Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Kaader 1,
http://www.foto24.ee/album/19405/s2
kaader 2
http://www.foto24.ee/album/19405/s1
Pildistaja ei näinud midagi üleloomulikku (sh lendav prügi, herilane, superman vms).
Jutt siis kaader 2-l olevast imelikust mustast asjast( laevast paar cm loode pool).
Miks mitte jagada "kahtlasi" pilte.....
Tõenäoliselt on tegu siiski mingi putuklasega.... ?
Muudetud: 8-6-07 kell 19:49:10 Tom
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Minu eeldud on, et mingi lind
aga võrdle pilt. Seal selgelt näha, kui palju mõni lind liikunud on jne..... aga see "must" ainult teisel pildil
Muudetud: 8-6-07 kell 19:50:18 Tom
Sorry... ma vaatasin neid ennem tagurpidi järjekorras...
Kuid damn... putukas see küll ei ole, ja lind ammugi mitte... Mingi kiiresti liikuv objekt... See võib olla mingi praht objektiivi ees tuulega kappamas... vastasel juhul ei kommenteeriks, sest ma ei tea enam mingit muud võimalust
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
See et ta just sellise kujuga on nagu ta on teeb ta minu jaoks kahtlaseks ... .mine tea .. ega ei imestaks kui mõni lendav taldrik (UFO on ta nagu nii)
Postitused: 3,545
Teemad: 235
Liitus: Dec 2004
Album "pirita" ... jaa, jaa ... kaugel see Meriväljagi sealt on!
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jun 2007
Te teete ju ometi nalja  ?
Ma ei oska enda naeru ja imestust sõnadesse panna,aga see on ju purulollile ka selge, et pildil on lind, mis on just sooritanud tiivalöögi (vaadake, lindudel pole neid gravitron mootoreid, nad peavad lehvitama tiibu niimoodi üles-alla).
Lihtsalt et ärge kõike siis kohe paranormaalsete nähtuste alla liigitage, kuigi kindlasti oleks huvitav olnud jah
Ja kui te ikka väga kahtlete minus, siis võrrelge palun neid pilte omavahel http://tinyurl.com/2826kc
(Väga Fox Mulderi tunne on, nii keerulist case lahendada..)
Tsitaat:Algselt postitas: kakao
Te teete ju ometi nalja ?
Ma ei oska enda naeru ja imestust sõnadesse panna,aga see on ju purulollile ka selge, et pildil on lind, mis on just sooritanud tiivalöögi (vaadake, lindudel pole neid gravitron mootoreid, nad peavad lehvitama tiibu niimoodi üles-alla).
Lihtsalt et ärge kõike siis kohe paranormaalsete nähtuste alla liigitage, kuigi kindlasti oleks huvitav olnud jah 
Ja kui te ikka väga kahtlete minus, siis võrrelge palun neid pilte omavahel http://tinyurl.com/2826kc
(Väga Fox Mulderi tunne on, nii keerulist case lahendada..)
Sa vaatasid üldse valet asja...
Postitused: 107
Teemad: 9
Liitus: Nov 2006
Laev on kindlasti laev ja lind on kindlasti lind, aga selle kiiresti objektiivi eest mööda lendava objekti näol on tõenäoliselt tegemist siiski mingi putukaga. Kuigi ma pole fotograafiaga ja fotode analüüsiga niivõrd sinapeal kui ehk mõni teine, tundub mulle siiski, et kui tegemist oleks mingi suurema lendava objektiga siis hoolimata kiiresti liikumisest peaks ta ikkagi kontrastsem olema, vähemalt selle keskosa. Samas, oleks teil mulle näidata fotot parajasti 3000km/h liikuvast hävituslennukist siis tekiks ehk mingi võrdlusmoment.
Postitused: 2
Teemad: 0
Liitus: Jun 2007
Postitused: 26
Teemad: 1
Liitus: Feb 2007
ei usu et see mingi tulnukalaev on. Sest kui see sellisel kiirusel lendab, siis peaks sellel mingi jutt või värk taga olema, sest eriti ei usu, et nii hea fotokas, et pildistas ainult seda mis hetkel oli, Ufo ju arvatavasti liikus päris kiiresti ju
Postitused: 146
Teemad: 1
Liitus: Jun 2004
See ufo on objektiivile palju lähemal kui lendav lind. Seega mingi tiibadega pisilane/praht/rohulible.
Kohta "inspekteerides" ei näinud ma poole tunni jooksul ühtegi nööbi suurust elukat, aga nööp(1cm diameetirga) jällegi (1,5 meetri kaugusel) jääb pildile umbes nii :
Analüüs Igitur.
Postitused: 173
Teemad: 11
Liitus: May 2005
huvitav on see et objeks millest jutt. ON ellipsiline. putukad ja muud seikesed jäävad fotodel kas.
kandiliste nn. pulkadena nagu ülal oleval pildidl
või on esimene osa jämedam ja tahumine osa siis ähmasem ja näivalt peenem
panin ka väikese pildi tuuningu. et TOM näeks oma kaamera senoril asetsevaid ufo sid või on need nüüd nähtava kui kah kohapeal olnud ufo kettad ( pildil siis vasakul)
muudetud on vaid värvi gamma ja muu mängu soditud pole
http://www.foto24.ee/album/20138
Muudetud: 20-6-07 kell 00:49:26 Gulja
Postitused: 5,868
Teemad: 183
Liitus: May 2004
Sensoritolm - müstiline miski, mis sarivõttel ühes kaadris on ja teises pole. Mõistatus on lahendatud! Halleluuja!
Omalt poolt pakuks et see on poolhorisontaalis lendav tahke jääkaine mis pärineb selleltsamalt linnult seal üleval vasakul.
Kõrgeim äratundmine on teada saamine, et tegelikkuses olid pidevalt selle kõrgeima äratundmise sees.
Iga hetk ja iga kogemus, mis sa saavutad on ideaalne, täiuslik, kordumatu
Postitused: 173
Teemad: 11
Liitus: May 2005
Tsitaat:Algselt postitas: Mammut
Asja nimi on sensoritolm. See on sodi mis on jäänud objektiivi ette, mitte ufo. Nähtud sellist asja teistegi fotode peal.
mu post oli seike pilkav kui sa aru ei saanud
lihtsalt imestan et see on ellipsilise kujuga.
Muudetud: 24-6-07 kell 21:50:49 Gulja
Postitused: 221
Teemad: 4
Liitus: Mar 2006
Millega see pilt tehtud on? (ma mõtlen, et kas digikaga või sellisega, mis jäädvustub filmile?). Kui see on filmile jäädvustatud, siis ma arvan, et teine pilt on tsipa kõrvetada saand kuskilt.
Muudetud: 11-8-07 kell 20:29:01 WizardInWinter
Postitused: 46
Teemad: 2
Liitus: Feb 2008
Tsitaat:Algselt postitas: WizardInWinter
Millega see pilt tehtud on? (ma mõtlen, et kas digikaga või sellisega, mis jäädvustub filmile?). Kui see on filmile jäädvustatud, siis ma arvan, et teine pilt on tsipa kõrvetada saand kuskilt.
Muudetud: 11-8-07 kell 20:29:01 WizardInWinter
Minumeelest on kellegil kahtlaselt kehv kunstianne
Tsitaat:Algselt postitas: lendorav
Ma võtsin selle nõõbi sealt pildilt ära ja panin teise jublaka asemele
Selle eest saad nüüd küll medali. Suure ja läikiva.
|