Postitused: 4
Teemad: 1
Liitus: Aug 2007
Kaheteistkümneselt avastasin , et suudan kehast väljuda . suudan minna kööki ja mujalegi , ilma kehata . aga , nagu ma mõistnud olen , ei saa ma majast kaugemale minna kehata . igastahes - peale seda , kui oma ande avastasin , hakkasin selle kohta uurima igaltpoolt . ei leidnud midagi . rääkisin emale - ta ei uskund . õnneks peale seda , kui ma tast läbi kõndisin , jäi ta uskuma . minu jaoks on kehast väljumine nagu olemine nähtamatu . veidike rõve , aga samas lahe . tuleb kasuks , kindlasti . aga mu põhimõte selle teksti juures on see , et kas keegi oskab / suudab veel seda ?
Muudetud: 22-8-07 kell 21:54:45 Hallucigenia
Muutus: Kehast väljumine, mitte kehastväljumine.
Muutus: Õigekiri näeb ette lausete algamist suurte tähtedega.
Muudetud: 28-7-08 kell 00:50:48 Thorondor
on segane . aga ma just kustutasin teise jutu ära , arvasin , et nagunii keegi ei usu , kuna olen veel parajalt noor . ja sellepärast panin pigem selle jutu . kui hakkaksin pikemalt seletama , mõistaksite
Postitused: 1,660
Teemad: 26
Liitus: May 2005
astraal ju
otsing abiks jälle
Postitused: 1,558
Teemad: 36
Liitus: Dec 2003
Kui sa kehast väljud, kas sa suudad siis ka informatsiooni hankida. Näiteks kui laual on kiri, suudad sa seda lugeda? Sedasi saaksid kogu maailmale tõestada oma imelist võimet ning J.Randy miljon dollarit on hoobilt sinu.
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
ei . ma ei suuda asju võtta , ega kuidagi häält teha , ega seda näidata . ainult hakkab inimesel kõhe , kui ma tast nagu läbi kõnnin .
Postitused: 1,558
Teemad: 36
Liitus: Dec 2003
Ei peagi midagi nägema või häält tegama. Tuleb lihtsalt näha midagi või tunnetada (soojust vms.).
Kes ei joo ega suitseta, sureb tervena.
Postitused: 135
Liitus: Feb 2007
Päris huvitav...kuidas sa selle ande avastasid?
Muutus: Lause algab suure algustähega!
Muudetud: 5-7-08 kell 14:24:49 Thorondor
Postitused: 1,743
Teemad: 16
Liitus: Sep 2007
Sellest sai siin juba kirjutatud.Osa on neid, kellele on see võime kaasa antud, teised saavad selle mingi aja jooksul. Seejuures on mõned asjad, mida pead teadma. Minemise juure ei tohi sa karta, vastasel juhul jääb see su kõige kaugemaks kohaks kuhu sa saad minna ehk piiriks.Mineku kaugus on lõppmatu, tagasi tuled alati, sest oled kehaga seotud. Sa saad minna kõikjale sõltumatta kaugusest ja kohast. Head rändamist.
Postitused: 60
Teemad: 5
Liitus: Aug 2008
Olen ka seda proovinud, aga pole õnnestunud millegipärast. Kui ma oma toas seda olen proovinud, siis käib mingil hetkel peast mingi imelik surin või selline läbi ja jube kõhe hakkab. Seetõttu pole nüüd enam tükk aega üritanudki seda.
Postitused: 45
Liitus: Jul 2008
Hiljuti enne magamajäämist lendasin mööda tuba ringi, peas oli paha tunne, mingi vereringe jama oli ma usun.
Nüüd on mul see asi kuidagi väga lambiks läinud, väga sarnaselt veidrad unenäod ja kahtlased tunded mis on enamjaolt kontrollimatud.
Muudetud: 13-8-08 kell 07:35:53 xZ32Sd6
Postitused: 47
Kuidas on võimalik enda kehast nö välja minna? Nagu, mida tegema peab, kas millegi peale peaks mõtlema?
Postitused: 32
Tegelt ma tahaks ka suht teada, et kuidas seda teha, tahaks ise ka ära proovida. :ddd
Postitused: 216
Teemad: 3
Liitus: Jan 2008
Tsitaat:Algselt postitas: Krissuke
Olen ka seda proovinud, aga pole õnnestunud millegipärast. Kui ma oma toas seda olen proovinud, siis käib mingil hetkel peast mingi imelik surin või selline läbi ja jube kõhe hakkab. Seetõttu pole nüüd enam tükk aega üritanudki seda.
Jep, oman sarnast kogemust, et seda teha üritades tekib nagu tugev surve pähe ja igal pool kahiseb/suriseb. Et asjast teadlikumad võiksid öelda, kas see on normaalne nähtus ning tuleb lihtsalt ära kannatada või on miskit valesti sel juhul...
Minu juttu alati kerge sarkasmiga võtta
Peab lihtsalt meeles pidama, et saad alati tagasi.
Ei teagi kuidas, toimisin mingi õpetuse järgi. surisema hakkab vist siis, kui olen täielikult lõdvestunud.
Tsitaat:Algselt postitas: Krissuke
Ei teagi kuidas, toimisin mingi õpetuse järgi. surisema hakkab vist siis, kui olen täielikult lõdvestunud.
Kus sa selle õpetuse said?
Raamatust 'Kuues meel'.
Mhh, okei.
Kuule, äkki viitsid selle õpetuse siia kirjutada?
Ärge palun pahandage, kui a või s-iga algav lause on väikse tähega, mul need nupud ei tööta ja kasutan copy-pasteeti.
Pilv
*Lama sirgelt selili, käed vabalt kõrval ja jalad veidi harkis. Pea toeta padjale. Lõdvestu.
*saavuta regulaarne, ühtlane hingamisrütm ja ütle sel ajal endale 3x: 'Olen lõõgastunud ja rahulik.'
*Kujutle, et su keha muutub iga hingetõmbega kergemaks. Kaalu ja kehaga ühtekuuluvus
e kaotamine muudab su meeldivalt tuimaks.
* Iga väljahingamisega tunneta keha alla tekkivat õhkpatja, kuni tunned et võiksid tekkinud pilvel minema hõljuda. Mängi selle tundega paar min. Tunne end kerkimas mõne cm kõrgusele ning seejärel taas alla, kuni oled valmis lahkuma. Võid tunda kihelust lauba keskel olevas 3. silmas või soojust päikesepõimiku piirkonnas. Jäta meelde, et kontrollid olukorda ja võid soovi korral oma kehasse tagasi pöörduda.
*sel moel teadvuse ülekandmisega katsetades on 1. kordadel soovitatav uurida oma vahetut ümbrust- tuba, seejärel ülejäänud ruume.
Ära lahku kodustest ruumidest enne, kui tunned end mugavalt ja turvaliselt ning kontrollid täielikult oma liigutusi.
* Vaatle oma käsi ja vaata end võimalusel peeglist. Proovi puudutada igapäevaseid asju, sa märkad, et see pole võimalik, aga nii veendud, et tegemist pole unenäoga.
Proovi leida elastset hõbedast nööri, mis ühendab unekeha selle füüsilise poolega.
*Kui selline katsetamine sinus ärevust tekitab, võid seda sellegipoolest proovida, kui vajad abi rahulikumal uinumisel. Lõdvestumine soodustab kõrgemal tasemel unenägusid.
Edu!
Jagage kindlasti ka muljeid!
AItäh sulle! Teen selle kindlasti varsti ära, aga küsimus tekkis, et kuidas ma saan oma kehasse tagasi, kui ma olen juba õhus ja kõnnin ja värki?
 Seda täpselt ei tea, aga jäta lihtsalt meelde, et saad soovi korral tagasi pöörduda. Ja äkki kuidagi nii saabki.
Suht haige, ma proovisin teha nii aga midagi ei õnnestunud. :/
Ma läksin ilusti pikali, hingasin ilusti ja ütlesin 3x seda asja, aga ma ei saanud seda õhus olevat tunnet kätte. ://////
Ei tea, milles asi?
Kas sul on see välja tulnud?
Ei, aga ma arvan, et olen suht lähedale saanud sellele. See pidigi olema tohutult raske ja nõudvat tohutut pingutust ning palju harjutamist...
Selles raamatus on muide taolisi suht põnevaid harjutusi veelgi..nt. kaartide või miks ka mitte muude asjade äraarvamine ja nii, aga oki... see juba teine teema
Postitused: 6
Teemad: 0
Liitus: Sep 2008
Üks küsimus: Kui sa kehast väljusid, kus ja kuidas su keha oli? Liikumatult, või kuidas, sesleta palun.
Postitused: 25
Teemad: 0
Minu meelest see kehast väljumise tunne on pigem hea fantaasia ning väikestiviisi meditatiivne harjutust kui tõsiselt astraalkehaga füüsilisest kehast eemaldumine.
Viimane saavutatakse ikka korraliku meditasiooni teel ning ma väga sügavalt kahtlen, kas mõni eestlane on selleks üldse võimeline
Jah, ja nagu ma eespool ka mainisin, pole see mul endal õnnestunud. Seetõttu puudub mul võimalus vastata lop4111 küsimusele.
Siiski ma usun, et kui tegeleda rohkem meditatsiooniga ja nii, võib see ehk ka kunagi õnnestuda.
|