22-08-2010, 21:31
Mis te arvate mida tulnukad kardavad ja kas nad tõesti kardavad vett?
Mida tulnukad kardavad?
|
22-08-2010, 21:31
Mis te arvate mida tulnukad kardavad ja kas nad tõesti kardavad vett?
22-08-2010, 21:37
Oleneb tulnukast. Kunagi olevat üks härra põleva paberitüki neile suurepäistele hallidele visanud. Olevat nad siis üsna paanikasse selle peale läinud...
[Muudetud: 22-8-2010 Tom]
22-08-2010, 22:11
arvan, et inimesi... miks nad muidu nii salapärased on.
23-08-2010, 00:01
Tsitaat:Algselt postitas tavkin39 Vett? Ega sa juhuslikult hiljuti sellist filmi nagu "Signs" vaadanud pole? Võis siis vana klassikut "Alien nation", kuigi selles sarjas kartsid tulnukad vaid soolast vett....
23-08-2010, 00:21
Kahtlemata kardavad vett. Terve suvi oli üüratult hea rannailm, aga ma ei kohanud tulnukaid kordagi suplemas.
Hirm vee ees, mis muud.
23-08-2010, 13:00
Jooshik - hästi öeldud
![]() Aga teemasse. Kindlasti kardavad vaimse potentsiaali avanud inimesi. Sest kas pole just see asi, mida tänapäeva yhiskonnas kõige enam taunitakse? Mõtle, oled võrratu ja ylivõimas Hall, tuled Maale omale katsejäneseid valima ja äkki yks blokeerib kõik Su energiad ära. Mina kyll kardaks, sest mis siis, kui ta oskab ka vastu hakata...? Aga noh, see on vaid minu tagasihoidlik arvamus. ![]()
23-08-2010, 16:40
Ma ei oska küll arvata, mida tulnukad karta võiksid, aga üks võimalus on, et nad kardavad, et nende baasid võidakse ajuvabade inimeste poolt avastada:
http://para-web.org/viewthread.php?tid=1985 Aga kõige rohkem kardavad nad kahtlemata inimeste mõtlematut tegutsemist. Näiteks on ameeriklased korduvalt üritanud kosmoses tuumalõhkepead õhata, aga paljudel kordadel on tundmatu lendav objekt selle kahjutuks teinud.
24-08-2010, 07:50
Sellele küsimusele saab vastata tuhandet erimoodi - tasub ju küsida samamoodi inimeste käest, et mida nad kardavad. Vastuseid on palju.
24-08-2010, 13:29
Tsitaat:Algselt postitas kaido81 Pigem on siin küsimus siiski füsioloogilisest eripärast, mis ei talu meile harjumuspäraseid tingimusi. Näiteks: suured silmad = harjunud hämaraga = kardab eredat valgust. ( ... millgipärast on kümnetes kontaktjuhtumites mainitud rohelist valgust....?) Millegipärast kardavad paljud tulnukad ka kaameraid ja elektritki ei talu ka vist hästi - lülitavad selle tihti peale igaks juhuks välja ![]() Veidi ulmelisemaks minnes, järsku "kardavad" nad ennast kolmemõõtmelises ruumis materjaliseerida jne. Või kardavad nad lineaarset aega?
24-08-2010, 14:35
Tsitaat:Algselt postitas Tom Seda me ju tegelikult ei tea, kas neil kõigil on tilga kujuline pea ja suured silmad - see on pigem üldlevinud arvamus ja kinnistunud mälupilt ufo-filmidest. Muus osas ma nõustun sinuga, sest olgem ausad ega nad ju ei näita endid meile eriti. Ja kui aus olla siis ma ei ole siiani näinud ühtki autentset videoklipi reaalsest tulnukast.(kui kellegil on näidata, oleksin õnnelik) Peale selle ei ole kahjuks ka reaalselt ühtki isendit näinud.
24-08-2010, 14:47
Ei oska küll öelda, mida tulnukad kardavad, aga ma tean, mida nad armastavad. Tiibeti muusikat ja maasikajäätist.
24-08-2010, 15:03
Tsitaat:Algselt postitas Aztecca See on midagi uut, jäätise järjekorras ma neid kohanud pole veel.
24-08-2010, 15:17
Mina ka mitte. Tõenäoliselt pole sa ühtki tulnukat kohanud ka näiteks Rangzen Shonu kontsertil.
Tiibeti muusika ja maasikajäätise kohta lugesin ühest vanast Paradoksist, mida ma enam kodust leida ei suuda. Kadunud. Ma arvan, et nad kardavad inimkonnaga avalikult kontakti astuda. Või vähemalt on neil head põhjused seda mitte teha. Võimalik, et nad pole veel Maad külastanud. Juhul kui nad on siin, võivad nad meid liialt primitiivseteks, maakeeli mökudeks, pidada.
24-08-2010, 19:57
Tsitaat:Algselt postitas WhiteWolf :o Nalja tegid? ![]() Tsitaat:Algselt postitas Müstik Kuskohast see info pärit on? Kõlab põnevalt, ma pole sellest varem midagi kuulnud. :S Kui see on selle teema risustamine, siis võid mulle U2Uga vastata ![]() Kado81, kus sa tead, et pole tulnukaid kohanud jäätist ostmas? Äkki mõned näevad välja nagu inimesed ja sa ei tulnud lihtsalt selle pealegi, et tegemist on tulnukaga? ![]() Edit: liitsin postitusi ja lisasin teksti. [Muudetud: 8-24-2010 Preilikass]
25-08-2010, 00:43
Jälle see kahtlane aju protsendi jutt. Millest tuleb arvamus, et inimene oma aju 100% ei kasuta? Äkki ta ikkagi kasutab, lihtsalt mitte õigesti
![]()
25-08-2010, 06:00
Siin toetan täielikult Celticu juttu - on juba ammu ju öeldud, et see 10% jutt on pullikaka.
Aju erinevad piirkonnad tegelevad erinevate aegadega ja algne jutt oli, et kasutatakse KORRAGA umbes 10% mitte, et inimene kasutabki ainult 10%. Arvan, et kassidel võivad olla mingid erilised võimed, kuid samuti nagu inimeste puhul - mitte kõigil.
25-08-2010, 09:37
Kado81, kus sa tead, et pole tulnukaid kohanud jäätist ostmas? Äkki mõned näevad välja nagu inimesed ja sa ei tulnud lihtsalt selle pealegi, et tegemist on tulnukaga?
![]() Sul võib olla täiesti õigus, aga oleksin natukene veel skeptiline. Äkki keegi suudab minu skeptilist mõtlemist selles osas muuta ![]() PS! Selle ajutegevuse kohta arvan sedasi, et inimene kasutab 10% ajupotensiaali mitte mahtu. [Muudetud: 8-25-2010 kaido81]
25-08-2010, 10:41
Tsitaat:Algselt postitas Preilikass Kuskohast see info pärit on? Kõlab põnevalt, ma pole sellest varem midagi kuulnud. :S Kui see on selle teema risustamine, siis võid mulle U2Uga vastata ![]() [/quote] Küllap see mõnest eestikeelsest UFO raamatust võetud on (ei jõua neid kõiki läbi lapata, neid peaks minu andmetel üle 10 ilmunud olema)! Aga siin sulle lugemiseks üks Aerlingi postitus, mis samuti näitab, et tulnukad on mures inimeste rumala käitumise pärast: Nimelt toimus 1. juulil 2009 Ameerikas Palo Verde tuumajaama lähedal lähikontakt tulnukatega. Ühesõnaga tulnukad olid mures kliimasoojenemise pärast ning hoiatasid, et mingi suur õnnetus on tulemas. Ameeriklased sellepeale et, kas 9/11 sarnane sündmus Pidavat tulema hullem veel ja Kesk-Aasiast. Tulnukad lubasid tagasi tulla, et paluda meil mitte hävitada oma planeeti. Terve postitus siin teemas: http://para-web.org/viewthread.php?tid=5...#pid105780 ![]() Tasuks üle lugeda ka teema Kas USA valmistub sõjaks tulnukatega? http://para-web.org/viewthread.php?tid=1414&page=1
25-08-2010, 12:11
Eks vajavad ka ufokad seda õnnetut planeeti - muidu oleks neil savi, kas me laseme selle enda jalge alt sodiks või mitte. Tasuta lõunate olemasolus ma kahtlen, ei taha nagu uskuda, et keegi niisama meie pärast muretseks. Niisama ei lenda vares ka, tal peab selleks vähemalt igav olema.
Neil võivad olla samasugused emotsioonid, nagu meil. Nii nagu meie võime oma lõbuks hävitada ja oma seksuaalsete ihalduste objekte kasvõi kingitustega anduma ärgitada, nii oli ka viikingite jumalatel. Nad võisid inimestega mängida, korraldada nendega madinaid, kuid legendid räägivad ka juhustest, kus mõni jumal või jumalanna oma maise ihalusobjekti lõdva randmega üle kuldas. Noh, keldi legendide haldjad ka lihtsalt röövisid ära inimesi, kelle suhtes neil mingeid soove tekkis. Muidugi kas hallidel on emotsioone? Mingid teooriad väidavad ju lausa, et nad on kunstlikult loodud tegelased, biorobotid vms. Seega võib olla, et nende väljendused, mida me emotsioonidena tõlgendame, on vaid programm.
25-08-2010, 14:54
Täpselt. Küsimus olekski õigem püstitada, et mis liiki kosmosetulnukad mida kardavad?
Üldiselt humanoide peetakse inimsõbralikeks; väikesi suuresilmalisi halle olendeid seostatakse kõige enam UFO-inimröövidega. Neid on aga kolm eri tüüpi, nii et kes teab, millised neist on biorobotid? Väidetakse ka, et Plejaadidel elavad tulnukad on arenenud rassid, kelle eesmärk on inimkonda abistada. Plejaadide sõnumeid on kanaldanud Barbara Marciniak oma neljas raamatus. Samas reptiloidid, kes valitsevad hallide üle, näevad meie planeedis oma uue kodu võimalust ja on ilmselt meile ohtlikud. Kuna kogu Universum on omavahel seotud, siis muidugi ei taha keegi meie Maa hukkumist. Väidetakse ka, et paljud tulnukad elavad meie hulgas, et meid paremini tundma õppida. Aga sellest ma küll aru ei saa miks tulnukad vett peaksid kartma, enamus ju vees lausa elavadki!? U S O -Unknown Swimming Object – tundmatu ujuv objekt, mis liigub suure kiirusega sügaval vee all: http://para-web.org/viewthread.php?tid=4...1#pid10400
25-08-2010, 15:37
Müstik - USO (disambiguation) - Wikipedia, the free encyclopedia
ehk Unidentified submerged object, any underwater object or optically or mechanically detected phenomenon of unknown origin
25-08-2010, 19:19
Tean, et nii ka nimetatakse!
![]() Mul kaks varianti kirjas: U S O (unidentified Submersible Object – tundmatu sukelduv objekt; Unknown Swimming Object – tundmatu ujuv objekt, mis liigub suure kiirusega sügaval vee all. Teavet leiab ka mõlemi nimetuse all: http://www.aliencrossing.com/unidentifie...e-objects/ http://www.para-web.org/viewthread.php?f...=printable Lisaks on veel Unidentified Submarine Objects: http://www.space-2001.net/html/uso_.html
19-09-2011, 11:49
Ma ültse küsin, et miks sul selline teema pähe tuli? Mitte et ma halva pärast küsiks...
19-09-2011, 12:02
Juhul kui nad olemas on, siis kindlasti - meie pisikuid! Ja meie nende omi. See võib hirmus olla - ülemaailmne epideemia
suretab inimesed ja ka loomad välja! Sõda inimeste vastu polegi vaja pidada, kärvavad ise. Vaja vaid, kuskil massiüritusel ampull avada... Õnneks pole seda juhtunud ja arvatavasti just tänu sellele, et esialgu oleme, siin universumis, ihuüksi.
19-09-2011, 17:51
Tulnukad kardavad, et me neid ei karda.
|
Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: |
1 külali(st)ne |