Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nägin Ufot
Täna kell 9 nägin tartus veeriku kandis ravila 31 majas ufot. Ida suunas oli märgata suurt täppi mis liikus kõrvale ette jne enne kui sain fotoka oli see juba pilve taga. Ta oli täpp ta ei keerlenud ei tiirlenud mitte midagi. Ainult liikus kiiresti.
Vasta
Sarnaneb minu paarinädalatagusele vaatlusele, kuid võin sind rahustada, et tegemist oli arvatavasti mõne taevakehaga, mis sisenes meie planeedi atmosfääri.
Vasta
Kas polnud mitte sellel ajal Maa läbimas perseiidide voolu - mäletan, istusin isegi kella kaheni väljas ja imetlesin mängu - jummal, kus ma alles ufosid nägin
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Nielander
Kas polnud mitte sellel ajal Maa läbimas perseiidide voolu - mäletan, istusin isegi kella kaheni väljas ja imetlesin mängu - jummal, kus ma alles ufosid nägin
Variant, mida tuleb alati arvestada, aga antud juhul ei sobi kirjeldusega.

Tsitaat:Algselt postitas: KarlGregori
Täna kell 9
Kellaaeg suht varane (oletan muidugi, et aeg on õhtune) ja perseiidide voolu maksimum oli 12.-13. augustil sellel aastal. Muidugi, eks midagi kukub kogu aega ja väga heledat meteoori (boliidi) võib ka päise päevaga näha. Aga KG "täpi" liikumise kirjeldus

... märgata suurt täppi mis liikus kõrvale ette jne enne kui sain fotoka oli see juba pilve taga.
ei sobi meteooriga. Meteoor liigub sirgjooneliselt ja sähvab nii kiiresti, et on ammu enne kadunud, kui mõtegi fotoaparaadist tekkib. Seega tuleb kaaluda muid variante. Kui lugeda KG kirjeldusest välja, et liikumine ei kulgenud sirgjoones, siis on raskusi ka satelliitidega.
Vasta
Tsitaat:ei sobi meteooriga. Meteoor liigub sirgjooneliselt ja sähvab nii kiiresti, et on ammu enne kadunud, kui mõtegi fotoaparaadist tekkib. Seega tuleb kaaluda muid variante. Kui lugeda KG kirjeldusest välja, et liikumine ei kulgenud sirgjoones, siis on raskusi ka satelliitidega.

Ma küll kirjeldusest välja ei loe, et objekt sirgjooneliselt ei liikunud - rohkem nagu kõrvale ette...
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Nielander
Ma küll kirjeldusest välja ei loe, et objekt sirgjooneliselt ei liikunud - rohkem nagu kõrvale ette...
Eks KG ise tea seda kõige paremini: ütle meile, palun, kas liikus sirgjoones või mitte?
Vasta
Ei ta jooksis paremale vasakule. Siis peatus KELL 9 hommikul... Suu jäi lahti.
Vasta
Ei ta jooksis paremale vasakule. Siis peatus KELL 9 hommikul... Suu jäi lahti.
Kuule, pilves peaga paluks mitte postitusi teha!!!
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Tahaks teada mida siis nägin. icecold911 5 2,931 27-08-2009, 11:29
Viimane postitus: icecold911
  Riisipere kandis nähti ufot madman07 4 3,265 21-11-2007, 17:24
Viimane postitus: Hope
  Kuidas mina UFOt nägin Reinhold 4 3,056 21-02-2007, 19:34
Viimane postitus: MustJokker
  Nägin taldrikut... 8-0 3 3,398 13-05-2005, 21:47
Viimane postitus: Metafor

Alamfoorumi hüpe: