•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • Järgmine 
Teema hinnang:
  • 2Hääli - 5 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaimuvideod
Oleneb kust nurga-alt seda vaadata.Olles tuttav valvetehnika hingeeluga ja isiklikult näinud Kalwi mõisas kaamerate lintidelt neid varjuliikumisi,siis ei tundu see asi reaalne,kuna reeglina valvetehnika ei reageeri kunagi kummitustele,seda ma võin teile öelda.Küll,aga mis asi see oli,mis seal liikus,ma teile öelda ei oska,kuid igatahes naerutas see videoke mind kõvastiLaugh
Vasta
Siis on ju tore, kui see video sind naerutas. Veel toredam oleks, kui see kedagi ka huvitaks, aga näe siin sellised jobud kõik koos et kedagi ei huvitagi mingi hallhunt, keda naerutas video, mille kohta ta ei oska mitte midagi tara öelda, kuigi on tuttav valvetehnika hingeeluga.
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas hallhunt
Oleneb kust nurga-alt seda vaadata.Olles tuttav valvetehnika hingeeluga ja isiklikult näinud Kalwi mõisas kaamerate lintidelt neid varjuliikumisi,siis ei tundu see asi reaalne,kuna reeglina valvetehnika ei reageeri kunagi kummitustele,seda ma võin teile öelda.Küll,aga mis asi see oli,mis seal liikus,ma teile öelda ei oska,kuid igatahes naerutas see videoke mind kõvastiLaugh

Küllap siis jooksis prussakas üle sensori ja objektiivi
Vasta
graafika liiga hägune Bleh ei tea kas see üldse kummitus võis olla.:S võimalik et putukasSmileSmile
Vasta
Ei tea ju kunagi kas kõik päris tõsi ka on see võib ju feik olla aga mulle meeldib selliseid asju lugeda ja vaadataSmile
Mina selle turva asemel küll olla ei tahaks Sadpäris kõhe tunne ju või mis?:o
Vasta
Mõned neist võivad olla isegi reaalsed ja tõestisündinud asjad aga et 70ndatel sellised ilusad spoonitud kapid olid ja, et aluspesu lendab tamiili otsas, vot see on juba midagi uutLaugh
Vasta
Kui te tähele panite, siis see kummitus tuleb juba all vasakul nurgas ekraanile. Kuni viimse hetkeni on peaaegu nähtamatu.
Tolmu pole veel näinud nii liikumas.
Minu jaoks tundub see üpris ehtne olevat.

[Muudetud: 7-23-2009 Nazz]
Vasta
Tsitaat:Algselt postitas --ghost-facer--
graafika liiga hägune Bleh ei tea kas see üldse kummitus võis olla.:S võimalik et putukasSmileSmile

putukas ta ei saa olla sest ta läks uksest sisse kui ta oleks putukas siis ta oleks uksest mööda läind:S
Vasta
Ikka väga hägune on see objekt...ja kuna selle hägususe tõttu ei saa sellel eristada mingisuguseid detaile ja seeläbi selle kaugust määrata, võib see vabalt olla kasvõi mõni suurem tolmukübemeke mis üle objektiivi vaatevälja lendleb...või väiksem putukas, nagu näiteks äädikakärbes...
Enam-vähem nähtavaks muutub lärakas ainult tumedamal taustal...seepärast jääb mulje nagu see kaoks seina taha...

[Muudetud: 11-15-2009 Nielander]
Vasta
Noh, igastahes jälle mingi ameeriklaste filmitrikk.
Vasta
Nielander, tegu tõelise kummitusega, kuidas ära tunda, jäta pilt seisma ja kui sa nägija oled, et nähtust kommenteerida võtad, siis tõeline kummitus liigutab edasi , igasugune filmitrikk ei pane kujutist kuidagi liikumatu pildi korral edasi liigutama.
Nii et ära patra kui ise ei näe kellega tegu.
Vasta
Ei tea mida arvata , vb on tõsi aga äki on kaamera viga . Ennegi tehnika ju jamanud . Smile
Vasta
Siin veel üks vaim, mis jäädvustatud Venemaal
toidupoes. Eks purege, kui on mida pureda?

http://www.youtube.com/watch?v=KfnM3eu2vsI

Vasta
Youtube on lekkinud ühelt mehelt erinevaid videosi poltergeistist. Mis arvate, on need on lavastatud?

http://www.youtube.com/watch?v=TK7SyWEGf...ure=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=oJoCAoLvly8
http://www.youtube.com/watch?v=3iwQ3wVyT...ure=relmfu
Vasta
99,9% kindel, et lavastatud. Esiteks on kahtlane see video peale kargav reklaam. Tähendab teenitakse raha klikkide pealt. Kui läheneda nii, kas sellist vide on võimalik ise teha, siis vastus on jah. Väikesed vedrud ja katapuldid paigutada õieti, neid siis niidist tõmmates käivitades on see kõik teostatav.

Üldiselt on poltergeistide/vaimude videole saamine ülivägaväga raske.
Vasta
Just enne vaatasin neid. Lavastuse puhul peaksid 3-4 inimest kappides olema.
Vasta
Just vaatasin, et kuidas inimene neid kahvleid ja nuge sealt sahtlist välja sai loopida.Kui peenikese jõhviga või nööriga neid asju kõike peaks ühendama ja neid nööre tõmbama hakkaks,siis oleks küll sasipundar.Aga kummaline see igatähes on ja ega ei tahaks õelda,et see on lavastud.Ma ise isiklikult arvan,et neid videosid on tuhandeid vaimudest ja muudest tulnukatest. Ja on tehtud kõvasti pettust, aga me oleme kõik näinud õigeid tulnukaid ja vaime aga me seda lihtsalt nende tuhantete piltide ja videode seast ei oska ega saagi aru missugune on õige ja missugune pettus.Aga arvan,et siiski selline nähtus on olemas, ega muidu ei ole sellst nime välja mõeldud nagu Poltergeist.
Vasta
(19-03-2011, 21:00 )coolymarxy Kirjutas: ...kuidas inimene neid kahvleid ja nuge sealt sahtlist välja sai loopida......
katapult? roheline kostüüm ja videotöötlus?
http://www.youtube.com/watch?v=H8sL6OOmAAA
http://www.amazon.com/gp/product/B002RKVQL8

Vasta
KGK, tere tulemast para-foorumisse!
Täitsa lahedad vaatamiseks, eksju! Ilmselt selleks on need videod ka mõeldud.
Kerge õhtune meelelahutus, just enne tudile minekut. Ei sobi nõrganärvilistele!
Aga... mine tea, äkki üks neist võib olla ehtne? Iial ei või teada.
Vasta
Aga kas keegi oskab seletada mis on poltergeist, milleks ta tuleb? Negatiivne, vaenulik energia aga milleks? Minu teada vaimolendid ei saa maises maailmas miskit korda saata kuid siiski on neid ja päris ehtsaid poltergeist juhtumeid.
Vasta
(19-03-2011, 22:12 )Ott Sama Kirjutas: KGK, tere tulemast para-foorumisse!
Täitsa lahedad vaatamiseks, eksju! Ilmselt selleks on need videod ka mõeldud.
Kerge õhtune meelelahutus, just enne tudile minekut. Ei sobi nõrganärvilistele!
Aga... mine tea, äkki üks neist võib olla ehtne? Iial ei või teada.

Just sllele ma rõhutangi, et iial ei või teada mis on tõene ja mis vale!

Vasta
VLAD, see tuleb igale videole see google reklaam! Palju ei vaadanud, ainult esimesest videost kuni 0:36, kuid tegija rõhutas et tal käivad need kaamerad seal sees 12 tundi, seepärast vb ka algus. Keegi poleks saanud eriti neid kahvleid-nuge laiali LENNUTADA, pidi seal ikka nöör olema! seda oleks näha olnud. Kapiuksi lahti teha, pidi tegema mõni laps kuna täisk. ei oleks mahtunud kappi + oleks näha. Minuarust reaalsed suht, kui ainult videot vaadata. Vaadates ''descriptionit,'' on mees ise jumala rahulik nagu: ''las olla.'' mõtlemisega. See tekitab juba kahtlusi. Althea, vaimolendid SAAVAD neid liigutada. Ta tuleb nagu iga tavaline vaim minuteada, ainult natuke agressiivsemat tüüpi.
Vasta
Ei pea nöör olema. Võib olla ka mingi vedruga mehhanism. Suruõhuga? Kui nüüd üritada teha võltsingut, mis jäljendaks seda videot, siis leiaks igasugu vahendeid. Kasvõi teed videole järeltöötlust ja kaotad nöörid ära.'

Ma küll ei tea kuidas poltergeistid käituma peaks, aga eriti inimlikud liigutused seal polnud. Kõik asjad lendasid ja avanesid justkui hetkelisest impulsist. Nähtamatu tegelane võiks ju uksi avada ka nii, et hoiab uksenupust ja vaikselt tirib. Siin paistab, et ta hõljus kapi sisse ja siis lõi selle pärani.
Vasta
Poltergeist, kui selline, ei ole üleüldsegi mitte vaim.. Kui õigesti mäletan, oli kuidagi tegemist inimese endaga, emotsionaalse stressiga jne.
Vasta
Poltergeist (sõna-sõnalt "kolistajavaim") on anomaalse nähtusena praegusajal huvi keskmes ja folkloristidki saavad selliste ilmingute saladuse lahendamisel abi osutada. Sugugi vähem oluline pole mõningate uskumuste ja mütoloogiliste olendite vaatlemine sellest aspektist.

Allikas: http://www.folklore.ee/rl/folkte/sugri/k.../komi1.htm
Vasta

•  Eelmine
  • 1
  • ...
  • 5
  • 6
  • 7(current)
  • 8
  • 9
  • Järgmine 

Alamfoorumi hüpe: