Postitused: 1,875
Teemad: 122
Liitus: Jul 2005
Kuna tegu ei ole kümneid hektareid hõlmava alaga, vaid kõigest u 500m2 mõisahoone, arvan, et piisab esialgu ühepäevasest üritusest.
Ühesõnaga:
Laupäeva hommikul varavalgel hakkaks minema, õhtul tagasi. Loomulikult võivad huvilised ka ööseks sinna jääda, aga isiklikult mul lihtsalt ei ole aega...
Taustainfot:
http://www.saka.ee/index.php?page=133
http://www.mois.ee/viru/saka.shtml
http://www.para-web.org/viewthread.php?tid=2401
Osalejad :
1. Tom
2. DaamValges
3. Monika
4. titanl
Muudetud: 27-5-07 kell 16:21:51 Tom
Postitused: 286
Teemad: 11
Liitus: Sep 2004
Esialgu panen ennast kirja. Kui peaks ilmnema segavaid asjaolusid, siis annan teada.
Postitused: 143
Teemad: 0
Liitus: May 2007
Sooviksin väga tulla aga kah selle kuupäevaga jama, 19 mai täiesti kinni.
Postitused: 301
Teemad: 4
Liitus: Jul 2006
Mina seekord siis ei tule - olen Eestist eemal..
Aga kui antud kuupäev ei kõlba, siis andke teada, mis aeg paremini sobiks
Mulle sobiksid nädalavahetused 12-13 mai või 26-27 mai.
Postitused: 1,465
Teemad: 43
Liitus: Jan 2007
Tsitaat:Algselt postitas: DaamValges
Esialgu panen ennast kirja. Kui peaks ilmnema segavaid asjaolusid, siis annan teada.
Mina paneks ka ennast kirja... kui sa muidugi mind peale jälle korjad....
kuid minuga on nii, et minule enne 19 maid kohe kuidagi ei sobi. 19 ja pealse seda peaks küll saama kohale tulla...
Postitused: 35
Liitus: Feb 2007
Tahaks ka väga tulla , aga 19. mai kohe kuidagi ei sobi. Kui minek oleks näiteks nädal varem või hiljem oleksin kindlasti kohal.
Kuna paljudele, kes kaasa sooviksid tulla, see aeg ei sobi siis võiks nädala jagu edasi lükata ehk siis 26 maile. Või on kellelgi ka selle kuupäevaga probleeme?
Nüüdseks on teada, et saan kindlasti 26-l tulla. Kes veel Tlnast tuleb ja autosse mahtuda tahab?
Ma loodan, et minu koht on reserveeritud... ja midagi hiljem vahele ei tule
Aga pakkuge välja, mida võiks seal kohapeal teha?
Pendeldamise asjatundjad valmistagu kindlasti abivahendid ette.
Endal tekkis üks väike mõte õhupallidega ja võibolla ka küünaldega....
Ja iga inimese kohustuslikuks varustuselemendiks peaks kindlasti taskulamp olema. Hulljulgematele soovitaks ka mustust-mitte-kartvad riided kaasa võtta, sest seal keldris on üks huvitav hästi kitsas tunnel.
Ja ökonoomsust propageerides teen ettepaneku end DV auto peale sokutamiseks .... järsku...
Seega... ma võtan siis kaasa riided, taskulamp, pendeldamiseks, ja mingi algelise Ouija Laua, viirukid, meresoola, mineraalvee, küünlad (punased).
Minu ideed:
Esmajärgus... Kaitse (selleks sool, viiruk, küünal ja vesi lähebki).
Pendeldamine.
Ouija Laua koha pealt vist täpsustama ei pea.
Keldris kolistamine.
Ma loodan, et mul midagi kahe silma vahele ei jäänud. Ja kui kellegil on ideid, et mida teha, siis andke teada, siis üritan selleks ka midagi saada
Muudetud: 8-5-07 kell 18:35:51 Nazz
Nii, Nazz ja Titanl on kohad autos ära bronninud Rohkem kohti esialgu pakkuda pole, kuna katsun oma venna ka kaasa sebida. Kui ta tulla ei taha ja koht vabaneb, annan teada.
Postitused: 211
Teemad: 4
Liitus: Mar 2007
Olen koha peal käinud ··
öösel midagi paranormaalset mulle tuppa ei tulnud. (ei räägi sellest rohelisest majast vaid hotellist)
väha kena koht...heinamaa on osavalt kaunistatud ja põnevad matkarajad ... (v.a. 3km piki randa)
soovitan randa minna, sinna viivad uhked keertrepid.
Kui keegi soovib Tartust kaasa tulla aga transpordiga probleeme siis mul autos kolm vaba kohta. Kaasa võtan siis videokaamera, digifotoka ja taskulambi. Pendeldamise ja muu sellise jätan oskajate teha kuna ise selles vallas veel õpipoisi staatuses .
Ja kuidas selle tunneliga on, kui kitsas? Ma arvan, et meil on vaja kaasa võtta keegi väikesekasvuline, kes sealt läbi mahuks.
Peaks paika panema ka ajakava. Mis kell kohale, kuna tagasi? Kas piirdume vaid ühepäevase üritusega või jääme ööseks?
Postitused: 35
Liitus: Feb 2007
Mul on hetkel veel autos kolm vaba kohta, liikuma hakkan Tallinnast.
Tsitaat:Algselt postitas: Gunnar
Pendeldamise ja muu sellise jätan oskajate teha kuna ise selles vallas veel õpipoisi staatuses .
Kui sa seda kusagil ei proovi, siis ei jõua sa kusagile välja ka. Seega ma soovitan sul ikka kaasa võtta.
Postitused: 60
Teemad: 3
Liitus: Jun 2006
Mind võib ka nimekirja riputada. Muidu ma väga tahaks teada kuida selle kellajaga lood on? Millal hakatakse minema, millal kohale umbes plaan jõuda ja mis kell plaanid tagasi hakata tulema? Mu plaanid kõik sõltuvad sellest, kuna mul ei ole transpordiga nii lihtne.
Kohale, teeksin ettepaneku, võiks jõuda 10-11 vahel (laupäeva hommik siiski ju ).
Tagasi tulemise kindlat kellaaega ei julgeks välja pakkuda, sest pigem sõlub ju kõik viitsimisest, enesetundest jms.
Postitused: 205
Teemad: 8
Liitus: Apr 2007
mulle see n2dalavahetus iseeneset sobiks aga ei tea midagi trantspordi kohta ja kuna mul on seda nii raske saada siis esialgu ei ytle midagi kindlat.
Muudetud: 9-5-07 kell 19:23:37 katz
Tsitaat:Algselt postitas: maunaja
hmm... mida see tunnel endast kujutab? mingi salakäik või lambi urg?
kui kitsas ja kui kaugele seda mööda pääseb?
Kui 5 aastat tagasi seal käisin, siis oli see salakäik täiesti korras(keegi küll ei leidnud julgust siis seda uurima hakata). Ühesõnaga on tegu korraliku müüritisega u 70x50cm ristlõikega ja hinnanguliselt 10-30m pikkuse käiguga. Pidi küll viima kuhugi natuke suuremasse ruumi (varjendisse), aga täpselt ei tea... (käik algab kohast(ruumist), mis oli pikalt kinni müürituna olnud. (90'ndate keskpaigas lahti lammutatud.)
Ma läheks küll sinna sisse, kuid siis peab mind küll köie otsa siduma... sest, kui midagi juhtub, siis tagurpidi sellises kohas pole just kõige parem roomata...
Postitused: 111
Teemad: 8
Liitus: Apr 2007
kus see m6is t2pselt asusb...26 mai sobib mulle ka h2sti v2hemalt praegu...
seega olen tuleja..
The end is only a beginning!
Tsitaat:Algselt postitas: ruthie
kus see m6is t2pselt asusb...
Net on suur ja lai. Kui sul muidugi viitsimist ei ole, siis vaata eelnevates postitustest Tomi poolt välja toodud linke. Seal on ka ohtralt infot.
|