Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UFO-d Haitil
Mis arvate, parafoorumlased, kas fake UFO, või mitte? Smilehttp://www.youtube.com/watch?v=ILq1g7s1RdA
http://www.elu24.ee/?id=1249

Muudetud: 14-8-07 kell 07:41:54 Hallucigenia
Vasta
Fake muidugi!

fakefakefake
Võib oletada, et video on tehtud programmiga VUE 6

Muudetud: 14-8-07 kell 00:00:29 levis
Vasta
Raudselt fake!
Vasta
Tere Sensitiiv, natukene tõsisemalt võta asja ! Smile

Kui see klipp oleks ka õige, siis üsna suure tõenäosusega oleks sellel hetkel kui "ufo" filmijal üle pea lendab kaamera aku tühi või vähemalt esineksid pildis silmnähtavad häired. Sellist välja on hästi näha 2005 aasta Mehiko sõjalennuki infrakaamera salvestusel kus objekt lennukile läheneb ja videopildile tekib tugev müra. (võin üleslaadia kui huvi on)
Seda tingiks zero point ajami energiaväli inimeste analoogse ajami katsetuse nimi on "lorenz o energy force" seade.

Tacian
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: Tacian
Seda tingiks zero point ajami energiaväli inimeste analoogse ajami katsetuse nimi on "lorenz o energy force" seade.
Oled sellele siin paaril korral viidanud - ehk saad anda lühikese resümee või viite asjakohasele tekstile (ainult mitte filmile, palun)?
Guugeldamine "lorenz o energy force" (ega ka kujul "lorentz o force energy", mida oled varem kasutanud) paraku midagi ei anna. Tõsi, on olemas selline asi nagu "Lorentz propulsion", aga ei oska arvata, kas see on seotud - viimase asja puhul on mängus magnetväljas liikuvale laengule mõjuv Lorentzi jõud.
Vasta
pange paus palmipuude jures ja näete midagi, mis pole tõelinewink(hyes)
Vasta
to Hallucigenia:

> ehk saad anda lühikese resümee või viite asjakohasele tekstile (ainult mitte filmile, palun) ?

Minul on olemas Stan Deyo Las Vegases 2005 aasta loeng ja see on "kahjuks" filmi kujul ..
Mees kasutab oma esitlusel palju pildi materjali, et tema seletus gravitatsioonist ja siis sellest Lorenz O energy teemal oleks kuulajatel paremini kombatav.

Kas Sinu neti ühendus on nii aeglane, et Sa ei jõuaks seda allalaadida või mis ?

> lühikese resümee

See kujuneks väga pikaks Smile
märksõnad oleksid :
* kahe vastandlikku impulss magnetvälja põõrise kokkupuute piir.

Kas oled ikka kindel et ei taha seda vaadata Smile ?!?

-----
Ehk oled kunagi netis näinud klippi kus üks eakas teadlane näitab, kuidas traadist keeratud rõngasmähis voolu pealelülitades laualt õhku tõuseb... seda sama asja on nüüd edasi arendatud.

Tacian
Vasta
Tänud, Tacian, vastuse eest, mis lubab mul mõnest asjast pisut pikemalt rääkida.
Aga esmalt siis sellest, miks mulle filmid ei meeldi. Ei, nii ei ole õige öelda. Meeldivad vägagi. Kuigi mu "vaatamus" on ilmselt alla keskmise (eriti viimastel aastatel), on ometigi nii mõnedki filmid, mis on mulle sügavat mõju avaldanud. Aga siia see koer maetud ongi: mõju avaldanud. Kui on soov "kaifida" või (tegija poole pealt vaadates) kellelegi mõju avaldada, siis pole selleks ilmselt paremat vahendit kui kinematograafia. Seda taipas kunagi juba maailmarevolutsiooni juht, geniaalne mõtleja ja kurjategija, süfliitik peale selle, Vladimir Uljanov. Laenates tsitaadi ühest arvustusest:
"Nõukogude riigi rajaja Uljanov-Lenin nägi juba kinoajaloo koidikul "odava laadaatraktsiooni", kinematograafia esimestes edusammudes tulevast võimsat vahendit kommunismi võitude propageerimiseks. Saalis kustuvad aeglaselt elektrilambid. Vaikib inimeste kõnekõmin. Mööduvad mõned sekundid ja hele valguskiirte kimp, läbinud pimeduse, langeb suurele ekraanile. Kuulduvad võitlusmarsi helid. Ja juba lendavad Kremli torni rubiintähe kohal õhulaevad, kihutab võimas vedur Jossif Stalin, nõukogude metallurgid täidavad väsimatult terasesulatusahju, mööda määratuid kolhoosipõlde liigub tore kombain. Kinoseanss on alanud. Ekraanil jookseb populaarse nõukogude kinozhurnaali "Päevauudised" järjekordne number."
Kui aga (vaataja poole pealt vaadates) on eesmärgiks vaadatavast mingi ratsionaalse info "väljanokkimine", mille abil ehk saaks ehk oma maailmapilti täiendada, on olukord suisa vastupidine. Film surub (vahel vägagi jõuliselt ja jultunult) peale vaate läbi võõraste silmade ja dikteerib ka aja, mille ma pean kulutama filmis võib-olla-ehk-leiduva mulle huvipakkuva info kättesaamiseks. Ja sellistest huvidest lähtudes on ta võrratult kehvem meedia, kui üks hästi kirjutatud, hüperlingitud ja jooniste-piltidega (ja ka konkreetsete videoklippidega) varustatud kirjatükk, millest ma saan suht kiiresti ülevaate, millega tegemist, ja milles ma saan vabalt ja omavalitud tempoga (ja ka edasi-tagasi hüpetega, vajadusel) liikuda. Seega pole küsimus selles, et
Kas Sinu neti ühendus on nii aeglane, et Sa ei jõuaks seda allalaadida või mis?
Ühendus on sihuke ... vähemasti rahuldav. Aga "pudelikael" pole seal, vaid mulle märksa lähemal. Lausa mu peakolus. Seal paraku on üks koht, millest kogu selle info läbilaskmiseks, mis potentsiaalselt huvitav-kasulik-vajalik tuleb teha kaunis tugevat "eelfiltreerimist". Ja videot Stan Deyo loenguga see filter esialgu keeldub läbi laskmast. Miks? Siit läheb jutt siis konkreetsemaks.
Tsitaat: > lühikese resümee
See kujuneks väga pikaks Smile
Asjatu ajakulu on argument, mida ma väga hästi mõistan. Seega sobiks ka viide mõnele juba olemasolevale pikemale kokkuvõttele. Aga seniks ... mis üle jääb? Noh, võib uurida Stan Deyo tausta (CV tema veebikohas). See on selline ... reklaamihõnguline ja jääb mulje, et suunatud eelkõige tema raamatute ja DVD-de müügiedule. Kuna raamatute sisule pääseb ligi vaid teatud hulga dollarite abil jääb üle hinnata vaid välist vormi. Ilgelt maitselage kaas. Sisu sisukorra järgi paras rosolje. Aga ilus abikaasa. Ühesõnaga, kõik mis Ameerikas müügieduks vajalik.

Tsitaat:märksõnad oleksid: kahe vastandlikku impulss magnetvälja põõrise kokkupuute piir.
Need sõnad ükshaaval on tuttavad küll ja üldiselt pärinevad üleeelmise sajandi füüsikast. Ka fraasist tervikuna võib aru saada. Hämaraks jääb aga asjaolu, kuidas peaks nimetatud nähtus "UFO-propulsiooni" põhjustama. Ja, Tacian, pole vaja karta,
1) et ma aru ei saaks - õppisin koolis füüsikat suht hästi ja pärast kooli veel veidi lisaks kah;
2) et teised siin foorumis pahaseks saavad, kui räägime asjadest, millest vaid meie aru saame - küll nad selle ühe korra andeks annavad, kui lubame, et enam ei tee.
Üldiselt on "antigravitatsiooni saaga" muidugi pikk, küllalt palju nimesid ja viiteid annab Wikipedia vastav artikkel. Aga võib arvata, et ka kõige paremal juhul on nende uurimuste lõppkokkuvõtted olnud midagi järgmist: "... ei õnnestunud saavutada katsetulemuste vajalikku korduvust. Võib oletada, et nad sõltusid mingist meie poolt mittekontrollitavast keskkonnafaktorist. Nähtuse seletamiseks puudub teooria ja sellel ei paista ka olevat potentsiaalseid kaitseotstarbelisi või muid rakendusi. Uuringute jätkamine kasutatud lähenemise raames pole otstarbekas." Sest kui salalabori(te)s, kus Stan Deyo oma väitel töötas, tõepoolest oleks midagi olulist avastatud, siis kas (a) me teaksime sellest kõik juba või (b) me poleks kuulnudki midagi kellestki Stan Deyost - niipalju te ju vandenõuteooriaid ikka usute! Ja arvata võib, et nii jääbki. Sest püüd leida UFO-de "mootorite tööpõhimõtteid" on võrdväärne püüuga avastada ja kasutada Star Treck'i Enterprise (NX-01) mootorite tööpõhimõtteid. Sest mõlemal juhul on tegemist "kinuga", millest alguses rääkisin. "UFO-kino" teeb muidugi võrratult põnevamaks see, et pole teada: kes näitab, milleks näitab ja kuidas näitab? Laenuga Nils Bohrilt: teooria UFOdest kui Maa atmosfääris liikuvatest võõrplaneetlaste kosmoselaevadest on küll hullumeelne aga mitte piisavalt hullumeelne, et olla tõsi.

Tsitaat:Ehk oled kunagi netis näinud klippi kus üks eakas teadlane näitab, kuidas traadist keeratud rõngasmähis voolu pealelülitades laualt õhku tõuseb... seda sama asja on nüüd edasi arendatud.
Kas nüüd just seda klippi aga sarnast katset kindlasti. See on ju päris vana tõdemus, et vooluga juhile magnetväljas mõjub jõud (see on siis tegelikult juhis liikuvatele laengukandjatele mõjuvate Lorentzi jõudude summaarne makroskoopiline ilming). Aga milles seisneb siis (võiks aru saada, et vägagi revolutsiooniline ja teedrajav) edasiarendus?
Vasta
http://www.dailymotion.com/relevance/sea...ornie_tech

mis kostate?(H)

Muudetud: 15-8-07 kell 19:01:05 as-green
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas: as-green
http://www.dailymotion.com/relevance/sea...ornie_tech
Sellest on meil vist juba juttu olnud kusagi ... arvamused, kui õieti mäletan, olid suht ettevaatlikud.
Vasta
http://www.rense.com/general77/haiti.htm
Vaata seal on:"Here are three examples of the so-called 'Drone' UFO:" ja mõned lingid.

Haiti UFO parema kvaliteediga:
http://video.google.com/videoplay?docid=...&plindex=4

Muudetud: 15-8-07 kell 23:09:26 levis
Vasta
-----
Ehk oled kunagi netis näinud klippi kus üks eakas teadlane näitab, kuidas traadist keeratud rõngasmähis voolu pealelülitades laualt õhku tõuseb... seda sama asja on nüüd edasi arendatud.

UFO-Electromagnetic Levitation Demonstration

Kas see mähis mitte samal põhjusel ei hõlju:

lifter

Jõuks on ioontuul

------------------
Veidi tõelisest antigravitatsioonist:

Boyd Bushman
http://video.google.com/videoplay?docid=...3252816241
http://www.youtube.com/watch?v=3OEMbZEacaw

Lükati kaks magnetit jõuga kokku ja topiti kapslisse ning kukutati üheaegselt samas suuruses ja raskuses kapsliga.
1995 aastal tehti 18 meetri kõrguselt 500 katset ning jõuti järeldusele, et ilma magnetiteta kapsel kukub alati kiiremini.

Kas magnetitega kapslit pidurdab gravitatsioon või maa magnetväli, selles ma pole selgusele jõudnud Smile Saunas räägitakse, et maa magnetväli, ei ole piisavalt tugev, et sedasi millegi kukkumist pidurdada. Seega tahetakse magnetväli seostada gravitatsiooniga.
Kolmas võimalus veel, et tegemist ikkagi selle sama ioontuule tekkega (enesele kõlab kõige usutavamalt).

Muudetud: 16-8-07 kell 23:51:10 levis
Vasta
Fake!!!Angry
Vasta
Ma olen parem igaks juhuks vait Bleh
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Huvitavaid ufo-juhtumeid kogu maailmast Müstik 211 130,467 18-01-2025, 07:43
Viimane postitus: isemaag
  UFO uudised ja nähtused maailmas aastal 2014 excubitoris 89 74,672 07-08-2023, 10:28
Viimane postitus: xcad
  Põnevaid UFO-juhtumeid Tšiilist. Müstik 18 14,841 04-02-2020, 15:40
Viimane postitus: Nielander
  UFO video klipid levis 13 13,102 18-03-2018, 10:03
Viimane postitus: Tinar
  UFO-uuringute arhiivid. Müstik 82 58,315 26-07-2016, 12:18
Viimane postitus: Müstik
  UFO-uuringud ja ufonähtused Venemaal. Müstik 45 40,216 11-04-2016, 10:36
Viimane postitus: Müstik
  UFO uudiseid 2015 aastal Müstik 41 37,939 15-10-2015, 23:06
Viimane postitus: Black Goat
  UFO vaatlused Juuli lõpust ja Augusti algusest - kompilatsioon brb 0 6,789 06-08-2015, 00:35
Viimane postitus: brb
  Värsked UFO vaatlused Euroopas ja Ameerika - Juuli 2015 brb 1 6,864 01-08-2015, 12:34
Viimane postitus: kents27
  UFO Hawail ? brb 1 5,913 27-07-2015, 14:31
Viimane postitus: vasamasa

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat