olegi. Või soovitad siit mõned postitused üle kanda?
Ei ole minul siin midagi soovitada. Seda peaks vajadusel ikka kirjutise autor ise tegema. Igal inimesel on puutumatu õigus oma arvamusele ja uskumisetele. Ainus minumeelest veidi taunitav on jahimehejutu puhumine tõese juhtumi pähe. Lugejal ei ole alati kerge teha vahet jahimehejutul ja tõesti sündinud lool. Arvan, et parem mingu 100 "luulelugu" tõe pähe kui et kellegi tõestisündinud lugu vale vitsad saab.
Aga seda ma luban, et kui minul kord soovunelmad üle pea kasvavad, siis postitan ma nad naljanurgas.
Postitused: 65
Teemad: 3
Liitus: Mar 2007
ufoga pole kohtunud,aga laeva küll näinud(mina ja 2 sõpra läksime närvi  )
see võis olla ka unenägu...ei tundu just väga tõeline
Tsitaat:Algselt postitas: ghostSpirit
ufoga pole kohtunud,aga laeva küll näinud
Mis või kes see ufo on, keda Sa kohanud pole?
Ja mis see laev on, mida Sa nägid?
Postitused: 11
Teemad: 1
Liitus: Nov 2009
Mina tegelt usun, et tulnukad on head (enamjaolt) . Seda seepärast, et mõelge milline tehnoloogia neil on superkiired kosmoselaevad jne. Sellest järeldan ma, et kui nad oleks tahtnud meid ära hävitada, oleks nad seda juba ammu teinud.
|