Teema hinnang:
  • 0Hääli - 0 keskmine
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alkoholivaba veri
kuna ma olen alaealine veel ja üpriski peohimuline on mul olnud tohutult kordi kus ma pean politseile alkomeetrisse puhkuma nimelt kui mina olen mõnikord sõpradega paar kerget alkohoolset jooki joond ja on politsei käskinud puhkuda siis ma olen puhkund aga erinevalt minu sõpradega on minul alkomeetris alati 0 promilli alguses ma mõtlesin et mul on vedanud et ilmselt alkomeeter valetas või ei võtnud ta tõesti nii vähest kogust verest välja. kui ma olin juba umbes 18-21 korda nii puhkunud oli see harukordne vedamine teiste arvates lõpuks ma vedasin sõpradega kihla et ma joon ühe tüübiga nii palju alkohooli ära et mul lihtsalt peab olema promill ma ei suutnud õieti kõndidagi kui koputasin ühe politsei auto ukselie ja palusin et kas ma võin puhkuda nad loomulikult panid mu puhkuma kuid nende ja ka minu üllatuseks ei olnud ma alkomeetri arust joonud niisiis järgmine asi mis politseile pähe tuli oli see et ma olen ilmselt pruukind narkootikume ja viidi mind ekspertiisi mis selgitas järgmise päeva hommikuks et minu näitajad olid kõik normis aga ma tean et ei olnud... võib olla oskab keegi mulle seletada kuidas see võimalik saab olla.

Muudetud: 8-6-07 kell 17:18:08 Dimitry

Muudetud: 8-6-07 kell 17:19:50 Dimitry

Muudetud: 8-6-07 kell 17:46:56 Hallucigenia
Vasta
Ülikiire ainevahetus äkki...
Keha jõuab mürgid ennem välja viia, või siis vähemalt verest eemaldada, kui testiks läheb... Ja kui keha nii käitub, siis täis nagu vana karu oled sa ikka...
Vasta
Ole siis õnnelik,et nii näitab.Aga jah,äkki peaksid vähem jooma.Siis ei juhtu selliseid olukordi mille üle pead murda...
Vasta
On aeg puhuma õppida.
Vasta
There is too little blood in your alcohol, sir!
A Sa ikka õigust meile räägid? Ei ole Vale-Dimitry?

PS.: (puhtast kadedusest) - vaatan, et alkoholivaba veri on vist ikka palju haruldasem asi, kui mingid roheline või sinine veri, siinsel teemal palju rohkem uudistajaid.
Vasta
Paluks endale samasugust, irw Smile. Kui su vereproovis ka promilli pole siis kuidas sa täis saad jääda üldse? Läbi vere liigub alkohol pähe mis tekitab täisoleku ju...
Vasta

Võimalikud seotud teemad...
Teema: Autor Vastuseid: Vaatamisi: Viimane postitus
  Punane veri DaamValges 16 5,349 07-08-2009, 21:42
Viimane postitus: Wilholmensis

Alamfoorumi hüpe:

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat:
1 külali(st)ne

Expand chat