•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaimuvideod
(22-03-2011, 21:11 )Phrase Kirjutas: ..... Kui õigesti mäletan, oli kuidagi tegemist inimese endaga, emotsionaalse stressiga jne.
Selline noor inimene (enamasti vanusepiirides 10...22 minuteada)
ongi poltergeisti kui protsessi käivitajaks, või oleks õigem öelda et
katalüsaatoriks. Seesugune intensiivne stress arvatavasti annab
oma energia, mida on ju võimalik kasutada...
Väga paljudel juhtumitel on selline katalüsaator ka olemas.
Vasta
(22-03-2011, 22:11 )Tehnoloog Kirjutas:
(22-03-2011, 21:11 )Phrase Kirjutas: ..... Kui õigesti mäletan, oli kuidagi tegemist inimese endaga, emotsionaalse stressiga jne.
Selline noor inimene (enamasti vanusepiirides 10...22 minuteada)
ongi poltergeisti kui protsessi käivitajaks, või oleks õigem öelda et
katalüsaatoriks. Seesugune intensiivne stress arvatavasti annab
oma energia, mida on ju võimalik kasutada...
Väga paljudel juhtumitel on selline katalüsaator ka olemas.

Aitäh! Ei mäletanud päris täpselt enam, kuidas see oli. Bleh

Vasta
M usun, et need on tõesed, sest, miks peaks keegi tahtma, enda nõusid ära lõhkuda? Nt mina küll ei hakkaks nalja pärast oma asju lõhkuma!

Muutus: tühik on kirjavahemärkide järel, mitte ees!
Vasta
(31-03-2011, 00:33 )OuijaFan Kirjutas: M usun, et need on tõesed, sest, miks peaks keegi tahtma, enda nõusid ära lõhkuda? Nt mina küll ei hakkaks nalja pärast oma asju lõhkuma!

Marvan ka, et tõesed. Eriti kinnitab seda ILMEKAS fakt, et üks väheseid asju mis jäi poltergeisti poolt liigutamata oli KAAMERA.
Vasta
(31-03-2011, 13:44 )Leena Kirjutas:
(31-03-2011, 00:33 )OuijaFan Kirjutas: M usun, et need on tõesed, sest, miks peaks keegi tahtma, enda nõusid ära lõhkuda? Nt mina küll ei hakkaks nalja pärast oma asju lõhkuma!

Marvan ka, et tõesed. Eriti kinnitab seda ILMEKAS fakt, et üks väheseid asju mis jäi poltergeisti poolt liigutamata oli KAAMERA.

Aga kaamera ju jamas seal vahepeal , poltergeist tegels lauaga,kus kaamera oli,aga ta lihtsalt ei saanud siis järelikult seda pikali. Ta lükkas toolid eemale ja jamas selle lauaga ka.
Vasta
Laamendab ja lõhub. Ega pole infi "koristavast poltergeistist"? Teeb toad puhtaks, pühib tolmu ja
kastab lilled? Veel parem - käib ka poes ära.
Kummaline, et kõik need klassikalised poltergeistid on silmnähtavalt pubeka käitumisega!
Vasta
(31-03-2011, 19:04 )Ott Sama Kirjutas: Laamendab ja lõhub. Ega pole infi "koristavast poltergeistist"? Teeb toad puhtaks, pühib tolmu ja
Kummaline, et kõik need klassikalised poltergeistid on silmnähtavalt pubeka käitumisega!

Tõesti sellel mõttel on iva sees.Miks tõesti peaks poltergeistist lammutama ja lõhkuma.Kui näiteks aiiast lillede korjamine oleks inimeste jaoks hirmus ja seletamatu siis jahh.Aga kui järsku koju tuled ja vaatad, et imekombel on lilled laua peal vaasis ja aru ei saa kuidas need sinna said, siis tekib küll küsimus kes seda tegi ja kui veel seda näeks kuidas lilled aiiast ise vaasi hõljuvad siis loomulikut tuleb kananahk peale ja jooksed hirmust ükspuha kuhu.
Niiet jahh, point selles tõesti miks poltergeistist just toas laamendab võiks ju ka auto käima panna väljas ja pisut ringi sõita. Küsimusi palju, vastuseid vähe!
Vasta
ameerikas jäi pildile kummitusSmile

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Ja siis?
Miks sa arvad, et see kummitus on?
Vasta
spordisaalis pildistati,aga pildile jäid kummalised olendid~!

Manustatud failid Pisipilt (pisipildid)

Vasta
Allikat?
Orinaalfotot?
Tausta?
Vasta
(05-04-2011, 19:41 )Ilo Kirjutas: Mis sa kavatsed iga pildi kohta teha oma teema? Shock

Ää karju latse pääle, hirmutat tõise äraki viilBleh

Vasta
16 aastasel peaks juba kuppel vähe kõvemast materjalist olema..
antud hetkel.. sült mis sültwink
Vasta
Meenutab mu sõbra vanatädi... Ei tea, mis ta seal teeb juba... ;D

Kas iga pildi jaoks on tõesti eraldi teemat vaja...?
Vasta
Kas keegi oskab öelda kust võib leida '' CT Lighthouse Japanese Student '' video, kus video sisu pidi olema et punt jaapanlasi läks CT Lighthouse uurima, ja said ohvriks poltergeisti käitumisele ja lõpuks oli mingi vend nurgas ja nuttis vist, ja mingeid asju lendas. Info saadud '' Ghost Hunters Season 2 Episode 6 ''
Vasta
Ghost Hunters Season 2 Episode 6

http://www.youtube.com/watch?v=QgAlYrVN0Q0
Vasta
Mis ma selle videoga peale hakkan! Ma ütlesin et info sain sealt, üks vend ütles et oli jaapani õpilane ka seal uurimas käinud, ja oli poltergeisti otsa sattunud. Otsisin netist, kuid igalpoolt saan vastuseks et video kadunud jne. Mõtlesin et keegi äkki teab kust leida võiks. Aga aitäh abi eest.
Vasta
1.See ei ole just Usa-s, aga see on kuskil mujal (ei tule hetkel selle koha nimi meelde), aga ma ehmatasin ikka päris korralikult http://www.realghostvideos.net/hosted/93...henge.html
2. See video on ka suhteliselt hirmus, igatahes mul hakkas küll natuke hirm http://www.realghostvideos.net/hosted/86...ghost.html
3.Selle video kohta on mul lihtsalt üks küsimus: Kas te nägite kedagi või midagi, ma küll ei näinud http://www.dailymotion.com/video/xb3gog_...from=embed
4. Selle video kohta ma küll ei oska midagi öelda http://www.realghostvideos.net/hosted/71...ghost.html
Vabandust, kui ma selle kogemata vale teema alla panin.

Muutus: vigade parandus
Vasta
4. Selle video kohta ma küll ei oska midagi öelda http://www.realghostvideos.net/hosted/71...ghost.html
Vabandust, kui ma selle kogemata vale teema alla panin.

4 nda video kohta niipalju siis, et kui sa päris aru ei saanud. Laps oli üksi vanemaga rannas ning nähti 2 varju. Ehk siis laps jooksis vaim lapsega koos ringi seal rannas.

Vasta
Ma usun , et on küll . Endalgi kogemusi olnud ..
Vasta
(31-03-2011, 19:04 )Ott Sama Kirjutas: Laamendab ja lõhub. Ega pole infi "koristavast poltergeistist"? Teeb toad puhtaks, pühib tolmu ja

Kui oleks koristav poltergeist, siis ta nimi ei oleks ju poltergeist. Poltergeist nimi ongi kolistamisest tulnud!Bleh
Teema POLTERGEIST:
http://www.para-web.org/showthread.php?t...oltergeist
Vasta

Varasematest postitustest tuligi välja , et põhjuseks ongi teismelised. Muidugi käituvad nad vastavalt. Bleh

Vasta
(30-05-2011, 18:58 )ekke721 Kirjutas:

Varasematest postitustest tuligi välja , et põhjuseks ongi teismelised. Muidugi käituvad nad vastavalt. Bleh

Jah, eriti teismelised tüdrukud, kuna nende energia pidi eriti tugev olema.
Sest nad on nii emotsionaalsed Bleh

Vasta
Tavaliselt on nii et kui lauses on sõna "real" siis see on 99,9% feik.
Vasta
(20-03-2011, 01:27 )Althea Kirjutas: Aga kas keegi oskab seletada mis on poltergeist, milleks ta tuleb? Negatiivne, vaenulik energia aga milleks? Minu teada vaimolendid ei saa maises maailmas miskit korda saata kuid siiski on neid ja päris ehtsaid poltergeist juhtumeid.

Poltergeist on nö elav surnu kes on jäänud siis kahe maailma vahele "kinni".Nad ei pruugi alati olla vaenulikud ja see laamendamine võib tulla mitmest asjast nt: Millelegi vihjama, viha välja valama.

Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8(current)
  • 9
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: